bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΔΙΑΚΟΠΤΩ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ...

Διακόπτω για λίγο τις διακοπές μου, προκειμένου να αναδημοσιεύσω την παρακάτω συνέντευξη που θα βρείτε εδώ   Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010 ΟΛΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ! ΜΑΣ ΞΑΠΟΥΛΗΣΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

΄Οσο και να θέλω να ξεχαστώ... δεν το κατορθώνω, όταν μαθαίνω τι εγκλήματα διαπράττονται πίσω απο τον ανυποψίαστο Ελληνικό Λαό!

112 σχόλια:

CsLaKoNaS είπε...

Συνέχισε τις διακοπές σου αγαπημένη μου Καρυάτιδα. Στο link που μας έδωσες εγώ βλέπω μία χουντόφατσα να λέει ασυνάρτητητες βλακείες.

Βλακείες όμως...

Ατελείωτες βλακείες....

kariatida62 είπε...

@ Cs: Xoυντόφατσα ε? Έτερον εκάτερον παιδί μου! Τις ασυνάρτητες βλακείες δεν μπορώ να καταλάβω πού τις άκουσες...τα είδες και τα 3 βιντεάκια ή τα απέρριψες μονομιάς βλέποντας την φάτσα και τα γαλόνια που ακόμα κουβαλά ως στρατηγός???

IonnKorr είπε...

Μα δεν μπορώ ακόμα να ηρεμήσω από τα γέλια.
Ποια χουντόφατσα ρε Λάκωνα.
Ο άνθρωπος είναι "αποκάλυψη".

Το τρίτο βίντεο το άκουσες.
Μαύρο γέλιο. Άκουσέ το και δεν θα χάσεις.

1) Να κατασχεθούν τα περιουσιακά στοιχεία όλων των Γερμανικών εταιρειών στην Ελλάδα.
(αυτή είναι μαγκιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
2) Να πάρουμε από την Γερμανία ένα τρισεκατομμύριο που μας χρωστάει για πολεμικές αποζημιώσεις. (χα..χα...χα...δεν μπορώ να γελάσω άλλο μεπονάει το στομάχι από το γέλιο)
και συνεχίζει ...
Αυτό το τρισεκατομμύριο αφού το πάρουμε (τόχει σίγουρο, δηλαδή, ότι έτσι και το ζητήσουμε δικό μας) θα το χρησιμοποιήσουμε
α) να ξοφλήσουμε το ΔΝΤ
β) να χρηματοδοτήσουμε την οικονομική ανάπτυξη της Γερμανίας για να μην σβήσει η οικονομία της
και δεν μπόρεσα να ακούσω άλλα γιατί το γέλιο επικάλυπτε την φωνή)!!!!!!!!!!!!!

Θεέ μου ... τι ακούει κανείς. Άκου, να ζητήσεις ένα τρις ευρώ από την Μέρκελ και να σου πει πάρτα!!!!!!!!!!!!!!!
χα..χα...χα...χα...χα...χ.α.

Saq είπε...

Καρυάτιδα, συνέχισε τις διακοπές σου και άστα αυτά. Αυτά τα πράγματα έχει δυο βδομάδες που βγήκαν στη φόρα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλετε τελικά να πτωχεύαμε; Η Ελλάδα πρέπει να κάνει νέα αρχή, και η κινδυνολογία δεν έχει θέση. Μας δάνεισαν και για να ασφαλίσουν τα λεφτά τους θέτουν επαχθείς όρους, Αλλιώς σου λέει πτώχευσε. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω τι άλλο μπορούσε να γίνει.

MINIMARKET είπε...

Καλά...διέκοψες τις διακοπές σου για αυτό ?
Θέλεις να μου πείς ότι δεν είχες πάρει χαμπάρι από όλα αυτά ?
Εγώ τζάμπα φώναζα τόσο καιρό ?
Άλλα μπλογκ δεν διαβάζεις ?
Άσε που τώρα θα έχεις το ίδιο πρόβλημα ....
Τι εθνικίστρια θα σε πούν , τι ακροδεξία , τι φαντασμένη ...άστα να πάνε !
Ήδη άρχισαν τα όργανα από ότι βλέπω ....
Δυστυχώς φίλη μου η ελλάδα τελείωσε , εμείς ως λαός τελειώσαμε !
Περίμενε να έρθουν τα φιλαρακιά σου και θα δείς τι θα ακούσεις πού κάνεις τέτοιες αναρτήσεις !
"" αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας ( διότι εξουσία δεν έχει ) κ. ΤΖΩΡΤΖ - ΤΖΕΦΡΕΥ- PAPANDREOY ή ΤΖΩΡΤΖ ΚΑΣΚΟΥΛΕΣΚΟΥ ( από το τσαουσέσκου , όταν τριγύριζε με εκείνο το κόκκινο κασκόλ ) ή γνωστός ως ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ , αποφάσισε πάντα στο πλαίσιο της δημοκρατίας ότι όποιος δεν ψηφίσει το Ασφαλιστικό διαγράφεται !!!!
Πως την λένε μωρέ αυτήν την διαδικασία.......κοίτα που μου ξεφεύγει........
Α ! Συμμετοχική δημοκρατία . λαική εντολή ή μάλλον δημοκρατικες διαδικασίες !!!!!!
Τύφλα να έχουν οι δικτατορίες δηλαδή .""
Αυτό είναι ένα κομμάτι από μία ανάρτηση που έκανα πρόσφατα !
Καληνύχτα φίλη μου !

kariatida62 είπε...

@ΙοnnKorr:Πάντως ένα πράγμα που χαίρομαι σε σένα Ιωνα είναι που πάντα βρίσκεις κάτι για να γελάσεις με την καρδιά σου!!! Κάνεις και μένα να γελάω ...μέχρι δακρύων! Τώρα πάλι δάκρυσα όχι όμως απο γέλια! Αλλά απο απόγνωση που ενώ ακούγονται καταγγελίες σε συγκεκριμένα πράγματα όπως οι όροι του μνημονίου(αναλυτικά,άρθρα παράγραφοι) εσυ χαχανίζεις γιατί τόλμησε ο παππούς να μιλήσει για τις αποζημιώσεις.
Πολλοί φοβούμαι ότι δεν χαχανίζεις μόνο εσύ, αλλά οι περισσότεροι απο μας! Γι'αυτό απόψε δακρύζω...για τα χάχανά μας!

kariatida62 είπε...

@Saq: Aλλο ν'ακούς φήμες και άλλο κάποιος να βγαίνει επίσημα και να καταγγέλει(σελίδα-σελίδα, άρθρο παράγραφο) τόσο σοβαρά πράγματα όπως έκανε ο "χουντοστρατηγός"... Και όλοι να το κάνουν μώκο...
Τότε λοιπόν τι περιμένεις, για να μη κηρύξεις πτώχευση στην εταιρεία σου πούλα την γυναίκα σου, την αδελφή σου, την μάνα σου (αν ακόμη μετράει) για να σώσεις οικονομικά την εταιρεία σου...ε, ρε πού καταντήσαμε!

kariatida62 είπε...

@ΜΙΝΙΜΑRKET:Xέστηκα πώς θα με πείτε όλοι σας!!! Εγώ την Ελλάδα μου βλέπω οτι χάνεται!

MINIMARKET είπε...

Μου φαίνεται πως δεν διάβασες το σχολιό μου !!!!!!!!!!!!!
Τελικά μόνο εμείς οι δύο συμφωνούμε και όμως τα βάζεις μαζί μου !!!
Δεν το καταλαβαίνω ....
Εγώ δεν θα σου πω τίποτα από όλα αυτά !!!!
Οι άλλοι σου την λένε !!!!!

MINIMARKET είπε...

Και κάτι άλλο που θα το πω για πολοστή φορά !
ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Saq είπε...

Αυτά δεν ήταν φήμες, έχουν βγει επίσημα εδώ και καιρό αλλά εσύ ζεις τον ύπνο του δικαίου. Τρέχεις στις ψευτοδιαδηλώσεις και έχασες την ουσία. Αν καλή μου γυναίκα κηρύξουμε πτώχευση τότε την άλλη μέρα δεν θα έχεις ούτε ένα ευρουλάκι στην τσέπη σου. Αλλά αυτά έπρεπε να σκεφτούμε χρόνια πριν και όλα όσα μας επιβάλλει το δντ σήμερα έπρεπε να τα θέσουμε ως όρους στους πολιτικούς που μας κυβέρνησαν. Τώρα είναι αργά. Όσο για τον μάπα που λέει για να πάρουμε τα λεφτά από τους γερμανούς, είναι για γέλια.

kariatida62 είπε...

@ΜΙΝΙΜΑRKET:Ρε Μίνι διάβασα το σχόλιό σου μα δεν τα βάζω μαζί σου! Τα βάζω με την νοοτροπία που και συ άθελά σου ακολουθείς! "Οι άλλοι...οι απάτρηδες που σου την λένε, ενώ εγώ σου τάλεγα!" Αυτή η διχόνοια που στους αιώνες ΔΙΧΑΖΕΙ τους Ελληνες! Σε σένα λοιπόν μπορώ να φωνάξω περισσότερο...

kariatida62 είπε...

@Saq: Eγώ Σακ είμαι κομμάτι του ανημέρωτου Ελληνικού Λαού! Δεν βρίσκομαι ούτε σε επιτελικές θέσεις, ούτε μέσα στα ΜΜΕ βρίσκομαι για νάχω άμεση ενημέρωση(όπως ίσως είσαι εσύ.)Εγώ είμαι μια απλή νοικοκυρά,που δουλεύει απο 19 χρονών, που μεγάλωσε δυο παιδιά και που ναι άφησε και την καρεκλίτσα της έχασε και αυτό το μικρό μεροκάματό της για να κατέβει στις διαδηλώσεις να φωνάξει σταματήστε πια, μας ΑΔΙΚΕΙΤΕ!!!
ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ να μου πεις...το δέχομαι αλλά όπως ξανάπα και σε κάποιον άλλο ελπίζω στους αιθεροβάμονες αυτού του τόπου..!
Ευρουλάκι δεν θάχω έτσι κι'αλλιώς μου τα παίρνουν κάθε μέρα...όλο και περισσότερα, μέχρι που θα μου αδειάσουν την τσέπη σιγά-σιγά! Και θα ξυπνήσω ένα πρωί μετά τα χάχανα των γύρω μου και δεν θα μου έχει απομείνει τίποτα πια, ούτε ευρουλάκι, ούτε σπίτι ούτε πατρίδα!

kariatida62 είπε...

Αντε βρε, γελάσαμε πάλι όλοι μας απόψε!!!

Τι κάθομαι και σας φωνάζω τώρα εγώ απο τις παραλίες ε?!
Καλά δεν θα το ξανακάνω...καληνύχτα σας!

CsLaKoNaS είπε...

"Eγώ Σακ είμαι κομμάτι του ανημέρωτου Ελληνικού Λαού! Δεν βρίσκομαι ούτε σε επιτελικές θέσεις, ούτε μέσα στα ΜΜΕ βρίσκομαι για νάχω άμεση ενημέρωση[...]Εγώ είμαι μια απλή νοικοκυρά,που δουλεύει απο 19 χρονών, που μεγάλωσε δυο παιδιά και που ναι άφησε και την καρεκλίτσα της έχασε και αυτό το μικρό μεροκάματό της για να κατέβει στις διαδηλώσεις να φωνάξει σταματήστε πια, μας ΑΔΙΚΕΙΤΕ"

Αγαπημένη kariatida62,

Κανείς δε σε αδικεί. Του ναντιών μάλιστα. Να μην ξεχνάς (όπως ούτε κ εγώ πρέπει να ξεχνώ) ότι μια μάνα με μεγάλωσε κ εμένα και μου έδωσε ό,τι είχε για να κάθομαι σήμερα και να πετάω εξυπνάδες. Άλλο νομίζω θέλει να σου πει ο Saq. Δύο πράγματα να μην ξεχνάμε όμως στις σκέψεις μας:

1. Όπως εσύ δε βρίσκεσαι σε επιτελικές θέσεις έτσι και δε βρίσκεται η (κάθε) βλαχο-χουντόφατσα που κάνει αναλύσεις από μεταφρασμένα εξ' Αμερικής (wow!) κείμενα. Η μόνη διαφορά είναι ότι εσύ έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και το καταλαβαίνεις αλλά αυτός όχι.

2. Κανένας δεν αγαπάει την κοινωνία και το κράτος περισσότερο από τον άλλο. Όλοι στην ίδια κοινωνία ζούμε και όλοι την πονάμε αυτήν την πατρίδα. Όποιος νομίζει ότι 'την έχει καλά' επειδή είναι πλούσιος σύντομα θα διαψευστεί. Όλους θα μας ρουφήξει στο τέλος ο πάτος αν δε σοβαρευτούμε. Η ιστορία διδάσκει άλλωστε ότι τα δεινά του ο Ελληνισμός τα οφείλει μάλλον σε κάτι εθνο-μαλάκες και όχι σε σοβαρούς και μετρημένους.

3. Η ανάλυση που κάνει ο παππούς είναι βλακώδης, σημείο προς σημείο. (έκατσα και είδα όλα τα βίντεο ..μου χρωστάς 23 λεπτά χαμένου χρόνου :) )

kariatida62 είπε...

@Cs:Mακάρι νάχεις δίκιο Λακωνάκο.
Μόνο να σου θυμίσω, παιδί μου ότι αυτή η χώρα πέρασε δεινά απο εθνομαλάκες αλλά και προδόθηκε συστηματικά απο καλαμαράδες, τεχνοκράτες και ειδήμονες...!
Κράτα πισινή για τους Μαυροκορδάτους...

MINIMARKET είπε...

ΦΩΝΑΞΕ ΜΕ ΟΣΟ ΘΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΩΣΩ !
ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ .
ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΕΜΟΙΑΖΕ !!!!!
ΑΝΤΕ....ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ !
ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !

MINIMARKET είπε...

ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ?
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ?
ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ !!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΒΗΣΤΟ .

kariatida62 είπε...

@ΜΙΝΙΜΑΡΚΕΤ:Δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτή την στιγμή την μαγεία που έχω μπροστά μου!
Η βεράντα μου είναι πάνω απο μια θάλασσα τόσο γαλήνια που στήνω αυτί μπας και ακούσω μια μικρή της κίνηση...κι'αυτή προσποιείται ότι κοιμάται...μα εγώ ξέρω ότι μου κρατά συντροφιά!;)

kariatida62 είπε...

@MINIMARKET: Δεν σβήνω τίποτα!!! Δεν μ'αφήνει η βραδιά να κοιμηθώ...αυτά λατρεύω σ'αυτή την χώρα! Τις βραδιές της...
Φιλιά

kariatida62 είπε...

Αυτός ο ΙοnnKokkoras πού πήγε??? Κοιμήθηκε??? Εμ βέβαια με τις κότες του αυτός κοιμάται...χΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

MINIMARKET είπε...

Τώρα με έκανες να ζηλέψω αλλά όχι για πολύ !
Σε 3 μέρες φευγω και εγώ για την πρώτη δόση των διακοπων μου !

kariatida62 είπε...

@ΜΙΝΙΜΑΡΚΕΤ: Καλά να περάσεις..άντε σε περιμένω! :)

dimitris είπε...

Kariatida 62 καλημερα, μη τα ''παιρνεις'' στο κρανιο, να εισαι ηρεμη, νηφαλια, ευρωπαια, μη σκεφτεσαι και προπαντως μην αγωνιζεσαι, ολα θα γινουν, αλλωστε στον μεγαλο τρομο που πανε να στησουν, υπαρχουν οι ορθολογιστες, οι μυαλοπωλιδες, οι χιουμοριστες,[τωρα εχουν αρχισει οι διακοπες, μην τις ''κοβεις'', εχει για μετα κρατηθει θεση, το λενε οι ''ειδικοι''] αν δεν κινηθει ουτε φυλλο και ερθει η ωρα της ''πληρωμης'', οσοι απο τους κουλ τυπους, δεν την εχουν κανει λογω παραδων στο εξωτερικο, εδω θα ερθουν να σου ''κλαφτουν'', τα πτυχια και η κριτικη του σαλονιου, ποτε στην ιστορια των λαων σε τετοιες περιοδους ''ανωμαλες'' δεν εδωσαν λυση, η λυση, οσο παρωχημενη και ντεμοντε φαινεται, για καποιους μυαλοπωλες, ειναι η αναμετρηση στον δρομο, αλλες εποχες τωρα, οι ''ακαπνοι'' να δινουν συμβουλες στους ''μαχητες'' της ζωης, η νοοτροπια που καταφερε και περασε το ΠΑΣΟΚ απο την εποχη ακομα του ΠΑΚ, ασε Kariatida 62, εσυ δεν ξερεις, τοσα χρονια που παλευεις την ζωη, συζυγος, μανα, εργαζομενη, τι ξερεις εσυ ρε γ....απο ζωη, τα ξερουν οι ''χθεσινοι'', εμ, το παραπανω μυαλο αντι να το εχουν για να μαθαινουν, ακομα, λογω ηλικιας και καποια στιγμη, αργοτερα να πουν πεντε σωστες κουβεντες, το ''πετανε'' τωρα με τεραστια αναιδεια στο προσωπο των ''αλλων'', των υποδεεστερων νοητικα, τι ξερεις εσυ, που δεν εισαι ''ενημερωμενη'' απο τα γνωστα ''καναλια'' ενημερωσης, αλλα επειδη ακριβως εισαι ΜΕΣΑ στην ζωη, χτυπησε ο συναγερμος, ο στρατηγος, ο χουντικος,ο γραφικος, η οτι αλλο μπορει να ειναι, δεν ειναι το φως το αληθινο, αλλα ισως η αιτια που χτυπησε ο συναγερμος, επειδη λοιπον εβγαλες αυθορμητα τον χαρακτηρα σου, λεγοντας, χεστηκα,[ παει το ερεχθειο], ειπα ας της ''γραψω'', ειδες ο χαβαλες και οι πλακιτσες, δεν εχουν διαχωριστικη γραμμη, ολα ενα, το ελαφρυ, με το αυριο των παιδιων μας, η πλακα, με το αυριανο επιδομα συνταξης, αχταρμας, μη βρεις αιτια να το παρεις πισω, το χεσιμο, μια χαρα το βρισκω, αν και μας πιτσιλισε ολους.

kariatida62 είπε...

@DIMITRIS: Ax! Καλημέρα Δημήτρη...

IonnKorr είπε...

Καλημέρα. Ξύπνησα. (Οι κότες μου κοιμούνται ακόμη).
Πάντα θαυμάζω τον τρόπο που γράφει ο Saq. Ήρεμα και γαλήνια με λίγες λέξεις λέει το αυτονόητο
Αλλά, βέβαια, ποιός τον ακούει!
Ο Λάκων, απόλυτα διεισδυτικός στην σκέψη στα λέει όλα χύμα.
Ο Μίνι υπόδειγμα αγνού Ελληνολάτρη. Κάποτε οι Ελλάδα είχε πολλούς τέτοιους. Τώρα πήξαμε στους απατεώνες, στους αλήτες και στους εγκληματίες.

a-kentavrou είπε...

Χαιρετισμούς στη θάλασσα και τη κοπελιά που την αγναντεύει.
Αρνούμαι να σχολιάσω, γύρνα Αθήνα να γκρινιάξουμε ,να διαφωνήσουμε όχι στο νησί πήγες για να χορτάσει το μάτι σου θάλασσα,θα μας θυμώσει η θάλασσα.
Είχα πάει στη Λίμνη του Λάδωνα για ψάρεμα ,χωρίς τηλεόραση,pc,χθές με ψάχνανε ήμουνα μέσα σε μια χαράδρα κολυμπούσα στο πράσινο ούτε το κινητό έπιανε μπροστά μου η απόλυτη γαλήνη του νερού της Λίμνης.Ξεχάστηκα μέσα στη φύση, ένα φίδι 1,5 μέτρο (δενδρογαλιά) περπατούσε στο δρόμο,ένα σμήνος μέλισσες μου επιτέθηκε ευτυχώς ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο,είδα τη ζωή με άλλο μάτι.
Ήρθα Αθήνα για τα αποτελέσματα της Γ Λυκείου και θα φύγω πάλι σε μερικές μέρες.
Φιλιά στη θάλασσα όχι σε σένα για να τιμωρηθείς που την εγκατέλειψες και ασχολείσαι με τη πολιτική

kariatida62 είπε...

@a-Kentavrou: Αστέρι μου, δεν ασχολούμαι με τη πολιτική...ανησυχώ για την πατρίδα μου,τις θάλασσες της, τα ποτάμια της τις λίμνες της τις δενδρογαλιές της...τους ανθρώπους της, τα παιδιά της! Την απολαμβάνω εδώ που είμαι και κλαίω γιατί δεν ξέρω αν θα την χαίρομαι για πολύ ακόμα!

kariatida62 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kariatida62 είπε...

Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τα σχόλια και την google, δεν δημοσιεύονται όλα...

~reflection~ είπε...

Παρακολούθησε τον Νίκο Μπογιόπουλο σε κάθε εμφάνισή του ... λέξη - λέξη...

Για να δείς ότι δεν περνάνε όλα στο ντούκου... Ότι κάποιοι τα λενε.. δίνουν λύσεις... ερμηνεύουν σενάρια... και δεν τρώνε κουτόχορτο...

Για να καταλαβουμε όλοι τι μερίδιο ευθυνης κουβαλάμε στην ψήφο και στην συνείδησή μας....

φιλια.... σε λιγο πεινασμενα, λόγω περικοπων και όχι λόγω έρωτα!....

kariatida62 είπε...

Δεν δημοσιεύονται σχόλια φίλων και δικά μου.
Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει...τεστάρω τώρα.

kariatida62 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kariatida62 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kariatida62 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Saq είπε...

Είναι γενικό το πρόβλημα με τα σχόλια στον blogger μη μασάς έχει ξαναγίνει, θα το διορθώσουν.

iamaticus είπε...

ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ ΜΟΥ....

Ξερεις κανενα που να μην ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ??(διορισμενος στο δημοσιο ως αργομισθος,υπηρετωντας και εκμεταλευομενος τη γραφειοκρατια που σκοτωνει τον συμπολιτη του που ειναι παραγωγικος)

Ξερεις κανενα ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ...να ειναι ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΑΠΟΛΥΤΑ?? (να μπορει να ειναι απο σκουπιδιαρης,μεχρι αστροφυσικος)

Ξερεις χωρα του κοσμου οπου σε πολλα τετραγωνικα χιλιομετρα ΕΚΤΑΣΗΣ+ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ???(απο νερο μεχρι κοβαλτιο)

Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΗΚΕ!!!

Ο ΒΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ, Ο ΕΘΝΙΚΑΦΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ:

1) ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ....ΟΙ "ΚΑΛΟΙ" ΡΩΣΟΙ (αγνωστες γεωπολιτικες επιπτωσεις-αγνωστη συμβαση)

2)ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ...ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ (και απο αυριο να ξερεις...ουτε depon...δεν θα εχεις...μονο "εθνικη αξιοπρεπεια"θα τρως..ζωντας λεβεντικα Κορεατικα...).

3)ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΛΑΔΩΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (....για ολα ο Χριστοφορακος φταιει...)


Βεβαιως και Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!!!
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ!!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΥΤΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ!!!


Ο ΧΟΝΤΡΟ-ΒΛΑΧΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ -δε λεω ο ιδιος-οι διπλανοι του, οταν ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ???

ΤΩΡΑ Η ΧΟΝΤΡΟ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ(νεοελληνων-κωλοελληνων) ΨΟΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΙΟ...ΚΑΙ ΣΥΓΧΥΣΤΗΚΕ!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

kariatida62 είπε...

Δεν ξέρω εσείς τα βλέπετε??? Εγώ τα δημοσιεύω...όλων του Δημήτρη, της Κάκιας, του ΙοnnKorr, το δικό σου Saq, του Ιαματικού...τα βλέπετε??

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Καρυάτιδα,
Αντιλαμβάνομαι την οργή και ίσως και τον πανικό σου. Και τα δυο τα συμμερίζομαι. Αλλά ηρέμησε.
Κανείς πράγματι δεν έχει το δικαίωμα να δεσμεύει τον τόπο αυτό χωρίς να του έχει δοθεί αυτή η εντολή. Ποιος εξουσιοδότησε τους κυβερνώντες να υπογράψουν ότι υπέγραψαν;
Δεν μπόρεσα να ακούσω το βίντεο, αλλά λίγη σημασία έχει. Έχω αντίληψη του γίνεται γύρω μας.
Ελπίζω μόνο κάποτε όσοι ισχυρίζονται ότι όσα γίνονται τώρα είναι σωστά ή ότι δεν γινότανε αλλιώς να μην το μετανοιώσουν/ουμε
Βέβαια δεν γίνεται να δικαιολογήσω όλους εκείνους που μας οδήγησαν εδώ.
Δεν ξέρω αν υπήρχε σχέδιο ή όχι.
Εσύ πάντως κακώς διέκοψες τις διακοπές σου. Ξέρεις να θα έχουμε άλλη φορά την δυνατότητα αυτή;

kariatida62 είπε...

@Saq: Ευτυχώς που έχω και σένα βρε Σακ και με ηρεμείς γιατί θα τόχα πετάξει στην θάλασσα το λαπτοπ απο τα νεύρα μου!!!

kariatida62 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kariatida62 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kariatida62 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kariatida62 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kariatida62 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kariatida62 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kariatida62 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kariatida62 είπε...

Βρήκε μέρα και ανάρτηση ...η google να μου κάνει τα σχόλια των φίλων μου μ....-καπέλλο!
Ας το καλό γέμισα άμμο,φύκια και ...νεύρα!!!

CsLaKoNaS είπε...

Τα σχόλια επανήλθαν. Το δικό μου blog δουλεύει και πάλι κανονικά. Αυτό το σχόλιο να μη δημοσιευθεί please...

Φιλιά !!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

Dimos El Grec είπε...

Καλησπέρα Καρυάτιδα!
Τώρα δεν προλαβαίνω να δω τα βίντεο, αλλά έχω διαβάσει τα του μνημονίου και όντως λέει και για υποθήκευση της χώρας... όσο για τις αποζημιώσεις δεν ξέρω πόσο μας χρωστάν οι γερμανοί, αλλά μας χρωστάν! Όπως και οι καριόληδες "σύμμαχοι" που βομβάρδιζαν την χώρα μας προσπαθώντας να βομβαρδίσουτν γερμανούς...

Ο ΜΑΓΟΣ! είπε...

πραβο αν και το διακοψεις τις διακοπες σου δεν το βρηκα σωστο ..κανε καμια βουτια για εμας που σκαμε εδω στο δασος..

a-kentavrou είπε...

Δεν το πιστεύω δεν το πιστεύω!!!!!πέτα το λάπτοπ στη θάλασσα.Τι μου είπες πάω στο παράδεισο μου,ο παράδεισος σου έχει ΔΝΤ?
Πως είναι η ζωή σου εκεί κάνεις μπάνιο,χορεύεις?
Σε άφησα ήρεμη και τώρα είσαι όλο νεύρα!!!!Τι καπέλλο είναι πάλι αυτό!!!!
Αρχίζω να υποψιάζομαι σου κάνει κακό η εξοχή δεν αντέχεις την ηρεμία θέλεις δράση.Θέλεις κάποιου να σπάσεις το κεφάλι δεν μπορείς και σου την έχει δώσει.
Εχω άλλη φιλοσοφία είχαμε στηθεί με ένα Βούλγαρο από το πρωί μεχρι το βράδυ να πιάσουμε ένα κυπρίνο δέκα κιλά,τελικά ο κυπρίνος πιάστηκε αλλά έσπασε η μπετονιά και μας έφυγε.
Ο Βούλγαρος μου είπε τη ζωή στη Βουλγαρία και στην Ελλάδα,τα κατάφερε αυτός εμείς γιατί να μη τα καταφέρουμε?

kariatida62 είπε...

@ΙοnnKorr:Γειά σου αγαπημένε μου ΙοννΚόκκορα!!! Ευτυχώς ακόμα έχουν απομείνει κάποιοι τρελλοί, σε τούτο εδώ τον τόπο. Στόχω ξαναπεί! Δεν ξέρω αν θα τους λένε ΜΊΝΙΜΑΡΚΕΤ,ή Καρυάτιδες ή βαρεμένους Δημητράκηδες, ή τον γιο του Ιοννκόκκορα ή Σολωμού ή ονειροπαρμένους ιδεολάτρες! Αλλά να ξέρεις τούτος εδώ ο τόπος (ευτυχώς και αλλού) γεννά ακόμα! Και αυτοί θα αντισταθούν, να ξέρεις στα συμφέροντα των μεγάλων που αποφασίζουν αυτοί για εμάς χωρίς όμως εμάς!!!

kariatida62 είπε...

@Κάκια Παυλίδου: Kαι τον Νίκο Μπογιόπουλο παρακολουθώ(αλοίμονο τέτοιον άντρα δεν θα παρακολουθούσα...;)και όλους τους ακούω και τους παρακολουθώ! Ακόμα όλες τις παγκόσμιες φωνές που έχουν απομείνει να τσιρίζουν στους λαούς...και να προσπαθούν να αντισταθούν...(κίνηση zeitgeist)
Φιλιά αγωνιστικά..

kariatida62 είπε...

@iamaticus: Iαματικέ μου! Το γεγονός ότι εσύ-εγώ, η γενιά μας ξεπούλησε τον ιδρώτα και τους αγώνες των παπούδων μας, υποθήκευσε την ζωή τους και την ζωή των επόμενων γενεών δεν σημαίνει ότι ο γιος σου, ο γιος μου και ο Λάκωνας δεν μπορούν να τ'αλλάξουν όλα συθέμελα! Τάκανες και τάκανα που τα κάναμε σκατά μη τους λέμε ότι τελείωσαν κιόλας! Ας τους δείξουμε τουλάχιστον σωστά μονοπάτια ν'ακολουθήσουν και όχι αυτά που πήραμε εμείς...
Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς με το να λες ότι αυτός ο τόπος δεν κατοικείται απο Έλληνες αλλά απ'όλες τις φυλές του κόσμου...θα σου απαντήσω ότι ναι πάντα αυτός ο τόπος υπήρξε φιλόξενος!!!
Επίσης δεν ξέρω απο πολιτική αλλά η πολιτική σωστά μπορεί να φέρει αποτελέσματα μόνο όταν είναι ευέλικτη και κάνει φίλους (όποτε το θεωρεί αναγκαίο) τους εχθρούς των εχθρών της!
Ή τουλάχιστον τους χρησιμοποιεί...αρκεί να μην είναι πουλημένοι Μαυροκορδάτοι και νάχουν τα αρχ....του Καραισκάκη!!!
Γέρασες γαμώτο μου, γέρασε και η ψυχή σου!!!

kariatida62 είπε...

@Χριστόφορος: To εύχομαι και γω Χριστόφορε!!!
Πόσο χρονών έγινες??? Μπα πιτσιρίκι είσαι ακόμα...το λεει η καρδιά σου!
Θέλω ένα καινούργιο διάδρομο να γράψεις για μας κάποια στιγμή για τους τελευταίους οδοιπόρους της ζωής...;)

kariatida62 είπε...

@JK SKROUTZAKOS:Το μοτοσακό σου Σκρουτζάκο!!! το μοτοσακό σου! Σε περιμένω τον Σεπτέμβη, καλά να περάσεις!

kariatida62 είπε...

@dimos el grec:Γειά σου φίλε μου! Χόρεψέ μου κι ένα φλαμένκο της φωτιάς τώρα να ανάψεις φωτιές τις καρδιές μας!!! Ξέρεις εσύ !
Κάποια στιγμή να τα δεις τα βιντεάκια...δεν πειράζει να διαθέτουμε λίγο χρόνο για όλους όσους κάτι θέλουν να φωνάξουν..ότι φάτσα κι'αν έχουν! Σωστα τα λες ....

kariatida62 είπε...

@Μάγος: Διέκοψα για λίγο τις βουτιές για να σας γράψω...εδώ είμαι ακόμα με τον έρωτά μου τον μεγάλο τον Καλοκαιρινό! Θάλασσα την λένε και μούχει καθαρίσει το μυαλό!

kariatida62 είπε...

@α-Κενταύρου: Στόχω ξαναπει Αστέρι μου! Όλα τα προλαβαίνω...το λαπ-τοπ είστε εσείς όλοι! Δεν θέλω να σας αποχωριστώ! Σας έχω πάρει όλους μαζί μου! Εχω τους άλλους φίλους μα έχω κι εσάς! Τώρα φεύγω πάω ν'ακούσω ένα κονσέρτο κλασικής και Αφρικανικής κιθάρας!
Περνώ πολύ όμορφα,είμαι καλά σας έχω όλους παρέα μου και νιώθω ευτυχισμένη!:)

a-kentavrou είπε...

A μπράβο,αυτό ήθελα να ακούσω!!!!
Καλή διασκέδαση.

iamaticus είπε...

EΛΑ ΜΠΡΕΕΕΕ ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ ΜΟΥ.....

Ακραιος ΗΜΟΥΝ...με ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΟΙΣΤΡΟ ΝΕΑΝΙΚΟ+ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΟΓΜΑΤΙΛΑ...και σε τρομαξα ΑΔΙΚΑ!!!!

Αν εχεις ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ...
Σ αυτον τον ΤΟΠΟ (ΕΛΛΑΔΑ-ΜΕΣΟΓΕΙΟ)...με ενα ΜΟΝΟΞΥΛΟ....παντου πηγαινεις!!!!

ΑΡΑ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ "ΕΛΛΗΝΟΣ" ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ...ουτε θα ΥΠΑΡΞΕΙ!!!!

ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ (ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ)...θα βρεις ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΣΚΙΜΩΟΥΣ+ΣΤΟΥΣ ΑΙΜΟΜΙΚΤΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ..ας πουμε!!!!

Τι σχεση ΕΧΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ" ΜΟΥ....

αντε ΝΑ ΠΗΔΗΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ...μια μακρινη ξαδελφη μου!!!!!ΧΑΧΑΑΑΑ!!!!

Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ!!!!

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ????

....Μα σε ΑΛΒΑΝΟΥΣ (για πολλοστη φορα),ΚΙΝΕΖΟΥΣ...ΚΛΠ.

Να παρακαλαμε (ως ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ)...να μεινει ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΩΝΟΣ η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ η ΓΕΡΜΑΝΟΣ...να μας διαδεχτει....

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ...εμεις η γενια του babe boom...

ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ...
ηδη σαν ΤΟΝ ΛΑΚΩΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ...και να δουμε ΑΝ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

kariatida62 είπε...

@a-kentavrou:Τελικώς άνθρακας ο θησαυρός! Αύριο είναι το ρεσιτάλ...χαχαχα αλλού για αλλού εγώ!

kariatida62 είπε...

@iamaticus: Nαι βρε Ιαματικέ, όλοι πολίτες του κόσμου είμαστε, μα ο καθένας με την ιστορία του, την γλώσσα του τα ήθη και τα έθιμά του! Γιατί δηλαδή να γίνουμε όλοι ντε και καλά ένας αχταρμάς χωρίς παρελθόν? Σέβομαι τους πάντες όμως απαιτώ να σέβονται και μένα ακριβώς το ίδιο! Να σέβονται την εθνική μου συνείδηση!
Το κακό είναι ότι αυτή η χώρα τρώει τα παιδιά της ξέρεις γιατί? Γιατί δεν ξέρει την Ιστορία της, αφήνει τις Δραγώνες να την γράψουν όπως της την υπαγορεύουν! Και εμείς οι γονείς στον κόσμο μας, περιμένουμε τα παιδιά μας να την μάθουν στα σχολεία...κατάλαβες?
Παιδί και γω της γενιάς του babe boom(1962)Aλλά εγώ την τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν την θέλω και δεν την απαιτώ ώστε να εξοπλιστώ για να καταλάβω σταθερά μια θέση εργασίας μέχρι να με σηκώσουν οι τέσσερεις...θα κάνω τόπο στα νιάτα και θα κάτσω να απολαύσω τις χαρές της ζωής! Δικαίωμά μου είναι, δικαίωμα των λαών, που το κέρδησαν με αίμα και δεν θα αφήσω να μου το πάρουν αυτοί οι αχρείοι με διατάγματα και νομοθετικές ρυθμίσεις που ψηφίζονται απο το παράθυρο εν αγνοία ίσως και των μελών του Κοινοβουλίου!!!(Μπήκες στην περιέργεια ν'ακούσεις την βλαχόφατσα τι έλεγε μέχρι τέλους?)
Μπρε Ιαματικούλη μου μη με στεναχωρείς βραδυάτικα και έχω το θαλασσινό αεράκι να με χαιδεύει!!! Θέλω κι'εγώ φιδάκια στο λαιμό μου...ζήλεψα μωρέ!

kariatida62 είπε...

@iamaticus: Κάνω και ορθογραφικά, την μύτη μου δεν βλέπω δεν ανάβω φως τα κουνόυπάκια να μη με τσιμπήσουν, με το φως των κεριών είμαι...(κέρδισαν έπρεπε να γράψω)

mar9659 είπε...

Καλά χαλιέσαι με όλους αυτούς κι'αφήνεις αυτό το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας που βλέπεις απο την βεράντα σου; είσαι τιριλί καλή μου φιλενάδα...;
Για αυτό και εγώ τόριξα στους Χατζιδακέους μου όπως είπες...γιατί τους συχάθηκα...και μνημόνια και όλους...
Μέχρι να πάω διακοπές να συναντήσω την λατρεμένη μου θαλασσίτσα!!!
Κοίτα να περνάς όμορφα ξένοιαστα και απόλαυσε το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας...
Τά άλλα άστα για τον δύσκολο χειμώνα που θάρθει!!!
Καρυατιδούλα μου!!
Ρίξε μια βουτιά
και για την φουκαριάρα την φίλη σου που λιώνει απο την ζέστη... καλά; ουφ!!ουφ!!
Φιλάκιαααααααα!!!

CsLaKoNaS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
CsLaKoNaS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
IonnKorr είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφει ο Ιαματικός. Είναι απίστευτα σωστός.

kariatida62 είπε...

@mar9659: Δεν την αφήνω την πλανεύτρα την θάλασσα, την χαίρομαι με το δικό μου τρόπο...
Φιλάκια σου στέλνω και εύχομαι γρήγορα να πας και συ να ξεκουραστείς.

kariatida62 είπε...

@ ΙοnnKorr: Ναι βρε το καταλάβαμε, είσαστε ομογάλακτοι εσύ και ο λατρευτός μου!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Ο ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ είναι ορμητικός αλλά σωστός και καθαρτικός.
Αυτός κανονικά θα έπρεπε να μετονομαστεί σε "ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΣ"ελληνιστί.

iamaticus είπε...

ΑΧΧΧΧ!!!!ΜΕ ΤΗ GOOGL!!!!
Σου εγραψα ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΒΗΣΕ!!! ...ΚΑΡΥ ΜΟΥ!!!!

αν δε βαριεσαι ΔΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ...

ΝΑ ΠΡΙΝ 25-30 ΧΡΟΝΙΑ Ο Γ. ΜΑΡΙΝΟΣ+Σ. ΜΑΝΟΣ (Ο ΕΒΡΑΙΟΣ!!!)+Μ. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ+Α. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ+ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ...."για ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ".......

...ολοι ομως ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟ+ΚΑΝΕΛΛΗ+ΨΩΜΙΑΔΗ+ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ ΣΑ ΤΟΝ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟ+ΝΤ.ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ+ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ+ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΝΑΝΟ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ-που ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑ....ΑΚΟΥΜΕ!!!!!

ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΟΧΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (αυτο εχει ηδη γινει),ουτε μη μας παρουν ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ (αυτο θα γινει)...


ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ Η ΔΥΣΗ ΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!!

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ +ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ+ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!!!!
ευχαριστιες

~reflection~ είπε...

"@ ΙοnnKorr: Ναι βρε το καταλάβαμε, είσαστε ομογάλακτοι εσύ και ο λατρευτός μου! "

και όχι μόνο, Καρυάτιδα!!!...
Ίδιο και απαραλλακτο γονίδιο με ό,τι αυτο συνεπαγεται....

Χαλαλι η διακοπή των ...διακοπων σου!...

Βγηκαν πολλές αλήθειες στη φόρα!..
Πολιτικές και μπλοκοσφαιρικες!...... :-)

φιλι...

kariatida62 είπε...

@Iamaticus: Eσύ αγαπημένε θα μου γράφεις τα δικά σου και γω αυτά που διαβάζω! Οπως π.χ. το άρθρο στα ΝΕΑ ΤΟΥ Ρούσσου Βρανά. Σου αντιγράφω απόσπασμα
Οι πολιτικοί...
... των κοµµάτων εξουσίας εύκολα υποκύπτουν σήµερα σε λόγια και έργα τιµωρητικά, προκειµένου να αποσείσουν τις ευθύνες τους για την οικονοµική κρίση.

Εγκαλούν ολόκληρες κοινωνικές οµάδες, ολόκληρες κοινωνικές τάξεις, αντίπαλα πολιτικά κόµµατα, για τα κρίµατα και τα ψεγάδια του συστήµατος το οποίο οι ίδιοι υπηρετούν. Αναζητούν αποδιοποµπαίους τράγους για να τους τα φορτώσουν όλα στη ράχη, έστω κι αν αυτοί είναι οι λιγότερο ευνοηµένοι της ζωής. Την ώρα που επιχειρήσεις τσεπώνουν τεράστια κέρδη πληρώνοντας ελάχιστους φόρους, αυτοί οι πολιτικοί ισχυρίζονται πως προστατεύουν τα συµφέροντα του λαού κυνηγώντας εκείνους που φέρουν τη λιγότερη ευθύνη και που έχουν την ελάχιστη δυνατότητα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους: τους συνταξιούχους, τους µισθωτούς, τις µητέρες, τους αναπήρους, τους ανέργους, σαν να είναι όλοι αυτοί εκείνοι που στην πρώτη ευκαιρία θα µας σουφρώσουν το πορτοφόλι. Ακουσε ποτέ κανείς µια κυβέρνηση να ανησυχεί που οι επιχειρήσεις απαιτούν φοροαπαλλαγές προκειµένου να εγκατασταθούν στη χώρα; Ή που, αφού τις αποκτήσουν, λίγα χρόνια αργότερα µεταφέρονται σε µια άλλη χώρα µε ακόµη λιγότερους φόρους και φθηνότερα εργατικά χέρια; Ή που, όσο παραµένουν στη χώρα, τα κέρδη τους «διαφεύγουν» στο Βερολίνο, στο Παρίσι ή στο Πεκίνο;

Οι κυβερνήσεις...
... αναζητούν αποδιοποµπαίους τράγους για τα προβλήµατα της κοινωνίας. Στη Βρετανία του Κάµερον είναι οι δηµόσιοι υπάλληλοι που θα πληρώσουν µε ένα εκατοµµύριο απολύσεις. Στη Γαλλία του Σαρκοζί οι συνταξιούχοι. Και στην Ιταλία του Μπερλουσκόνι οι δικαστές, που είναι «κοµµουνιστές» επειδή ερευνούν τα σκάνδαλά του. Στην οικονοµική κρίση, οι ευθύνες για όλα, από την ύφεση µέχρι την τροµοκρατία, καταλογίζονται σε «εσωτερικούς εχθρούς». Ετσι, αν τα πράγµατα πάνε χειρότερα, θα φταίνε οι άλλοι. Κι αν πάνε καλύτερα, θα είναι χάρη στις κυβερνητικές πολιτικές. Στο «1984»...
... ο Οργουελ περιέγραφε µια ατέλειωτη εναλλαγή εξωτερικών εχθρών, που χρησιµοποιούσε η κυβέρνηση για να εκτρέπει τη λαϊκή οργή. Σήµερα, οι κυβερνήσεις επιδίδονται σε ένα ανελέητο κυνηγητό εσωτερικών εχθρών προκειµένου να αποφύγουν τις συνέπειες των αποφάσεών τους. Οµως έως πότε οι αποδιοποµπαίοι τράγοι θα σηκώνουν αδιαµαρτύρητα το άδικο φορτίο στη ράχη τους;

kariatida62 είπε...

@ΙΑΜΑΤΙCUS: Το μεσημέρι θα κάτσω να σε διαβάσω...όταν θα μ'έχει χτυπήσει η κάψα του μεσημεριού!

kariatida62 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kariatida62 είπε...

@Κάκια Παυλίδου: Αυτό διαπιστώνω και γω...χαλάλι στην διακοπή των διακοπών μου που στην ουσία δεν είναι διακοπή!
Διακοπές συνεχίζω να κάνω αυτό δεν σημαίνει ότι σταματώ να σκέφτομαι...ίσως εδώ σκέφτομαι καλύτερα!

iamaticus είπε...

@ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ να ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Ειμαι σα γιατρος ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑ ΚΛΥΣΜΑΤΑ!!!!
ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ!!!!ΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!!

iamaticus είπε...

@ ΚΑΡΥ ΜΟΥ.....

Μια επιχειρηση ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ+ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (φιλικο επιχειρηματικο περιβαλλον).

Αυτο ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ "ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ"....γιατι "ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ".

συμφωνα ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΙΠΡΑ-ΠΑΠΑΡΗΓΑ...κλπ.

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ....
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥΓΚΙ ΤΟ ΓΕΜΙΖΕΙ,ΓΕΜΙΖΕΙ,ΓΕΜΙΖΕΙ....που συμφωνα με αυτη τη θεωρια....ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ....ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!!!!χαχααααα!!!!

(γιατι μια επιχειρηση βγαζοντας 1000 ευρω το λεπτο -πινοντας το αιμα των εργαζομενων-χρυσα αυγα να τρωει ο ασπλαχνος καπιταλας...δεν προλαβαινει να τα φαει!!!!).

Ακομα και στη Ρουμανια να τα παει και να τα επενδυσει (ΑΝ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΡΕΙ)...κακο ειναι???? Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ???
Μηπως ΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (πιο ευνοικη επιχειρηματικα χωρα) ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ....

με ενα ΚΑΙΚΙ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ...ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΕ ΘΑΡΘΕΙ (σα λαθρομεταναστης)????


ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ,ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ... με ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥΣ!!!!!

εκμεταλευομενοι τη ζηλεια που φυσιολογικα βιωνει καθε ανθρωπος μπροστα σε μια απαστραπτουσα BMW ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΑ!!!!


ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΥΝΟΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ- που πρεπει προνομιακη να ειναι οσο περισσοτερο καινοτομει+ρισκαρει η επιχειρηση)....ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΕΛΒΕΤΙΑ...ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΑΝΑ ΑΥΓΑΤΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

...ετσι ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ!!!

Εδω ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!χαχαααααα!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

kariatida62 είπε...

Κοίτα τώρα τι μου κάνεις! Θα μ'αναγκάσεις να υπερασπιστώ Τσίπρηδες και λοιπούς, που καμμιά σχέση δεν έχω εγώ μαζί τους...θα μου κολλήσεις εσύ τωρα την ταμπελίτσα!
Αγάπη μου, το στρατό στο Δημόσιο όπως λες δεν τον διόρισαν ούτε ο Τσίπρας ούτε η Παπαρήγα η καλή...τους διόρισαν τα δύο μεγάλα κόμματα που ψήφιζες και ψήφιζα!(και γιατί παρακαλώ δεν είχες άλλες επιλογές παρά υποχρεωτικά ψήφισες τον μπούλη? υπάρχει και η αποχή υπάρχουν και οι εξωκοινοβουλευτικοί υπάρχει και το λευκό)
Τους διόρισαν λοιπόν και μαλιστα όχι ισομερώς (οπότε έχουμε περιπτώσεις άδειων απο δυναμικότητα προσωπικού υπηρεσιών και αλλων με συνωστισμό)για να σ'έχουν πάντα εσένα και μένα δέσμιο ψηφοφόρο τους!
Θέλω να σου θυμήσω τι έγινε με τις Νοσηλεύτριες στα Νοσοκομεία!(γιατρός είσαι θα το ξέρεις) Όλες οι Νοσοκόμες με το βλαχοβουλευτή τους(το μέσον τους) κατάφεραν να πάρουν μετάταξη όχι μόνο σε υπηρεσία αλλά και σε κλάδο, έγιναν λοιπόν διοικητικοί υπάλληλοι για να αράξουν στο Υπουργείο Υγείας! Ως αποτέλεσμα άδειασαν τα νοσοκομεία απο το τόσο απαραίτητο όσο το ιατρικό, παραιατρικό προσωπικό και γέμισαν οι καρέκλες του Υπουργείου τρέφοντας μεγάλους κώλους!
Ποιος φταίει εδώ η Νοσηλεύτρια ή ο βουλευτής που της έκανε την χάρη?
Θα μου πεις εσύ βρε Καρυάτιδα πώς μας το παίζεις τελικώς? τι υιοθετείς και υποστηρίζεις?
Θα σου απαντήσω τότε ότι τάχω χαμένα!
Το μόνο που έχω υπ'οψιν μου και φλερτάρω πολύ με όσα προτείνουν είναι η κίνηση zeitgeist! Eχεις ακούσει σχετικά?
Σου αντιγράφω εδώ απο παλιό μου ποστ για να δεις:
"Η κατάσταση που βιώνουμε θα βοηθήσει να δούμε και να καταλάβουμε,
τι συμφέροντα παίζονται διεθνώς και γιατί οι συμπεριφορές των πολιτικών είναι αυτές που είναι. Διάρκεια δύο ώρες:
http://www.zeitgeistmovie.com/ Ξεκινήστε με την ταινία ZEITGEIST: ADDENDUM ανέβηκε δεύτερη και συνεχίστε με την ZEITGEIST: THE MOVIE."
Πες του γιού σου να τις κατεβάσει τις ταινίες και να τις δεις!
Βρε, όλη μέρα σήμερα με σένα ασχολούμαι...άφησα την κόρη του κανίβαλλου που διαβάζω και τόριξα στις αναρτήσεις του Ιαματικού!
Τι κόλλημα έχω φάει μαζί σου,επιτέλους! Ανεξήγητο για μένα!:))

leondokardos είπε...

Το έχω ολόκληρο σε έντυπο. Αλίμονό μας, τι άλλο να πω.

kariatida62 είπε...

@leondokardos: Σε έντυπο??? Το μοιράζουν και στα περίπτερα τώρα???
Βρε με τα σκουπόξυλα πρέπει να τους πάρουμε! Λαικά δικαστήρια και καρμανιόλα κατ'ευθείαν στην πλατεία Συντάγματος!

roadartist είπε...

Πήρες τη κόρη του κανίβαλλου;;;; Ελπίζω να σου αρέσει. χαχαχαχαα

kariatida62 είπε...

@roadartist: Nαι, χαχαχαχα!!! Πολύ ωραίο!!! Μα έχω κι'αυτούς τους κανίβαλλους εδώ τους διαδυκτιακούς και με αποσυντονίζουν...χαχαχα!

a-kentavrou είπε...

Παρακολουθώ το διάλογο με τον Ιαματικό.
Αύριο έχουμε μια πανελλαδική απεργία για το ασφαλιστικό.
Δηλαδή έχουμε μια ομαδική παράκρουση.
Απεργούμε γιατί ,με τι επιχειρήματα?
1)Υπάρχει χώρα του κόσμου που δεν έχει ηλικιακά όρια 60 έως 65?
2)Απεργούμε ώστε ένας εργαζόμενος 45 ετών να είναι συνταξιούχος?
3)Απεργούμε γιατί υπάρχουν ασφαλιστικά ταμεία με σχέση εργαζομένου 0,9 εργαζόμενοι ένας συνταξιούχος,γιατί στο ΜΤΠΥ είναι 1,93 εργαζόμενοι προς 1 συνταξιούχο.
Ενώ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3 εργαζόμενοι 1 συνταξιούχος.
4)Απεργούμε ώστε η νέα γενιά να τρέφει με την εργασία της μια στρατιά νεότατων συνταξιούχων που κάνουν δεύτερη δουλειά στερώντας τους νέους θέσεις εργασίας.
Πχ γιατρός συνταξιούχος είχε το θράσος να πάρει και το πελατολόγιο μαζί του στην ιδιωτική κλινική που πήγε μετά τη σύνταξη.
5)Απεργούμε ώστε ο χρόνος της συνταξιοδότησης να είναι μεγαλύτερος του χρόνου εργασίας?Οταν πρέπει ο χρόνος της συνταξιοδότησης να είναι το ένα τρίτο του χρόνου εργασίας ώστε το ασφαλιστικό σύστημα να επιβιώνει.
6)Απεργούμε ώστε η γενιά δική μας να περάσει καλά σε βάρος της επόμενης γενιάς που θα εισπράξει τις συνέπειες της ανευθυνότητας?
7)Απεργούμε γιατί θα μειωθούν οι συντάξεις ?Ποιες συντάξεις όχι οι δικές μας αλλά της επόμενης γεννιάς,εμεις συνταξιοδοτηθήκαμε με 80% ενώ αυτοί με 64%.Ποιός ευθύνεται?μόνο οι πολιτικοί ?όταν κάποιος πολιτικός προσπαθούσε να βάλει κάποια τάξη ποιοι εμπόδιζαν?εμείς φυσικά.
Πιστεύουμε ότι με τους υπάρχοντες όρους μπορεί να στηθεί ένα ασφαλιστικό σύστημα όταν σε καμιά χώρα της πολιτισμένης δύσης δεν ισχύει και μάλιστα πολύ πλουσιότερες.
Το πάρτι της ανευθυνότητας τελείωσε και δεν το τελείωσε ο Γ.Παπανδρέου αλλά οι δανειστές μας .
Γιατί ζήσαμε και αυτό το παραμύθι ,να θέλουμε να ζούμε με δανεικά.
Κάποιος από τους πολιτικούς που ζουν είπε:
Tων οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδομεν.

kariatida62 είπε...

@ α-Κενταύρου:Αν και φυσικός Αστέρι μου, μανία έχεις με τον Θουκιδίδη και γενικώς με τους αρχαίους Έλληνες!Αφού τους μνημονεύεις λοιπόν τόσο πολύ θα σου πω την θέση των αρχαίων περί εργασίας! Οι Έλληνες της χρυσής εποχής δεν ένιωθαν κι αυτοί επίσης, παρά μόνο περιφρόνηση για την δουλειά. Αποκλειστικά και μόνο οι σκλάβοι επιτρεπόταν να δουλεύουν.Ο Ελεύθερος άνθρωπος δεν γνώριζε παρά μόνο τις σωματικές ασκήσεις και τα παιχνίδια του νου. Ήταν η εποχή όπου περπατούσες και ανέπνεες ανάμεσα σ'ένα λαό απο Αριστοφάνηδες, Αριστοτέληδες και Φειδίες!
Το όνειρο του Αριστοτέλη ήταν η δική μας πραγματικότητα! Οι μηχανές! Η μηχανή είναι ο λυτρωτής της ανθρωπότητας που θα την απελευθερώσει απο την δουλειά και θα της ξαναδώσει την άνεση και την ελευθερία!
Αυτά εν συντομία, περί Αρχαίων ημών προγόνων!
Τώρα για τα ταμείο μας που άδειασε δεν φταίει η μητέρα με τα 3 ανήλικα και τα 20 χρόνια δουλειάς που έπαιρνε σύνταξη ή άλλη με τα 25 χρόνια δουλειάς και ανήλικο τέκνο, αλλά τα δομημένα ομόλογα της παλιοπαρέας!
Δεν μ'ενδιαφέρει εαν η Αμερική δεν θέλει την πρόνοια για τους πολίτες της ούτε η Ευρώπη που κοιτά το προσδόκιμο της ηλικίας για να τους δώσει σύνταξη! Εγώ ξέρω να πω ότι είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου μετά απο 35 χρόνια υπηρεσίας να κάνει τόπο στους επόμενους και να βγαίνει στην σύνταξη για να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής! Τα υπόλοιπα είναι για τους οικονομολόγους να νοικοκυρέψουν το κράτος και όχι να το σακατέψουν!!!
Αυτα είχα να σου πω Αστέρι μου και να σου στείλω λίγο απο τον Κυκλαδίτικο αεράκι να σου πάρει τα μαλλάκια!!!

a-kentavrou είπε...

Η δουλειά καλή μου είναι σύμφυτη με τη φύση του ανθρώπου, ελευθερία αυτού του τύπου είναι μόνο στη φαντασία του ανθρώπου.Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος στα όρια που του βαλε η φύση.Όχι στα όρια που θέλει ο ίδιος.Για νάσαι εσύ αραχτή σε μια παραλία κάποιος σε κάποιο εργοστάσιο δουλευει παράγοντας τα προιόντα που απολαμβάνεις ,αυτόματα του δέσμευσες την ελευθερία.
Ποτέ θε σακατεύτηκε τίποτα με τη δουλειά με τη τεμπελιά σακατεύεται.
Στο έχω πει πάλι δεν είναι όνειρο ζωής η σύνταξη,η ζωή έχει χαρές και εργαζόμενος ,έχει τη χαρά της δημιουργίας της προσφοράς.
Θυμώνω όταν βλέπω 45 άριδες που σφίζουν από ζωή να θέλουν να βγουν στη σύνταξη για να ξ.......όπως λες και εσύ!!!!!
Ευχαριστώ για το αεράκι σε λίγες μέρες φεύγω πάλι για το βουνίσιο αεράκι ,και ο κυπρίνος με περιμένει,να τον πιάσω!!!!

kariatida62 είπε...

@ Α-Κενταύρου: Η google άρχισε πάλι τα παιχνίδια της και δεν σε δημοσιεύει...
Όταν μιλώ για τεμπελιά, υπονοώ χρόνο ελεύθερο για δημιουργικότητα εκτός έμμισθης δουλειάς!
Να σε δώ πόσο δημιουργικός και αποτελεσματικός θα είσαι όταν θα διδάσκεις φυσική στα παιδιά μέχρι τα 65 ή ακόμα και τα 67 σου χρόνια!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Έλα βρε βουνίσιε φυσικέ μέχρι τα κυκλαδονήσια και άσε τα όρη και τα λαγκάδια!
Να χορέψεις με το κύμα και τους γλάρους μπας και δεις άσπρη μέρα!!!
Αλήθεια εσύ πότε παίρνεις την σύντάξή σου???? χαχαχαχα!

kariatida62 είπε...

Τώρα sory, πάω για μια βουτιά στα γαλανά νερά της!!! Ψηθείτε εσείς στην Αθήνα και καθείστε να εργαστείτε για να νιώσετε την χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς!!!χαχαχαχαχα!

kariatida62 είπε...

sorry ήθελα να γράψω ωρέ, ανορθογραφία και στα αγγλικά???!

iamaticus είπε...

@ Α-ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ + @ ΚΑΡΑΤΙΔΑ μου.......

ΥΠΟΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο Α-ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ.
Ακριβως ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΧΩ.

Να πω ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ:

Υπηρετω ΑΜΙΓΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ.( ουτε στο ΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ)

ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΞΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ (ΜΑΟΙΚΟΣ,ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ,ΡΗΓΑΣ +ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ).

Το 1981 ΨΗΦΙΣΑ ΠΑΣΟΚ.
Επισης και ΣΗΜΙΤΗ ΨΗΦΙΣΑ.

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ (ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ... ΝΔ).
ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΑ....αν και παρα λιγο...!!!!χαχααα!!)

Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΜΜΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΞΑΡΤΗΤΙΚΗ!! (συμβασεις).

Εκτος ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ (που ΜΕΣΟ ΕΒΑΛΑ),ουδεποτε ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ.Εγω και το σοι μου...ΧΑΧΑΑΑΑ!

Την φοιτητικη μου "ΑΘΩΩΤΗΤΑ" την επενδυσα ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΣΤΑΤΑ.....ΣΤΟ ΚΚΕ.(αφισσες,συλληψεις, Ριζοσπαστης...χαχαχααα!!!).


Υπαρχω ΣΑ ΦΥΣΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΗΣ+ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...ΠΑΝΤΑ.


ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑς 80...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΥΠΑΡΧΩ ΩΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ....με ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΜΑΤΙΑ...ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ.

ΨΗΦΙΖΩ ΕΚΤΟΤΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΑΠ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ "ΥΠΗΡΕΤΕΙ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ..Ο ΛΟΓΟΣ ΦΙΛΕΛΕΛΕΥΘΕΡΑ "ΨΗΓΜΑΤΑ".

Θα το ψαξω ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ....αν και ΚΑΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΥΠ ΟΨΙΝ ΜΟΥ...
ευχαριστιες

kariatida62 είπε...

@ΙΑΜΑTICUS: Δηλαδή "Βίος και πολιτεία..." που λέμε!
Αγόρια το ποστ κονταροχτυπιέται με τα σχόλια του Ιωνα...έχω πια φρικάρει μ'όλους σας φεύγω πάω για ρεσιτάλ κιθάρας τώρα...
Φιλάκια!

IonnKorr είπε...

Θέλω απλά να επισημειώσω ότι συμφωνώ απόλυτα με τον επτάλογο του Κένταυρου.

Είναι απόλυτα σωστός.

Τόσοι άνθρωποι με σωστές καθάριες απόψεις. Και ωστόσο η Ελλάδα πάει κατά διαβόλου. Κρίμα!!!

kariatida62 είπε...

@ΙοnnKorr: Βρε θα μ'αφήσετε να ντυθώ για το ρεσιτάλ???
Ρώτα τον ξεκάθαρο συνάδελφό σου πότε παίρνει σύνταξη....χαχαχαχαχαχα! Στον ξένο γάιδαρο χίλιες ξυλιές!!!

a-kentavrou είπε...

Με τους γλάρους και τα κύματα οι γοργόνες!!!!!!
Στα βουνά και τα λαγκάδια οι Κένταυροι!!!!!

kariatida62 είπε...

@Α-Κενταύρου: Πού θα μου πας εσύ, απο κένταυρο θα σε μετατρέψω σε άγγελο της θάλασσας!!!

a-kentavrou είπε...

Από γοργόνα έγινες τσούχτρα ή επί το καλλιτεχνικότερο μέδουσα!!!!!Ακου στο ξένο γάιδαρο χίλιες ξυλιές!!!!!!Είσαι απολαυστικότατη!!!!Θα σε βάλω στα καπούλια του αλόγου και θα βρεθείς στα όρη τα ψηλά βουνά και τις κοντοραχούλες!!!!!με μουσικές ποιμενικές!!!όχι γλυκανάλατες!!!!

kariatida62 είπε...

@α-Κενταύρου: ΩΧ!!! Αστέρι μου τι έγινε??? Λύνεται ο Μαύρος που κρύβεις μέσα σου, που λέει και ο Ιαματικός μας?
Ακου θα σε βάλω στα καπούλια του αλόγου και θα βρεθείς στα όρη τα ψηλά βουνά με μουσικές ποιμενικές....χαχαχαχαχα!

a-kentavrou είπε...

Μα είπες ένα ολόκληρο Κένταυρο να τον κάνεις άκουσον -άκουσον αγγελάκι στο Αιγαίο!!!!και εγώ σου απάντησα. Που τον είδες τον Μαύρο του Ιαματικού!!!!προσφέρθηκα να σε κάνω μια βόλτα στα βουνά ,τι θα άκουγες ήχον σύριγγος θα άκουγες δηλαδή φλογέρας.
" ἡ̨̃ ἂν ὥρα̨ ἀκούσητε τη̃ς φωνη̃ς τη̃ς σάλπιγγος σύριγγός τε καὶ κιθάρας "
Ολα αρχαιοελληνικά και ευπρεπή όπως αρμόζει στον άρχοντα των βουνών.
Προφανώς στις παραλίες διάγετε βίον έκλυτον και τα βλέπετε όλα πονηρά!!!!!!!Εδώ στα όρη τα ψηλά βουνά ουδείς περιφέρεται με μπικίον διότι η δενδρογαλιά(όφις φαρμακερός) καραδοκεί!!!!

μαχαιρης είπε...

Για σου καλη μου φιλη ΚΑΡΥ
Χθες βγηκαν τα αποτελεσματα των εξετασεων και
η μικρη κορη μου με τις 17500 μοναδες της με ξεκουνησε απο τη χαυνωση και την απελπισια και μου ξαναηρθε και η ορεξη για τη ζωη....
Δεν θα το βαλω κατω...
Θελω μια και θα σπουδασει τωρα αυτο που παντα ηθελε...
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ...
Θελω λοιπον λεω...
ΝΑ ΣΟΥ ΜΟΙΑΣΕΙ...
Κι ας ψηφιζει,και ας πιστευει οτι θελει...
Ας ηταν να εχει την ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ και τη δυναμη
να ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ για το καλυτερο...
Να ψαχνει το ΣΩΣΤΟ...
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...

kariatida62 είπε...

@Mαχαίρης: Μαχαίρη μου!!! Συγχαρητήρια!!! Τα καλύτερα εύχομαι στην κορούλα σου!!! Υγεία να της χαρίζει ο Θεός, για όλα τα άλλα είμαι σίγουρη ότι θα διαπρέψει...γιατί είναι παιδί του Μαχαίρη!!!
Φιλιά πολλά, όλα καλά θα σου έρθουν!!! Οι αγωνιστές ποτέ δεν νικιούνται!!!

roadartist είπε...

"Ψηθείτε εσείς στην Αθήνα και καθείστε να εργαστείτε για να νιώσετε την χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς!!!"


Ρε συ Καρυ, απλά δεν παίζεσαι υποκλίνομαι είσαι Θεά.. :)))) ΦΙΛΙΑααααααα

kariatida62 είπε...

@α-Κενταύρου: Γι'αυτό σου λέω άσε τον όφι τον φαρμακερό και έλα κάτω να δει το ματάκι σου αγγέλους, αγγελάκια, χερουβείμ-σεραφείμ, ν'ανοίξει λίγο το ματάκι σου!!!χαχαχαχα!

kariatida62 είπε...

@roadartist: Εσύ πονήρω, κρυφακούς εεεε????
Για έλα μέσα να σε περιλάβουν και σένα τα καλόπαιδα...έλα μη φοβάσαι, μη τα βλέπεις έτσι κατά βάθος είναι καλά παιδιά!!!χαχαχαχα!
Το κυριότερο δεν σ'αφήνουν να χασμουρηθείς....;)

CsLaKoNaS είπε...

@kariatida62,

"Ψηθείτε εσείς στην Αθήνα και καθείστε να εργαστείτε για να νιώσετε την χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς!"

Τζιτζικίζεις.

kariatida62 είπε...

@Cs: Άλλος ένας ωτακουστής..!
Είμαι σίγουρη ότι το σχόλιό σου δεν έχει προσωπικό χαραρακτήρα...μιλάς για την θεωρία μου! Διότι διαφορετικά θα σου έλεγα ότι δουλεύω απο 19 χρονών,έχω 30 χρόνια υπηρεσίας έπαιρνα δια της βίας 1300€ με επιδόματα οικογενειακά και ευθύνης και τώρα έφτασα σχεδόν τα 1000. Πιστεύω λοιπόν ότι οι 25 εργάσιμες ημέρες άδεια είναι το λιγότερο που δικαιούμαι. Βέβαια κατά την δική σου άποψη, ξέρω είναι κατάχρηση, θάπρεπε να ήμουν δέμένη μ'αλυσίδες και να τραβώ κουπί ασταμάτητα. Όταν θα γίνεις άνθρωπος της εξουσίας(αυτό με ειδοποιεί η έκτη μου αίσθηση) έτσι θα με καταντήσεις...
Τώρα όσο για την θεωρία μου που αναφέρεσαι στο τζιτζικίζεις, θα σου απαντήσω παιδί μου καλύτερα τζίτζικας και χαρούμενος τραγουδιστής παρά μέρμηγκας σακατεμένος και δυστυχισμένος μια ζωή να μαζεύει να μαζεύει όχι για τον ίδιο αλλά για την κοινότητα...

CsLaKoNaS είπε...

@kariatida62,

Μ' αρέσει απίστευτα να σε πειράζω...Όλους τους ανθρώπους μ' αρέσει να τους πειράζω βασικά...

Και ξεκινάω :

"Διότι διαφορετικά θα σου έλεγα ότι....έφτασα σχεδόν τα 1000"

Πάλι καλά που δε μου το είπες...Σκέψου και να μου το λεγες δηλαδή :))))


"Βέβαια κατά την δική σου άποψη, ξέρω είναι κατάχρηση, θάπρεπε να ήμουν δέμένη μ'αλυσίδες και να τραβώ κουπί ασταμάτητα."

...όχι όχι...θέλω και ρυθμό όταν τραβάς κουπί...θέλω tempo αλλιώς δεν πάμε έτσι...είναι η παραγωγικότητα της εργασίας που λέγαμε...

"Όταν θα γίνεις άνθρωπος της εξουσίας(αυτό με ειδοποιεί η έκτη μου αίσθηση) έτσι θα με καταντήσεις"

Ρώτα και την έβδομη...μια δεύτερη γνώμη, να το διασταυρώσεις βρε αδερφέ. Πάντως στο λέω ότι ήδη είμαι στην εξουσία. Εγώ, ο Κισσινγκερ και ο Πάγκαλος δουλεύουμε νυχθημερόν για το πως θα σας ισοπεδώσουμε. Καίμε σφυροδρέπανα, κάνουμε βουντού στην Αλέκα να της πέσει το μουστάκι του Στάλιν απο την τσάντα, κάνουμε μάγια στην Κανέλλη να μην ξανασταυρώσει γκόμενα...πάμε πάρα πολύ καλά...

"...παρά μέρμηγκας σακατεμένος και δυστυχισμένος μια ζωή να μαζεύει να μαζεύει όχι για τον ίδιο αλλά για την κοινότητα."

"όχι για τον ίδιο αλλά για την κοινότητα"

"όχι για τον ίδιο αλλά για την κοινότητα"

Τώρα μιλάς σωστά...Να λοιπόν που είναι το πρόβλημα. Σκέψου τα λεφτά που έδινες στο ταμείο σου για ένσημα να τα έπαιρνες εσύ όλα αυτά τα χρόνια και να τα έκανες ας πούμε..χρυσό...Ας πούμε....Φαντάζεσαι τι αποθεματικά θα είχες τώρα; Μπορείς να φανταστείς;

Όοοοχι να τα δίνουμε στο κράτος...στο κράτος...βάλτε το κράτος τώρα εκεί που ξέρετε...(όχι εσύ αγαπημένη, μιλάω γενικά - μη με παρεξηγεις!)

kariatida62 είπε...

@Cs:Eίπα Κοινότητα για να είμαι ακόλουθη με τον μέρμηγκα που ζει σε κοινότητες...
Βάλε όπου κοινότητα-κεφάλαιο-τράπεζες...και θα σου βγει τι θέλω να πω!
Μη με ανακατέψεις άλλη φορά με σφυροδρέπανα και μουστάκια του Στάλιν και της Παπαρήγα(έχει και αυτή,δεν χρησιμοποιεί κερί)γιατί να ξέρεις θα σφαχτούμε....!
Πέρα απο την πλάκα για την έκτη μου αίσθηση, να μου το θυμηθείς!!! Όταν θα είσαι υπουργός θάρθω και θα σε βρω,όχι για ρουσφέτι μόνο για αγκαλιές! Εσύ βέβαια δεν θα με θυμάσαι τότε, αλλά και να με θυμηθείς θα κάνεις ότι μ'έχεις ξεχάσει πια!
Αν θέλεις να ρωτήσεις για την έκτη μου αίσθηση πήγαινε στον Πρόεδρο να δεις τι λέει για αυτήν και τί του σχολιάζω εγώ!(κυρίως το σχόλιό μου)
Πόσο μ'αρέσουν να με πειράζουν τα παιδιά μου δεν λέγεται.!΄Eτσι είμαι κάθε μέρα με τον ξυνούλη μου τον μεγάλο..! Με τον μικρό σκοτωνόμαστε αλλά δίνουμε και απο ένα φιλάκι!:)

CsLaKoNaS είπε...

Η φάση είναι ότι αν πας στο blog του ιαματικού θα δεις ότι συμφωνούμε απόλυτα ενώ εδώ 'σφαζόμαστε'. Αυτό είναι που μου αρέσει με το blogging. Αυτό είναι και το νόημά του !

kariatida62 είπε...

ΌΧΙ δεν λέω στο μπλογκ του Ιαματικού, λέω στο μπλογκ του Ιωνα...πήγαινε να πεθάνεις στα γέλια!