bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΗΛΙΕ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!


 Την απαγόρευση χρήσης του έργου του πατέρα της, Μάνου Λοϊζου ανακοινώνει με επιστολή της στην κυβέρνηση η κόρη του μουσικοσυνθέτη. Με την συμβολική - όπως η ίδια την σχολιάζει- αυτή κίνηση θέλει να δείξει ότι το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν ήταν μέρος του λαού και πως οι αξίες του δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα πρεσβεύει και θέλει να πει το «Καλημέρα Ήλιε» καθώς επέβαλλαν έναν βαθιά εξουσιαστικό τρόπο ζωής και δημιούργησαν σκλάβους.

  Ολόκληρη η επιστολή της Μυρσίνης Λοΐζου έχει ως εξής:
"Ανοιχτή Επιστολή στον Πρωθυπουργό, και την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ
Κυρίες και Κύριοι της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ. Γνωρίζω εκ των προτέρων, ότι αυτή η κίνησή μου είναι συμβολική, εν τούτοις η συνείδησή μου, και η αξιοπρέπειά μου ως ενεργού πολίτη μου επιβάλλει να σας γνωστοποιήσω τα εξής: Ο πατέρας μου Μάνος Λοΐζος αγωνίστηκε με τον δικό του τρόπο, για αξίες όπως η Ελευθερία, η Δημοκρατία, και η Κοινωνική Δικαιοσύνη. Προσπάθησε να υπηρετήσει μέσω της τέχνης του, τα οράματα και τις αξίες ενός καταπιεζόμενου Λαού, ο οποίος με πολύ κόπο, αίμα και δάκρυα αγωνίστηκε για την Δημοκρατία, την οποία τόσο βάναυσα του την στερούσαν. Αφού αυτός ο Λαός κατοχύρωσε με πολλούς αγώνες τα στοιχειώδη Δημοκρατικά δικαιώματα τα οποία στην Ευρώπη είχαν κατακτηθεί χρόνια πριν, έρχεστε σήμερα και όπου Δικαιώματα βάζετε ευκαιρίες.
Τα Δικαιώματα στην εργασία, την υγεία, την Παιδεία, την ποιότητα ζωής, τον πολιτισμό, τα έχετε κάνει ένα απέραντο fast track έξυπνων επενδύσεων, ξεπουλώντας όχι μόνο τον Δημόσιο πλούτο αυτή της χώρας, αλλά και την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη. Τόσα χρόνια σας ακούω να χρησιμοποιείτε το "Καλημέρα Ήλιε" στις Κομματικές σας συγκεντρώσεις. Παλιότερα, απλά με ενοχλούσε αισθητικά καθώς και με πλήγωνε, εξαιτίας αφενός της υποκρισίας σας, -διότι οι δικές σας αξίες επέβαλαν και έναν βαθιά εξουσιαστικό τρόπο ζωής, και δημιούργησαν σκλάβους αντί για ελεύθερους ανθρώπους, και ενεργούς πολίτες- και αφετέρου διότι οι δικές σας αξίες δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με αυτό που προσπαθεί να πει το συγκεκριμένο τραγούδι. Τώρα όμως πλέον εξοργίζομαι, γιατί δείχνει ότι δεν έχετε καταλάβει τίποτα από τους αγώνες του Λαού και των εργαζομένων, πράγματα τα οποία ενέπνευσαν τον πατέρα μου, και του έδωσαν και μια αντίστοιχη στάση ζωής στην καθημερινότητά του ως πολίτη, και στις σχέσεις του με τους συνανθρώπους του.
Το τραγούδι αυτό καλημερίζει τον Ήλιο, την ελπίδα, την αλληλεγγύη, και την προσμονή ενός ολόκληρου Λαού, για Δημοκρατία και Ελευθερία. Εσείς όμως, είστε υπεύθυνοι για την πιο βαθιά, πνευματική, αξιακή, ηθική, και πολιτισμική καταχνιά που θα μπορούσε να έχει ποτέ αυτός ο τόπος. 
Ως εκ τούτου, σας απαγορεύω ρητά και κατηγορηματικά, να χρησιμοποιείτε έργο ή μέρος του έργου του Μάνου Λοΐζου, σε οποιαδήποτε κομματική σας εκδήλωση ή δραστηριότητα. Βέβαια ίσως να απαντήσετε ότι το έργο του Μάνου Λοΐζου ανήκει στον Λαό. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο όμως και η συγκεκριμένη πράξη εκ μέρους μου. Επειδή όπως αποδείχτηκε δεν είστε, και ούτε ήσασταν ποτέ μέρος αυτού του Λαού, και δεν έχετε πλέον κανένα δικαίωμα και καμία νομιμοποίηση να συνεχίζετε να τον εξαπατάτε. Ο Ήλιος άλλωστε, είναι δικός μας, και όχι δικός σας. Δεν μπορεί κανείς να μας τον πάρει. Και δεν θα μας τον πάρει".
Μυρσίνη Λοΐζου

58 σχόλια:

to alataki είπε...

Καληνύχτα και καλημέρα, ευτυχώς πάντα ξημερώνει...
Χάνουμε και το Ιαμάκι και με πιάνει μια μελαγχολία...

kariatida62 είπε...

@to alataki: Σώπα βρε αλατάκι μου, να χτυπήσω ξύλο, έτσι που το λες, ακούγεται σαν να τον χάνουμε πραγματικά!
Θα ξανάρθει ο Ιαματικούλης μας, θα το δεις, κουράστηκε ο καυμένος,γιατρός πολυάσχαλος είναι ψιλοβαρέθηκε κιόλας με τις χαζομάρες μας...θα ξανάρθει όμως να μου το θυμηθείς!
Ασε που το διευκρινίζει και ο ίδιος ότι θα σουλατσάρει συχνά κοντά μας...

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Καλημέρα στον ήλιο που ανήκει σε όλους!

kariatida62 είπε...

Ανήκει σ'όλους μας? Πού βρε Αντιγόνη μου, σε λίγο θα μου βάλουν φόρο να πληρώνω γιατί τον καλημερίζω κάθε μέρα!

Margo είπε...

Μοιάζει αστείο να εισακουστεί το αίτημά της. Δεν μιλάμε πια για ανθρώπινες συμπεριφορές. Δεν ακούνε κανέναν και όλη η Ελλάδα να φωνάζει έξω από τη Βουλή εκείνοι θα αποφασίζουν τα προαποφασισμένα..

Margo είπε...

Καλησπέρα είπα; Πάει το έχω χάσει..

Γεια σου Καρυάτιδα καμαρωτή:)

kariatida62 είπε...

@Margo:Tι έχουμε χάσει όλοι τ'αυγά και τα πασχάλια μας! Το θέατρο των καραγκιόζηδων βουλευτών, που παίζεται αυτή την στιγμή στην Βουλή το ψηφίζω όχι δεν το ψηφίζω,κοροιδιλίκια για τον κοσμάκη!
Άκουσες τους όρους του μεσοπρόθεσμου?
Να τραβάς τα μαλλιά σου,να τα διαβάζεις και να βάζεις την υπογραφη σου , την συγκατάθεσή σου!
Αν δεν είναι όλοι τους προδότες της πατρίδας τους τότε τι είναι???

Frezia είπε...

Πάνε τριάντα χρόνια σχεδόν,
που μας έφυγε ο Μάνος Λοϊζος.
Ηταν μόνο σαραντατεσσάρων
χρονών,για μας πάντα θα ζει...

kariatida62 είπε...

@Frezia: Eυτυχώς τουλάχιστον εκείνος δεν είναι εδώ να δει την τραγωδία μας!
Να δύσει ο ήλιος και να ξεκουμπιστεί όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα και μετά τι?
Αυτό είναι το μέγα δράμα μας!!!

teleytaios είπε...

Δίκιο έχει η κόρη του Λοϊζου, αλλά τέτοια απαγόρευση, όπως λέει κι ίδια, είναι άνευ ουσίας. Ο λαός έχει συνδέσει πια το τραγούδι του πατέρα της με το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ κάποιαας άλλης εποχής ίσως, αλλά πάντως σίγουρα όχι με το σημερινό ΠΑΣΟΚ!!!

kariatida62 είπε...

Θέλουν λέει τα δάνεια για τους μισθούς και τις συντάξεις..
Μα ρωτώ τα δάνεια πάνε για τις συντάξεις και τους μισθούς ή για να πληρώσουν τους τόκους των δανειστών μας?
Δημοσιονομική εξυγίανση είναι το ξεπούλημα της χώρας?
Αυτή την στιγμή, ακόμα οι ανθρωποί τους λυμαίνονται τα χρήματα του δημοσίου!

kariatida62 είπε...

@τελευταίος: Tονίζει νομίζω κι'εκείνη την συμβολική της αυτή απαγόρευση...
Βεβαίως κι'αυτό δεν είναι το ΠΑΣΟΚ που κάποτε ο ελληνικός λαός εναπόθησε τα όνειρά του και τις ελπίδες του!

ΙΛΥΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!βρε Κάρυ μου :(
κι από μια τέως..(Πασοκ εε..μην παρεξηγηθουμε κιόλας..)

kariatida62 είπε...

@ILΥΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ:Καλώς την Πέλα μου!
Τι να λέμε τώρα...οι περισσότεροι τέως είμαστε! Και τώρα νυν γαιδούρια που είπε και πολύ εύστοχα το αλατάκι στην σημερινή της ανάρτηση!

flash είπε...

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ

ε μα νισάφι πια με αυτή την "σοσιαλιστική" παρωδία!!!

το τραγούδι είναι μια από της πιο θαυμάσιες δημιουργίες του Λοΐζου,
προσωπικά το απολαμβάνω όποτε και όπου κι αν το ακούσω ως αυτοτελές και αυτόνομο έργο τέχνης.. δεν ύπάρχει στο δικό μου μυαλό καμια συσχέτιση..
το λέω αυτό γιατί με θυμάμαι στις φοιτητικές εκλογές ενώ ακουγόταν από τα μεγάφωνα πώς το χαιρόμουν σε όποιο 'τραπεζάκι' και να ήμουν (μόνο τυχαία..) και μάλιστα χωρίς κανέναν ενδοιασμό.. αυτό έλειπε κιόλας!!!
μη σου πω οτι θα το τραγουδούσα με ιδιαίτερο ζήλο στο Σύνταγμα εκφράζοντας τον βαθύ πόθο να πέσει η κυβέρνηση η οποία το έκανε έμβλημα! χαχαχαχα μα είναι γελοίο.. και που χρειάζεται να το συζητάμε ακόμα.. εδώ και πόσα χρόνια έχει αποβεί πλέον απόλυτα γελοίο!!!

μα απορώ.. όχι με ποιο δικαίωμα (θα ήταν ανόητο να το αναρωτηθώ αυτό..) αλλά και με ποια χρηστικότητα εξακολουθούν να κάνουν την χρήση..
μα δεν αντιμετωπίζουν αυτοί οι ίδιοι κενό αυτοέκφρασης;;; αχαχαχα

λοιπόν μου αρέσει τρελά η ιδέα! να τους ρίξουμε λέει τραγουδώντας το Καλημέρα Ήλιε!.. σούπερ! μόνο που δεν γίνεται.. γιατί το έχουν στιγματίσει :(
και μόνο η πράξη αυτή θεωρώ πως είναι πράξη βαθύτατα ανήθικη.

καλό ξημέρωμα!

...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ.

kariatida62 είπε...

@FLASH:Καλημέρα Φλασένια!
Σε σένα ίσως να μην υπάρχει καμμία συσχέτιση του τραγουδιού με το ΠΑΣΟΚ,γιατί είσαι πολύ μικρότερη απ'εμάς και δεν θυμάσαι καλά, τις μεγάλες κομματικές συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, Π.Αρεως και στην παραλία της Θεσ/νίκης. Δεν θυμάσαι ίσως καλά, το μέγα πλήθος και το μέγα πάθος του λαού, το παραλήρημά του όταν έβλεπε στο μπαλκόνι τον Ανδρέα και την ελπίδα του ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους για το καλύτερο αύριο που τους υπόσχετο ο ηγέτης τους!
Όλα αυτά άνοιγαν και έκλειναν με το Καλημέρα ΉΛΙΕ!!!
"Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!" Τους φώναζε εκείνος με νόημα απο το μπαλκόνι και αμέσως απ'τα τεράστια ηχεία ακουγόταν ο ήλιος του Λοίζου!
Λογικό λοιπόν εσένα, να σου θυμίζει μόνο τα φοιτητικά τραπεζάκια.
Αλλά καλώς ή κακώς το τραγούδι είναι συνδυασμένο με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ!
Γι'αυτό και η Μυρσίνη τώρα πια αγανάκτησε γιατί δεν ήθελε έστω και συμβολικά με το τραγούδι του πατέρα της, ν'εξακολουθεί να γίνεται ο οποιος συνειρμός με το σημερινό ΠΑΣΟΚ.
Είναι αυτό που λέω κι εγώ όταν θυμώνω πολύ με κάποιον:
"Mαζί σου δεν θέλω νάχω ούτε πυρετό!"

MelidonisM είπε...

Πυθαγόρας Βαρδίκος που διόρισε γιο και κόρη δήλωσε πριν λίγο στη ΝΕΤ
"Θα 'ταν ένα σαχλό, άγνωστο τραγούδι,
αν δεν το διάλεγε ο Ανδρέας και
και δεν το τραγουδούσε
ο λαός του ΠΑΣΟΚ

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Εδω γελάμε Κάρυ μου!!!!!!!!!!

Πριν λίγο βγήκε στην ΝΕΤ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σάμου Πυθαγόρας Βαρδίκος και είπε το αμίμητο!

Το τραγούδι "Καλημέρα ήλιε", έγινε γνωστό από το ΠΑΣΟΚ.. χαρακτηρίζοντας το ως σαχλό τραγουδάκι που δεν θα γνώριζε κανείς αν δεν το είχε προβάλει το "κώμα" του!!!!!

Οτι ο Μάνος είχε μάνατζερ το ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΜΆΘΑΜΕ ΚΙ'ΑΥΤΌ!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

kariatida62 είπε...

@Mιchalis Melidonis:Μαζί με την Αντιγόνη, ήρθες για να μου πεις το θράσος τους μέχρι πού φτάνει!
Στο λινκ που με παραπέμπεις μιλά και για τους 41 συμβούλους του κ.Υπουργού και τους άλλους σχεδόν τόσους του Υφυπουργού Τιμοσίδη...
Δεν λέει τίποτα για τις έρευνες των Επιθεωρητών Υγείας οι οποίες υποδεικνύουν τον νυν Γεν.Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Ν.Πολύζο ως υπεύθυνο, διαφόρων διοικητικών παρανομιών, όταν ήταν διοικητής στο Αττικό Νοσοκομείο.
Αυτός ο ανθρωπος με το ύφος και την έπαρση των 100 καρδιναλίων που τον χαρακτηρίζει,εξακουλουθεί να είναι ο Γενικός του Υπουργείου Υγείας!
Τι να πεις μετά?

kariatida62 είπε...

@Γιαγιά Αντιγόνη:
Αχ Αντιγόνη! Η οργή φουσκώνει τόσο πολύ που δεν ξέρω πώς και πότε θα ξεσπάσει....

flash είπε...

Καλημέρα Κάρυ,
όχι δεν είναι έτσι όπως το φαντάζεσαι, είμαι γεννημένη το 81 αλλά δεν έχει να κάνει και μην επιμένεις,
έχω ζήσει την συσχέτιση
αλλά εδώ σου μιλάω για
από-συσχέτιση!
αυτό είναι που εγώ κατάφερα και αυτό που όλοι οφείλετε στο.. τραγούδι και στην τίμια και ορθή πολιτική σκέψη.
επιμένω λοιπόν οτι δεν υπάρχει καμία συσχέτιση.
ήδη τόνισα πως θεωρώ την επιλογή και τον στιγματισμό της τέχνης για άλλους σκοπούς.. ουσιαστικά παραποιώντας την, δηλαδή 'βάζοντας της χέρι' πράξη βρώμικη.. βαθιά ανήθικη την είπα και το εννοώ.

αυτό που με συγκίνησε εμένα από το γράμμα της Μυρσίνης -δεν ξέρω αν το παρατήρησες- είναι η φωνή της!- είναι το εξής..

"Τόσα χρόνια σας ακούω να χρησιμοποιείτε το "Καλημέρα Ήλιε" στις Κομματικές σας συγκεντρώσεις. Παλιότερα, απλά με ενοχλούσε αισθητικά (...)"

φυσικά και υπήρχε θέμα πάντοτε.. το θέμα δεν υπάρχει μόνο σήμερα...

όσο για τον συγκεκριμένο ήλιο, τον πράσινο... πάνε πολλά χρόνια που του έχουμε πει καληνύχτα, λίγο αργά δεν είναι τώρα να τον κλαίμε; αυτό είναι που μου φαίνεται πραγματικά για γέλια.

δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ από τότε που έφυγε ο Παπανδρέου, ο Ανδρεάς.
απλώς δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ.
πρόκειται για παρωδία, οφθαλμαπάτη, πώς το λένε;;;

kariatida62 είπε...

@flash:Εσύ καλά κάνεις και το απο-συσχετίζεις, αλλά δυστυχώς έτσι ήταν συσχετισμένο,απο το 1981 (που εσύ γεννήθηκες-και βγήκε το ΠΑΣΟΚ)στο περισσότερο κόσμο!
Γι'αυτό εξ'άλλου το τονίζει και στην επιστολή της η Μυρσίνη, και τους τα "ψέλνει" απο την καλή!
Ως προς το γεγονός ότι το σημερινό ΠΑΣΟΚ,απο εποχής Σημίτη, είναι ένα παραμορφωμένο ΠΑΣΟΚ και δεν έχει καμμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα,το γνωρίζει πολύ καλά μέχρι και ο Πρωθυπουργός-γιος του!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Ειλικρινά λυπούμαι για ανθρώπους τύπου Βαρδίκου και Σια! Αλλά γιατί να ασχολούμαι με ανθρωπάρια με σπονδύλους από καουτσούκ;

flash είπε...

έλα ρε!
και γιατί δεν το βγάζει από την πρίζα να τελειώνουμε;; χαχαχαχαχα

kariatida62 είπε...

@Χριστόφορος:Πώς να μην ασχολούμαι Χριστόφορε μ'αυτά τα ανθρωπάρια, εφ'όσον είναι ένας απ'αυτούς που θα αποφασίσει για μένα και για σένα, για τα παιδιά και τα εγγόνια μας?

kariatida62 είπε...

@Flash: Τόχει κι'αυτό στην ενταντική μαζί μ'όλη την Ελλάδα! :(

flash είπε...

στην εντατική μα αποσυντιθεμένο..
και τα έξοδα της κηδείας;
από τον λαό τα περιμένουν και αυτά...
όσο για την Ελλαδίτσα.. στο διπλανό κρεβάτι, εκτεθιμένη στα μικρόβια!
μακάβρια είναι η κατάσταση, όχι εγώ!
άντε Καλημέρες μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Και αυτό που μου άρεσε : Λέει το τραγούδι : "στης Μυρσίνης την ποδιά...μια Παναγιά..."

Τώρα κατάλαβα για ποιά Μυρσίνη μιλούσε !!

Καλά τους έκανε !! Αυτοί βέβαια "φέστηκαν" τι τους είπε η Μυρσίνη. Κι αν έμαθαν τι τους είπε.

Δεν είναι όλα όσα κάνουμε και λέμε για να λύσουν κάτι. Πολλά έχουν απλώς ένα συμβολισμό, δημιουργούν κάποιες σκέψεις, κάποια συναισθήματα.

Συμβολικα λοιπόν μου άρεσε η χειρονομία της !

~reflection~ είπε...

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ...

kariatida62 είπε...

@Flash: Σωστοί Φλασένια μου, οι παραλληλισμοί σου, αλλά μ'ανατρίχιασαν κοριτσάκι μου!χαχαχαχα!
Εκείνα τα έξοδα δε της κηδείας,ευστοχώτατο! Και όχι τίποτα άλλο πήγαν και σε ακριβό γραφείο τελετών!!! χαχαχαχαχχα!

kariatida62 είπε...

@GIP: Όλα τα μαθαίνουν, έννοια σου!
Και το τι τους φωνάζει η Μυρσίνη, και πώς τους φωνάζει ο Ελληνικός Λαός, γι'αυτό και δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν χωρίς την θωρακισμένη μερσεντές!
Τον επικήδειο λέει της Ελλάδας χθες βράδυ ο Βασούλα έβγαλε στην Βουλή.
Ψηφίζω το Μαχαίρι και όχι το περίστροφο στον κρόταφο της Ελλάδας!
Δηλαδή παραδέχεται πως ψηφίζει τον αργό θάνατό μας, γιατί έτσι της το κελεύουν οι ξένοι δανειστές μας!
Ο αργός θάνατός μας τους συμφέρει, αυτόν ψηφίζει και η "Αντάρτισσα Βάσω με την γλάρα στα μάτια"!

ღ oneiremataღ είπε...

μπράβο της!!! καλημέρα φωτεινή μου Κάρυ

Αγγελική είπε...

Ολοι οι αντάρτες στα λόγια, ψήφισαν... εκτός του Κουρουπλή που απέδειξε ότι μπορεί να δεί μα τα μάτια της ψυχής του.
Καληνύχτα ΕΛΛΑΔΑ!

Un par de neuronas... είπε...

Φιλενάδα μου, γειά!

Εγώ δεν τους λυπούμε καθόλου τους πολήτικούς από κανένα κόμμα. καταστρέψανε τις χώρες μας.

Τι σημαίνει τέως;

Φιλάκια πολλά, αγαπημένη μου!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά όλα δανεικά και κλεμένα τα έχουν.
Ακόμη και τον ΗΛΙΟ του Λοϊζου, τον είχαν οικειοποιηθεί στη "ζούλα".
Δεν παίζονται με τίποτα!!!
ΑΡΗΣ

Saq είπε...

Καληνύχτα Ελλάδα, κάρυ μου!

α Κενταύρου είπε...

Η κόρη Λοίζου μιλάει για ένα ιδανικό κόσμο.Στο πραγματικό κόσμο της εξουσίας δεν υπάρχει Ηλιος υπάρχουν συμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ το χάρηκα...

Ως απαντηση στα χημικα που φαγαμε...

kariatida62 είπε...

Σαν τον Χατζηνικολάου και την Κανέλλη τώρα: Λιάνα μου, Νίκο μου!!!
Ετσι κι'εγώ:
Oνειρέματά Μου,Μαίρη Μου,Βερόνικά Μου,Άρη Μου, Σακ Μου, Κένταυρέ Μου!, Κούλα Μου! Βγάζοντας το ΜΑLOX απο το πρόσωπό μου,θέλω να σας πω ότι τελειώσαμε πια σαν χώρα,απο δω και πέρα καλή αντάμωση στα γουναράδικα!!!

kariatida62 είπε...

Ωχ ξέχασα και την Ποιήτριά Μου!!!
Την περιμένω κι'αυτή να συναντηθούμε στα γουναράδικα!

kariatida62 είπε...

Παιδιά απο δω και πέρα θα μας οδηγεί ένας Τυφλός!!!
Αυτός τουλάχιστον φορά Παντελόνια και τα τιμά!!! ΓΜΤ μου!!!!!!!!

kariatida62 είπε...

@Veronica: Το πρώην σημαίνει παλιός!
Οχι τώρα, παλαιότερος...

Οπως σε λίγο καιρό θα λέμε πρώην Έλληνες! Γιατί ακόμα και το όνομά μας θα το πουλήσουμε τώρα!

kariatida62 είπε...

Δακρύζει ο ΤΣΟΛΙΑΣ μπροστά απο τον Αγνωστο και μαζί του όλη η

Eλλάδα

ElenaG είπε...

Όταν διάβασα την επιστολή μόλις έκανες ανάρτηση
αλήθεια συγκινήθηκα...ήθελα να αφήσω σχόλιο:
Επιτέλους ξημερώνει!Εκείνη τη στιγμή δεν είχα χρόνο.
Τώρα Κάρυ μου πολύ φοβάμαι πως όχι μονο δεν ξημερώνει
αλλα θα αργήσουμε πολύ να δούμε φως.

Όσο για τον ΚΥΡΙΟ Βαρδίκο...ήθελε να γραφτεί στην Ιστορία...E! γράφτηκε!

kariatida62 είπε...

@Elena G: Σιγά μην ασχοληθεί και η Ιστορία μαζί του! Ο Βαρδίκος Μπαρδίκος,Μπούρδας όπως τέλος πάντων τον λένε(ούτε που τον είχα ματακούσει) θα είναι ένας απο τους 155 που πούλησε την πατρίδα του.
Άπλά ο ένας(1) απο τους 155

Ανώνυμος είπε...

Κάρυ ΜΟΥ,
Τελικά ο "τυφλός" θα δείχνει το δρόμο στους υπόλοιπους "ανοιχτομάτηδες".
Από σήμερα θα αρχίσουν να μας "γδέρνουν". Σίγουρα θα συναντηθούμε στα "γουναράδικα". Η μόνη ελπίδα που μας έμεινε πλέον, είναι να τους πουλήσουμε τα "τομάρια" μας, όσο πιό ακριβά γίνεται.!!!

ElenaG είπε...

Μα γι αυτό σου λέω...
Οι προδότες δεν ξεχνιούνται!

zoyzoy είπε...

Η επιστολή της είναι καταπέλτης για το "Σοσιαλιστικό Κόμμα" που στήριξε ο λαός τη δεκαετία του '80 και εξελίχθηκε πιο φασιστικό απ'ολα!

Τι περιμένεις από 4ποδα που νοιάζονται μόνο για τον παχουλό μισθό του βουλευτή!

Τα θαλασσινά μου για καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

Τα "γουναράδικα" λέγονται και βυρσοδεψεία ή "τομαράδικα".
Εκεί λοιπόν Κάρυ Μου, θα τους πουλήσουμε τα πανάκριβα τομάρια μας, μιας και αυτοί αποφάσισαν να μας γδάρουν (όπως σου έγραψα και παραπάνω) με το έτσι θέλω, υλοποιόντας τις έξωθεν εντολές-διαταγές.
Εγώ πάντως δηλώνω....."φιλοτομαριστής".
ΑΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑ..Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΠΑΙΧΤΟΣ...ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!

kariatida62 είπε...

Παιδιά, θα αργήσω μερικες μέρες...
Θα επανέλθω όσο πιο γρήγορα μπορέσω!

Καλό κουράγιο σ'όλους μας!

Σας φιλώ

magda είπε...

Κάρυ μου, έτυχε να το διαβάσω χθες σε blog και σήμερα στο δικό σου.
Την θαυμάζω απεριόριστα αυτήν την Ελληνίδα!!!!
Ρόμπα τους έκανε...
Καλό μήνα σου εύχομαι και πολλά φιλιά!

ElenaG είπε...

Καλο μηνα Κάρυ μου!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!!!!!!

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑΤΑ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!

Side21 είπε...

Και φυσικιά ακολούθησε
ο Ηλίας Ανδριόπουλος
τον οποίο χρησιμοποίησε
και πρόδωσε επίσης ...
(όπως και τόσο κόσμο) το ΠΑΣΟΚ !!!
Καλά να περνάς ...

Άστρια είπε...

Η πρώτη σκέψη όταν είδα την ανάρτησή σου ήταν αυτό που διάβασα στο σχόλιο του Μ. Μελιδόνη και της γ. Αντιγόνης:))

Δεν ξέρω για την εξέλιξη της Μυρσίνης της κόρης του Λοϊζου σήμερα, όμως ας μην ξεχνάμε ότι εκτός από κόρη του Λοϊζου ήταν και της Μάρω Λοϊζου που της έχω διαβάσει κείμενα, και ιδιαίτερα ένα υπέροχο βιβλίο παραμυθιών αφιερωμένο στην μικρή κόρη της: "Ήταν και δεν ήταν μια φορά κι έναν καιρό", επομένως η ευαισθησία της δεν μπορεί παρά να είναι δεδομένη! Ενώ για τον βουλευτή τί να πούμε;;;;

φιλιά πολλά
καληνύχτα,
.. κι ο ήλιος είναι γραμμένο να ξανανατείλει τουλάχιστον για πολλά ακόμη αύριο!:)

leondokardos είπε...

Τα τραγούδια για ήλιους και καθαρούς ουρανούς τους έλειψαν!!
Καλά κάνανε και τους τα απαγορεύσανε.

Ali @ علي είπε...

και νυχτωσε χωρις φεγγαρι
το σκοταδι ειναι βαθυ
κι ομως ενα παλληκαρι
δεν μπορει να κοιμηθει!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα

καλο καλοκαιρι και καλες βουτιες