bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Και να θέλει ν'αγιάσει κανείς μαζί σας δεν μπορεί!

 Τώρα είμαι βέβαιη...πως και να θελήσει κάποιος ν'αγιάσει μαζί σας δεν μπορεί!


Αφορμή για ν'αναιρέσω προς στιγμήν, την αμετάκλητη απόφασή μου να σταματήσω το blogging στάθηκαν  δύο αγαπημένοι μου φίλοι.
Ο πρώτος (GIP)με την σημερινή του ανάρτηση και δεύτερος ο (Δημητράκης) με το σχόλιο που μου άφησε.


Δεν αντέχω άλλο λοιπόν και θα ξαναμιλήσω για μια ακόμη φορά.
Μετά θα σας αφήσω ήσυχους να συνεχίσετε όσοι επιλέξετε το αυτομαστίγωμα ή την θαρραλέα αντιμετώπιση της τραγικότητάς μας με πραγματική αντίσταση και αγώνα έξω στους δρόμους και όχι εκ του βολικού καναπέως...


Η πατρίδα μας όλοι μας συνειδητοποιούμε πως καταρρέει. Καταρρέει όχι όμως λόγω  της Παγκαλειάδειας θεωρίας του "μαζί τα φάγαμε" που μας το έχουν κάνει πιπίλα του μυαλού μας και τόχουν κρεμάσει στους λαιμούς μας βαρειά κατηγορία και μας περιφέρουν μ'αυτό όπως περιέφεραν και χλεύαζαν  το 1958(Ν.4000-περί τεντιμποισμού) τους νέους λόγω της συμπεριφοράς τους, για να θολώσουν τα μάτια μας με ενοχές και να μη διακρίνουμε τα αίσχη. τις λοβιτούρες, και τις προδοσίες  που συνεχίζουν να κάνουν έως τις στιγμές αυτές που μιλούμε με τους υμέτερους τους οποίους μαζί τα έτρωγαν τα τρώνε και θα τα τρώνε στον αιώνα τον άπαντα, εις υγείαν των υπόλοιπων κορόιδων που αποχαυνωμένοι κάθονται και τους κοιτούν!!!.(Πολλοί μάλιστα άρπαξαν τα μαστίγια και αντί να κυνηγήσουν τους κλέφτες τα γύρισαν κατά πάνω τους και μαστιγώνονται ζητώντας έλεος από τον ΑΛΛΑΧ!-είναι και της μόδας τώρα με τόσα τούρκικα σήριαλ)


Η Ελλάδα λένε χρωστά...ζούσε παρασιτικά εις βάρος των άλλων!
Μωρ'τι μας λέτε? Κάντε μόνο ένα γκουκλάρισμα στην ιστοσελίδα της wikipedia και θα βρείτε μια λίστα από χώρες που χρωστούν και το εξωτερικό τους χρέος είναι πολλά τρις και όλες αυτές οι χώρες κινούνται με δανεισμό, ακόμα κι'εκείνες που είναι πλούσιες σε πετρέλαιο ή έχουν βαρειά βιομηχανία όπως η Γερμανία. Οι περισσότερες είναι καταχρεωμένες!(http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_external_debt).
Όμως εμείς δαιμονοποιηθήκαμε! Και γιατί? Γιατί ακολουθήσαμε την ίδια συνταγή! Την οποία συνταγή, όλοι οι υπόλοιποι μας έμαθαν! Ξέραμε εμείς  πριν 25-30 χρόνια τι θα πει πλαστικό χρήμα? Πήγαινε κανείς πριν 25 χρόνια να ψωνίσει  με πιστωτικές κάρτες?
Ποιό ήταν το μότο που χρησιμοποιούσαν δεκαετίες τώρα στη Μέκκα του Καπιταλισμού Αμερική? "Πολίτης που δεν χρωστά δεν είναι φερέγγυο άτομο!"


Τι το διαφορετικό λοιπόν ακολούθησε ο αφελής Ελληνικός λαός ώστε να γίνει περίγελο σ'ολόκληρο τον κόσμο? Τι το διαφορετικό φοβερό κάναμε εμείς οι φραπεδιάρηδες Έλληνες?
Τίποτα το διαφορετικό δεν πράξαμε.!
Απλά και μόνο είχαμε την ατυχία να έχουμε μια πάμπλουτη χώρα σε μία από τις πιο ευλογημένες γωνιές της γης, την οποία κάποιοι αποφάσισαν για μία ακόμη φορά να λεηλατήσουν!



 Και τα κατάφεραν καλά καταστρώνοντας σωστά το υπολογισμένο, χρόνια τώρα, σχέδιό τους! Εξουδετέρωσαν πρώτα την παιδεία, πλασάρησαν εύκολα την πλασματική ευημερία,στην συνέχεια ξεκίνησαν την υφαρπαγή των αποταμιεύσεων, μεθόδευσαν την είσοδο της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης,την δυσφήμηση την εξαντλητική λιτότητα συνοδευόμενη με παγκαλειάδειες βομβίτσες κρότου-λάμψης για φοροδιαφυγές του μανάβη, του φαρμακοποιού, του ταξιτζή, του περιπτερά, του δικηγόρου, του γιατρού, του δημόσιου υπάλληλου(εκείνου του κερατά που επαναπαύεται χρόνια τώρα  στην άτιμη μονιμότητά του) για να μη στοχοποιήσουμε την φοροδιαφυγή του Μπόμπολα, του Βωβού, των επιδοτούμενων Μπενάκειων-Σαμαράδηκων Φυτολογικών Ινστιτούτων με 11.5 εκατ.,για να ξεχάσουμε τα ΖΙΕΜΕΝS,Χρηματιστήρια και ομολογούμενα σκάνδαλα επί σκανδάλων  με τούβλα που πηγαινοέρχονταν μέσω Τσουκάτων, στρατιωτικών εξοπλισμών και δεν συμμαζεύονται στα μυαλά μας απο τα δις και τρις που σφύριζαν πάνω από τα κεφάλια του Μακάκα Έλληνα φορολογούμενου!!!



Και όλα αυτά μ' ένα και μοναδικό σκοπό! Να παραδοθούν οι τίτλοι κυριότητας της πατρίδας μας σε ξένα χέρια!
Όποιος τολμά να φωνάξει το παραπάνω στιγματίζεται και χαρακτηρίζεται συνωμοσιολόγος,σχιζοφρενής στην καλύτερη και επιεικέστερη περίπτωση γραφικός.
΄Ομως πόσοι απ'εμάς έμαθαν πως η ELDORADO GOLD CANADA CORP,μία απο τις μεταλύτερες εταιρείες στον κόσμο στην εξόρυξη πολύτιμων μετάλλων, έχει υπογράψει συμφωνία για την εξαγορά της European Goldfields, που ελέγχει τρία ορυχεία χρυσού στην Χαλκιδική και Βόρεια Ελλάδα, για 2,5 δις δολάρια? Τα δύο ορυχεία στην Χαλκιδική θα παράγουν περίπου 350.000 ουγκιές χρυσού ετησίως κατά την είσοδό τους σε παραγωγή το 2015, κάνοντας την Ελλάδα έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της Ευρώπης. Η Eldorado Gold Canada Corp. περιμένει τις άδειες για να ανοίξει ένα ξεχωριστό ορυχείο στο Πέραμα της Θράκης που θα εκμεταλλεύεται το πρώην ελληνικό χρυσό σε Θράκη και Χαλκιδική!



Πόσοι απ'εμάς φρόντισαν να μάθουν για τον περίφημο fast track νόμο και την υπογραφή του Στουρνάρα που ενέταξε σ'αυτόν τα χρυσωρυχεία Θράκης και που αφορούν 11 εκατομμύρια τόνους επικίνδυνων αποβλήτων και την αποψίλωση στα όρια της Ροδόπης και Έβρου, του μοναδικού δάσους Μαύρης Πεύκης και των στρατηγικών αρχαίων θέσεων της Σαμοθρακίτικης Περαίας, που εντόπισε η Εφορεία Προιστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, λίγες εκατοντάδες μέτρα από τον οικισμό του Περάματος?


Δεν σηκώνουμε βέβαια το δάχτυλο στον ΄Ομιλο Λάτση που πληρώνει σήμερα νοίκι 8,3 εκατ.τον χρόνο (μέχρι το 2042) για το Golden Hall. Η σημερινή μας "ηρωική" (όπως την αποκάλεσαν χθες στην ΝΕΤ) κυβέρνηση "Σαμαρά και ΣΙΑ"(όπως την αποκαλώ εγώ) κατάφερε να του δώσει και το υπόλοιπο ακίνητο(21.600)τ.μ.μέχρι το 2102(!!!) και να του κάνει έκπτωση στο συνολικό ενοίκιο σχεδόν 90%.
Όχι εμείς σηκώνουμε το δάχτυλο, στον συνταξιούχο που τόλμησε και πήρε δάνειο και αγόρασε στον γιο του αυτοκίνητο, στην θειά μου την Αμερσούδα που δανείστηκε και πήγε εκδρομή στην Ζαχάρω της Αμαλιάδας, και στην Ελπινίκη την καψερή που πήρε στεγαστικό δάνειο και αγόρασε 150 τετραγωνικά σπίτι για να απλώσει την αρίδα της ολόκληρη αυτή και τα τρία της παιδιά...(Εγκλημα μεγάλο, έπρεπε να τα έχει τα πόδια της πάντα  σε εμβρυακή στάση μέχρι να πεθάνει!)
Φταις λοιπόν φίλε μου , φταις και θα πληρώσεις ακριβά εσύ, η φαμίλια σου και η φαμίλια της φαμίλιας σου που δεν θα γεννηθεί ή αν θα τα καταφέρει και γεννηθεί θα ξεπουληθεί στα σκλαβοπαζαρα των ΕΟΖ που σχεδιάζουν σ'όλη την Ελληνική επικράτεια αρχής γενομένης απο την Θράκη!



Φταις λοιπόν και θα πληρώσεις πικρά της μάνας σου το γάλα που ήπιες εσύ και το παιδί σου και το παιδί του παιδιού σου  για το τζιπάκι που λαχτάρησες κι'αγόρασες κωλοΕλληνα- που μου ήθελε κι'εσένα η μούρη σου Τζιπάκι για να επισκέπτεσαι το κωλοχώρι σου ! Δεν σου έφτανε ο γάιδαρος ήθελες και κούρσα τζιπάτη!!!



Τέτοιες σκέψεις ν'αναμασάτε ο ένας με τον άλλον και χωθείτε πιο βαθειά στον καναπέ σας!!!
Μη σηκωθείτε καθόλου απ'εκεί..μόνο πού και πού γυρίστε το κωλομέρι για να μην ανοίξετε και πού να σας τρέχουν τώρα στα Νοσοκομεία που δεν υπάρχει μήτε γάζα, μήτε ελληνικό βαμβάκι μήτε αντισηπτικό! Αλλά μη φοβάστε καθόλου...γιατί ευτυχώς έχετε ακόμα στην τσέπη σας το ΕΥΡΩ και θα επιζήσετε!!!


Και τώρα που σας είδα, σας τάπα και ξελάφρωσα ... σας ματαχαιρετώ γλυκοασπάζοντάς σας ελπίζοντας να μη μου "στρουμφοθυμώσετε"...που μ'αναγκάσατε  να σας ψάλλω ...ένα απολυτοίκιο!(Βοήθειά σας!!!)


 Η Κάρυ σας !!!

Υ.γ. Είπα για να ξεκουράσω τα ματάκια σας που μπήκανε στον κόπο να με διαβάσουν,να σας προσθέσω σφήνα, λίγες από τις 150 φωτογραφίες που έβγαλα χθες στο κέντρο της Αθήνας, στην υποδοχή της μοσχαροκεφαλής, για να κάνω και την χάρη του φίλου μου Δημητράκη! Οχι όλες οι φωτό μόνο για τους φατσοφίλους μου αλλά και για την αξέχαστη μπλογκοπαρέα...

59 σχόλια:

μαχαιρης είπε...

Καρυ
Εσυ, δεν θα πεθανεις ποτε...!!!

Ανώνυμος είπε...

Προφανως δεν με διάβασες ή με διάβασες γρήγορα.

Διότι περιέργως - εκ πρώτης όψεως - σε ΠΟΛΛΑ συμφωνούμε, σε περισσότερα από όσα νομίζεις !!

Εχω γραψει ΠΟΛΛΕΣ φορές για αυτά που λες και έχουμε συμφωνήσει. Είπα λοιπόν ΜΙΑ φορά να γράψω και για τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λάθη.

Είδες να δίνω πουθενά συγχωροχάρτι ; Δεν είπα πως καλά βγήκαμε στους δρόμους να της δείξουμε την "αγάπη" μας ; Δεν είπα ξανά ότι υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευθύνες σε ντόπιους μεγαλοπαραγοντες και κέντρα στο εξωτερικό ;
Δεν έχω πει ότι δεν τελειώσαμε αλλά μας περιμένουν και τα Εθνικά θέματα που θα σκάσουν ;

ΤΙ δεν κατάλαβες από όλα αυτά ;

Φοβάμαι ότι από ένα μεγάλο άρθρο απομόνωσες το "μαζί τα φάγαμε" , σου την έδωσε και ζώστηκες τα άρματα !
Ένα άρθρο διαβάζεται ΣΥΝΟΛΙΚΑ και μετά κριτικάρεται.

Και αν τα πάρεις όλα αυτά που λέω, ένα ένα, δεν τα έχεις ακούσει ;
Χρόνια πριν την κρίση.

Δεκαετία του 90 γράφει το ΒΗΜΑ πρωτοσέλιδο άρθρο "Η κοινωνία της αρπαχτής". Εκανε σάλο. Το θυμάσαι ;

Αρχές δεκαετίας με μέσα του 2000, βγαίνουμε πρώτοι στην διαφθορά, στην ΕΕ, περνώντας και την Ιταλία με την Μαφία. Το θυμάσαι ;

Έγκριτοι δημοσιογράφοι και πολλοά "μυαλωμένα μυαλά" όχι παπαγαλάκια, φώναζαν ότι όπως ζούμε τρώμε το αύριο και το ψωμί των παιδιών μας. Το θυμάσαι ;

Κάναμε λαμογιές. Μικρές ή μεγάλες, επί χρόνια, ότι μπορούσαμε. Και μάθαμε τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας σε ένα τρόπο ζωής που δεν είμαστε σε θέση να τον κρατήσουμε.

Δες τα ένα ένα όσα γράφω και πες μου ποιοι τα εκαναν ; Ο γιατρός που έπαιρνε το φακελάκι, ο μηχανικός που κάλυπτε την παράβαση, ο στρατιωτικός που μιζάρονταν, ο οικογενειάρχης με τα διακοποδάνεια για να προσφέρει χλίδα, ο κανακάρης του με το Πόρσε για να δειχτεί...
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ;;

Τελειώνοντας : Όποιος λέει "μαγγιά μας, καλά κάναμε και παρανομούσαμε, δικαίωμα μας να παρανομουμε" είναι επαναστάτης και όσοι λένε ότι "έχουμε κι εμείς την φωλιά μας χ@σμένη είναι επαναστάτες του καναπε" ; Εμείς πουθενά δεν φταίξαμε ; Αδάμαντες ; Όλα τα ξένα και τα ντόπια κέντρα ; ΕΛΕΟΣ !! Λαι αυτά, το χιλιοείπαμε, αλλά ΟΧΙ ΜΟΝΟ αυτά !!

Αααααααααααχ ! Είχα επιθυμήσει τις διαφωνίες μας !! χαχαχα

Κάνε το ρε αυτό στο φατσομπούκι ! άλλη γεύση εδώ !!!

Μάκια μάχιμα !!














Διαχειριστής είπε...

Ευχαριστούμε για τις ωραίες φωτογραφίες!

Welcome back!

Frezia είπε...

Μου κόπηκε η ανάσα,να σε διαβάζω!

teleytaios είπε...

Σιγά μην αφήσω σχόλιο! Αφού συμφωνούμε γιατί να αφήσω σχόλιο; Για να σου πω ότι αυτό το επαναστατικό ύφος των αναρτήσεών σου μου είχε λείψει και πως όσο κι αν έψαξα άλλο όμοιό του δε βρήκα; Ότι πήρα τη δόση μου κι αισθάνομαι σήμερα μια χαρά; Ότι μας έλειψες ρε γ@μώτο μου και χωρίς την Κάρυ δεν είναι το ίδιο εδώ μέσα; Γιατί λοιπόν να αφήσω σχόλιο; Όχι δεν αφήνω...

Κοίτα τώρα να δεις τι έπαθα: Νέος στο facebook έχω γλυκαθεί από το κουμπάκι, ξέρεις ποιο, το "Μου αρέσει". Κι εδώ δεν έχει κουμπί να πατήσω για την ανάρτησή σου, οπότε πάρε το παρακάτω:

Μου αρέσει

Μου αρέσει

Μου αρέσει

Την καληνύχτα μου Κάρυ.

Υ.Γ. Αυτός ο ρημάδης ο ιός των μπλογκερ δε φεύγει εύκολα, έτσι δεν είναι; χα, χα, χα...

Πάω να χωθώ στον καναπέ μου τώρα... ;)

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Γλυκιά μου Κάρυ θα ήθελα μια διευκρίνηση.
Πάνω και στο δικό μου σχόλιο στον GiP.

Φαντάζομαι πως δεν διαφωνούμε επί της ουσίας.
Το "ΜΑΖΊ" δεν αφορά τους πάντες..θα ήταν πολύ ασήκωτο για τις μέτριες πλάτες μας.
Δεν ξεχνώ τον καιρό που έκοβα μισά τιμολόγια γιατί το επέβαλε το σύστημα της ελεύθερης αγοράς.
Επομένως στον βαθμό που μου αναλογεί έκλεβα το κράτος.
Και για τη δική μου αντίληψη κλέφτης είναι και του ενός σεντ και των πολλών εκατ.

Μπορεί να είμαι λάθος αλλά στο κείμενο του φίλου μας αναγνώρισα και πολλά που έχω ζήσει και κάποιοι τα ξεχνούν..από το περιβάλλον μου τουλάχιστον.

Με πολύ αγάπη!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

Κάρυ μου, καλησπέρα!
Το σχέδιο καλά κρατεί...
Βοήθειά μας,λοιπόν..........
Λυπάμαι που ακόμα τους ανεχόμαστε........
Πολλά φιλιά καλή μου φίλη!!!!!!!!

Ange Alexiou είπε...

Μας έλειψες. Και νομίζω σου λείψαμε κι εμείς.
Αυτό το διαφορετικό έψαχνα να βρω... η γραφική. Μα όλα τα στραβά κουλούρια εμείς τα κάναμε;

Σε φιλώ

kariatida62 είπε...

@Μαχαίρης:Μαχαίρη δεν αντέχω τις Σουλιώτισσες και τους μάρτυρες που είναι έτοιμοι ν'ανέβουν τον Γολγοθά για την σταύρωση!
Τώρα βρήκαμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας? Αν αποζητούν την εξιλέωση να κατέβουν στον δρόμο!
Να περισώσουν ότι μπορεί να περισωθεί ακόμα...

kariatida62 είπε...

@GIP: Oχι αγαπημένε μου Τζιπ! Δεν είναι η κατάλληλη ώρα για την αυτοκριτική. Είναι ώρα ν'ανασκουμπωθούμε και να προασπίσουμε την οικογένειά μας,τα δικαιώματα των παιδιών μας την εστία μας, την όμορφη πατρίδα μας!
Ενημέρωση και αγώνα στους δρόμους μέχρι τέλους! Αυτό πρέπει να είναι το μήνυμά μας προς κάθε κατεύθυνση!
Ομόνοια,σύμπνοια και ουσιαστική αντίσταση!!!

kariatida62 είπε...

@gip: Tα μάκια σου τα μάχιμα τα θέλω κάτω...στο πεζοδρόμιο! Οχι στα μπλογκς ούτε στα φατσομπούκια...κάτω στην πλατεία! Εκεί να δεις μάκια που θα πάρεις... χαχαχαχαχαχα!

kariatida62 είπε...

@Κεράσια και Κρίνοι: Eλπίζω Κερασοκρινάκι μου, να μη στάθηκες μόνο στις φωτό. Βέβαια μία φωτό χίλιες λέξεις-αναρτήσεων αλλά και αυτές οι λέξεις χρειάζονται για να μας αποκαλύπτουν τα κρυφά καλά φυλαγμένα μυστικά!;)

kariatida62 είπε...

@Frezia: Eίδες λουλουδάκι μου? Το "απολυτίκιο" χειρότερο από καπνογόνο ε?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ κάνω κόμα με την Αντιγόνη ! Αυτη με κατάλαβε !
Εσύ με ωθείς να γίνω του πεζοδρομίου ! Να κάνω πζοδρόμιο ! Και ζωζμένος με είδη επαναστατικά μάλιστα !

Μα κουβαλάω 120 κιλά, αν κουβαλήσω και ένα αναπτήρα ακόμα θα πέσω κάτω !! Να δω πως θα με σηκώνεις μετά.

Εκτός αν σε κάθε συγκέντρωση παραγγέλεις τον ιδιωτικό μου γερανό να με κουβαλάει !!
χαχαχα


kariatida62 είπε...

@Τελευταίος: Η αλήθεια είναι ότι ο ιός όσο και να τον μάχεσαι δεν τον σκοτώνεις. Βρίσκεται σε λανθάνουσα μορφή και υποτροπιάζει κάτω από παρόμοιες συνθήκες! :))
Στο τέλος ξέρω τι θα κάνω...
Θα πάρω στην σειρά τα σπίτια σας και όπου βλέπω βαθουλωμένο καναπέ θα τον καίω!!! :))

kariatida62 είπε...

@Γιαγιά Αντιγόνη: Aχ βρε καλή μου Αντιγόνη μου θυμίζεις το πάμφτωχο παιδάκι της Αραβικής χώρας που τόλμησε ν'απλώσει το χεράκι του για να κλέψει από τα καφάσια του Μανάβη φρούτα και να φάει! Το έπιασαν και το ξάπλωσαν κάτω ένα φορτηγό, του άπλωσαν το χεράκι τεντωμένο και άφησαν να περάσει η ρόδα του φορτηγού απο πάνω του για να του το λιώσει!
Το παιδάκι μου θύμισες...το παιδάκι!

kariatida62 είπε...

@Effie's Sweet Home Designs: Kαι τους ανεχόμαστε και αυτομαστιγωνόμαστε μ'όλες τις μπαρούφες που μας πετούν απο τα Μέσα Μαζικής Ενύπνωσης..!
Επίσης πολλά φιλιά Εφάκι μου, χαίρομαι πολύ που πέρασες και σ'είδα!

kariatida62 είπε...

@misoagnosti: Eμείς, εμείς και τα στραβά κουλούρια, και τα στραβά ταψιά που φουρνίστηκαν!!!
Ο φούρναρης όμως στο απυρόβλητο να κρίνει και να επικρίνει!

΄Ελα στο κλαμπ των γραφικών και συ...

Μου λείπετε, δεν μπορώ να το κρύψω, άλλωστε συχνά παίρνω πίσω τις ρούγες και έρχομαι κοντά σας για να σας δω και μυρίσω τ'αρωμά σας! :)

dimitris είπε...

kariatida62 καλησπερα, δεν ειπες ''τιποτα'', αυτος ο κ...οοσα, που ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει σαν τον μαναβη στην λαικη αγορα, αυτο το μνημειο του ακρατου καπιταλισμου, γραφει, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, οι γερμανοι αυτοι οι δαχτυλοδειχτες εβδομη, πρωτες θεσεις στην διαφθορα οι ουμπερ αλλες, τι λενε τουτα?
Αυτα που επισημενεις, το μεγαλυτερο αυθαιρετο στην Ευρωπη το μολλ, τσιμουδια, πανω απο 20 δις χρωσταει το βαρδινογιαννεικο, κιχ, ο βωβος ακομα προχθες πηρε το πιο συχρονο σκαφος, ζηταει να μπει στο αρθρο 99, οι διαφοροι μιζουπουργοπρωθυπουργουφυπουργογενικοι, μας κλεινουν το ματι και λενε στον ακη να το βουλωσει.
20 νοσοκομεια κλεινουν, οι γιατροι με 600-800 ευρω μισθο, μαζι δεν τα φαγαμε, μονοι τους τα εφαγαν.
Η παραοικονομια που λενε τωρα, μαυρα, λειψα τιμολογια, καποτε την υπολογιζαν και πανηγυριζαν, γιατι επεφτε στην αγορα ''ζεστο'' χρημα.
Εχουν διαλυσει τα παντα με ανερματιστες πολιτικες, που σκοπο εχουν ενα, την μειωση του εργατικου κοστους, δεν τους καιγεται καρφι, που κλεινουν δουλειες, που αυξανει η ανεργια, που τ'αφεντικα δεν θελουν να καταβαλουν ασφαλιστικες εισφορες, αλλωστε, το εχουν πει, οποιος εχει ευρω στην ακρη, θα εχει υγεια, παιδεια, ζωη, οι υπολοιποι στον Καιαδα.
Διαλυουν και φοβιζουν τον κοσμο μεσω των γ...καναλων και των κ...φυλλαδων τους, βαζοντας τους αλητες παπαγαλους τους, να στρεφουν την μια κοινωνικη ομαδα, εναντιον της αλλης και αυτοι κανουν το φαστ τρακ πραγματικοτητα, μας εγκλωβιζουν σε ζωες ζομπι.
Δεν πρεπει να μπαινουμε σε τετοιους τροπους σκεψεις, σε τετοιους συμβιβασμους, γιατι αν καποιοι απο τον κοσμο εχουν δυο ''φραγκα'', δεν σημαινει οτι τα παιδια τους μπορουν αυριο να ζησουν αξιοπρεπως, κανοντας οικογενεια.
ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΑΛΛΟ ΠΙΣΩ.

Και κανονισε να χαθεις παλι.................................................................................................................................κοπελια!!!

dimitris είπε...

....................................................................................................κοπελια!!!

kariatida62 είπε...

@GIP: Τι σε νοιάζει εσένα!!! Ελα μαζί μου και θα σούχω και σκαμνάκι σπαστό σαν αυτό που κουβουλούν οι γιαγιάδες στους χαιρετισμούς, για να ξαποσταίνεις σε κάθε γωνία...χαχαχα!

Καλά όταν αδυνατίσεις όμως...θάρθεις ε?

Τζιπάκο μου αγαπημένε εσύ..τι σκιάζεσαι ωρέ? Θα σε βάλουμε μπροστά στις πορείες και θα γίνεις ο νέος μπουλντόζας!!!!χαχαχαχαχαχαα!

kariatida62 είπε...

@dimitris: Oύτε μισό πίσω! Μπροστά...και πέρα απο το Σύνταγμα Δημητράκη ε? Ντουγρού προς τα πάνω...και τα κόκκινα στυλιάρια σφιχτά στον ώμο! Είδες με το που ροβολήσατε κατά πάνω και έπηξε πια ασφυκτικά η πλατεία, οι πραιτωριανοί λούφαξαν!
Κανένας παρακρατικός. ΄Ολοι στην γωνιά τους! Μόλις αραιώσατε, άρχισαν τα μπαμ-μπουμ! Κατάλαβες τώρα η οργανωτική σας δύναμη πόσο μεγάλο ρόλο παίζει?
Σκέψου τώρα λέει να παραιτούνταν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ και να καλούσαν τον Λαό σε διαρκή και ανένδοτο αγώνα!
Πόσα κωλαράκια θα σφίγγονταν απο όλες τις μεριές...μόνο αυτό σκέψου!

Τι να χαθώ...που όλο φεύγω και όλο εδώ είμαι! Αν δεν μου κόψουν το internet απο την ματιά μου δεν πρόκειται κανείς σας ν'απαλλαχτεί! χαχαχαχαχαχαα

kariatida62 είπε...

@ Σους μπρε Δημητράκη! Όρθιος!

Τι έγινε???? Επεσες και βγήκε μακρόσυρτο το ............κοπελιά?
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαα

thinks είπε...

Αγαπητή μου Καρυάτιδα, πολλά από αυτά που λες είναι αληθινά.

Το μόνο το οποίο με κάνει να σχολιάσω είναι το ότι όταν λέμε πως άλλη δουλειά δεν είχαν όλοι πρωί-μεσημέρι βράδυ από το να υφαίνουν την καταστροφή και υποκλοπή της Ελλαδίτσας... αυτό είναι κατά τη γνώμη μου απλός ναρκισσισμός. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε τόσο σημαντικοί, Καρύατιδά μου, και όποια γεγονότα ή φήμες συνδυάσει κανείς για να πει ότι έτσι είναι, αμφιβάλω ότι πράγματι είναι...

Πήγαμε να παίξουμε με τα μεγάλα παιδιά και την πάθαμε. Αυτό είναι όλο. Και τώρα θέλουν τα λεφτά τους, θέλουμε δε θέλουμε, μας αρέσει δε μας αρέσει. Και εκεί που δουλεύαμε μια ζωή τρεις δουλειές, τώρα πρέπει να μάθουμε να εργαζόμαστε -έστω και μία, σωστά.

Κατά την γνώμη μου πρέπει πράγματι να σηκωθούμε από τον καναπέ πάντως, αλλά, για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει με την Χρυσή Αυγή η οποία έχει καταφέρει να συνδυάσει φασισμό και ναζισμό (δύο διαφορετικά πράγματα) και τα πουλάει, και τα αγοράζει κόσμος και κοσμάς. Αυτό θα έπρεπε να μας σηκώσει από τον καναπέ, μου φαίνεται...

Αστοριανή είπε...

TOΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΖΙ ΣΟΥ, μας/μου έλειψαν και οι σχολιαστές !!!

Κάρυ μου,
ΜΗ ΞΑΝΑΦΥΓΕΙΣ, παρακαλώ σε!

Χαρούμενη,
Αστοριανή, ΝΥ

kariatida62 είπε...

@Τhinks:Πώς δεν είχαν! Είχαν και βέβαια είχαν...να δούν με ποιο ακριβώς τρόπο θα δημιουργήσουν την Ελλάδα και τις υπόλοιπες σιγά-σιγά χώρες της Νότιας Ευρώπης υποσαχάρια ζώνη! Ναι Σκεπτόμενέ μου, έτσι όπως σου τα λέω, με τρανταχτές αποδείξεις, είναι και δεν ξέρεις ακόμα πόσες έχω για να κάνω κάθε μέρα ανάρτηση όπως τον παλιό καλό καιρό!
Την γλιτώσατε όμως την γλιτώσατε...αυτή την περίοδο τρέχω και δεν φτάνω! :)
Tώρα όσο για τα Χρυσαύγουλα τα ναζιστικά, τα φασιστικά, όπως θες πέστα-δεν υπάρχουν διαφορές τα ίδια σκατά είναι- πάντα υπήρχαν! Είναι τα ίδια που φόρεσαν κουκούλες ή αποτέλεσαν τις κυβερνήσεις Τσολάκογλου που έχει ομοιότητες πολλές με την σημερινή! ΄Ομως μέχρι προχθές είχαν ένα ασήμαντο ποσοστό στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας. Το χαμηλότερο ίσως σ'όλη την Ευρώπη!
΄Οσο όμως τα προβλήματα θα συνεχίζονται, όσο η Αριστερά θα επιμένει να κάθεται στην γωνία και να επιμένει στον διαχωρισμό της ταξικής από την εθνική συνείδηση, τόσο το πολιτικό σύστημα θ'απαξιώνεται μέρα με την μέρα για όλες τις προδοσίες και τις λαμογιές που αποκαλύπτονται και συνεχίζονται έως τις ημέρες μας και τόσο θα αυγατίζουν τα Χρυσαύγουλα!
Το έργο έχει ξαναπαιχτεί πολλές φορές! Πρώτα -πρώτα στην Γερμανία!
Εγώ έτσι όπως το βλέπω να πηγαίνει το πράγμα και αν δεν ξυπνήσουν οι ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ να παραιτηθούν καλώντας τον ελληνικό λαό σε διαρκή ανένδοτο αγώνα, ώστε να σταματήσουν το ληστροχουντικό κυβερνητικό κατασκεύασμα περιμένω να δουν πολλά τα ματάκια μου ακόμα! Μέχρι την νύχτα των μεγάλων μαχαιριών βλέπω στο μέλλον αν έχεις ακουστά...

kariatida62 είπε...

@Αστοριανή: Πράγματι Αστοριανή μου,οι σχολιαστές σ'άυτό το μπλογκ πάντα είχαν το πρώτο και κύριο λόγο!
Αυτοί με κούρδιζαν, με ενέπνεαν, μου κρατούσαν πολύτιμη συντροφιά!
Είναι πολύ δύσκολο να τους αποχωριστώ γι'αυτό και όλο εδώ μέσα σεργιανίζω κάθε τόσο...
Και μεις σ'αγαπούμε Αστοριανή μου και χαιρόμαστε όταν σε βλέπουμε να μας έρχεσαι...:) Φιλιά πολλά

VAD είπε...

Το παιδάκι που εκλεψε ψωμι,μια απάτη που κυκλοφορει στο διαδίκτυο απο το 2004,οι παλαιότεροι απο μας στο ινερνετ το ξερουν...
http://ermisaggelioforos.blogspot.gr/p/e-mails.html

kariatida62 είπε...

@Vad: Kαλά μη κολλάς Vad μου,ένα παραλληλισμό έκανα στην Αντιγόνη μας που έχει τύψεις ότι "έκλεψε" την ίδια της την πατρίδα...

zoyzoy είπε...

πές τα ρε Κάρυ γιατί δεν αντέχω τις παπαριές του τύπου φταίμε όλοι εμείς που τολμήσαμε και σηκώσαμε κεφάλι πέρα του ύψους μας για να νιώσουμε πιο δυνατοί πιο άνθρωποι που να πάρει ο διάολος!
Μπορεί να μη βγαίνω στις πορείες έχω πια μουλαρώσει βλέπω οτι δεν υπάρχει καμία ελπίδα σωτηρίας.
Ομως δεν έχω σκοπό να δώσω και αλλα σ'αυτους του χαραμοφάηδες.
Δεν πρόκειται να ζητήσω πια ποτέ απόδειξη από κανένα έμπορο!
Για ποιό λόγο να πληρώνω εγώ το Φ.Π.Α για να μη χάσει λέει το κράτος Στα @..@..που δεν έχω να παει να κόψει το σβέρκο του όπως πιάνει τους μεγαλοφοροφυγάδες να πιάσει και τους μικρούς!
Εμένα πως μου πίνει το αίμα και δεν μου δίνει φοροαπαλαγή ούτε για τα παιδιά μου παρά με χρεώνει και απο'πανω!

Αυτά τα ολίγα γιατί συγχύστηκα και είναι δύσκολοι καιροί και επικίνδυνοι να'ρχεσαι ν'ανάβεις τα αίματα που και που:))

~reflection~ είπε...

Love You..............

Καταρράκτης.....
μία ΨΥΧΗ σε σχάση....
μία ΕΛλάδα σε αποσύνθεση,
ένας Πολίτης σε απόγνωση που Ομως δείχνει συνειδητοποιηση της Πραγματικότητας - εκεινης που παρασκηνιακά προκάλεσε το ΜΠΑΜ....

Οσο κι αν εχουμε υποστει Τρομοκρατία Απολύσεων, μειώσεων με το στανιό, κουτόχορτο ΔΕΝ τρώει κανείς....

Αρα, αναμένουμε το δευτερο ΜΠΑΜ...
- ζευγαρακια πανε αυτα....
Ενα δικό τους, ένα Δικό μας....
----

Σκοπεύω να ερθω κάτω....
θα σε πάρω για Καφε........

ΦΥΣΙΚΑ μου έλειψε η θερμοκρασία της τετ α τετ Επικοινωνίας....
και έχουν μεσολαβήσει τόσα από την πρώτη φορά.....

ΦΙΛΙ..........................

kariatida62 είπε...

@Ζουζού: Μην απογοητεύεσαι Ζουζού μου και μη καταθέτεις τα όπλα!
Στους δρόμους θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας, εμείς και τα παιδιά μας.
Εκεί με υψωμένη την γροθιά θα απαιτήσουμε κοινωνική δικαιοσύνη, μια νέα σεισάχθεια για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ελεύθερη δωρεάν Παιδεία και Υγεία για τον Ελληνικό Λαό που αιμορραγεί κάτω από την ληστρική και αντισυνταγματική φορολόγηση. Αν εγκαταλείψει τον αγώνα ο καθένας μας όλα θα γίνουν ευκολώτερα τότε για την υλοποίηση των σχεδίων τους. Απ'εμάς εξαρτάται!Κράτα...Συριανή κράτα γερά!

kariatida62 είπε...

@reflection: Kαλά λένε πως η ποίηση είναι μια επανάσταση συναισθημάτων!
Και συ αντανάκλαση της ψυχής μου απέδωσες με τον πιο όμορφο ποιητικό λόγο τις σκέψεις και συναισθήματά μου!
----
Περιμένω με μεγάλη χαρά ν'ακούσω το ντριννν... της κλήσης σου!
Τι θα προλάβουμε να πρωτοπούμε!!!:))
Σε περιμένω...

ElenaG είπε...

Τι είναι τούτο μάνα μου!!!! σεντόνι!!!!!! τρεχτα το διάβασα...έχω κόσμο,μόλις φάγαμε και είπα στο ανέμελο...συγγνώμη περιμένω ένα mail μισό λεπτό να ρίξω μια ματια!!!!!!!! Ήθελα να διαβάσω...χάρηκα...που επέστρεψες!!!!! και τι να δω... την αμετάκλητη απόφασή μου να σταματήσω το blogging...!!!!!! συγγνώμη ποτε ήταν αμετάκλητη μια άδεια σου δώσαμε αν θυμάσαι για 2-3 μήνες όσο να τελειώσεις!!!!!!!!!!!!!

αν και βιαστικά διάβασα πιστεύω πως συμφωνούμε...ο κύβος Κάρυ μου έχει γυρίσει προ πολλού και ερήμην μας...

το τραγούδι ξεκίνησε και εδώ...είπαμε θα προλάβουμε...αφού ξέραμε τα δικά σας...αλλα δυστυχώς...οι ίδιοι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!!!!!έρχονται προεδρικές και έχουμε να διαλέξουμε από τους 3 τον λιγότερο &%¤#¤%!!!! Το πως γίνετε πάντα οι επιλογές μας να είναι τέτοιες δεν πιστεύω να είναι τυχαίο!
Το πως γίνετε να καθόμαστε πάνω στα πετρέλαια και ο ¤#"#%¤# να έφερε την Τρόικα ούτε και αυτό το κατανοώ/ξέρω...είναι μάλλον υψηλού επιπεδου πολιτική...την πολιτική τους μέσα!!!!!!
τρέχω Κάρυ μου πάω να φτιάξω καφέ...και μην ξανακούσω για αμετάκλητα!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Είμαι τόσο οργισμένος που τούτο σου το άρθρο εξέφρασε σε μεγάλο βαθμό τηn οργή μου με άριστο τρόπο. Δεν είναι δυνατόν να μας εμφυσήσουν το σύμπλεγμα της ενοχής εκείνοι των οποίων τις μίζες τις ληφθείσες αν αθροίσεις πρόχειρα υπερβαίνουν κατα πολύ το χρέος της χώρας το οποίο οι επιλογές τους δημιούργησαν.
Πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω μαχητική. Και κοίτα υπάρχει ανάγκη ανθρώπων με το δικό σου βλέμμα (που το είδα επιτέλους) και την δική σου πέννα γιατί αλλιώς κι εμείς που γκρινιάζουμε: "Μα δε πάει κόσμος!" κάποια στιγμή θα σπάσουμε τους καθρέφτες μας και θα κατεβούμε.
Να είσαι εδώ Tida!

kariatida62 είπε...

@Εlena G: Ε...είπα να σας γίνω όσο το δυνατόν χορταστική! Να πάρετε μεγάλη δόση μέχρι νάρθω να σας ξαναβρώ μάνα μου!
Πολύ στεναχωριέμαι μ'όσα μου γράφεις για σας,ευελπιστώ πως θ'αντέξετε και δεν θα αφήσετε τους παρόμοιους όπως λες πολιτικούς σας να σας οδηγήσουν στο κατήφορο.
Ο κατήφορος βέβαια και για σας ήρθε με το περιβόητο ΕΥΡΩ! Όσο είχατε την λίρα την Κυπριακή σας,ήσασταν άρχοντες και κυρίαρχοι! Για θυμήσου...
Αντε καλούς καφέδες και εις υγείαν του "μακαρίτη!" ;)

kariatida62 είπε...

@Xristoforos:Ως φαίνεται Χριστόφορε, χρειάζεστε πού και πού καμμιά εννεσούλα για να ερχόσαστε όλοι στα ίσα σας όταν περνάτε την καταθλιπτική φάση...χαχαχαχαχα! Αχ και νάχα τον αίτιο μπροστά μου αυτή την φορά...χαχαχαχα! Στιγμιαία βέβαια μου πέρασε απ'το μυαλό ότι επίτηδες έκανε την ανάρτηση-εξομολόγηση για να με κουρδίσει ώστε να ξεσπάσω λύνοντας την σιωπή! Αν έγινε γι'αυτό το λόγο χαλάλι του η εξομολόγηση! :)) Με κατάφερε!
Οσο για τους καθρέφτες να δω πότε θάρθει η στιγμή που θα ακούσω το μεγάλο μπαμ που θα ταρακουνήσει τους πάντες!

leondokardos είπε...

Απόλυτα απελπισμένος και απογοητευμένος, χωρίς να πιστεύω πλέον σε κανέναν και σε τίποτα, βλέπω την όμορφη χώρα μου να βυθίζεται.
Λυπάμαι, αλλά πιστεύω ότι δε θα βγούμε ποτά από αυτό το λούκι.
Και θα το πω όπως το νιώθω:φταίνε φυσικά πρώτα και πολύ περισσότερο οι πολιτικοί που μας κυβέρνησαν, αλλά ένα μέρος της ευθύνης αναλογεί και σε μας, το λαό.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Πολυ χαιρομαι που εισαι και παλι εδω και περισσοτερο δυναμικη.Δυστυχως η κατασταση ειναι πολυ χαλια για ολους.Ας ελπιζουμε τουλαχιστον. Η Ελλαδα δεν θα πεθανει ποτε Γιατι χωρις αυτη δεν ζει κανεις λαος.Καλο υπολοιπο εβδομαδας.

kariatida62 είπε...

@leodokardos: Leo μου! Σήμερα πρέπει να πήρες λίγο κουράγιο και ελπίδα περισσότερο...η μεγάλη συμμετοχή στην πανελλαδική γενική απεργία πρέπει να σε ενεθάρρυνε!

'Ιδωμεν! (y)

kariatida62 είπε...

@JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS: Σκρουτζάκο μου καλησπέρα!Εδώ δεν είμαι...περιφέρομαι τριγύρω ακόμη!:)
Λες ..να μη πεθαίνει η Ελλάδα γιατί την χρειάζονται οι ξένοι? Όσο και να μη είναι εμφανές κρύβει κι'αυτή η θεωρία μια αλήθεια!

Ανώνυμος είπε...

Καρυ μου καλησπέρα! Ειδικά μετά από την αποκλαυψη με το cd, θα πρεπε να είμαστε όλοι στους δρόμους, να υπάρχει πραγματική αγανάκτηση, όχι αστεία. Δε βλπεω φως ομως.
Προσωπικά χάρηκα που σε ξαναείδα, αλλά λυπάμαι που η αφορμή δεν ήταν καλή.

Ανώνυμος είπε...

Τελευταία και καταϊδρωμένη απ'ό,τι φαίνεται η δικιά σου.. πφ! Τώρα το είδα. Ήταν δυνατόν να σωπάσεις εσύ; Δεν πνίγεται το δίκαιο με τίποτε! :Ρ

Σύνδρομο της Στοκχόλμης μου βρωμάει από χιλιόμετρα...

Αυτό το ενοχικό αίσθημα που μας έχουν αναγκάσει σχεδόν να κουβαλάμε μέσα μας καθημερινά δεν έχει προηγούμενο. Με τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης να αποκοιμίζουν, αλλά και τον πνευματικό κόσμο να σιωπά, ο Νεοέλληνας προβάλλεται ως ο μοναδικός υπαίτιος της σημερινής κρίσης. Έτσι μερικοί έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Γιατί να μιλήσουν για τα μεγάλα σκάνδαλα; Για τον Σημίτη, τον Καραμανλή, τα αυθαίρετα του Σουφλιά.. βρήκαν εκεί έναν αποδιοπομπαίο τράγο, τον Άκη, και τον έριξαν στην αρένα, να χαρούν μερικοί Χριστιανοί. Εν τω μεταξύ, τι γίνεται και τι παραμονεύει πίσω από τις εξέδρες, κανείς δεν μας λέει;

Άιναφετς είπε...

Χαίρομαι που η πανέμορφη και πάντα μαχητική κόρη επέστρεψε ακόμα πιο δυναμικά, (πανέμορφη σίγουρα γιατί έχουμε δει πια και την όψη της!)
Μόνο 20 μέρες άντεξε να μείνει μακριά μας (καλά τα λέγαμε με τον Κώστα τον πρώτο από τους τελευταίους)!χαχα!
ΑΦιλάκια!

kariatida62 είπε...

@περήφανη μανιάτισσα,agrimio,Άιναφετς:
Αγαπημένες φιλενάδες...δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που σας βλέπω... μη με παρεξηγείτε! Τρέχω και δεν φτάνω!
Υπόσχομαι να βρω χρόνο να περάσω από τα σπίτια σας για μία βεγγέρα!
Μου λείπετε και σας έχω πάντα στο μυαλό μου!
Φιλιά πολλά-πολλά και στις τρείς σας!

AnD είπε...

Ωωωωω! Καλώς το κορίτσι μας!
Το αυτομαστίγωμα είναι μια πραγματικότητα. Δε μου φαίνεται τόσο περίεργο το να γίνεται. Όπως και να 'χει μας χρειάζεται η αυτοκριτική, είτε έχουμε ξεφύγει είτε όχι, σε κάθε βήμα. Δεν ξέρω αν μας πήραν την Παιδεία (γιατί κατά τη γνώμη μου όλα από εκεί ξεκινούν). Υπεύθυνοι για την Παιδεία μας είμαστε εμείς. Μπορεί να υπάρχουν διεθνείς συνωμοσίες μπορεί και όχι. Αλλά αν θέλουμε γινόμαστε θύματά τους. Αν αφήσουμε τους εαυτούς μας χωρίς προστασία, Παιδεία.
Το βασικότερο νομίζω είναι να καταλάβουμε όλοι, Έλληνες και ξένοι, οτι δεν είμαστε φίλοι και εχθροί, είμαστε μόνο αδέρφια. Οτι όλοι μαζί είμαστε υπεύθυνοι και για την Παιδεία και για την ευημερία όλων. Να βοηθά ο ένας τον άλλο να σηκωθεί και να παλέψει.
Αντίθετα, είμαστε στη φάση που ο ένας χαίρεται όταν παίρνει φωτιά το σπίτι του γείτονα. Λες και δε θα φτάσει μετά στο δικό του, λες και δε θ'αντικρύζει αυτός καθημερινά τ'αποκαϊδια...

Καλημέρα Κάρυ!

leondokardos είπε...

Έχω παλέψει πάρα πολύ στη ζωή μου και σε διάφορες μορφές, οικογενειακές, κοινωνικές, πολιτικές. Τώρα πιά κουράστηκα, απογοητεύτηκα,σιχάθηκα. Δε ξέρω που πάμε. Τα ίδια πάντοτε χάλια σε ένα κράτος ανύπαρκτο.Βαρέθηκα πιά.

Giancarlo είπε...

Anche da noi è così!! buona serata...ciao

kariatida62 είπε...

@leondokardos: E τι στέκεσαι? Πιάσε με να τραβήξουμε τότε κατά το ΖάλογγΟ Λεό μου αν σταματήσεις να αγωνίζεσαι...θα πεθάνεις καυμένε μου!
Αγώνας είναι η ζωή γι'αυτό και είναι ωραία η ρημάδα! Να δω χαμόγελο?! :)

kariatida62 είπε...

@GIANCARLO: Anche da voi e la stessa e? Cosa ci aspettiamo? Avanti popolo ...! :)

Ανώνυμος είπε...

Είχα διαβάσει την ανάρτηση σου μέρες πριν...
Πολύ χαίρομαι που σε διαβάζω όπως και να χει και ελπίζω η επιστροφή σου να είναι οριστική,έχουμε ανάγκη άλλωστε από πράγματα που να μας αφυπνίζουν..
δυστυχώς τα πράγματα δεν δείχνουν και πολύ αισιόδοξα μέρα με την μέρα αλλά πάντα ένας αγώνας δεν είναι?ας ελπίζουμε για τα καλύτερα!!
σε φιλώ γλυκά!!

kariatida62 είπε...

@Αγαπημένη μου Μπλα-μπλα!Και εγώ χάρηκα που ήρθες και σε είδα!
Όταν θα κάνει ξαστεριά, τότε η Κάρυ θα επιστρέψει στην παλιά της γειτονιά!
Όσο ...όλα τα σκεπάζει η φοβέρα και τα πλακώνει η μαύρη η σκλαβιά, η σιωπή μου θα παραμένει!
Δεν υπάρχει όρεξη ούτε για κουβέντα, ούτε για ένα χαμόγελο εδώ μέσα...θα περνώ όμως να σας διαβάζω όλους, από καιρού εις καιρόν για να σιγουρεύομαι πως είστε καλά!
Φιλιά πολλά-πολλά κι'απο μένα

Magia da Inês είπε...

♡¸.•°
Olá, amiga!
Fiquei com saudade!

Bom fim de semana!
Beijinhos do Brasil

✿ °•.¸♡¸.•°✿

Magia da Inês είπε...

♡¸.•°
Olá, amiga!
Sinto falta das suas postagens, a pesar do tradutor não ajudar muito.
Acho que você deveria descansar e depois voltar para o seu blog.
Boa semana!
Beijinhos do Brasil

✿ °•.¸♡¸.•°✿

Μαίρη (Ginger) είπε...

Απ'όλες τις φωτογραφίες αυτή που μου στοιχίζει περισσότερο είναι αυτές οι τεράστιες μεταλικές πόρτες. Από ΠΟΥ μας κλείνουν ΈΞΩ? ΠΟΙΟΙ? Είναι ακατάλυπτο! Ξέρεις τι είναι να έρχεται ο γείτονας και να σου λέει απο σήμερα αυτά τα δωμάτια του σπιτιού σου δεν μπορεις να τα επισκεφθεις πια? Πως καταφέραμε να βάλουμε ξένο κουμανταδόρο στο σπίτι μας και μιλάω και γιά τους ντόπιους ξένους. Νά σαι καλά βρε Κάρυ μου!

kariatida62 είπε...

@Μagia da Ines: Με συγκινείς! :)

kariatida62 είπε...

@Ѧαяʏ-Ǥιиɢɛя©: Ginger...έχουν τους Πραιτωριανούς και τους φυλάνε καλά!
Nα δω αυτός ο ραγιάς πότε θα ξυπνήσει επιτέλους! Ξέρω βέβαια..πότε θα αγριέψει, όταν θα του πάρουν το κεραμύδι, το χωράφι του και τις καταθεσούλες του! Τότε θα τον δεις και δεν θα τον αναγνωρίζεις! Αλλά τότε φοβάμαι ότι θα είναι πάρα πολύ αργά.
Νάσαι καλά και συ κορίτσι μου!

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ είπε...

Ουφφφ!!
Τι ήθελα και μπήκα,ορίστε φούντωσα πάλι $%##$%@#%$!!

kariatida62 είπε...

@Καπετάνιος: Καλό είναι και το φούντωμα...! Για σκέψου να διάβαζες όλα τούτα και να μην συνέβαινε τίποτα..;)