bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

R E D S E A IN ATHENS!



Άν αγαπάτε την ρέγκε μουσική, αν θέλετε  για μερικές ώρες να βρεθείτε σε μπαράκι της Τζαμάικα, ή σε κάποια χώρα της Αφρικής: Ν.Ερυθραία, Κένυα ή ακόμα να σας χαιρετήσουν με τον γνωστό νέγρικο τρόπο "hi brothers and sisters",δεν έχετε παρά να φτάσετε μέχρι την περιοχή των Ιλισσίων  πίσω απο το HOLIDAY INN στην οδό Ποταμιάνου 23 στο μπαράκι του Τόνι  το  "RED SEA"
Κυριαρχούν όλες αγαπημένες -γνωστές επιτυχίες του ΒΟΒ ΜΑRLEY, η regae, regae-dub μουσική.




Η σύνθεση των θαμώνων πολυ-πολιτισμική! Έγχρωμοι, λευκοί, ασιάτες, αφρικανοί, όλοι νέοι μετανάστες κυρίως, που ζητούν το δικό τους χώρο για να εκφραστούν μέσα απο τους ήχους της ρέγκε...



Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, ο αξιαγάπητος μικροκαμωμένος Τόνι με Ελληνικές και Αφρικάνικες καταβολές, φιλοξενεί όλους τους φίλους, που αγαπούν την συγκεκριμένη μουσική και τους παραχωρεί ένα ζεστό χώρο για να διασκεδάσουν με την παρέα τους!







Μεγάλη η Αθήνα μας όλους τους χωράει...




τα πάντα βρίσκεις!

Το Red Sea μια ιδιαίτερη γωνιά της!

14 σχόλια:

kariatida62 είπε...

Μπορείτε να με φανταστείτε την προηγούμενη Παρασκευή,μετά το θέατρο, να χορεύω ρέγκε με λευκά και νέγρικα πιτσιρίκια...και να θυμάμαι τα νιάτα μου!!! Ταξείδι στην Τζαμαίκα, ταξείδι στο παρελθόν μου έγινε η βραδυά!!!

Aνεμος είπε...

ΕΙΜΕ FUN ΚΑΙ βεβαια καποια στιγμη θα παω καλως σε βρηκα

kariatida62 είπε...

Kαλώς τον Άνεμο! Αν δεν έχεις φυλετικές αναστολές και σ'αρέσει η παραπάνω μουσική το RedSea θα σου γίνει αγαπημένο στέκι.Ακούγονται πολύ όμορφα κομμάτια και πολλές ημέρες της εβδομάδας υπάρχει LIVE μουσική.

roadartist είπε...

Bρε συ Καρυάτιδα! Να σαι καλά!
Με έκανες και γέλασα :)
Και είναι πολύ σημαντικό η σημερινή μέρα να κλείνει (23,58 τώρα) με χαμόγελο..
Όμορφη εσύ, όμορφες και οι βόλτες σου! Ωραία η πρόταση σου οπωσδήποτε.
:))))

kariatida62 είπε...

Αν κάπου βοήθησα, έστω κι'αν έγινα αφορμή για ένα χαμόγελο, τότε το post πέτυχε!!!
Την αγάπη μου έχεις...

Aristodimos είπε...

Πολυ ενδιαφέρον χωρος !!!!
Και σιγουρα θα μου φερει μνημες απο τα παιδικά μου χρόνια αφου εκει θα βρω και κόσμο απο την Αφρική, ισως την Αιθιοπία (την χωρα στην οποια γεννήθηκα και εζησα μεχρι τα 17 μου).

Χαρηκα που σε βρηκα

Αρης

kariatida62 είπε...

Αριστόδημε, εξωτική στο μυαλό μου η ιδιαίτερη πατρίδα σου!
Σίγουρα το red sea θα σου είναι οικείος χώρος...
Χάρηκα και γω πόλύ που σε γνώρισα.

Saq είπε...

Την καλημέρα μου,
Πολύ ωραία μουσική η ρεγκε και ας μην ξεχνάμε ότι ο Μάρλει ήταν ο πρωτομάστορας αυτού του ήδους.
Στη θεσσαλονίκη πάντως έχουμε σοβαρή έλλειψη από τέτοια στέκια!

kariatida62 είπε...

Νewton, μου κάνει εντύπωση που λες ότι έχετε έλλειψη στην Θεσσαλονίκη, γιατί ειδικά για το είδος αυτής της μουσικής όλα τα φεστιβάλ ΄διοργανώνονται επάνω!
Η ΜΟΥΣΙΚΗ κουλτούρα σ'όλα τα είδη είναι δυο σκαλοπάτια παραπάνω στην Θεσσαλονίκη απο την Αθήνα!

Aristodimos είπε...

Μια διευκρίνιση: Ειμαι παιδί Ελληνων μεταναστων που βρέθηκαν εκει στην όμορφη Αιθιοπία

kariatida62 είπε...

E ναι βρε Αριστόδημε, το καταλάβαμε...

Saq είπε...

Εγώ μίλησα για στέκια δηλαδή μαγαζιά! Από φεστιβάλ καλά τα πάμε δε λέω. Πάντως να ξέρεις ότι η μουσική κουλτούρα της πόλης δεν βρίσκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο όσο νομίζεις, τα μπουζούκια και τα κλαμπάδικα έχουν τον πρώτο λόγο δυστυχώς, ακόμα και στους νέους στο μυαλό των οποίων κυριαρχεί η "λαϊκή" μουσική τύπου Βανδή!

kariatida62 είπε...

NEWTON,ο γυιός μου που έχει επισκεφθεί την πόλη σας τελευταίως μου μίλησε ότι στην Θεσσαλονίκη συνάντησε ιδιαίτερα παρόμοια στέκια (μαγαζιά)! Τώρα για το επίπεδο των νέων που βγαίνει και στις μουσικές επιλογές δυστυχώς είναι γενικό ελληνικό φαινόμενο! Τα ίδια και χειρότερα στην Αθήνα(μαγαζιά της παραλιακής κ.λ.π.)αλλά άκου που σου λέω εσείς οι Βόρειοι γενικώς έχετε άλλη παράδοση! Εδώ κάτω σ'εμάς ...άστα να πάνε! Σκέτη απογοήτευση!

Ανώνυμος είπε...

Πηγα με μια φιλη μου το προηγουμενο Σαββατο και ενω ειχα ακουσει φημες οτι τα ατομα του χωρου αυτου σχετιζονται με ναρκωτικα και εμποριο λευκης σαρκος, σκεφτομουν οτι προκειται για λασπολογια ανταγωνιστων μαγαζιων.. Ή ακομα και ρατσιστικες προκαταληψεις.. Με τη φιλη μου που δεν ειμαστε ζευγαρι, μετα τον χορο μας οταν πηγε στην τουαλετα με πλησιασε ενας τυπος και με ρωτησε ποσο την δινω κι αν μπορω να του την αφησω και να την παρω αυριο. 1 + 1 κανουν 2.. Μαφια το red sea. Νομιζω οτι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι μην ξαναπατησουμε