bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2009

ΜΙΑ ΠΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΥ ΜΗΝΑ.
ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ!
ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ.
ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΔΟ, ΣΑΝ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Η ΓΛΑΥΞ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΜΩΝΥΜΗΣ ΘΕΑΣ ΤΗΣ... 
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  ΜΑΣ ΕΠΕΣΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ (ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!) ΚΑΙ Η ΠΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΡΧΙΖΕΙ!


ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ...ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ! ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΙΔΩΤΕΣ ΑΥΛΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΣΑΝ ΧΤΙΣΜΕΝΟΙ! ΕΝΑ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 4 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΡΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΠΑΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΙΚΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,ΤΟΥ ΦΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΑΝΑΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΤΗ ΚΟΛΩΤΗ!
ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΑ ,ΑΜΦΟΡΕΙΣ, ΟΙΚΙΑΚΑ ΣΚΕΥΗ, ΓΡΑΦΙΔΕΣ,ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΚΟΑΝΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΕΚΤΙΘΕΝΤΟ ΣΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ.
ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙΣ ΤΙΣ  ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΙΣ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΗΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΕΣ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΛΕΣ, ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ!
 ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΓΥΡΩ-ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ...ΤΑ ΑΓΓΙΖΕΙΣ! ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ  ΟΙ ΝΕΟΙ,  ΟΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΕΣ, ΣΤΗΛΕΣ  ΜΕ  ΣΚΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ  ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΠΙΣΤΩΝ, ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΄Η ΧΩΡΙΣ ΦΤΕΡΑ -ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΣ, ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΕΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝΑΣ, ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ...ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ  ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ  ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ  ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ  ΕΝΑΝ ΧΟΡΟ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΥΣ ΒΛΑΛΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΛΟ ΤΟΥ ΜΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΩΣΕΙΣ...
ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΡΟΦΟ! ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΧΑΟΣ! ΖΑΛΗ ΣΕ ΓΥΡΙΖΕΙ,ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΤΟΥΝΝΕΛ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ! ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ  ΝΑ ΣΤΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ΕΝΩ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΡΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ, ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ  ΦΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟΣΥΛΟ ΑΓΓΛΟ ΕΛΓΙΝ, ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ! ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!


ΩΡΑΙΟ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ! ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ...ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΜΜΕΣΟΤΗΤΑ, ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ, ΑΠΛΟΤΗΤΑ!
ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΣΤΥΛ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ!  ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΦΩΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ  ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ!
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ...ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ,  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ 'Η ΤΟΝ/ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΙΑ ΠΤΗΣΗ  ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!


ΤΟ ΔΙΩΡΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Μ'ΕΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ CAFE ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕ ΑΓΝΑΝΤΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟΥ!... ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ 'ΓΩ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ...

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2009

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΕΛΠIΣΤΙΚΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ 'ΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΥΡΟΣ...(JOHANN WOLFGANG VON GOETHE)

ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΟ...
Φίλοι μου,
Διαθέστε δύο ώρες απο τον χρόνο σας και μπείτε στην παρακάτω διεύθυνση για να παρακολουθήσετε δύο εκπληκτικές ταινίες  "φωνές διάσωσης" θα τις έλεγα εγώ...
Δεν είναι αμερικανιά...δεν έχει σχέση με θρησκείες...
Γνωρίστε τον JACK FRESCO και το VENUS PROJECT, ενημερωθείτε, προωθήστε το στους φίλους σας και ...αντισταθείτε!!!
http://www.zeitgeistmovie.com/ Ξεκινήστε με την ταινία ZEITGEIST: ADDENDUM ανέβηκε δεύτερη και συνεχίστε με την ZEITGEIST: THE MOVIE.
Περιμένω τις εντυπώσεις σας...

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2009

ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΕΧΘΕΙΟΥ...ΟΙ ΚΑΛΛΟΝΕΣ ΚΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΤΙΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΤΡΟΥΒΙΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΟΙ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΗΣΑΝ ΙΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΥΑΤΙΔΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΧΡΕΗ ΒΑΣΤΑΖΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΜΕΝΕΣ Σ' ΕΝΑΝ "ΣΤΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ"ΤΟ ΚΑΡΥΑΤΙΖΕΙΝ" -ΕΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΡΕΧΘΕΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ.Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΟΨΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΤΕΧΝΗ ΚΟΜΜΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΙΣ ΒΟΣΤΡΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΕΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.ΟΛΑΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΡΔΟ ΕΛΓΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΗΝΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΗΧΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΑΙΩΝΙΟ ΜΟΙΡΟΛΟΙ, ΠΟΥ Η ΕΚΤΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ.ΟΙ ΣΕΜΝΕΣ ΚΟΡΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΞΙΠΑΣΙΑΣ: ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ,ΟΙ ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΒΙΛΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΝΟΘΕΣ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ.ΟΙ ΚΙΤΣ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΚΑΖΙΝΟ ΤΟΥ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΑΟΥΝΕΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΜΙΚΡΩΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΤΩΝ ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ ΚΙΤΣ...ΟΙ ΕΞΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΡΕΧΘΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ, ΕΝΕΠΝΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ,ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΖΩ ! ΤΟ 62 ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΟΥ.ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΑΘΗΝΑΙΑ ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΤΟ 1962 ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΙΔΕΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ!