bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

AΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΟΟΥΥΥΖ


Η γρια-(Λ. Λαζόπουλος), δίνει το σήμα έναρξης (αφήνοντας να πέσει το κεφαλομάντηλο της)του αγώνα των δύο μονομάχων (Κωστάκη Καραμανλή και Γιωργάκη Παπανδρέου, οι οποίοι ανεβασμένοι πάνω σε δυο ψωρομούλαρα ως αλλοτινοί καουμπόηδες της άγριας δύσης, μετά βίας τα κρατούν απο τον καλπασμό τους...)Και το Τσαντίρι αρχινά...

Πρεμιέρα χθές για τον δικό μας Γύφτο και το Τσαντίρι του, μας άλλαξε για λίγο (όπως στην συνέχεια της εκπομπής του διευκρίνισε) το περσινό πρόγραμμα και μας χάρισε γέλιο με την τηλεοπτική του σάτιρα  βράδυ Δευτέρας!

  • ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ... ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΑΝ Ν'ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΟΤΕΤΣΙ...
  • Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΒΑΜΑ...ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΜΑΜΑ!!!
  • ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ? ΓΙΑΤΙ ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΜΕΙ??( Δήλωση νοικοκυράς στην λαική αγορά της γειτονιάς της)
  • ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ...ΨΙΝΑΚΗ!
και τόσα μα τόσα άλλα εύστοχα που ειπώθηκαν στο χθεσινό Τσαντίρι του Λάκη, και το μυαλό μου (απο χθές βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί) απέτυχε να συγκρατήσει!

Λάκης Λαζόπουλος: Aμφιλεγόμενο πρόσωπο και κατηγορηθείς για ...πολλές αμαρτίες!

Δεν μ'ενδιαφέρει ποσώς...πού κοιμάται, με ποιόν κοιμάται, αν πίνει άν καπνίζει άν κουβαλάει εμμονές και  "αδελφίστικες κακίες" αν θέλει να υποστηρίξει το Αλφα ή να καταποντήσει τον Βήτα κόμμα!
Μ'αρέσει και τον παρακολουθώ με φανατισμό γιατί με κάνει και γελάω μέσα απο την καρδιά μου, και παίρνει,ας πούμε, εκδίκηση για λογαριασμό μου, λέγοντας πράγματα που θάθελα πάρα μα πάρα πολύ να φωνάξω σ'όλους και δεν έχω την δύναμη και το χάρισμα να κάνω!

Για μένα είναι ένας σύγχρονος Αριστοφάνης και υποκλίνομαι στο μεγάλο ταλέντο του!!! Τελεία και Παύλα.
Σημειώνω, την ανακοίνωσή του για την συμμετοχή τηλεθεατών του, στις επόμενες εκπομπές του (on line) κάτι που χρειάζεται αρ.......α για να το τολμήσεις!!! (Οι πολιτικοί μας στα debates τους, αρνήθηκαν να συμπεριλάβουν  ερωτήσεις bloggers!)

ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΚΗ !!!

Υ.Γ. Το μεγάλο ταλέντο και το γέλιο που μας χαρίζει απλόχερα ο Λάκης, ισάξια ανταγωνίζεται η φίλη μου: ¨"ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΙΡΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ"  στο Ιστολόγιό της!!! Σας την συστήνω ανεπιφύλακτα ...για πολύ γέλιο!!!


6 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

άρχισε; χθες; δευτέρα; πού; χαμπάρι δεν πήρα. οι δέκα μικροί του μήτσοι είναι ανεπανάληπτοι. αν μη τι άλλο έχει ταλέντο στην ευφυία. ανεπανάληπτο.
καλημέρα σου!

kariatida62 είπε...

Kαλημέρα φίλε μου!
Που να πάρεις είδηση τί γίνεται στη Τ.V! Εσένα τώρα σ'έχει κυριεύσει η ποιητική σου έμπνευση...Όλοι οι ποιητές ταξιδεύουν μακριά μας! και πού και πού μας θυμούνται και έρχονται! Φιλιά

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Πω πω το πες και το κανες, ντρέπομαι (δις!). Κουκλίτσα σ ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να πω....μακάρι να είμαστε όλοι καλά να γελάμε!

Υ.Γ. Λαζόπουλο δεν είδα γιατί κάπου ήμουν χθες αλλά δεν θυμάμαι μάλλον στον κόσμο μου!

kariatida62 είπε...

Mάγισσα μου να μην ντρέπεσαι καθόλου!!! Εμείς οι ατάλαντοι να ντρεπόμαστε που έχουμε το θράσος και κάνουμε αναρτήσεις...αλλα κάπου πρέπει και μείς να τα πούμε!
Στο δηλώνω κι'απο δώ: Η Ανθούλα εμψυχώνει με το γέλιο της τον Λαζόπουλο και γώ με το δικό μου εσένα!!!
Μόνο που όταν θα κάνεις μια μέρα και σύ τις εκπομπές σου(είμαι σίγουρη γι'αυτό, ως δεύτερη Πυθία σου μιλώ)να μέχεις στην πρώτη θέση να σ'απολαμβάνω...όπως η Ανθούλα!

Saq είπε...

Όντως αμφιλεγόμενο πρόσωπο και κατηγορηθείς για πολλά αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι καλλιτέχνες έτσι είναι. Η ουσία είναι το έργο που παράγει και όχι η προσωπική του ζωή. Σίγουρα πάντως είναι χωμένος σε πολλά...
να ένα από τα παλιά αγαπημένα μου που σατιρίζει εμάς τους Θεσσαλονικοίς http://thessalotipota.blogspot.com/2008/04/blog-post_9865.html

kariatida62 είπε...

Πράγματι οι καλλιτέχνες έχουν περισσότερες αδυναμίες απ'εμάς του κοινούς θνητούς! Όμως πρέπει να τις παραβλέπουμε λίγο για να μπορούμε να κρατάμε αυτό που έχουν και τους κάνει ξεχωριστούς!
Τα αποσπάσματα του video με τους Θεσσαλονικείς, έχουν γράψει και σ'εμάς κάτω τους Αθηναίους.Μου τους θύμησες και πέθανα πάλι στα γέλια.