bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

O MANOYΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!


Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ (ο κυρίαρχος λαός), ΣΤΗ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ
Σύντεκνοι και συντέκνισσες,

Από σήμερα κατέχετέ το πώς είστε φαμέγιοι (υπηρέτες) μου!
 Από σήμερο εγώ διαφεντεύω, γι αυτό θέλω ν ακούσετε καλά ούλοι σας ίντα θα πω!
 300 ήσαστε πριν μερικές μέρες, 300 είστε και σήμερο.
Θωρρώ άλλες φάτσες βέβαια επαέ μέσα, μα ούλοι σας ήρθετε επειδή το θελα εγώ και γι αυτό με βαβαλίζετε (καλοπιάνατε) τοσονά καιρό.
 Ακούτε δα με πολύ προσοχή ίντα θα σας σε πω!
 Σαμαρά, είδες και του λόγου σου πως άλλο άθλημα είναι η πολιτική κι άλλο εκεινηνά η ενόργανη που λένε, που κάνει κιανείς σαφή  (συνέχεια) κουλουμούντρες (κωλοτούμπες). Εκείνες σάς σε φάγανε... Ίντα θαρρείς πως είναι; Καλλιά σου είναι να βάλεις νου (να λογικευτείς) και ν αναμαζωχτείς, γιατί την άλλη βόλτα (την άλλη φορά), θα πάρεις πια λίγους ψήφους κι από το Λεβέντη (το Βασίλη).
 Ήθελες τρομάρα σου κι αυτοδυναμία με τα γίβεντα (αίσχη), που ψηφίζετε με τσ άλλους κουλουμούντρες.
Τσίπρα, καλό κοπέλι φαίνεσαι και νιός είσαι και πρέπει να παίρνεις παραδείγματα, γιατί κι άλλους επιστέψαμε παλιότερα κι αυτοί μας σε προδώσανε. 
Καλά τα λεγες τοσονά καιρό, μα εδά θέλω να τα κάμεις και καλά, γιατί, όπως λένε και στη Πόμπια, το χωριό μου, «οι μπουνταλάδες εποκάμανε (τελειώσανε)». 
Μάγκας μου φαίνεσαι και μπεσαλής, μα θέλω εδά που θα έρθει εκειοσάς ο ξανθομπούμπουρας από το ΔΝΤ, ο Τόμσεν να του τα κάμεις πιο λιανά. Εγώ επαέ είμαι και ανιμένω (περιμένω) να ιδώ!
Εσύ δα Βενιζέλε, θαρρώ πως εξεγιβεντίστηκες (εξευτελίστηκες), αφού πρώτα εξεγιβέντησες ούλους τους Έλληνες.!
Καλά τα μιλητά και οι ωραίοι λόγοι μα κακομοίρη μου εσείς εξεθεμελιώσατε όλη τη χώρα!
Στο χωριό μου «μονοκούκι» σα σε ψηφίζαμε σαν τα πρόβατα, μα και τα πρόβατα αγριεύουνε. 
Σου χα ειπωμένο πριν ένα χρόνο ένα τραγούδι που λεγε ο Ψαρονίκος (Ν. Ξυλούρης) και το χε γράψει ένας μεγάλος ποιητής, που τον έλεγαν Βάρναλη: «άντε θύμα, άντε ψώνιο, άντε σύμβολο αιώνιο, αν ξυπνήσεις μονομιάς, θα ρθει ανάποδα ο ντουνιάς». Αυτό εγίνηκε Ευάγγελε. Εξύπνησε το «βόδι». Αλλού εδά να πάτε να πουλάτε «δημοκρατίες» και «προοδευτιλίκια».
Καμμένε, πρόσεχε κι εσύ, γιατί δυο χρόνια δα, τα λεγες χύμα και τσουβαλάτα. 
Φώναζες δυνατά και παραδέχομαι το πείσμα και τη μάνητα σου. 
Την ίδια μάνητα (οργή) είχα και γω και γι αυτό είσαι επαέ πέρα. Αλλά επειδή με κείνους που λες «δωσίλογους», ήσουνα ταίρι χτες-όπως κι εγώ δηλαδή- από παε και πέρα θα σε δοκιμάσω και σένα. Βγάλε μιαολιά (λίγο) θυμό και βάλε μιαολιά νου και μπορεί και του λόγου σου να βοηθήσεις να «ξεμπερδέψομε την κλωστή..»
Εσένα δα Αλέκα, ίντα να σου πω; Έχει κολλήσει η βελόνα σου στη «λαϊκή εξουσία» και τσι θεωρίες, μα εγώ επαέ  σ ήθελα, στα δύσκολα. Άμα σ ακούω, λέω από μέσα μου: «μωρέ ετουτηνέ, καλά τα λέει», μα ίσαμε κεια (εκεί). Τα ίδια και τα ίδια.εσείς δε θέτε μωρέ, παρά να βαστάτε τσι μουζίκες και τσι ντουντούκες να τραγουδείτε Φαραντούρη. Γιάντα δε πάς με τσι «συντόφους» σου που λες να κυβερνήσεις; Δε σε νοιάζει που οι καρέκλες που παίρνετε κάθε φορά είναι ίδιες στον αριθμό;
Εδά θα γνωριστούμε και με σας, με τσι ξυρισμένους καφάδες (σβέρκους)-χρυσαυγίτες.
 Σηκωθείτε, μωρέ ορθοί, διάλε τς απολειμάροι σας!!!
 Άμα μπαίνω επαέ μέσα, εγώ ο Μανούσος, ο κυρίαρχος λαός θα στέκεστε «σούζες»!
 Κι άμα μπαίνει ετούτος ο γεροντής που κάθεται στ αριστερά σας, ο ΜΑΝΩΛΗΣ, ο ΓΛΕΖΟΣ, θα χτυπάτε προσοχές!!! 
Αυτός μωρέ, ήτανε παλληκάρι. Δε τα βαλε με πεινασμένους Πακιστανούς και ξιπόλητους μαυρούκους. Ανέβηκε μωρέ, στο ΝΑΟ  του ΚΟΣΜΟΥ-την ΑΚΡΟΠΟΛΗ- και ξεφτίλισε τα σύμβολα που ξεδιάντροπα φορείτε και σεις σήμερα. Αυτός μωρέ, ήταν και είναι ΑΝΤΡΑΣ!!! Κατέχετέ το, πως με ξυρισμένες κεφαλές και φαρδιές πλάτες, εγώ δε φοβούμαι. Να προσέχετε από δα και πέρα και να στέκεστε «προσοχή» στο πέρασμά μου!!!
Κι εσύ Κουβέλη, καλός μου φαινόσουν πάντα, μα πας κι έρχεσαι από τη μια μπάντα (μεριά) στην άλλη και δεν κατέχω, πού να σε βρω και να σου παντήξω (σε συναντήσω). Κάτσε σ έναν τόπο για να σε υπολογίζω και πιο πολύ.

Θαρρώ πως συστηθήκαμε, εδά που ναι ακόμη νωρίς να μην έχουμε παρεξηγήσεις την επαύριο. Θα προσέχετε πολύ, γιατί εγώ σας έπεψα (έστειλα) επαέ, εγώ θα σας σε στείλω κι όξω. Και μην ξεχνάτε, η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ...!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άψογος ο Μιχάλης ! Λίγο πιό αυστηρό σε μερικούς θα τον ήθελα αλλά εντάξει.

kariatida62 είπε...

@Gip: Eίναι η πανηγυρική του αυτή ομιλία και θέλει να είναι κόσμιος και δίνει τα πρώτα περιθώρια....
Τον βλέπεις την μαγκούρα του την κρατά ακόμα...;)

Leviathan είπε...

Σωστός!!! Πολύ σωστός!!! Την καλησπέρα και τα φιλά μου!!! :)

kariatida62 είπε...

@Leviathan: Eξελίξεις θάχουμε φίλε μου, και ο Μανούσος παρακολουθεί...
Καλό βράδυ Λεβιάθαν

Margo είπε...

Ωραίος ο Μανούσος. Εξύπνησε το βόδι και αγρίεψε πολύ. Να δούμε ποιος θα το κερδίσει(;)

Όνειρα γλυκά:-)

kariatida62 είπε...

@Margo: Ήταν να μην αγριέψει το βόδι...όταν αγριέψει ξεσηκώνει και τα άλλα βόδια που βόσκουν παραπέρα!
Είδες τι έγινε στην Ρουμανία!
Νέο αεράκι φυσά στην Ευρώπη δεν το βλέπετε? Και σηκώθηκε απο την Ελλάδα μας!
Τώρα κοιτάζουν να μας βάλουν να σκοτωθούμε δεξιοί και αριστεροί.
Δεν έχουν καταλάβει πως πεινάμε όλοι μαζί ...η καταστροφή ήρθε για όλους με τους εθνικούς μειοδότες που μας κυβερνούσαν εναλλάξ!
Καλό βράδυ MARGO ΜΟΥ!

Roadartist είπε...

Εύστοχα όλα, το καλύτερο ήταν ότι πρέπει οι χρυσαυγίτες να χτυπάνε προσοχή στον Γλέζο... Κανονικότατα! Καλό βραδυ!!

dimitris είπε...

kariatida62 καλημερα, σου αρεσε η απλοποιηση, οσο δεν παει, λογια-λογια, απο εργα ουσιας τιποτα, δηλαδη οταν σε θελει ο σεβ για κυβερνηση, πιστευει εσυ οτι εχεις περπατησει ισια?
Αντε να δουμε τι περιμενεις να σου δωσει πιο πολυ απο το τιποτα, το καλο κεφαλαιο που πρεσβευει ο τσιπρας.
Σε μερικους μηνες μετα θα ''τραβας τις κοτσιδες'' σου, θυμισου το, αμεσως αρχισες τα ταρατατζουμ.
Ξερεις τι λεγανε οι παλιοι, οταν ο εχθρος σου σου κτυπαει την πλατη φιλικα, ψαξε να δεις τι μ..... εκανες και οταν σε χαιδευει ο σεβ, μαλλον υπαρχει χοντρη πατατα, αυτα...

kariatida62 είπε...

@Roadartist: Nαι...ο Μανούσος είναι σαφής και δεν φοβάται τους καφάδες..!
Αυτοί πρέπει να μαζευτούν και να σοβαρευτούν!

kariatida62 είπε...

@dimitris: Eσύ κάτσε εκεί δίπλα στην Αλεκούλα και όλοι μαζί να λέτε τραγουδάκια...καλύτερα κατεβείτε στην αγαπημένη σας πλατεία την Ομόνοια και τραγουδάτε εκει για τους αγώνες του εργάτη, του υπάλληλου, του άνεργου.
Δεν θέλετε να πάρετε κανένα μήνυμα του Μανούσου.
Τις έδρούλες σας μέσα σ'αυτό τον τεκτονικό σεισμό καταφέρατε λίγο να τις τσιμπήσετε, μια χαρά...τι ανάγκη έχετε, η βουλευτική αποζημίωση πάντως θα πέφτει!(...έστω στο σπίτι του Περισσού)
---
Τον Φίλο μας τον Μαχαίρη στον Οικοδόμο αλλά και στο σπίτι του τον διάβασες?
Εσύ μόνο δεν θέλεις να καταλάβεις τίποτα...

Κική Κωνσταντίνου είπε...

χυμα και τσουβαλατα! λεβεντικα αν θες! αντρικια! ετσι τα πε! μα πιο πολυ μου αρεσαν αυτα που ειπε για το Γλεζο! εκει θελει να βαραμε ολοι προσοχη!

kariatida62 είπε...

@EKΦΡΑΣΟΥ: o Μανούσος μόνο αυτή την ξεκάθαρη γλώσσα γνωρίζει... και μ'αυτή πάντα μιλά!
Ο Μανούσος γνωρίζει και τιμά όσους προσέφεραν και αληθινά αγωνίστηκαν και αγωνίζονται μέχρι τα γεράματά τους για το καλό αυτού του τόπου!
Δεν μπερδεύεται, δεν αποπροσανατολίζεται...

teleytaios είπε...

Άψογος ο Μανούσος, μίλησε εξ' ονόματος όλων μας. Βάζω κι εγώ την υπογραφή μου στα λόγια του.

Σου στέλνω την καλημέρα μου Κάρυ ελπίζοντας κάτι καλό να βγει από τη σημερινή τη μέρα!

dimitris είπε...

kariatida62 καλημερα, μονο που ο μανουσος ''σου'' εχει επιλεκτικη μνημη, την σημαια δεν την κατεβασε μονος του ο Γλεζος, αλλα μαζι με τον Απ. Σαντα μελος του Κ.Κ.Ε που ποτε δεν φροντισε να εξαργυρωσει την αυτονοητη πραξη του απεναντι στους γερμανους κατακτητες.
Μονο που με τα τραγουδακια και την παρουσια, οπως γραφεις στην ομονοια, υπαρχει ενα κομματι του λαου που αντιστεκεται, γιατι με κατι συμβιβασμενες αδεδυ-γεσεε, τωρα θα ειμαστε δεμενοι με αλυσιδες στις γαλερες που ολοι δουλευουμε.
Ακομα και τωρα μετα απο τοση ενημερωση γραφεις περι αποζημειωσεων βουλευτικων, αρα αν εσυ που εχεις διαβασει ''πεντε'' πραγματα γραφεις ετσι, σκεψου αυτους που ψηφισαν τους δυο ''μονομαχους'' και τους χρυσαυγουλους, τι μυαλο κουβαλανε.
Αντιπαλος δεν ειναι το Κ.Κ.Ε, η ε.ε και οι ντοπιοι λακεδες της ειναι, αυτοι ξεθεμελιωνουν κατακτησεις των εργαζομενων, αλλα στο ξαναεγραψα, διπλα στο κομμα χρειαζεται συνεπεια στον αγωνα, ενω διπλα σε πολιτικους φορεις της θολουρας, αρκει μονο η ψηφος, αυτοι θα αναλαβουν να ''λυσουν'' το θεμα, παντα μεσα στους κολπους της ε,ε, μαζι με το ''καλο κεφαλαιο''.
Μονο που τα ονειρα δεν πραγματοποιουνται και η απογοητευση θα ειναι πολυ πιο μεγαλη και απο τις δηλωσεις του ''αειμνηστου'' λεφτα υπαρχουν.
Η ιστορια βλεπεις παντα εκδικειται οσους εθελοτυφλουν και δεν την διαβαζουν...

kariatida62 είπε...

@dimitris: Bρε Δημητράκη...γιατί χρυσέ μου χάνεσαι? Είπε κανείς ότι την σημαία την κατέβασε μόνος του ο Γλέζος? Είπε κανείς ότι μόνο ο Γλέζος υπήρξε αντιστασιακός? Ο Σάντας μας αποχαιρέτισε ο άνθρωπος, αν ήταν ζωντανός να είσαι σίγουρος μαζί με τον παλιό του συναγωνιστή θα ήταν στην πλατεία Συντάγματος και θάτρωγε τα χημικά στην μούρη...
Δεν επέλεξε να πολιτευθεί! Και τι μ'αυτό? Θα διαγράψουμε το παρελθόν του Γλέζου γιατί επέλεξε την πολιτική? Θα τον αφήσουμε βορά στα φασισταριά να τον λοιδωρούν και να τον φοβερίζουν? Τι σόι άποψη είναι αυτή που κουβαλάς?
Αντίπαλος για μένα είναι όποιος δεν στέκεται ειλικρινά (με πράξεις όχι με λόγια και τραγουδάκια)δίπλα στον δοκιμαζόμενο ελληνικό Λαό!
Μπορείς να το καταλάβεις αυτό?
Αυτή την στιγμή προέχει η προάσπιση του και όχι οι μη ευέλικτες κολλημένες κομμουνιστικές θεωρίες που δεν βρίσκουν κανένα αντίκτυπο στη ζωή του ΄Ελληνα.
Κοιτάξτε να συνεργαστείτε με την Αριστερά και αφήστε πια το πολιτικό περιθώριο. Αφήστε την στενοκεφαλιά σας που περιορίζεται στο Εμείς δεν είμαστε Αριστεροί, εμείς είμαστε κομμουνιστές!
Μ'αυτά και μ'αυτά, αφήσατε ν'αλωνίζουν όλοι οι εκπρόσωποι της χρηματιστηριακής αριστοκρατίας, τραπεζίτες, άχρηστοι πολιτικοί!
Ποιοι έχουν επωφεληθεί έως τώρα με το ξεπούλημα που πάει να γίνει ο φτωχός ελληνικός λαός ή οι τραπεζίτες?
Ποιους τελικά, με την στάση σας, διευκολύνετε?

dimitris είπε...

kariatida62 μαλλον πρεπει να σου μιλησω πιο ''πολιτικα'', ωρε εχεις καψει φλαντζα, το Κ.Κ.Ε φταιει για τις παραχωρησεις στην ευρωπαικη ενωση απο τον γερο-καραμανλη και τους υπολοιπους?
Ποια ''αριστερα'' μου λες?
Μπας και ξεχνας τις υπογραφες της κουμουνδουρου στις συμφωνιες με την ευρωπαικη ενωση?
Ξεχνας οτι ''χειροκροτουσε'' τους βομβαρδισμους της Γιουγκοσλαβιας απο το νατο?
''Αριστερα'' που την πλασαρουν τα γ...καναλα και οι κ...φυλλαδες, ''αριστερα'' που την θελει ο σεβ!
Επειδη θελεις να ξεχνας, δεν εχει το Κ.Κ.Ε να χωρισει τιποτα με τον συριζα, ο συριζα εχει επιλεξει να ειναι ''ευρωπαιστης'', αν δεν σου θυμιζει κατι αυτο, υπομονη, σε μερικους μηνες θα τον βριζεις----τον συριζα---οπως το πασοκ και την νδ.
Εδω θα ειμαστε να τα λεμε.

Ο Απ. Σαντας τιμουσε τον παλιο του συντροφο, αλλα οχι τις μετεπειτα πολιτικες του επιλογες και την αυτοπροβολη, τα ειχε πει και δημοσια αυτα.

Οποτε αν δεν ξερεις μην προτρεχεις και γραφεις πραγματα που πηγαζουν απο τα δικα σου ΘΕΛΩ...

Άιναφετς είπε...

Καλά τα λέει ο Σύντεκνος Μανούσος Μανουσάκης ... να δεις πως η Ελλάδα θα βγάλει τελικά το φίδι από τη τρύπα...και εκεί θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος!

kariatida62 είπε...

@DIMITRIS:Δημητράκη μου μπορεί σε μερικούς μήνες να βρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ,τίποτα δεν αποκλείω τίποτα! Εδώ θα είμαστε να τους δοκιμάσουμε κι'αυτούς.Την μαγκούρα του ο Μανούσος την κρατά καλά...
ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε προσκλητήριο όλη την Ελλάδα και κυρίως την Αριστερά για να οδηγήσει ....εσείς γιατί επιμένετε να αρνείστε τα θέλω του Κυρίαρχου Λαού??? Πάτε αντίθετα στα θέλω του?
Αυτός είναι ο "Κόσμος" μας Δημητράκη και σοφό είναι να προσαρμοζόμαστε στις εποχές και στις ανάγκες του για να μην έχουν πάντα το τιμόνι οι στυγνοί εκμεταλλευτές του.
----
Ασε στην άκρη τον συγχωρεμένο τον Σάντα...εχει αναπαυθεί εκεί που είναι μη προβάλλεις θέσεις που επέλεξε σ'άλλες εποχές...
Δεν ξέραμε πώς θ'αντιδρούσε σήμερα.

Ειλικρινά όλα αυτά στα γράφω έχοντας υπ'όψιν πολλά και πεπεισμένη για ορισμένες πολιτικοοικονομικές θεωρίες που μπορεί να με βρίσκουν σύμφωνη θεωρητικά αλλά αντίθετη στην παρούσα ευρωπαική ακόμα αν θέλεις στην παγκόσμια κατάσταση.
Υ.γ. Εμείς σαν μπλόγκερς και σαν παρεούλα παραμένουμε σταθερά μαζί! :)

kariatida62 είπε...

@Αιναφετς: Mακάρι!!! Ειλικρινά το εύχομαι μέσα απο την ψυχή μου...και αισιοδοξώ για ένα καλύτερο αύριο της Ελλάδας και της Ευρώπης γενικότερα.

Λες στο τέλος ο Μανούσος Μανουσάκης να γυρίσει και σήριαλ στην Τ.V? :))
:p

dimitris είπε...

kariatida62 μεχρι που ''εφυγε'' ο Σαντας ηταν ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ στους Αμπελοκηπους, οποτε ασε τις προσωπικες σου εκτιμησεις και το τι θα ελεγε σημερα, οταν σου μπει κατι στο μυαλο χρειαζεται ο.........................μετροποντικας.
Ο λαος εδωσε 16% με τοσο ποσοστο δεν κυβερνας, ουτε κανεις κυβερνηση, μονο ''πανυγηριζεις'' και αποκτας υφος χιλιων σκουρλετων, οχι να αναμασαμε τις μ...... των γ...καναλων και του σεβ...

zoyzoy είπε...

Μια χαρά τους τα'σουρε ο Μανούσος γειά στο στόμα του!

Ιντα πάθαμε φιλενάδα!!!

kariatida62 είπε...

@Dimitris: Bρε με τον Σάντα κόλλησες!
Και γω ενεργή είμαι...δεν είμαι?
Ο Λαός έδωσε μόνο 16% γι'αυτό και θα ξαναγίνουν εκλογές μεθ'αύριο για να τον δυναμώσει περισσότερο.
π.χ. Εγώ τώρα δεν τον ψήφισα, ψήφισα μικρό κόμα...ε τώρα θα του την δώσω την ψήφο μου μαζί με την ευχή μου...
Το ίδιο Δημητράκη μου να κάνεις κι'εσύ....καλά ντε μη βαράς :P
Μόνο χαμογέλασε μου λίγο...δεν σε μπορώ έτσι αυστηρό!

kariatida62 είπε...

@zoyzoy: Nαι ο Μανούσος τείνει να γίνει ο αγαπημένος μου...χαχα!
Μ'αρέσει πολύ ο τρόπος που σκέφτεται, που τα λέει και κυρίως ο τρόπος που κρατά την μαγκούρα του!
Ιντα πάθανε να λες Ζουζούκα μου!
Και να δεις ακόμα τι έχουν να πάθουν!
Μόνο η Τράπεζα της Ελλάδος να κρατικοποιηθεί και έχουν να βγουν βρώμες στην φόρα.....
Να μου το θυμάσαι, θα ανάψουν πάλι τα γουνάκια!!!
Περιμένω να τους δω στο σκαμνί και μετά να πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα αλά Κουτσόγιωργα ... θυμάσαι?

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

λολάθηκε ο Μανουσος με τις απολιμάρες τους , και σέρνει τους όσα δεν σέρνει η σκούπα και όσα δε κερένει ο στόμας του Ανθρώπου . Μπράβοοοοο Κάρυ .Τα διάβαΣα στο νονό μου έναν λεβεντόγερο με καθάρια μπλε μάτια , τα λόγια του Μανούσου , μιας και είναι δυο μήνες τώρα στο νοσοκομείο και παιδεύεται , ο νούς του όμως ξυράφι " δεν λέει τίποτα για κείνο το απολειφάδι τον Παπαδήμο ο Μανούσος ? " δεν λέει νονέ την άλλη φορά

kariatida62 είπε...

@marilise: Kαλημέρα Μαριλίζα και περαστικά στον νονό! Υπομονή και γρήγορα θα γίνει καλά να επιστρέψει σπίτι του...(να τις διαβιβάσεις τις ευχές μου)
Τι να πει ο Μανούσος για τον παιδί των οίκων των τραπεζιτών και της παρέας τους?
Θα πάει καλιά του όταν σχηματισθεί μια σταθερή στα συμφέροντα της Ελλάδας κυβέρνησης.
Στις επομενες εκλογές με την θέληση του ελληνικού λαού, θα αναδειχτεί!
Φιλιά πολλά

Ανώνυμος είπε...

Καρυάτιδα καλησπέρα! Καλά ε ξετρελάθηκα με το σχόλιο για Βενιζέλο και Παπαρήγα.! Το περίεργο είναι ότι κυριαρχεί ένα ωραιότατο χώσιμο χωρίς ουσιαστικά να προσβάλλει και κανέναν!

Όσο για το ΚΚΕ που αναφέρθηκε παραπάνω τι να πω. Αριστερός είμαι αριστερό μικρό κόμμα ψήφισα και συνεχίζω. Το ΚΚΕ όσες ονειρικά φτιαγμένες και αν έχει ιδεολογίες στην παρούσα φάση -και επειδή ουσιαστικά δεν υποστηρίζω ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ούτε πρόκειται να ταυτιστώ πότε με κανέναν- τους θεωρώ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Είναι ελεεινοί δεν τους αντέχω άλλο, έλεος πια! Στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας μετά την μεταπολίτευση αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους! Σώστε τη χώρα ρε!!! Διάλε τσ'απολιμάρε σας!

kariatida62 είπε...

@maviakoufetaria: Xαχαχαχαχαχχαχαχα, σου βγήκε το Κρητικό σου με τον Μανούσο έτσι?
Καλό κοπέλι και νιος είσαι Κουφετάριε, την άλλη φορά όμως να δυναμώσουμε ένα κόμμα που βγήκε κάπως μπροστά και ας μην είμαστε σύμφωνοι 100% .
Το ίδιο σκέφτομαι να πράξω κι'εγώ τώρα και ο Θεός βοηθός! ;)
Eύχομαι να μη μετανοιώσω!