bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΑΥΤΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!!



Αύριο όλοι πάμε πλατεία Αριστοτέλους -Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη!
    ΝΑΙ... ΓΕΙΑ!

''Ο Μπουτάρης πρέπει να παραδεχθεί ότι έκανε λάθος'' είπε ο Θεοδωράκης που είναι αποφασισμένος να μιλήσει στην πλατεία Αριστοτέλους - Δείτε ποια ήταν η απάντηση του Γιάννη Μπουτάρη... (δείτε βίντεο)

Λίγο μετά τις 20.00 ο Μίκης Θεοδωράκης έκανε την εμφάνισή του στην πλατεία Αριστοτέλους και έκατσε σε μια πολυθρόνα. Από εκεί έκανε δηλωσεις στους δημοσιογράφους, ενω πίσω του υπήρχε ένα πανό που έγραφε ''Λευτεριά στην Ελλάδα''. Δείτε τη φωτογραφία...


ΦΩΤΟ από thousandnews.wordpress.comΦΩΤΟ από thousandnews.wordpress.com

''Η πλατεία ανήκει στον ελληνικό λαό. Ανήκει σε εμένα και σε εσένα. Θεωρώ τον εαυτό μου συνιδιοκτήτη της Ελλάδας μαζί με άλλα 10 εκατομμύρια κόσμο. Θα βρίσκομαι εδώ όσο αντέξω. Θα είμαι και το πρωί και το απόγευμα για να μιλήσω'' είπε ο Μίκης Θεοδωράκης, για να ακολουθήσει η απάντηση του Γιάννη Μπουτάρη - που προσπάθησε να ρίξει τους τόνους - από το δελτίο ειδήσεων του Mega. Δείτε το επόμενο βίντεο...


«Βαθιά αντιδημοκρατική και απαράδεκτη», χαρακτήρισε το ΚΚΕ την απόφαση του Δήμου Θεσσαλονίκης να μην επιτρέψει συγκεντρώσεις στη πλατεία Αριστοτέλους και σημείωσε πως είναι «πρόσχημα» η εύρυθμη λειτουργία του εμπορικού κέντρου της πόλης.
Acai Berry Thin Πατήστε εδώ
«Ακόμη πιο αστεία από την απαγόρευση της συγκέντρωσης είναι η επίσημη αιτιολόγηση αυτής, που κάνει λόγο για προσπάθεια αποσυμφόρησης της πλατείας», επισήμανε η δημοτική παράταξη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α (Ανοιχτή Πόλη).    «Απίστευτη» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής την απόφαση του Δήμου και θα φέρει το θέμα στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο. «Μας λένε και το διαπιστώνουμε ότι είμαστε υπό κατοχήν, αλλά όχι και ως αυτό το σημείο, όχι και στο δικαίωμα του συνέρχεσθαι», δήλωσε.

Ο πρώην βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Παρασκευάς Παρασκευόπουλος υπογράμμισε: «Τα επιχειρήματα της Δημοτικής Αρχής νομίζω ότι πρωτίστως αδικούν την ίδια. Κατανοώ τις προσπάθειες νοικοκυρέματος της πόλης, αλλά όχι και το επιχείρημα ότι η πλατεία Αριστοτέλους δεν παραχωρείται σε πολιτικές εκδηλώσεις για να διασφαλιστεί η «εύρυθμη (!!) λειτουργία της αγοράς».

Νωρίτετα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega ξεκαθάρισε ότι θα του κόψει κλήση ενα καταλάβει την πλατεία. Υποστήριξε πως και συγκεντρώσεις που έγιναν προσφάτως στην Πλατεία Αριστοτέλους από οπαδούς του Ηρακλή, αλλά και από το Εργατικό Κέντρο, ήταν παράνομες αφού δεν δόθηκε ποτέ άδεια από τις δημοτικές αρχές.

Επίσης, επιτέθηκε ευθέως στον κ. Θεοδωράκη λέγοντας: "Δεν θα περάσει το νταηλίκι του Θεοδωράκη, δεν πρόκειται να δώσουμε άδεια για να χρησιμοποιήσει την πλατεία".



22 σχόλια:

ΙΛΥΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ είπε...

ARRIBA MUCHACHAAAA..
Γιουυυυρια!!!χαχαχα!!!
ΦΙΛΙΑΑΑΑ!!

kariatida62 είπε...

Kαλημέρα Χριστόφορε! Καλημέρα Αντιγόνη!Καλημέρα Αmynias, Καλημέρα Πέλα!

kariatida62 είπε...

Καλημέρα και στον Μάρκο απο Σουηδία!
Εσύ με τους ΑΒΒΑ εμείς με τον Μίκη! χαχα!

kariatida62 είπε...

Σας παραπέμπω να διαβάσετε τις σκέψεις του
αναρχογατούλη

Un par de neuronas... είπε...

Μερικές φορές βλέπω ότι δεν σας έχουν δεμένα τα χέρια και θα ήθελα να δω κάποιος να κάνει τα ίδια στην Ισπανία... κα κλάιω από πολύ βαθιά στην καρδιά μου όταν βλέπω την χώρα μου-σας να πεθαίνουν έτσι.

Φιλιά πολλά.

kariatida62 είπε...

@Veronica Marsa: Aχ βρε φίλη μου,εμείς οι νότιοι μπορούμε ακόμα να επικοινωνήσουμε περισσότερο απο ότι με τους βορειότερους. Μας βοηθά η κουλτούρα που ποτίζεται απο την Μεσόγειο.
Είθε νάρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι το χάρηκα που ο Μπουτάρης κράτησε τέτοια στάση.
Δεν του έχω καμιά ιδιαίτερη συμπάθεια αλλά πιστεύω οτι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κλείνει δρόμους. Γιατί Κάρυ, η Αριστοτέλους είναι μεν μια πλατεία αλλά κόβεται από δρόμους, οι οποίοι μάλιστα στην πόλη μας είναι απαραίτητοι για την κυκλοφορία καθώς εναλλακτικοί δρόμοι δεν υπάρχουν.
Μια ο Μ.Θ. μια ο Καρατζαφέρης, μια ο ένας μια ο άλλος το κέντρο θα πρέπει να είναι κλειστό συνεχώς αν ο καθένας θέλει να μιλήσει στην Αριστοτέλους.

Στην αγανάκτηση, την οποία όπως ξέρεις υποστηρίζω, ο κόσμος έκλεισε την παραλιακή. Δε χρειαζόταν κάτι τέτοιο, καθώς χωρούσαμε 10 φορές περισσότεροι στην παραλία στο Λ.Πύργο όπου και έγινε η συγκέντρωση. Νομίζω οτι όλοι δεν είναι ανάγκη να συμφωνούν ούτε με την αγανάκτηση ούτε με το Θεοδωράκη και είναι απαράδεκτο να κλέινει κανείς τους δρόμους περιορίζοντας τις ελευθερίες όλων όσων τους χρησιμοποιούν.
Επίσης, χωρίς να είμαι σίγουρη, νομίζω οτι ο Μπουτάρης έδωσε εναλλακτικές στο Μ.Θ. για τη συγκέντρωσή του, ώστε να μη παρεμποδίζεται η κυκλοφορία.
Πιστεύω οτι επιτέλους κάποιος πρέπει να διαφυλάξει τα δικαιώματα του κόσμου ανεξάρτητα από το πολιτικό κόστος αλλά μένει να δούμε σε μελλοντικές συγκεντρώσεις του κόμματος του, τί ακριβώς θα κάνει ο Μπουτάρης.
Δεν ξεχνώ αυτό λοιπόν που έκανε.
Μου άρεσε και ευχομαι να το κάνει και στη δική του φάρα.

Πάντως όλοι έχουν βήμα σήμερα να μιλήσουν όπου θέλουν. Αρκεί να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους. Αυτό δε θα ήταν δημοκρατία, θα ήταν αυτό ακριβώς που ο κάθε Θεοδωράκης κατηγορεί.

Φιλια!

kariatida62 είπε...

@AnD:Καλημέρα στην φίλη μου, με την ψύχραιμη σκέψη που πάντα βασίζεται στην δημοκρατική άποψη του Βίσμαρκ, ότι η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου!
Δεν διαφωνώ με όσα μου γράφεις ούτε θα προσπαθήσω να αμφισβητήσω το αν χωρούσαν οι αγανακτισμένοι γύρω απο τον Λευκό Πύργο και δεν χρειαζόταν να κλείσει η παραλιακή. Εγώ δεν ζω στην Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ νάχω άποψη. Αρκούμαι όμως στην δική σου μαρτυρία.
Θέλω όμως κάτι άλλο να σε ρωτήσω.
Θεωρείς ότι τα γεγονότα που βιώνουμε στις μέρες μας, πρέπει ν'αφήνουν αδιάφορο τον Ελληνικό Λαό?
Η χώρα μας βρίσκεται σε κίνδυνο, είμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης! Είναι εποχές που τα τεκταινόμενα θα πρέπει να αφήνουν αδιάφορο τον Έλληνα πολίτη? Εδώ η Ελλάδα χάνεται και ο κάθε Θεσσαλονικιός θα πρέπει να σφυρίζει αδιάφορος βολτάροντας στην παραλιακή?
Πιστεύεις πως συγκεντρώσεις τύπου αγανακτισμένων πολιτών ή τύπου της σπίθας-Θεοδωράκη θα πρέπει να υποτιμώνται και να λαμβάνουν μέρος ως μικρά πολιτιστικά δρώμενα?
Ποιός περιμένουμε να ενημερώσει, τον Έλληνα πολίτη, η κ.Τρέμη ή ο κ. Πρετεντέρης ή άλλος βολεμένος?
Εχουμε ανάγκη απο τέτοιου είδους συγκεντρώσεις και επικοινωνίας λαού και ανθρώπων του πνεύματος. Εχουμε ανάγκη να τους ακουσουμε και εφ'οσον αυτό δεν γίνεται εφικτό μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ, οι συγκεντρώσεις πλέον γίνονται απαραίτητες!
Θυμήθηκε λοιπόν τώρα ο κ.Μπουτάρης ν'απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις με τον Μίκη?
Αν ανέβαινε ο πρωθυπουργός της χώρας να μιλήσει θα έπραττε το ίδιο?
Στο κάτω-κάτω βρε ΑND δεν πάει να μιλήσει η Κάρυ στην πλατεία Αριστοτέλους, Ο Μίκης των Ελλήνων πάει...!
Επιπροσθέτως έχω να σου πω πως ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γ. Κασιμάτης, έκανε λόγο για αντισυνταγματική απόφαση δημάρχου Θεσσαλονίκης. Το σύνταγμα προβλέπει μόνο ανακοίνωση της πρόθεσης κι όχι να ζητείται άδεια. Και η άδεια να μην δίνεται μόνο λόγω σοβαρού προβλήματος που μπορεί να προκύψει.
Μπορείς λοιπόν εσύ να μου εξηγήσεις ποιο σοβαρό πρόβλημα μπορεί να προκύψει απο την συγκέντρωση του Μίκη γιατί εγώ αδυνατώ να φανταστώ!
Εχεις και τα δικά μου φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Θέλω η αντίληψή μου για τη δημοκρατία να συναντά το Βολταίρο και το Βίσμαρκ σε συνδυασμό και όχι σε σύγκρουση.
Δηλαδή ναι μεν ο Μ.θ. έχει το δικαίωμα να μιλήσει και, άσχετα με το αν συμφωνώ ή όχι με τα όσα λέει θέλω να έχει αυτό το δικαίωμα να εκφραστεί. Αρκεί να μην ενοχλεί κανέναν όχι με τα λεγόμενά του αλλά με τα υπόλοιπα διαδικαστικά που είναι ο τόπος της συγκέντρωσης.
Όσοι ενοχλήθηκαν αυτή τη στιγμή πιστεύουν οτι περιορίζεται ο λόγος του και εκεί είναι που διαφωνώ.
Φυσικά και πρέπει να γίνονται συγκεντρώσεις, καθώς όλοι δεν έχουν πρόσβαση στα μέσα που έχουμε εμείς αυτή τη στιγμή. Για αυτούς λοιπόν που οι συγκέντρωση είναι τρόπος ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων και όχι πόρωσης και μέτρησης δυνάμεων όπου χρειάζεται ένας επιβλητικός χώρος, νομίζω οτι μπορούν να χρησιμοποιηθούν χώροι που δεν εμποδίζουν την κυκλοφορία.
Δεν είναι δυστυχώς η βόλτα των Θεσσαλονικέων που περιορίζεται μα όλη η ζωή της πόλης μας περιστρέφεται γύρω από το κέντρο και τους δρόμους που θα πρέπει να κλείσουν.
Δε θεωρώ οτι πρέπει κανείς να ζητήσει άδεια για να μιλήσει όπου θέλει. Αλλά αν πάει κάποιος να κλείσει ένα δρόμο, αν πχ πάω εγώ αύριο να κλείσω με το αμάξι μου κάθετα την Τσιμισκή, περιμένω από την αστυνομία να εφαρμόσει το νόμο.
Ο Μ.Θ. έχοντας τα ίδια δικαιώματα με όλους τους πολίτες, μπορεί να κλέισει σήμερα τους δρόμους και αύριο ο Καρατζαφέρης και μεθαύριο ο Ψωμιάδης. Πρέπει να ισχύουν ίδια μέτρα και σταθμά λοιπόν για όλους και οι νόμοι να εφαρμόζονται.
Επαναλαμβάνω οτι δεν υπερασπίζομαι το Μπουτάρη μόνο τη στάση του και με αυτή με επιφύλαξη καθώς περιμένω τα ανάλογα σε μελλοντικές συγκεντρώσεις του Πασοκ.
Από κει και πέρα ο Μίκης είναι ελεύθερος να μιλήσει όπου θέλει και θεωρώ ανώφελο να προσπαθεί να μας φέρει στα μούτρα με το ζόρι την ομιλία του. Μάλιστα αν τον βλέπω με συμπάθεια, εγώ τουλάχιστον, με το να κλείσει το δρόμο θα τη χάσει. Όπως και στην αγανάκτηση θεώρησα άκρως αντιδημοκρατικό να κλείσει η παραλιακή και πολύ ανεκτική τη στάση της αστυνομίας.
Βέβαια εκεί μπαίνουν κι άλλα θέματα. Κάποιοι πχ υποθέτουν οτι το δρόμο έκλεισαν ασφαλίτες για να προκληθούν επεισόδια και όχι οι αγανακτισμένοι.
Όλα αυτά όμως τ'ακούω βερεσέ και νομίζω οτι η δημοκρατία πρέπει να γίνεται Και πράξη από αυτούς που τη ζητάν.
Το ο σκοπός αγιάζει τα μέσα μπορεί να επιβληθεί όταν μεταξύ μας έχουμε διαφορετικές απόψεις;
Θα αποφασίσει ο Μ.Θ. και οι φίλοι του οτι πρέπει με το ζόρι να τον ακούσουμε όλοι;
Και γενικότερα νομίζω οτι επειδή κάποιος κάνει μια αυθαιρεσία η απάντηση δεν είναι μια άλλη. Όρια χρειαζόμαστε. Να τα σεβόμαστε και να μην τα βαφτίζουμε λογοκρισία ανάλογα με το κατά πώς μας συμφέρει. Γιατί απλά δε συμφωνούμε όλοι.

Καλό μεσημέρι.

kariatida62 είπε...

@ΑΝD: Βρε ΑnD μου γιατί χάνεσαι?
Ο Μίκης δεν κλείνει κανέναν δρόμο!
Ο Μίκης θα σταθεί στην πλατεία Αριστοτέλους να μιλήσει. Τώρα αν το πλήθος που θέλει να τον ακούσει κλείσει τους δρόμους με τον όγκο του δεν φταίει ο Μίκης! Τι να κάνουμε είναι λαοφιλής! Περισσότερο λαοφιλής και απο τους 300.
Καλό μεσημέρι και σε σένα...
Τι καλό μαγείρεψες σήμερα να φάμε?
Φακές με τί?

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αυτό είναι το θεμιτό για κάθε συγκέντρωση, όποιου κι αν είναι.
Να πηγαίνει δηλαδή όποιος θέλει κάπου και να μιλάει και ο κόσμος να μαζεύεται. Φυσικά να μην κλείνει κανείς τους δρόμους και να σέβεται τα φανάρια και τις διαβάσεις όταν περνάει ανάμεσα από τους γύρω δρόμους. Και οι παραβάτες να τιμωρούνται. Και οι πολιτικοί ή οι ομιλητές να μην προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτές τις συστάσεις ή τις τιμωρίες, φέρνοντας σε αντιπαράθεση το Νόμο με τη Δημοκρατία όταν στην ουσία αυτά είναι οικογένεια. Και εμείς που τα βλέπουμε να μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοί στην κρίση μας για ό,τι συμβαίνει.
Να μην είμαστε πιόνια κανενός δηλαδή αλλά να έχουμε τη δική μας άποψη και αρχές με τις οποίες να πορευόμαστε.

Σου είπα και πριν, δε με πειράζει να μιλήσει ο Μ.θ. όπου θέλει αρκεί να μην κλείσει τους δρόμους.
Αν τους κλείσει όμως οποιοσδήποτε από κει μέσα ή και ο ίδιος πιστεύεις οτι πρέπει να τιμωρηθεί όπως ο νόμος προβλέπει;
Πιστεύεις οτι θα γίνουν επεισόδια αν η αστυνομία επιχειρήσει σ'αυτή την περίπτωση να εφαρμόσει το νόμο;
Νομίζεις οτι επειδή φοβάται τα επεισόδια λόγω αυτής της πράξης (δηλαδή της άσκησης των καθηκόντων της) θα πρέπει να απέχει από τον τόπο και να κάνει την πάπια; Δηλαδή να είναι απούσα για να μην αναμειχθεί; Αυτό είναι πολιτική σήμερα. Είναι ανεκτικότητα. Είναι διπλωματία, τάτσι-μήτσι-κώτσι και ανομία. Και είναι η ιστορία που επαναλαμβάνεται σε κάθε διαμαρτυρία, ξανά και ξανά. Είναι αυτό που φταίει και αυτό που μας έχει κουράσει.
Αλλά μην πάμε μακριά αν και δεν είναι φανταστικά τα σενάρια μόνο η πραγματικότητα.
Μακάρι να μιλήσει ο ΜΘ και ο κόσμος να σεβαστεί την κυκλοφορία. Θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και θα χειροκροτήσω τη νοοτροπία του κόσμου που θα φανεί διαφορετική απ'ό,τι μας έχει δείξει μέχρι τώρα.
Δε χρειάζεται καμία άδεια να μιλήσει ο ΜΘ. Αρκεί να μην πάει στα κανάλια να διαμαρτυθεί σε περίπτωση αυθαιρεσιών των φίλων του προκαλώντας την κοινή γνώμη χρησιμοποιώντας την απέχθεια για την αστυνομία. Αλλά αντίθετα να πει μετά οτι καλά έκαναν και τιμώρησαν όσους πάτησαν το νόμο. αχχαχααχαχ

Φακές δεν έχω σήμερα αλλά έχω το αμέσως καλύτερο....γεμιστά!!!
Φυσικά ορφανά και πάντα λαχταριστά!
:P

kariatida62 είπε...

@ΑnD: Θα τα κάψεις τα γεμιστά σου.! Πες εσύ πες εγώ δεν θα προκάνεις χαχαχαχα :P
Αν δεις τους μπασκίνες του Μπουτάρη να κόβουν κλίση στον Μίκη τι θα πεις? Πώς περιμένεις ότι θα αντιδράσει ο κόσμος?
Αν ο κόσμος που θα μαζευτεί θάχει τον όγκο του κόσμου της Αθήνας, θέλεις να φροντίσει Ο Μίκης να μην εμποδίζονται τα φανάρια και οι διαβάσεις? χαχαχαχα!
Βρε ΑnD θα με τρελλάνεις εσύ..χαχαχα! Ελα βρε κοριτσάρα μου, δεν υπάρχουν άλλοι δρόμοι για να πάει κάποιος απο το ενα σημείο της Θεσσαλονίκης στο άλλο χωρίς να περάσει την παραλιακή? Και πρέπει σήμερα ντε και καλά να πάει για βεγγέρες? Αν είναι τόσο επείγον ας περιμένει που θα τελειώσει η ομιλία του και θα φύγει το πλήθος να περάσει ανενόχλητος...
ΑnD εγώ σου μιλώ για κατάσταση εκτάκτου ανάγκης της χώρας και συ μου μιλάς για διαβάσεις και φανάρια....

MINIMARKET είπε...

Δες το :http://www.youtube.com/watch?v=a7M8E7S4RQc&feature=player_embedded

kariatida62 είπε...

@ΜΙΝΙΜΑΡΚΕΤ:Nαι τόχω δει!χαχαχα!
Εδώ δεν μπορείς να πεις είχε διορατικότητα....χαχα!
Πού και πού τούρχονται φλασιές! χαχα!

Ανώνυμος είπε...

Αφού τον "χαλάει" τι το πίνει το ρημάδι;
ΑΡΗΣ

kariatida62 είπε...

@Aρης: Xαχαχαχαχα! Λες νάναι το ευλογημένο, που βγάζει τις γελοίες αποφάσεις? χαχαχαχα!
-----


Ανεβαίνει,ανεβαίνει Αρη!
Χαχαχαχαχα!
Φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Τα γεμιστά έγιναν τέλεια! Άλλωστε δεν έχω φάει ποτέ γεμιστά που να μην είναι ωραία. :))

Λοιπόν. Αν η αστυνομία κόψει κλήση στο Μίκη γιατί μιλάει, ο κόσμος δε χρειάζεται να αντιδράσει γιατί ο νόμος θα τον δικαιώσει καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται.
Φυσικά και δεν περιμένω από το Μίκη να μεριμνήσει ώστε να μην κλείσει ο κόσμος το δρόμο (όπως σου είπα δεν είναι μόνο η παραλιακή αλλά και όλες οι παράλληλοι οδοί). Περιμένω να μη δώσει εντολή για κλείσιμο. Περιμένω ο κόσμος που πάει να ακούσει το ΜΘ να σεβαστεί το δικαίωμα όσων χρησιμοποιούν τους δρόμους και να μην τους κλείσουν. Αλλά ακόμα και αν τους κλείσουν (γιατί ο κόσμος έχει μπερδέψει την βούρτσα με κάτι άλλο) ο ΜΘ να μην το εκμεταλλευτεί λαϊκίζοντας αλλά να παραδεχτεί οτι ορθώς εφαρμόστηκε ο νόμος.
Επαναλαμβάνω οτι λέω όσα λέω τώρα για το ΜΘ και τα ίδια θα έλεγα όποιος και αν μιλούσε στη θέση του. Εσύ θα είχες την ίδια αντιμετώπιση για το θέμα αν μιλούσε οποιοσδήποτε άλλος;

Τώρα τα υπόλοιπα, ο ντόρος δηλαδή, νομίζω οτι είναι μιντιακό κόλπο Κάρυ.
Ο ΜΘ είναι ελεύθερος να μιλήσει όπου θέλει. Ο Μπουτάρης ή η τροχαία πρέπει να εφαρμόσουν το νόμο και τίποτα παραπάνω από αυτό. Από κει και πέρα κανείς δεν έχει να φοβηθεί κανέναν εφόσον είναι νόμιμος.
Μέχρι τώρα όμως και οι συγκεντρώσεις γίνονταν παράνομα, καθώς έκλειναν δρόμους αλλά και οι παράνομοι έμεναν ατιμώρητοι με την ανοχή της αστυνομίας προκαλώντας την αγανάκτηση του κόσμου όλη αυτή η ανομία.
Το ιδανικό σε αυτή αλλά και σε κάθε άλλη μελλοντική συγκέντρωση είναι να μαζευτεί ο κόσμος χωρίς να ενοχλείται κανείς και όποιος ενοχλεί να τιμωρείται ώστε αυτό να μη γίνεται συνήθεια ούτε αυτονόητο για κάθε συγκέντρωση.
Νομίζω οτι εδώ συμφωνούμε καθώς δε μας εκφράζουν όλους τους πολίτες όλοι οι ομιλητές και κανείς μας δε μπορεί να αναιρεί το νόμο ή να τον εφαρμόζει μόνο εκεί που επιλέγει.
Σήμερα ο Μίκης αύριο ο Καρατζαφέρης ή ο Παπανδρέου ή ο Σαμαράς ή ο Μητσοτάκης που θα θέλει να μας πει την άποψή του. Ίδια μέτρα για όλους ανεξαρτήτου απήχησης.
Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης είναι για μένα και για σένα μα για άλλον δεν είναι, είναι η λογική συνέχεια μιας λανθάνουσας πορείας. Επίσης δεν είναι για όλους λύση η Σπίθα.
Ποιός είναι που θα αποφασίσει οτι η χώρα πρέπει να μπει σε γύψο και ποιός θα της τον βάλει; χιχιχιχι
Με το συμπάθειο κιόλας αν έπιασες το σεξουαλικό υποννοούμενο.
χααχχα

kariatida62 είπε...

@ΑnD:Πα,πα,πα! Τι έβαλες καλέ μέσα στα γεμιστά, γλυστρίδα? χαχαχαχαχαχαχα! Εσύ ξεπέρασες και το Δημητρόνι στην πάρλα...χαχαχαχα!
Ελα μη μου στεναχωριέσαι, η ομιλία του Μίκη μας έγινε, είχε μεγάλη επιτυχία,ο Δήμαρχος τα πήρε πίσω και ίσως-ίσως να πήγε να τον ακούσει κι'αυτός!
Μίκης είναι αυτός δεν είναι μπαρμπούτσαλα...καρατζαφερικά που όλη την ώρα μου τα βάζεις δίπλα στον Μίκη!
Περίσεψε κανά πιάτο γεμιστά? Είναι το αγαπημένο μου φαγητό!

Frezia είπε...

Πια εύρυθμη λειτουργία της αγοράς?
έτσι κι αλλιώς δεν κουνιέται τίποτα!
Αντίθετα ωφελημένη θα είναι η αγορά
με κόσμο να κυκλοφορεί, για να ακούσει τον Θεοδωράκη!!!

Ανώνυμος είπε...

σαχαχαχα
Για το Μητσοτάκη δεν είπες τίποτα, δε σκιάχτηκες;
χιχιχι
Και μένα ρε τα γεμιστααά...τι ωραίο φαϊ που είναι...
Άντε κάνε αύριο. Πάνω στην κάθε πιπεριά και ντομάτα βάζω και από μια φετούλα ντομάτα φρέσκια και γίνεται λουκουμάκι. Φυσικά τα συνδυάζω στο πιάτο με ξύδι. Μιαααμμμ!

kariatida62 είπε...

@Φρεζια: Eσείς, για! ξέρετε πώς είναι τα πράγματα επάνω...
Πέστα στην ΑnDenia μας απο κάτω!

kariatida62 είπε...

@ΑnD:Είσαι και Βέφα βλέπω Αντένια μου! Μπράβο κοριτσάκι μου!
Αύριο φεύγω, αλλά όταν γυρίσω θα μαγειρέψω και γω γεμιστά. Είναι πολύ καλοκαιρινό φαγητό, αρέσει και στο Μαμούνι μου!

Τον ακατανόμαστο, δεν θέλω να τον αναφέρω έχω και ταξίδι αύριο! χαχαχαχα!
Φιλάκια