bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΒΡΑΔΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΛΑΤΙΝ ΜΟΥΣΙΚΗ

Ξεκίνησα με κέφι πολύ, Κυριακή βράδυ για το ΗΑLFNOTE! Αυτί και καρδιά λαχτάρησαν  ήχους λάτιν, νοτιοαμερικάνικους, σπανιόλικους, αργεντίνικους!
Καλύτερη επιλογή απο ένα μεγάλο Αργεντίνικο ταλέντο που τώρα ζεί στην Γαλλία, μια χαρισματική κιθαρίστα, μια στιχουργό, μια δυναμική ερμηνεύτρια, απο την BARBARA LUNA που ήρθε στην πατρίδα μας για λίγες παραστάσεις, θα μπορούσα να  είχα επιλέξει για να παρακολουθήσω? Δεν νομίζω!                                                                        Το ντέρμπυ των αιωνίων αντιπάλων βοήθησε!
Εύκολο, παιχνιδάκι, στάθηκε το γνωστό σαφάρι μιας θέσης parking! Μέχρι εδώ όλα βοήθησαν για την καλή διάθεση και το κέφι δυνάμωνε!
Είσοδος: 35euro η β'ζώνη και 40euro η α' ζώνη το άτομο!
Προκειμένου να ευχαριστηθούμε την βραδυά, να πάει στα κομμάτια, τι ψυχή έχει ένα ταλληράκι!
Α' Α' ζώνη δηλώνουμε!
Πρώτος κακός οιωνός για την βραδυά, η θέση στο τραπεζάκι που δεν υποσχόταν την απρόσκοπτη θέα της σκηνής!
Αλλά οι Θεοί φρόντισαν να μη πέσει η διάθεσή μου και άφησαν το τραπεζάκι άδειο για όλο το πρώτο μέρος του προγράμματος.

Η Barbara συνεπής στο ωράριο του προγράμματός της άρχισε ακριβώς στις 9.00μ.μ 


-Πού είναι οι λάτιν ήχοι, τα τάνγκο , σάλσα και οι ρούμπες κοριτσάκι μου? όλα τα ξέχασες ?
-Πες τουλάχιστον αυτό το India Morena, να χαιδέψεις τα αυτάκια μας!
Μπα καμμία σχέση! Η Barbara σ'όλο το Α΄μέρος του προγράμματος τραγουδούσε κομμάτια άγνωστα που άλλες φορές πήγαιναν να θυμίσουν κάτι απο κάντρυ, άλλες φορές κάτι απο τζάζ, αλλά τίποτα απο ΝοτιοΑμερικάνικους σκοπούς!

Υπνος άρχιζε να βαραίνει τα ματάκια μας και ο κυρ-Νυστάλας ερχόταν καβαλάρης...
 Να καπνίσουμε τουλάχιστον την ώρα που άκουγα την Βαρβαρούλα να μου τραγουδάει με το σπανιόλικο της το amor, και ένας σεβντάς όσο νάναι έβγαινε απο τα φυλλοκάρδια μας, απαγορευόταν!
Έπρεπε σαν μαστούρης-εξαρτημένος να βγώ έξω απο το κέντρο τιμωρία να ρουφήξω δυό-τρεις απανωτές  και να επιστρέψω. Να μου έλειπε, αυτό δεν θα ήταν τσιγάρο που θα το κάπνιζα, θα ήταν τσιγάρο που θα με κάπνιζε...
Υπομονετικά καταφέραμε να τελειώσει το πρώτο μέρος, να κάνουμε ένα τέταρτο διάλειμμα, να βγούν οι χαρμάνηδες έξω να ντουμανιάσουν το νεκροταφείο απέναντι και να ξεκινήσουμε για το δεύτερο μέρος!
Αμ' έλα που στην επιστροφή , το ακριβώς, μέχρι τότε άδειο, μπροστινό τραπεζάκι ήταν πια κατειλλημμένο απο έναν δίδυμο του Φασούλα που ήταν και ερωτευμένος πολύ με την καλή του  και έγερνε τον πύργο του μια δεξιά να βρεί το μαγουλό της και μια στο κέντρο πίσω!
Αντίστοιχα και το δικό μου κεφάλι προσπαθούσε να βρεί τον φεγγύτη, ανάμεσα στο κεφάλι του ερωτευμένου Φασούλα και στην σκηνή,  που δυναμικά πια η Μπαρμπαρέλα μας άρχισε να τραγουδά το:
και ολόκληρο το μαγαζί άρχισε να σείεται...
Συνεχίζει το:
και τότε αδέλφια δεν αντέχω πια το μίζερο τραπεζάκι μου στην Α΄ζώνη και την κεφάλα του ερωτευμένου Φασούλα και φεύγω πίσω για την γαλαρία!
Η Αργεντινή, η Κούβα ακόμα και ο ίδιος ο Τσε ήρθε και μ'αγκάλιασε, οι ήχοι έγιναν ένα με το αίμα και το κορμί ελευθερώθηκε ... έσπασε η μεσούλα, λικνίστηκαν οι γοφοί και πάει χάθηκε το φοβερό χασμουρητό! 

Δυστυχώς όμως δεν κράτησε αυτή η επανάσταση για πολύ! 11.30μμ η Barbara άρχισε να μας παρουσιάζει τους υπέροχους μουσικούς της και 11.45 μετά απο 2 ανκορ , μας καληνύχτισε οριστικά!

Τι να πω τώρα ότι το ευχαριστήθηκα??? Δεν μπορώ να σας πω ψέμματα! Σίγουρα καλύτερα θα περνούσα εάν καθόμουν μπροστά απο τον λαπτοπάκι μου να σας μιλώ και να ακούω την Μπαρμπαρέλα με το ποτάκι μου και την τσιγαρούκλα μου, απ'ότι πέρασα ακούγοντάς την live!


Υ.Γ. Κυριακή βράδυ, το halfnote ήταν κατάμεστο!
Ήθελα να ξέρω πως είναι δυνατόν όλοι να παραπονιόμαστε για οικονομική κρίση και τα πάντα να είναι γεμάτα, οι συναυλίες sold out και οι σουίτες στην Αράχωβα για τα Χριστούγεννα πιασμένες απο τώρα!!
Αλλά θα μου πείτε η φτώχεια θέλει καλοπέραση!!!

8 σχόλια:

roadartist είπε...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaaaaaaa :D

"Υπνος άρχιζε να βαραίνει τα ματάκια μας και ο κυρ-Νυστάλας ερχόταν καβαλάρης..."

Καλά με γλύτωσες.. και ήδη είχα αρχίσει να ψάχνω πρόσκληση (γιατί όντως τα λεφτά μου φάνηκαν αρκετά..) Καλά που το έγραψες!!!

Έχεις Γέλιο!!!!! :)

logia είπε...

Πόσες φορές έχω νιώσει αυτή την απογοήτευση
και πόσες φορές έχω πάρει όρκο πως δεν θα ξαναπάω και πόσες φορές τον έχω πατήσει και πόσες φορές το έχω ξαναμετανοιώσει...
άει στο καλό αυτοί οι μαγαζάτορες και οι διοργανωτές συναυλιών το έχουμε παραξηλώσει...
σαν πρόβατα στο μαντσί μας στοιβάζουν και τους ακριβοπληρώνουμε κιόλας γι' αυτό...

καλημέρα καλή μου

kariatida62 είπε...

@roadartist: Εμ τι να πω η φτωχή! Είχα μια διάθεση για latin την Κυριακή, και κόντεψα να κοιμηθώ όρθια! Άσε την γκρίνια του συζύγου, που τον ξεσήκωσα, λέει να πάμε και έχασε το ματς για το τίποτα!
Ξέρεις τώρα τις κλασσικές γκρίνιες...

kariatida62 είπε...

@logia:Nαι βρε Νέλλυ,μετανιώνεις την ώρα και την στιγμή που λες να πας κάπου να διασκεδάσεις, να ξεχαστείς λίγο!

leondokardos είπε...

Εσύ καλά τα πέρασες, έστω κιαν η Barbara δε σε ταξίδεψε εκεί που θα ήθελες. Το ίδιο βράδυ, εγώ ...έκλεγα τα χάλια μας τα ποδοσφαιρικά και μπασκετικά, Παναθηναϊκός γαρ !!
όσο για τα γεμάτα κέντρα, τα sold out για τις γιορτές, έλα τώρα καλή μου, πιστεύεις οτι δεν υπάρχουν χρήματα στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλά, πως τα βγάζουμε είναι το θέμα : Ζήτω η παραοικονομία !!!

Saq είπε...

Χαχα, και στο ξεκίνημα της ανάρτησης λέω πάλι καλοπέρασε αυτή την Κυριακή αλλά διαβάζοντας το υπόλοιπο με πιάσανε τα γέλια:) έχω περάσει κι εγώ παρόμοιες καταστάσεις ξενερωσιάς, αλλά όλα μες το πρόγραμμα είναι!

Οι Έλληνες πάντως όταν είναι για φαΐ και διασκέδαση πάντα βρίσκουν χρήματα!

kariatida62 είπε...

@ leondokardos: Μη φοβάσαι και σ'εμάς συνέτεινε η χασούρα μας για να μας τα χαλάσει ακόμα περισσότερο τα κέφια μας.
Πανάθες και εμείς(πάππου προς πάππου)φίλε Λεοντόκαρδε! Δεν πειράζει χάθηκε μια μάχη όχι ο αγώνας του Πρωταθλήματος!:)

kariatida62 είπε...

@Newton:Πού είσαι εσύ, βρε βόρειε! Σ'έχασα!
Είδες τι περνάμε εδώ κάτω εμείς οι πρωτευουσιάνοι?
Μεγάλο ερωτηματικό πάντως με το χρήμα που βλέπω ότι κυκλοφορεί δίπλα μας ...τέτοιο καιρό! Ζήτω η παραοικονομία που λέει και ο φίλος Λεοντόκαρδος! Αλλιώς δεν εξηγείται.