bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

Γράμμα στην Φιλόλογο Κούλα!

PAR AVION H "γνωστή και μη εξαιρετέα" σ'όλους μας Coula σε μία απο τις πλέον κουλές συναντήσεις που έχει σημειωθεί ποτέ στα ελληνικά μπλογικά χρονικά, μου είπε: 
-Βρε Κάρυ θα ήθελα να κάτσεις κάποια στιγμή να γράψεις κάτι δικό σου!
-Γιατί βρε Κούλα μου της απαντώ, τρία χρόνια τώρα δεν διάβασες τίποτα δικό μου? Όλα όσα έγραφα φαίνονταν αντιγραφές?
-Οχι δεν εννοώ αυτό, μου ανταπάτησε μ'όλο της το σκέρτσο! 
 Εννοώ ότι θα ήθελα κάποια στιγμή να διαβάσω κάποιες σκέψεις, κάτι.., έστω ένα μυθιστόρημα που νάχει γεννηθεί αποκλειστικά απο το πληκτρολόγιό σου..!

Αν και πιστεύω ότι το έχω ήδη επιχειρήσει, αρκετές φορές μάλιστα, μέσα σε τούτο το Ιστολόγιο, δεν θα απογοητεύσω την επιθυμία της Coulas μας, οπότε είπα να γράψω ένα "κύκνειο άσμα" όπως είπε και ο Πλάτωνας-(Φαίδων 84 Ε).


Το σκέρτσο της Coulas θα πρέπει  να σας ομολογήσω ότι είναι ακαταμάχητο!!!
Έτσι λοιπόν έστρωσα κάτω την κυρία-Κάρυ και της είπα..."Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα" μανδάμ! που είπε και ο Αίσωπος στους μύθους του (Ανήρ κομπαστής)
Γράψε κάτι για την Κουλίτα σου την φιλολογίνα, να το... ευχαριστηθεί!
Τίποτα όμως δυστυχώς δεν μ'ενέπνεε να γράψω, αντάξιο τουλάχιστον του χιούμορ που διαθέτει και την χαρακτηρίζει. 
Άτυχη στάθηκα απο το γεγονός ότι  η Ισπανίδα φίλη μου Βερονικούλα με τους τίτλους του Λογοτεχνικού Σαββάτου της, δεν με βοήθησε, όπως άλλες φορές στο παρελθόν.
 Ξεχάστηκε στις Καλοκαιρινές διακοπές της ως ...φαίνεται!

"Ως απο μηχανής Θεός", όμοιος με το θεατρικό τέχνασμα των τραγικών ποιητών, στο αδιέξοδο της έμπνευσης μου, ήρθε η επικαιρότητα για να το  ξεμπλοκάρει, υποδεικνύοντας μου να κάνω μία μικρή ανασκόπηση των τελευταίων γεγονότων της επικαιρότητας! 

Ας αρχίσω λοιπόν με το πρώτο θέμα που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία

"Γερανοί του Ιβύκου¨  που αποκάλυψαν τον πραγματικό ένοχο της δολοφονίας του αρχαίου ποιητή Ίβυκου ήταν για μένα,  η κατάθεση του 41 χρονου δολοφόνου του Παπά για την σατανική παπαδιά που τους τελευταίους μήνες σχεδίαζε με κάθε λεπτομέρεια την εξόντωση του Ιερέα. 

Τον "Βίο αβίωτο"( όπως θάλεγε και ο Χίλων-ένας απο τους επτά σοφούς της Αρχαιότητας) ισχυρίζεται τώρα η παπαδιά ότι της έκανε ο συγχωρεμένος, για να δικαιολογήσει την επαίσχυντη πράξη συνέργειάς της, αλλά ποιος θα την πιστέψει?

"Γη και ύδωρ" όπως θάλεγε και ο Ηρόδοτος στην Ιστορία του(V 17-18) έδωσε τελικώς και ο  κ. Σαμαράς, ο οποίος εκλέχθηκε απο τον Ελληνικό λαό υποσχόμενος επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και άλλα πολλά αντιμνημονιακά, αλλά στη συνέχεια υπέγραψε το μνημόνιο, απέστειλε και μια επιστολή υποταγής στη κ. Μέρκελ, και  τέλος στον Μάριο Ντράγκι υποσχέθηκε  εγγράφως την  πιστή εφαρμογή των όρων του μνημονίουουουου!!!


"Επεα πτερέοντα-Λόγια του αέρα" όπως ποιητικά θάλεγε και ο Ομηρος(Ιλιάδα,Α,201), έγιναν αγαπημένη μου, τα λόγια του κυρ-Αντωνάκη μας!
Αλλά καλά να πάθεις, δεν σε λυπάμαι κι'εσένα Κουλίτα μου, εφ'όσον φέρεις ευθύνη για την δεινή κατάσταση στην οποία έχεις περιέλθει!
 Βλέπεις δεν πήρες μια σταθερή απόφαση ώστε να στείλεις στο διάολο τους αποτυχημένους που σε κυβερνούσαν έως σήμερα και φοβούμενη την επιστροφή σου στην δραχμή ήσουν συνέχεια  "ήξεις αφήξεις ου θνήξεις εν πολέμω" που θα σου απαντούσε η μαστουρωμένη Πυθία αν βέβαια πήγαινες και  την ρωτούσες! (Σσσστ μαρή, μη κάνεις έτσι...ξέρω ότι εσύ έκανες το καθήκον σου-απλά τα φωνάζω στην νύφη να τ'ακούσει η πεθερά!)

Ανεβαίνει λένε σταθερά το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο 30% καθώς επίσης και των Χρυσαύγουλων!

΄ Εγιναν, να μη τα ματιάσω 12%!
Τι να το κάνω τώρα εγώ αυτό? Τι ενδιαφέρει εμένα την Κάρυ πόσο έφτασε ο ΣΥΡΙΖΑ, εφ'όσον βρίσκεται στην αντιπολίτευση και δεν αποφασίζει αυτός ως κυβέρνηση!
Διότι θα πρέπει να σου πω, πως  "Αρχή άνδρα δείκνυσι" όπως είπε και ο Σοφοκλής στην Αντιγόνη του(62).  Δεν ξέρουμε τι θάκανε και ο Αλέξης αν είχε εκλεγεί .. : Η εξουσία αποκαλύπτει τις δυνατότητες του ανθρώπου και δείχνει τις ικανότητες και το χαρακτήρα του!

Τώρα  τον Χειμώνα βέβαια περίμενε  ν'ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου που είπε και ο Όμηρος στην Οδύσσεια( κ,1-56), διότι σύμφωνα με την αρχή συμφωνίας  της κυβέρνησης εθνικής...(πώς @κατά την είπαν)...απελπισίας - "Γαία πυρί μειχθήτω" - που θάλεγε και ο αρχαίος΄Ελληνας ποιητής (δεν θυμάμαι μαρή, ποιος ήταν) ας καταστραφούν όλα, ας έρθουν τα πάνω κάτω προκειμένου να ακολουθήσουν πιστά-ευλαβικά τους όρους της συμφωνίας με τους δανειστές μας!


Καλά έκανες  Κουλίτα μου εσύ και μεσ'της κρίσης τον καιρό ανοίγεις Φροντιστήριο, για να μην καταντήσεις "άχθος αρούρης" άνθρωπος που δεν προσφέρει τίποτε, μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας και αποχής απο τα κοινά, μόνο ζητά δανεικά απο την μαμά, τον μπαμπά, τον παππού, την γιαγιά  για να εξασφαλίσει τα απαραίτητα, όπως ακριβώς εξομολογήθηκε ο Αχιλλέας στην μητέρα του ότι αισθανόταν στην Ιλιάδα,Σ,104.


Η κατάσταση Κούλα μου, για να μη στα πολυλογώ, στην οποία βρισκόμαστε είναι τραγικά δύσκολη! 

Βρισκόμαστε "Επί ξυρού ακμής",στην κόψη του ξυραφιού, όπως είπε και ο Νέστορας στον Διομήδη, στην προσπάθειά του να τον  ξεσηκώσει για πόλεμο εναντίον των Τρώων στην Ιλιάδα, (Κ,173) αλλά εσύ κουκλάρα μου δεν μ'ακούς και περί πολλών άλλων μεριμνάς και ...  τυρβάζεις! (πχ. το γκομενάκι το αχτύπητο) :))

Ο αγώνας είναι δύσκολος κορίτσι μου και για να καθαριστεί η" κόπρος του Αυγείου" πρέπει όλοι μας ν'αγωνιστούμε μέχρι τέλους!
 "Η ταν ή επι τας "που θάλεγαν και οι Σπαρτιάτισσες μητέρες στα παιδιά τους κατά τον Πλούταρχο(Λακεδαιμ.Αποφθ.16)

Κοίτα Κουλίτα, εδώ εγώ δεν έχω σκοπό να σου πλέξω τον Ιστό της Πηνελόπης, με τις σκέψεις μου ούτε "Κομίζω γλαύκας εις Αθήνας" Ξέρω ότι δεν σου λέω πράγματα πασίγνωστα, σαν να ήταν άγνωστα, όπως θάλεγε και ο Αριστοφάνης (Όρνιθες 301)
Όλα αυτά τώρα γιατί νομίζεις ότι κάθομαι και στα λέω?  

Για να τα χρησιμοποιήσεις ως " εναρκτήριο θέμα" του μαθήματος και της γνωριμίας σου με τους μαθητές, την πρώτη μέρα  που θα διδάξεις στο Φροντιστήριό σου, εξηγώντας απλά, και  κατανοητά κυρίως στα παιδιά των πρώτων τάξεων του Γυμνασίου, ότι στον καθημερινό μας λόγο προφορικό και γραπτό, χρησιμοποιούμε συχνά εκφράσεις προερχόμενες απο την Αρχαία Ελληνική γλώσσα, οι οποίες αν και διάσπαρτες δίνουν στον σημερινό  σύγχρονο λόγο μας σφρίγος και ζωντάνια!!!
 Όλα αυτά  λοιπόν θα έχουν την ευκαιρία να τα μάθουν μαζί σου, μελετώντας την Αρχαία ελληνική μας γλώσσα, με αγάπη, όρεξη, αβίαστα χωρίς να νιώθουν ότι διαβάζοντάς τα, βάζουν σε σκληρή- δοκιμασία τον εαυτό τους! 
Η γνώση της σημασίας τους, η χρήση και προέλευσή τους πρέπει να νιώσουν πως θα γίνει καλό πνευματικό και γλωσσικό εφόδιό τους! 
Πιστεύω πως αν τα πεις όλα αυτά όπως ακριβώς σου τα είπα, θα  καταλάβουν τα πάντα, όπως  ακριβώς τα κατάλαβε και το αστέρι το Μαμούνι μου (χοροπηδά τώρα-νομίζει πως πήρε πτυχίο!)
και θα πιστέψουν ότι τα Αρχαία είναι το πιο εύκολο μάθημα του σχολείου!
----
Τέλος, θέλω ακόμα να προσθέσω πως μαζί σου "διέβην τον Ρουβίκωνα" όπως θάλεγε και ο Ηρόδοτος στην Ιστορία του(V,17-18) παίρνοντας μια παράτολμη απόφαση να απευθυνθώ σε μια φιλόλογο υποδεικνύοντας  με αρχαιοπρεπείς εκφράσεις πώς να πλησιάσει τους μαθητές της ώστε να κερδίσει το ενδιαφέρον τους, αλλά άξιζε νομίζω αυτή η "παρατολμία" μου εφ'όσον μόνο τα καλύτερα για την Κουλίτα μου επιθυμώ!


 "Ες αύριον τα σπουδαία " λοιπόν  Κουλιώ μου, έλα σήμερα να τραγουδήσεις μαζί με το Μαμούνι στο "άπαιχτο γκομενάκι "που θάρθει αν δεν έχει έρθει ακόμα το "you are my sunshine"  όπως ακριβώς ήσουν εσύ  για όλους εμάς μέχρι τώρα στην μπλογκόσφαιρα,και έχουμε καιρό για τα σοβαρά αύριο που είπε και ο Θηβαίος Αρχίας, όταν πήρε γράμμα που τον προειδοποιούσε ότι κινδυνεύει απο τον Πελοπίδα (Πλουτάρχου Πελ.10)
 Σ'αγαπώ πολύ
Η Κάρυ σου!

33 σχόλια:

bilsot είπε...

«φιλοκάλεσες μετ' ευτελείας και φιλοσόφισες άνευ μαλακίας». (Θουκυδίδης. Από τον Επιτάφιο του Περικλή). Εύγε γαρ !!!!

kariatida62 είπε...

@bilsot: Συμπλήρωσες το γράμμα! χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα!
Εύγε και σε σένα! :)

censurasigloXXI είπε...

Τι μου λες, φιλενάδα, εγω φταίω;;;; χαχαχαχ! Με δυο παιδάκια στο σπίτι όλο το καλοκαίρι, νόμιζεις ότι πρόλαβα ούτε κα κατουρι...;;;;; χαχαχαχα. Γύρησα, εδώ είμαι, άρχησα στο ελληνικό μπλογκ μου σιγά σιγά, και για το σάβαττο 15 θα ξανα αρχήσουμε το λογοτεχνικό μας...

Φιλιά πολλά!

Μαίρη-Αγγελική είπε...

Ευτυχώς που με όσα βιώνουμε δεν έχει στερέψει το χιούμορ μας για να τα αντιμετωπίσουμε με αξιοπρέπεια.
Μεγάλο όπλο το χιούμορ Κάρυ μου κι εσύ το διαθέτεις, οπότε πάλι έγραψες!
Φιλενάδα σου εύχομαι να είσαι καλά και να περνάς όσο γίνεται καλά.Καλό Σαββατοκύριακο κι υπομονή...

Frezia είπε...

Ωραία!ανανεώσαμε τις γνώσεις μας
επάνω στις ατάκες των αρχαίων,
γιατί της είχαμε ξεχάσει.
Καληνύχτα και...αύριο τα σπουδαία!
Υ.Γ. Ολιγόλογο το σχόλιο μου,αλά
όπως λες κι εσύ...
Ουκ εν το πολό το ευ.

kariatida62 είπε...

@censurasigloXXI:Xμ...το επόμενο Σάββατο στις 15 το αρχίζεις ε? :(
Τι να κάνουμε...δεν μας έρχονται όλα όπως θα τα θέλαμε.
Πέρασες καλά Βερονικούλα μου? Ευχαριστηθήκατε μπανάκια με τα μικρά σου?

kariatida62 είπε...

@Μαίρη-Αγγελική: To χιούμορ το διατηρεί ο Έλληνας στo dna του! Ευτυχώς Μαίρη μου, ακόμα δεν το έχουμε χάσει.
Χάρηκα, που το ευχαριστήθηκες το γράμμα.
Επίσης να περάσεις καλά.

kariatida62 είπε...

@ Frezia: Λουλουδάκι μου καλό,είτε αφήσεις μεγάλο είτε σύντομο σχόλιο, είναι πάντοτε εύστοχο!
Ουκ εν τω πολλώ το εύ εφ'όσον το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν!
Καλό βράδυ νάχεις!
Φιλιά πολλά

Magia da Inês είπε...

彡♡` Olá, amiga!


Linda noite!
Bom fim de semana!
Beijinhos.
Brasil ♡彡.
¸.•°`♥✿⊱╮

marimar είπε...

Φαντάζομαι φεύγοντας η Κουλιώ σου να ανακράξει: Ώλετο μεν μοι νόστος, ατάρ κλέος άφθιτον έστα. (Ομ.Ιλ)
Δεν υπάρχει επιστροφή για μένα, αλλά η δόξα θα είναι αιώνια.
Άριστα της τα έγραψες και δώσε πια στο Μαμούνι ένα πτυχίο να χαρεί. Τόση βοήθεια σου προσφέρει.

Υ.Γ. Ξεκίνησα όμορφα απο το τελευταίο και πηγαίνω προς τα πίσω. Αλλά όπως θα ξέρεις καλά "Προς γαρ το τελευταίον εκβάν έκατον των πριν υπαρξάντων κρίνεται".

Παρ' ολίγον φιλόλογος.

Margo είπε...

:-)))

Καλό μας έκανε ειδικά σε όσους κατέργησαν το μάθημα των αρχαίων στο Γυμνάσιο. Με δύο χρόνια Αρχαία στο Λύκειο τι περιμένεις να έχει μείνει?
Ιδιαίτερα κάνετε παρακαλώ γιατί αν πάω φροντιστήριο θα με πάρουν στο ψιλό ;-)))

Αν τα παιδιά μετά από αυτό το γράμμα λατρέψουν τα Αρχαία Ελληνικά τότε σε βλέπω μόνιμη συνεργάτιδα!!!!

Φιλιά πολλά και στις δυο σας :-)

kariatida62 είπε...

@Magia da Inês: Olaq,ola!Bom fim de semana!
Beijinhos.

kariatida62 είπε...

@ marimar: Xαχαχαχαχχαχαχαα! Τελικώς τα σχόλια πολλών θα γίνουν υστερόγραφο στο γράμμα!

Το Μαμούνι! Τόχω γεμίσει στα πτυχία... Κάθε φορά, που πετά τα "διαμαντάκια του" του ταχυδρομώ κι'ενα "πτυχίο ανοικτής παλάμης" μ'όλες τις υπογραφές και τις σφραγίδες του! χαχαχαχα!
Καλημέρα Marimar!

kariatida62 είπε...

@Margo: Kαι συ της γενιάς με τα κουτσουρεμένα Αρχαία Μαργκώ μου ε?

Θα πάμε στης Κουλιώς, να μας τα φρεσκάρει όλα!
Θα δημιουργήσει τάξη για τις μπλογκερίνες!
Γιαγιά Αντιγόνη, Έλενα G μέσα και δεν συμμαζεύεται! Εγώ θάμαι ο φύτουλας της παρέας χαχαχαχαχαχαχαχαχχα!

dimitris είπε...

kariatida62 καλημερα, μετα απ'ολα αυτα, Χαίρε ημάς το πλατύφυλλο...

kariatida62 είπε...

@dimitris: Xαίρετε και Αγαλλιάσθε Δημητράκη μου! :))

ElenaG είπε...

κύκνειο άσμα!!!!!!!!! τι είναι αυτά που λες...ούτε και για αστείο ....
όπως ούτε και για αστείο δεν κάθομαι στα θρανία για αρχαία...μη βλέπεις η άλλη...η γραία...αυτή τα ξέρει όλα...είναι η μητρική της...αφού να φανταστείς το βιβλίο του Θουκυδίδη έχει το πρωτόπυπο...με την υπογραφή του...

kariatida62 είπε...

@Εlena G: Βρε τ'Αρχαία με δασκάλα την Κούλα θα σου φανούν Νέα!!!
Ωστε η Γραία...έχει και αφιέρωση! χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαα!
Μόνο να σ'ακούσει κακομοίρα μου! Μόνο να σ'ακούσει!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Το πόση σφαλιάρα έχω φάει από τον αδελφό μου για να διαβάσω τ αρχαία κείμενα που μου έφερνε δεν μετριέται μάνα μου!!!
Δεν μου έφτανε το μάθημα της συχωρεμένης ήθελε και τα επί πλέον!
Και βρήκε άνθρωπο!!

Δεν ήθελα κυρία δασκάλα με τίποτα!!!!
18 Νέα
10 με το ζόρι Αρχαία!

Κάθε χρόνια η μάνα μου με έταζε στον Αγιο Νεκτάριο να μη μείνω στο μάθημα και να έχει να πληρώνει καλοκαιριάτικα φροντιστήρια!

"Αισχρόν το μοχθείν μη θέλειν νεανίαν"

Είναι αισχρόν να μη θέλει να κοπιάζει ο νέος!
Ευριπίδης!

Υπήρξα αισχρή!
Σκοτώστε με κυρά δασκάλα!

Ανώνυμος είπε...

Kαι μπορεί να τραγουδά μαζί τους :
"Ηθελον έγνων ουκ αισχύνεσαι
να φέρω άλγος και να ήδεσαι ;"
(Θέλω να ξέρω μα δεν ντρέπεσαι
Να υποφέρω και να χαίρεσαι)

Κι ας μη ξεχνάμε : Παν μέτρον... εκατό πόντοι !!Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Προς ElenaG;

Ου γαρ νόμιμον το εξευτελίζειν!!!!
γιαγιά Αντιγόνη!

Κυρά δασκάλα καλά τα λέω;

Ανώνυμος είπε...

Χα χα. Αμάν βρε παιδιά. Κόντεψε να μου βγει ο καφές από την μύτη. "Αφού να φανταστείς το βιβλίο του Θουκυδίδη έχει το πρωτότυπο με την υπογραφή του".

Καλά έκανες και μας τα θύμισες, Κάρυ μου. Δυστυχώς, τα παιδιά δεν τα μαθαίνουν αυτά σήμερα.

Αγριμιώ από Μελβούρνη

ΥΓ Μου έριξαν το ιστολόγιο για αυτό δεν είναι ορατό.

kariatida62 είπε...

@Γιαγιά Αντιγόνη: Κουμπούρας, κουμπούρας όμως τον Ευριπιδάκο τον θυμάσαι!
Και πάρα κάτω ...βλέπω 'ξυγιέσαι αρχαιοπρεπέστατα!
Εκανε λοιπόν ο Άγιος το θαύμα του σιωπηρώς... χωρίς καν να το καταλάβεις!:))

kariatida62 είπε...

@GIP:Ναβλεπες μόνο το Μαμούνι σε τι τέμπο χόρεψε "Ηθελον έγνων ουκ αισχύνεσαι
να φέρω άλγος και να ήδεσαι ;"
----
Στους πόσους πόντους είπαμε θα πυροβολήσω? :))

kariatida62 είπε...

@Aγριμιώ: Σου τόριξαν? Ποιος σου τόριξε? Να βάλουμε βρε Αγριμιώ μου όλοι ένα χεράκι να το σηκώσουμε...
Τροπικος Κυκλώνας,πέρασε, καμμιά πυρκαγιά, τι έγινε?

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Δεν θα σου γράψω καμιά αρχαία παροιμία αλλά ούτε και νέα, θα σου τονίσω όμως ότι έχεις διαβολεμένο οίστρο (συγγραφικό εννοώ) και μου θυμίζεις άνεμο όταν σε πιάσει αυτό σου το κέφι. Ευχαριστήθηκα μέσα από την καρδιά μου τούτο το κείμενο γιατί τα λες όλα με έναν απόλυτα δικό σου τρόπο όλο γοητεία, χιούμορ και σάτιρα δηκτική!
Καμαρώνω που είμαστε φίλοι!

matthaios matt είπε...

Καλησπέρααα!!πεθύμησα το μαμούνι!!!!Καλο φθινόπωρο Καρυατιδά μου!!!

zoyzoy είπε...

Αν δεν βάλεις εσύ στο πόστ την ειδησιογραφία θα σκάσεις κοπέλα μου!

Καλό να θυμούνται οι παλαιότεροι τα αρχαία γνωμικά και να μαθαίνουν οι νεότεροι γιατί όπως πάνε θα ξεχάσουν να γράφουν!

ElenaG είπε...

@γιαγιά Αντιγόνη

εξευτελίζειν!!!!ιιιιιιιιιιιιιι γιατί μάνα μου...άκου εξευτελίζειν...πας καλά ρε έχουν πολλοί υπογραφή του Θουκυδίδη...όχι για πες...Ταυτότητα ρε ταυτότητα εδώ και τώρα...και αν το εξευτελίζειν Ου γαρ νόμιμον
το χαχανιζειν νομιμότατον!!!ΧΑ!ΧΑ!!

ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ!!!!!! ;-)

kariatida62 είπε...

@matthaios matt : To Μαμούνι, αχ αυτό το μαμούνι...όλο σκέρτσο και μπριο είναι!χαχαχχαχαχαχαχχααχαα

kariatida62 είπε...

@ζουζου: Τι να κάνω φιλενάδα..παιδικές αρρώστιες είναι αυτές, άφησαν σημάδια.

kariatida62 είπε...

@γιαγιά Αντιγόνη,@Εlena G: Αστέρια μου!!!!

kariatida62 είπε...

@Χριστόφορος: Mη σοβαρεύεις Χριστόφορε, γιατί θα το πιστέψω! χαχαχαχαα! Για τον συγγραφικό οίστρο εννοώ! Γιατί για το διαολεμένο...όπως λέει και ο Χατζηχρήστος:έχω,έχω... τον διάολο μέσα μου έχω! χαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχχαχα!
Σ'αγαπώ πολύ!