bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Και να θέλει ν'αγιάσει κανείς μαζί σας δεν μπορεί!

 Τώρα είμαι βέβαιη...πως και να θελήσει κάποιος ν'αγιάσει μαζί σας δεν μπορεί!


Αφορμή για ν'αναιρέσω προς στιγμήν, την αμετάκλητη απόφασή μου να σταματήσω το blogging στάθηκαν  δύο αγαπημένοι μου φίλοι.
Ο πρώτος (GIP)με την σημερινή του ανάρτηση και δεύτερος ο (Δημητράκης) με το σχόλιο που μου άφησε.


Δεν αντέχω άλλο λοιπόν και θα ξαναμιλήσω για μια ακόμη φορά.
Μετά θα σας αφήσω ήσυχους να συνεχίσετε όσοι επιλέξετε το αυτομαστίγωμα ή την θαρραλέα αντιμετώπιση της τραγικότητάς μας με πραγματική αντίσταση και αγώνα έξω στους δρόμους και όχι εκ του βολικού καναπέως...


Η πατρίδα μας όλοι μας συνειδητοποιούμε πως καταρρέει. Καταρρέει όχι όμως λόγω  της Παγκαλειάδειας θεωρίας του "μαζί τα φάγαμε" που μας το έχουν κάνει πιπίλα του μυαλού μας και τόχουν κρεμάσει στους λαιμούς μας βαρειά κατηγορία και μας περιφέρουν μ'αυτό όπως περιέφεραν και χλεύαζαν  το 1958(Ν.4000-περί τεντιμποισμού) τους νέους λόγω της συμπεριφοράς τους, για να θολώσουν τα μάτια μας με ενοχές και να μη διακρίνουμε τα αίσχη. τις λοβιτούρες, και τις προδοσίες  που συνεχίζουν να κάνουν έως τις στιγμές αυτές που μιλούμε με τους υμέτερους τους οποίους μαζί τα έτρωγαν τα τρώνε και θα τα τρώνε στον αιώνα τον άπαντα, εις υγείαν των υπόλοιπων κορόιδων που αποχαυνωμένοι κάθονται και τους κοιτούν!!!.(Πολλοί μάλιστα άρπαξαν τα μαστίγια και αντί να κυνηγήσουν τους κλέφτες τα γύρισαν κατά πάνω τους και μαστιγώνονται ζητώντας έλεος από τον ΑΛΛΑΧ!-είναι και της μόδας τώρα με τόσα τούρκικα σήριαλ)


Η Ελλάδα λένε χρωστά...ζούσε παρασιτικά εις βάρος των άλλων!
Μωρ'τι μας λέτε? Κάντε μόνο ένα γκουκλάρισμα στην ιστοσελίδα της wikipedia και θα βρείτε μια λίστα από χώρες που χρωστούν και το εξωτερικό τους χρέος είναι πολλά τρις και όλες αυτές οι χώρες κινούνται με δανεισμό, ακόμα κι'εκείνες που είναι πλούσιες σε πετρέλαιο ή έχουν βαρειά βιομηχανία όπως η Γερμανία. Οι περισσότερες είναι καταχρεωμένες!(http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_external_debt).
Όμως εμείς δαιμονοποιηθήκαμε! Και γιατί? Γιατί ακολουθήσαμε την ίδια συνταγή! Την οποία συνταγή, όλοι οι υπόλοιποι μας έμαθαν! Ξέραμε εμείς  πριν 25-30 χρόνια τι θα πει πλαστικό χρήμα? Πήγαινε κανείς πριν 25 χρόνια να ψωνίσει  με πιστωτικές κάρτες?
Ποιό ήταν το μότο που χρησιμοποιούσαν δεκαετίες τώρα στη Μέκκα του Καπιταλισμού Αμερική? "Πολίτης που δεν χρωστά δεν είναι φερέγγυο άτομο!"


Τι το διαφορετικό λοιπόν ακολούθησε ο αφελής Ελληνικός λαός ώστε να γίνει περίγελο σ'ολόκληρο τον κόσμο? Τι το διαφορετικό φοβερό κάναμε εμείς οι φραπεδιάρηδες Έλληνες?
Τίποτα το διαφορετικό δεν πράξαμε.!
Απλά και μόνο είχαμε την ατυχία να έχουμε μια πάμπλουτη χώρα σε μία από τις πιο ευλογημένες γωνιές της γης, την οποία κάποιοι αποφάσισαν για μία ακόμη φορά να λεηλατήσουν! Και τα κατάφεραν καλά καταστρώνοντας σωστά το υπολογισμένο, χρόνια τώρα, σχέδιό τους! Εξουδετέρωσαν πρώτα την παιδεία, πλασάρησαν εύκολα την πλασματική ευημερία,στην συνέχεια ξεκίνησαν την υφαρπαγή των αποταμιεύσεων, μεθόδευσαν την είσοδο της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης,την δυσφήμηση την εξαντλητική λιτότητα συνοδευόμενη με παγκαλειάδειες βομβίτσες κρότου-λάμψης για φοροδιαφυγές του μανάβη, του φαρμακοποιού, του ταξιτζή, του περιπτερά, του δικηγόρου, του γιατρού, του δημόσιου υπάλληλου(εκείνου του κερατά που επαναπαύεται χρόνια τώρα  στην άτιμη μονιμότητά του) για να μη στοχοποιήσουμε την φοροδιαφυγή του Μπόμπολα, του Βωβού, των επιδοτούμενων Μπενάκειων-Σαμαράδηκων Φυτολογικών Ινστιτούτων με 11.5 εκατ.,για να ξεχάσουμε τα ΖΙΕΜΕΝS,Χρηματιστήρια και ομολογούμενα σκάνδαλα επί σκανδάλων  με τούβλα που πηγαινοέρχονταν μέσω Τσουκάτων, στρατιωτικών εξοπλισμών και δεν συμμαζεύονται στα μυαλά μας απο τα δις και τρις που σφύριζαν πάνω από τα κεφάλια του Μακάκα Έλληνα φορολογούμενου!!!Και όλα αυτά μ' ένα και μοναδικό σκοπό! Να παραδοθούν οι τίτλοι κυριότητας της πατρίδας μας σε ξένα χέρια!
Όποιος τολμά να φωνάξει το παραπάνω στιγματίζεται και χαρακτηρίζεται συνωμοσιολόγος,σχιζοφρενής στην καλύτερη και επιεικέστερη περίπτωση γραφικός.
΄Ομως πόσοι απ'εμάς έμαθαν πως η ELDORADO GOLD CANADA CORP,μία απο τις μεταλύτερες εταιρείες στον κόσμο στην εξόρυξη πολύτιμων μετάλλων, έχει υπογράψει συμφωνία για την εξαγορά της European Goldfields, που ελέγχει τρία ορυχεία χρυσού στην Χαλκιδική και Βόρεια Ελλάδα, για 2,5 δις δολάρια? Τα δύο ορυχεία στην Χαλκιδική θα παράγουν περίπου 350.000 ουγκιές χρυσού ετησίως κατά την είσοδό τους σε παραγωγή το 2015, κάνοντας την Ελλάδα έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της Ευρώπης. Η Eldorado Gold Canada Corp. περιμένει τις άδειες για να ανοίξει ένα ξεχωριστό ορυχείο στο Πέραμα της Θράκης που θα εκμεταλλεύεται το πρώην ελληνικό χρυσό σε Θράκη και Χαλκιδική!Πόσοι απ'εμάς φρόντισαν να μάθουν για τον περίφημο fast track νόμο και την υπογραφή του Στουρνάρα που ενέταξε σ'αυτόν τα χρυσωρυχεία Θράκης και που αφορούν 11 εκατομμύρια τόνους επικίνδυνων αποβλήτων και την αποψίλωση στα όρια της Ροδόπης και Έβρου, του μοναδικού δάσους Μαύρης Πεύκης και των στρατηγικών αρχαίων θέσεων της Σαμοθρακίτικης Περαίας, που εντόπισε η Εφορεία Προιστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, λίγες εκατοντάδες μέτρα από τον οικισμό του Περάματος?


Δεν σηκώνουμε βέβαια το δάχτυλο στον ΄Ομιλο Λάτση που πληρώνει σήμερα νοίκι 8,3 εκατ.τον χρόνο (μέχρι το 2042) για το Golden Hall. Η σημερινή μας "ηρωική" (όπως την αποκάλεσαν χθες στην ΝΕΤ) κυβέρνηση "Σαμαρά και ΣΙΑ"(όπως την αποκαλώ εγώ) κατάφερε να του δώσει και το υπόλοιπο ακίνητο(21.600)τ.μ.μέχρι το 2102(!!!) και να του κάνει έκπτωση στο συνολικό ενοίκιο σχεδόν 90%.
Όχι εμείς σηκώνουμε το δάχτυλο, στον συνταξιούχο που τόλμησε και πήρε δάνειο και αγόρασε στον γιο του αυτοκίνητο, στην θειά μου την Αμερσούδα που δανείστηκε και πήγε εκδρομή στην Ζαχάρω της Αμαλιάδας, και στην Ελπινίκη την καψερή που πήρε στεγαστικό δάνειο και αγόρασε 150 τετραγωνικά σπίτι για να απλώσει την αρίδα της ολόκληρη αυτή και τα τρία της παιδιά...(Εγκλημα μεγάλο, έπρεπε να τα έχει τα πόδια της πάντα  σε εμβρυακή στάση μέχρι να πεθάνει!)
Φταις λοιπόν φίλε μου , φταις και θα πληρώσεις ακριβά εσύ, η φαμίλια σου και η φαμίλια της φαμίλιας σου που δεν θα γεννηθεί ή αν θα τα καταφέρει και γεννηθεί θα ξεπουληθεί στα σκλαβοπαζαρα των ΕΟΖ που σχεδιάζουν σ'όλη την Ελληνική επικράτεια αρχής γενομένης απο την Θράκη!Φταις λοιπόν και θα πληρώσεις πικρά της μάνας σου το γάλα που ήπιες εσύ και το παιδί σου και το παιδί του παιδιού σου  για το τζιπάκι που λαχτάρησες κι'αγόρασες κωλοΕλληνα- που μου ήθελε κι'εσένα η μούρη σου Τζιπάκι για να επισκέπτεσαι το κωλοχώρι σου ! Δεν σου έφτανε ο γάιδαρος ήθελες και κούρσα τζιπάτη!!!Τέτοιες σκέψεις ν'αναμασάτε ο ένας με τον άλλον και χωθείτε πιο βαθειά στον καναπέ σας!!!
Μη σηκωθείτε καθόλου απ'εκεί..μόνο πού και πού γυρίστε το κωλομέρι για να μην ανοίξετε και πού να σας τρέχουν τώρα στα Νοσοκομεία που δεν υπάρχει μήτε γάζα, μήτε ελληνικό βαμβάκι μήτε αντισηπτικό! Αλλά μη φοβάστε καθόλου...γιατί ευτυχώς έχετε ακόμα στην τσέπη σας το ΕΥΡΩ και θα επιζήσετε!!!


Και τώρα που σας είδα, σας τάπα και ξελάφρωσα ... σας ματαχαιρετώ γλυκοασπάζοντάς σας ελπίζοντας να μη μου "στρουμφοθυμώσετε"...που μ'αναγκάσατε  να σας ψάλλω ...ένα απολυτοίκιο!(Βοήθειά σας!!!)


 Η Κάρυ σας !!!

Υ.γ. Είπα για να ξεκουράσω τα ματάκια σας που μπήκανε στον κόπο να με διαβάσουν,να σας προσθέσω σφήνα, λίγες από τις 150 φωτογραφίες που έβγαλα χθες στο κέντρο της Αθήνας, στην υποδοχή της μοσχαροκεφαλής, για να κάνω και την χάρη του φίλου μου Δημητράκη! Οχι όλες οι φωτό μόνο για τους φατσοφίλους μου αλλά και για την αξέχαστη μπλογκοπαρέα...