bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ...

Αγαπημένοι Ιντερνετικοί μου  Φίλοι!
Ενα άλμπουμ επιλεγμένων φωτογραφιών σας ετοίμασα απο το "Βουνό των Κενταύρων" μοναδικό στην Ελλάδα, ίσως και στον κόσμο για την εξαιρετική ομορφιά του, που επισκέφθηκα για μία ακόμη φορά,στις ημέρες του Πάσχα! Ήταν μια μαγεία που δεν περιγράφεται με λόγια, οι φωτό θα μιλήσουν και θα την αναδείξουν  μόνες τους! Καλή διασκέδαση:
Ο δρόμος για την ανάβαση σε προδιαθέτει για ό,τι σε περιμένει στα χωριά του
Το πράσινο χρώμα εναλλάσσεται συνεχώς με το μπλε

Τα πλατάνια έχουν προωθήσει αυτή την εποχή την θέση τους στις ροζ-μωβ αμυγδαλιές
Τα Πηλιορείτικα σπίτια ονομαστά για τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ρυθμό τους
Το αναζητήσαμε και το περπατήσαμε ως τα μέσα της διαδρομής του
Υπάρχουν και γιοφύρια μόνο για νερά...
Τους μικρούς φυσικούς καταρράκτες τους συναντάς σε κάθε στροφή...
Αυτή είναι η εποχή ζευγαρώματος και ερωτικών οργίων... 
του Κισσού μετά των Πλατάνων!!!
 
Λίγο  ξαποστάσαμε για ευφρανθούμε  την  γλύκα του αρώματος απο το καστανάκι και κεράσι γλυκό!
Χαιρετίσαμε τα ξωκλήσσια π'αγναντεύουν τον Παγασητικό
Σταθήκαμε για να θαυμάσουμε πίνακες ζωγραφικής ...σαν αυτούς!


Και σαν αυτούς..!

Παρατηρήσαμε ότι στο Πήλιο οι καρότσες των ΝΙSSAN κουβαλάνε μόνο Καμέλιες και Γαρδένιες και οι νεόχτιστες μεζονεττούλες ξεπετιούνται στην σειρά σε πείσμα της οικονομικής και οικοδομικής κρίσης..!
Ήπιαμε κρύο καθαρό νεράκι απο πετρόχτιστη βρυσούλα μία απο τις δεκάδες του Πηλίου..... και σταθήκαμε κάτω απο τον γεροπλάτανο της πλατείας της Μακρυνίτσας!

Στην συνέχεια κατηφορίσαμε για τον Λόφο της Γορίτσας, (είναι ας πούμε ο Λόφος Λυκαβηττού του Βόλου)
 Απ' εκεί πάνω κοιτάξτε τι μας περίμενε!!!

Η Παναγίτσα του Λόφου είχε την τιμητική της! Οι καμπάνες της χτύπησαν δυνατά και έστειλαν χαρμόσυνα αναστάσιμα μηνύματα σ'όλη την Μαγνησία!





Φτάσαμε ως επάνω στο Πολυβολείο των Γερμανών και σκύψαμε πάνω απο τα αρχαία πηγάδια του Λόφου!



Νιώσαμε την μυστηριακή ατμόσφαιρα των μαγνητικών πεδίων των σπηλαίων του Λόφου της Γορίτσας...

Απο την δεξιά ματιά σου ανοίγεται η πλαγιά με τα χωριά της και απο τη αριστερή  η Πόλη του Βόλου το  Λιμάνι του και το γήπεδό του

Η γαληνεμένη ομορφιά μας κράτησε ώρες εκεί ψηλά, καθισμένους σ'αυτό το προνομιούχο παγκάκι

Περπατήσαμε στα τείχη της αρχαίας άγνωστης πόλης χτισμένη σε σχήμα ανάποδου Ε
Καμαρώσαμε απο ψηλά τον καινούργιο περιφερειακό οδικό άξονα του Βόλου


Και η βόλτα τελείωσε  στο παραθαλάσσσιο γραφικό χωριό "Κάτω Γατζέα", όπου παιδικές και νεανικές καλοκαιρινές αναμνήσεις ξαναζωντάνεψαν!!
Εδώ στην αγκαλιά της  μαρίνας   της Γατζέας και στην ψαροταβέρνα του Σκουριά...
Καταλήξαμε στους τσιπουρομεζέδες του Μπόκου  στην Ν. Ιωνία και ιδού τα αποτελέσματα!!!

Τιμήσαμε τον οβελία και το πατροπαράδοτο κοκορετσάκι  την Κυριακή του Πάσχα...
Και καληνυχτίσαμε το βουνό των Κενταύρων αφήνοντας στην μνήμη τα φωτάκια απο τα χωριά του, τρεμάμενα αστέρια πάνω στο μαύρο του πέπλο!




68 σχόλια:

Unknown είπε...

Χρονια πολλα.
Ωραιο το Πηλιο, εεεεε;;;
Μονο εκεινο το κερασακι δεν μου φανηκε και τοσο σπιτικο!!!
Ωραιο να βλεπεις τον περιφερειακο, αλαργα ομως απο το περασμα του. Εφαγε πολλες ψυχουλες!!!
Ελπιζω να μην αγορασες καμελιες κλπ..!!!
Ανατολικα πηγες;;;Στην Νταμουχαρη;;;
Οπως και να το κανουμε το Πηλιο δεν σε κουραζει ποτε!!!

IonnKorr είπε...

Νεόκτιστες βίλλες στο Πήλιο ...ε ? Και όχι μόνον.

Μήπως συναντήσατε πουθενά την Οικονομική Κρίση?

Γιατί στις φωτογραφίες δεν διακρίνεται. Μήπως ήταν κρυμμένη στην "οδό των Κενταύρων"?

drosostalitsa είπε...

Τι όμορφο μέρος! Δεν του λείπει τιποτα.... Φαντάζομαι πέρασες υπέροχα στο ταξιδάκι σου!

Φιλια ***

kariatida62 είπε...

@taspa:Χρόνια Πολλά Τασούλα μου! Το Πήλιο δεν το βαριέσαι ποτέ,όσες φορές και να πας! Στην Νταμούχαρη έχω πολλά -πολλά χρόνια να πάω, είναι απο την Αργαλαστή μακριά δεν είναι στα στέκια μου...:-) O Περειφερειακός είναι ο δρόμος που χρησιμοποιώ για να βρεθώ στο σπίτι της Ν.Ιωνίας, με βολεύει περισσότερο και ξέρω ότι εκεί τρέχουν πάρα πολύ, γίνονται συνεχώς δυστυχήματα! Δεν ξέρω αν φταίει και ο δρόμος, μα σίγουρα τρέχουν σαν δαιμονισμένοι...
Τα γλυκά του κουταλιού είναι φτιαγμένα απο τους ντόπιους συνεταιρισμούς,δεν είναι βέβαια απο το βάζο της γιαγιάς! Μα για μένα μεταξύ των "εμπορεύσιμων γλυκών" τα Πηλειορήτικα είναι ασυναγώνιστα σε ποικιλία, άρωμα και γεύση..! (Αν δεν παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει-η μία φλέβα απο πλευράς μαμάς κρατάει απο τον Βόλο και την Σκιάθο)

kariatida62 είπε...

@ΙοnnKorr: Κι όμως φίλε μου την συναντήσαμε! Ποτέ δεν θυμάμαι τα χωριά του Πηλίου τόσο άδεια σε γιορτινή περίοδο! Τις βιλίτσες τις είδαμε κι'αυτές αλλά κλειδωμπαρωμένες και απούλητες, μα με τιμές σταθερά υψηλές όπως εξ'άλλου και στην Αθήνα! Βλέπεις οι κύριοι κατασκευαστές έχουν βγάλει χρήμα και για τις επόμενες δύο γενιές και δεν τους ενδιαφέρει, περιμένουν...
Κάποτε για να ανέβεις στην Πορταριά και στην Μακρυνίτσα για καφέ έπρεπε να κάνεις τάμα στον Αγιο Ονούφριο που είναι λίγο παρακάτω,τώρα όλα άδεια και δεν μιλάμε για τα υπόλοιπα χωριά Βυζίτσα, Μηλιές που δεν είναι τόσο κοντά στον Βόλο!

kariatida62 είπε...

@drosostalitsa:Ευλογημένος τόπος Δροσοσταλίτσα μου! Πάντα περνάω καλά όταν πάω εκεί! Έχουμε και πολλούς παιδικούς φίλους να μας περιμένουν!

MINIMARKET είπε...

ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΠΗΛΙΟ!!
ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ!
ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΘΑ ΤΑΡΑΞΟΥΝ ΣΥΝΘΕΜΕΛΑ ΤΑ ΣΑΘΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!

kariatida62 είπε...

@MINIMARKET:Είναι μαγευτικό όντως!
"Όταν κάποτε το ελληνικό κράτος επιτρέψει τις ανασκαφές...τα αποκαλυφθέντα θα ταράξουν συθέμελα τα σαθρά θεμέλια της Παγκόσμιας Ιστορίας;Aναφέρεσαι στον Λόφο της Γορίτσας ή και σ'όλο το Πήλιο; Γίνε λίγο πιο αναλυτικός και πες μας Μίνιμάρκετ..τι γνωρίζεις ότι κρύβει το όμoρφο βουνό στα σπλάχνα του;

Βάσσια είπε...

Από τους ωραιότερους προορισμούς!
Έχω περάσει μερικές από τις ομορφότερες μέρες της ζωής μου εκεί.

Μπράβο Καρυάτιδα για τις τόσο όμορφες, αντάξιες του Πηλίου, φωτογραφίες.

Καλησπέρα :-)

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

kariatida62 πρέπει να το πω!!
Είσαι σαδίστρια! Συγνώμη για τον χαρακτηρισμό αλλά πως αλλιώς να χαρακτηρίσω κάποιαν που βρίσκεται έστω και για λίγο σε μέρος όπου ζούνε οι Κένταυροι, το πράσινο του δάσους πλέκεται με το γαλάζιο της θάλασσας, οι κισσοί παρασύρουν σε ερωτικά όργια τους αθώους πλάτανους, τα κρύα νερά,προβάλουν μέσα από πετρόκτιστες βρυσούλες, και απολαμβάνει τσιπουρομεζέδες ατενίζοντας το πέλαγος και όλα αυτά και άλλα τόσα τα αποτυπώνει σε εξαίρετες φωτογραφίες και σου τα δείχνει στολισμένα με όμορφα σχόλια; Πως αλλιώς αποκαλείται;
Πάντως θα ρίξω νερό στο τσίπουρο μου και θα αναφωνήσω εύγε που αποτύπωσες ένα τόσο όμορφο μέρος της ταλαίπωρης αυτής χώρας και σκέφτηκες να δώσεις και σε εμάς να ρίξουμε μια ματιά.
Και του χρόνου!

MINIMARKET είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΡΙΑΤΙΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΕΝΟΣ ΖΩΟΥ ΦΤΥΣΤΟΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ!!!!!
ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ!!!
ΜΙΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ- ΜΙΣΟΣ ΖΩΟ!!!
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΤΑΖ. ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΣΕ ΦΙΛΟ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ!!
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ- ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ- ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΕ.
ΣΚΕΨΟΥ ΑΝ...ΛΕΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!
ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ, ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ" ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ" ΠΛΑΣΜΑΤΑ!!!
ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΗΦΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!
Υ.Γ. ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ?

Roadartist είπε...

Δεν έχω πάει!! Πόσα μα πόσα τέλεια μέρη έχουμε - πανέμορφα, ανεξάντλητη η ελλάδα..- να λέμε και τα καλά... Μπράβο σου Καρυάτιδα και του χρόνου (και νωρίτερα αν γίνεται από του χρόνου) φιλιαααααα :)

evelina είπε...

Χρόνια πολλά...Τι όμορφες εικόνες μας μετέφερες!!!πραγματικά ταξίδεψα και εγώ βλέποντας αυτή την ομορφιά

kariatida62 είπε...

@Βάσσια:Το Πήλιο είναι ένα μέρος που τόχω περπατήσει απο την μία μεριά στην άλλη χωριουδάκι,χωριουδάκι! Μα κάθε φορά που πάω ανακαλύπτω κι'άλλες γωνιές ομορφότερες απο τις άλλες! Ανεξάντλητο!

kariatida62 είπε...

@CHRISTOBAL:Χαχαχαχαχα!Πες με και έτσι! Και να σκεφτείς φίλε μου ότι δεν μπόρεσα να αποθανατίσω αυτή την φορά ούτε το ένα τρίτο απ'ότι υπάρχει σ'αυτόν τον παραδεισένιο τόπο!
Υπάρχει μια διαδρομή κάτω απο τις Μηλιές παράλληλη με τις γραμμές του μουτζούρη(το τρενάκι)απίστευτη σε ομορφιά! Λίγοι επισκέπτες το ανακαλύπτουν και κάνουν την πεζοπορία αυτή με τα πόδια! Αν είχα μέρες στην διάθεσή μου θα πήγαινα ξανά μόνο και μόνο να σας φωτογραφίσω τα τοπία αυτά! Την άλλη φορά! Μα καλύτερα είναι να προγραμματίσετε εσείς αυτή την εκδρομή...

kariatida62 είπε...

@Μinimarket:Δεν την είχα δει,τουλάχιστον δεν την θυμάμαι, μα κάπου διάβασα για την διάψευση αυτών των σκελετών γιγάντων που αναφέρεις...αυτές τις φωτό του ζώου γιατί δεν τις ζητάς απο τον φίλο σου να τις αναρτήσεις;)

kariatida62 είπε...

@Roadartist: Δεν έχεις πάει;!! Oύτε καν περαστική;Να την προγραμματίσεις αυτή την εκδρομή, μα φρόντισε νάχεις και έναν Βολιώτη κοντά σου να σε ξεναγήσει και να σε οδηγήσει σε μέρη πιο άγνωστα τουριστικά...είμαι σίγουρη πως εσύ ειδικά θα την ερωτευθείς την περιοχή! Εγώ πάντως είμαι στην διάθεσή σου..:)) Φιλάκια

kariatida62 είπε...

@Εvelina:Εβελινάκι, μέρη για να ερωτευθείς και να σ'ερωτευθούν...χάρηκα που έστω για λίγο σε πήρα μαζί μου!:)

Artanis είπε...

Δεν φτάνει που μου δείχνεις μέσα στη μούρη το γλυκό κάστανο (το προσπέρνάω αυτό), τα τσιπουράδικα και τους μεζέδες (τα προσπερνάω κι αυτά), μου βγάζεις φωτό με ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ, και ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ;
Έλεος, πόσος σαδισμός πια ;Ρ
(να σου πω όμως τί ζήλεψα περισσότερο; Την βόλτα στη Γορίτσα,το παγκάκι πάνω από το τσιμεντάδικο και τα αρχαία λαξευτά πηγάδια...Και αν κατεβαίνατε 300 μέτρα πιο κάτω από το σημείο που συναντήσατε τους πύργους της πύλης και το τείχος, θα βλέπατε και το αρχαίο νεκροταφείο που ανακαλύφθηκε λίγο πριν φύγω...)
Ωραία μέρη, δεν ξεχνάω τίποτα...
Χαίρομαι που έκανες αυτό το ταξιδάκι, και τα ξαναείδα μέσω εσού, νά 'σαι καλά και σ' ευχαριστώ που τα μοιράστηκες...
Καλό βράδυ από ΝΖ...

MINIMARKET είπε...

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!
ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!!
ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΩ? ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ?
ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙΛ?
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΩ?
ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΙ ΕΠΑΘΕ?
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!

kariatida62 είπε...

@Artanis:χαχαχαχαχα! Δεν ανοίγουν κιόλας!!!
Αχ ναι αυτό το παγκάκι στην καρδια μου έμεινε! Για το Νεκροταφείο δεν ήξερα...ξέρω όμως για τις στοές, που απασχόλησαν και Αμερικάνους ερευνητές και μετά τις σφράγισαν...
Χάρηκα που σ'έφερα για λίγο σπίτι. Φιλάκια

kariatida62 είπε...

@minimarket: Kαλά άν τις βρείς στείλτες μου με e-mail και θα τις δημοσιεύσω με κάποιο τρόπο εγώ...;)

α Κενταύρου είπε...

Aρχόντισσα με τα όλα σου !!!!!΄
Τις βόλτες σου,τα πάρτυ σου, σου εύχομαι πάντα τέτοια.
Τη διαδρομή Βόλο,Μακρυνίτσα,Πορταριά,Χάνια,Χορευτό την έχω κάνει.

Ανώνυμος είπε...

καταπληκτική ξανάγηση, πολύ όμορφη φωτογραφία

MINIMARKET είπε...

ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ!
WWW.TOSPITIMETAKALODIA.BLOGSPOT.COM

dimitris είπε...

Καλημερα, καστανο γλυκο, κερασι γλυκο, καφεδακι ελληνικο, θαλασσα και πρασινο καλη παρεα σιγουρα, αυτο ειναι ανασταση, δηλαδη τωρα τα κεφαλια μεσα?

dimitris είπε...

Χρονια πολλα και για τα γενεθλια σου, η κορη μου εκλεισε τα 21 αλλα εσβησε 17 κερακια στα πενηντα της ποσα θα σβησει? Ο αΚενταυρου πρεπει να μας λυσει την απορια.

Artanis είπε...

οι περισσότερες από τις στοές είναι λαξευτές, όπως και τα πηγάδια, μάλλον της ίδιας εποχής...Από τα πηγάδια, τα τρία είναι ορατά αλλά σφραγισμένα, το 4ο είναι μέσα στην εκκλησία που ονομάζεται της "ζωοδόχου πηγής"...Είναι η μόνη που έχει νερό, αλλά ελάχιστοι ξέρουν οτι η εκκλησία χτίστηκε πάνω στο πηγάδι, που υπήρχε από το 300πΧ, και οτι δεν ανέβλυσε ξαφνικά ο βράχος, αγίασμα!
Η μεγαλύτερη στοά είναι εκείνη που βγάινει στην "παναγία την τρύπα", και είναι σφραγισμένη, βρίσκεται πίσω από το ιερό: το εκκλησάκι χτίστηκε στο στόμιο της εξόδου...Επίσης υπάρχουν τουλάχιστον άλλες 4, η μία βγαίνει στο προαύλιο του τσιμεντάδικου, η άλλη βγάζει στο δρόμο και κατα καιρους έχει κατοικηθεί από διάφορους, και η τέταρτη που ξέρω εγώ, βρίσκεται τώρα, 4 μέτρα πάνω από τον δρόμο, όταν "έκοψαν" την παραλιακή οδό, έκοψαν και την δίοδο, το στόμιό της ανατινάχτηκε μαζί με τους υπόλοιπους βράχους...
Υπάρχουν ενδείξεις και για άλλες στοές, αλλά δεν τις έχω δει και δεν μπορώ να σου πω σίγουρα, εκτός ίσως από ένα υπόγειο όρυγμα στο τείχος δεξιά της εκκλησίας, πιθανότατα να το είδες...Πάντως η στοά της "Παναγίας της Τρύπας", βγάζει καθαρό κρύο αέρα, όταν φυσάει βόρειος άνεμος, οπότε η είσοδος πρέπει να βρίσκεται βόρεια, κάπου στο λόφο...Ο πατέρας μου όμως έλεγε, πώς η έξοδος είναι κάπου στην Μακρυνίτσα...
Οι παλιοί ήξεραν, αλλά πλέον... :(
Σόρυ για το σεντόνι...

Artanis είπε...

Σου έγραψα ένα τεράστιο σχόλιο...Αλλά δεν είμαι σίγουρη οτι το έλαβες τελικά...
Μετά σου έγραψα κάτι για δοκιμή, αλλά και πάλι δεν ξέρω...
Αν τα έλαβες, διέγραψε τη δοκιμή...
Τα λέμε...

IonnKorr είπε...

Εγώ πάντως όταν πήγα Πήλιο, φωτογράφισα μια Κενταυρίνα. Σου την έστειλα με mail. Δημόσιευσέ την αν τολμάς και δεν φοβάσαι.
Πάντως αν την αγοράσει ο Λιακόπουλος θέλω το ποσοστό μου.

IonnKorr είπε...

Για όσους εξακολουθούν να αμφιβάλλουν η φωτογραφία που θα ταράξει συθέμελα τα "σαθρά θεμέλια" της Παγκόσμιας Ιστορίας βρίσκεται Εδώ.

Υ.Γ. Α ... ρε Καρυάτιδα, πήγες Πήλιο και τίποτα δεν είδες. Φωτογράφιζες ασκόπως το περιβάλλον ενώ το "ζουμί" βρισκόταν κάτω από τα πόδια σου. Περιμένω, τώρα, να έχεις την τόλμη να δημοσιεύσεις όλα αυτά τα στοιχεία.

Πάντως, πρόσεχε γιατί είχα και εγώ κάτι φίλους που δημοσίευσαν τις ανακαλύψεις τους σχετικά με ένα άλλο Μυθολογικό Τέρας της Ελληνικής Μυθολογίας, την Μέδουσα και τώρα έγιναν έτσι.

IonnKorr είπε...

Τέλος, αν είσαι πολύ τολμηρή, και δεν φοβάσαι τα πανίσχυρα "Διεθνή Ανθελληνικά Κέντρα" να βγάλεις ανάρτηση με τίτλο "Πήλιο: Μέρος 2ον" (ή καλύτερα "Το Πήλιο που δεν είδα") και να παρουσιάσεις τα τρία φωτογραφικά ντοκουμέντα που ευγενώς σου παραχώρησα.

Υ.Γ. Μην αναφέρεις το όνομά μου γιατί δεν θέλω να είμαι εγώ ο υπαίτιος που θα καταρρεύσει η Παγκόσμια Ιστορία.

dimitris είπε...

Μου ''εφαγε'' το σχολιο το παλιο μηχανημα, καταραμενη τεχνολογια και ειναι τοσο λαχταριστα τα γλυκα του κουταλιου.

to alataki είπε...

Kariatida διάλεξες το πιο όμορφο ταξίδι.
Προς τι η αμφιβολία πως στο βουνό των Κενταύρων ΕΖΗΣΑΝ οι Κένταυροι;
Τις φωτό τις θέλω κι εγώ παρακαλώ...

kariatida62 είπε...

Καλέ τι έγινε εδώ; Ελειψα σήμερα όλη μέρα σ'ένα ταξείδι αστραπή και πλακώσατε όλοι και εγώ έλειπα; Aπο ποιον ν'αρχίσω και με ποιον να τελειώσω; Αυτός πια ο Ιοnn άφρισε..! Με κάνει και γελάω και δεν μπορώ να κρατηθώ σοβαρή!Θα πάρω μια ανάσα και θα τα ψάξω όλα!
Ευχαριστώ την φίλη μου Artanis για τις πολλές πληροφορίες που μας έγραψε για τις στοές, τον Δημητράκη μου με την Κατινίτσα του που μου έλειψαν τόσες μέρες! Τώρα μου γυρίσατε καλόπαιδά μου απο τις Πασχαλινές σας διακοπές;To αστεράκι μου, τον Βαγγέλη που ευχαριστήθηκε την ξενάγηση..τον Μινιμάρκετ που κάπου με παραπέμπει...θα τα πούμε ξανά!

IonnKorr είπε...

Κατόπιν ολικής απαίτησης των Καρυατιδο-αναγνωστών σας παραθέτω και την φωτογραφία της Κενταυρίνας που συνάντησα και αποθανάτισα στο Πήλιο. (Απορώ που δεν την συνάντησε και η Καρυάτιδα). Ζωντανό και αδιαμφισβήτητο δείγμα του λαού των Κενταύρων. Είναι εδώ

Δεν είναι καταπληκτική?

Φαντάσου να κοιμάσαι μαζί της και να κλωτσάει στον ύπνο! Καλά, για σεξ δεν το συζητάω. Αφήνεται στην φαντασία του καθενός.

kariatida62 είπε...

@Μinimarket: H διάψευση που σου έλεγα:

"Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ
Ο γίγαντας της Σαουδαραβικής Aramco και οι φήμες που τον συνοδεύουν μπορούν να κατασιγάσουν πια μια για πάντα.
Μετά τη δημοσίευση του αρχικού μηνύματος μου, σχετικά με τη συγκεκριμένη ανακάλυψη, οι φήμες οργίασαν. Πολλοί μου έγραψαν, άλλοι ισχυριζόμενοι ότι πρόκειται για τον Αδάμ, άλλοι ότι πρόκειται για έναν γίγαντα εξωγήινο νεκρό εδώ και εκατομμύρια χρόνια, την ύπαρξη του οποίου κρατούσαν μυστική οι σαουδαραβικές αρχές και οι αρχές της Aramco. Κάτι σαν το μυστήριο της Area 51.

Ο λόγος της αρχικής μου δημοσίευσης ήταν να συλλέξω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και δεν περίμενα να μου απαντήσει κάποιος από την ίδια την Aramco. Σύμφωνα λοιπόν με την Aramco: «το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Aramco, έλαβε πάρα πολλά μηνύματα σχετικά με την ανακάλυψη του γιγάντιου σκελετού στο Ραμπ Αλ Κάλι. Τόσο η έκθεση όσο και η φωτογραφία είναι ψεύτικες. Η φωτογραφία αποτελεί παραποίηση πρωτοτύπου που ανήκει στο Πανεπιστήμιο Cornwell των ΗΠΑ. Η πραγματική φωτογραφία, που τραβήχτηκε one, 16 Σεπτεμβρίου του 2000, απεικονίζει την πραγματική ανασκαφή ενός σκελετού μαστόδοντου (είδος προϊστορικού ελέφαντα) από επιστήμονες τον Πανεπιστημίου Cornwell στο Hyde Park, της Νέας Υόρκης.

Στην παραποιημένη έκδοση, η εικόνα ενός ανθρώπινου σκελετού έχει τοποθετηθεί πάνω από τη σκηνή μαζί με μια ανθρώπινη μορφή μικρού μεγέθους για να δημιουργήσει την εντύπωση του γιγαντιαίου "σκελετού".
Επαναλαμβάνουμε, η φωτογραφία τον "ανθρώπινου σκελετού" είναι ψεύτικη και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη Σαουδαραβική Aramco. Λυπούμεθα».
Το κείμενο συνοδευόταν και από την επε ξηγηματική φωτογραφία του πανεπιστημίου Cornell των ΗΠΑ, που έδειχνε τον τόπο ανα κάλυψης του μαστόδοντου στο Χάιντ Παρκ της Νέας Υόρκης!

Σχεδόν ταυτόχρονα σε άλλα sites, όπως το About, εμφανίστηκαν και άλλες διαψεύσεις οι οποίες μάλιστα συνοδεύονταν και από την πληροφορία ότι η πλαστή φωτογραφία ήταν κατασκευασμένη με το γραφίστικο πρόγραμ μα photoshop και μάλιστα είχε υποβληθεί τον Οκτώβριο του 2002 για αξιολόγηση σε έναν διαγωνισμό photoshop.
Τι είχε συμβεί τελικά; Πείστηκε ο Bob Lebling από το email της Aramco και αποφάσισε να αποκαταστήσει την αλήθεια; Ή μήπως τον... «έπεισαν»;
Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι όντως έτσι -δηλαδή το email της Aramco να έπεισε τον Lebling- αν δεν υπήρχαν μερικές λεπτομέρειες στις οποίες θα πρέπει οποιοσδήποτε αντικειμενικός παρατηρητής να σταθεί...

Τα ερωτηματικά για τη φωτογραφία

Με δεδομένη την αρνητική έως απαγορευτική διάθεση των ιδρυμάτων που εκπροσωπούν την κατεστημένη γνώση, ο καθένας ξέρει ότι, αν ήταν αληθινή μια τέτοια ανακάλυψη θα ανέτρεπε πολλά στον κόσμο της επιστήμης αλλά και της προπαγάνδας που είναι βασισμένη στην Ιστορία, όπως σήμερα διδάσκεται. Έτσι δεν είναι παράξενη η σιωπή που ακολούθησε τις πρώτες δημοσιεύσεις, ούτε βέβαια και η διάψευση που ήρθε λίγο αργότερα.
Και επανερχόμαστε στην περιβόητη φωτογραφία της Σαουδικής Αραβίας και σε πιο πρακτικά στοιχεία. Αυτό που θα παρατηρήσει ένα έμπειρο μάτι, εξετάζοντας τις δύο φωτογραφίες -την υποτιθέμενη πλαστή του γίγαντα και την υποτιθέμενη γνήσια του αμερικανικού πανεπιστημίου- είναι ότι πλαστή και κατασκευασμένη φωτογραφία είναι αυτή του πανεπιστημίου Cornell! Η επέμβαση είναι φανερή, ειδικά στις σκιές που ρίχνουν οι πάσσαλοι.
Πιο συγκεκριμένα, είναι πασίγνωστο ότι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας οι σκιές των αντικειμένων στη γήινη επιφάνεια είναι παράλληλες. Στην περίπτωση όμως της φωτογραφίας με τα οστά του μαστόδοντου οι σκιές των πασάλων δεν είναι παράλληλες, πράγμα που σημαίνει ότι ή έχουν ανατραπεί οι φυσικοί νόμοι ή η φωτογραφία έχει υποστεί τεχνητή παρέμβαση...

kariatida62 είπε...

@MINIMARKET KAI IONNKOR: EXΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:"Οι ελληνικές περιπτώσεις...
Αν ήταν η πρώτη φορά που επίσημες αρχές αρνούνται την εγκυρότητα κάποιου νέου ανατρεπτικού στοιχείου, τα πράγματα θα ήταν πιστευτά. Όμως, και η ελάχιστη έρευνα -ακόμη και μόνο στην Ελλάδα- μπορεί να επιβεβαιώσει την «επίσημη αρνητικότητα» προς κάθε νέα ανακάλυψη όταν αυτή δεν συμβιβάζεται με τα κατεστημένα. Και δεν είναι μόνο οι πάμπολες λαϊκές παραδόσεις που δισώζουν την ύπαρξη γιγάντων μέχρι σήμερα. Υπάρχουν αναφορές αρχαίων συγγραφέων (Παυσανίας, Φιλόστρατος, κ.α.). Όμως οι μαρτυρίες δεν περιορίζονται σε πληροφορίες. Υπάρχουν και ευρήματα! Να μερικές χαρακτηριστικές "ελληνικές" περι πτώσεις - εκτός από τις γνωστές ανακαλύψεις γιγαντιαίων ανθρώπινων οστών από τον Σλήμαν στην Τροία και στις Μυκήνες :

• Στην Μεγαλόπολη της Αρκαδίας είναι γνωστό σε όλους οτι κάθε τόσο τα συνεργεία της ΔΕΗ πέφτουν πάνω σε τάφους με γιγα ντιαίους σκελετούς. Όλοι ερμηνεύονται σαν οστά ζώων που έζησαν την προϊστορική εποχή στην Ελλάδα και εξαφανίζονται... Κανείς όμως δεν εξηγεί πώς γίνεται να βρίσκονται μέσα σε τάφους τα οστά ζώων.

• Στον Φενεό της Πελοποννήσου επίσης οι ντόπιοι βεβαιώνουντην ανακάλυψη
τάφων με γιγάντιους σκελετούς. Οι τάφοι καταστράφηκαν και οι σκελετοί εξαφανίστη καν, αλλά ακόμη και σήμερα υπάρχουν κάτοικοι που ξέρουν την ακριβή τοποθεσία άλλων τάφων γιγάντων, οι οποίοι δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμη στις αρχές, οπότε και «διασώζονται»...• Το ΤΜ έχει γράψει για τον γιγάντιο σκελετό (περίπου 2,20 μ. διπλωμένος σε ταφική σχάση) που ανακαλύφθηκε και ξαναβάφτηκε στην Πελάνα της Λακωνίας

• Επίσης το ΤΜ (τεύχ. 91) έχει γράψει για τα οστά γιγάντων που έχουν βρεθεί στην Ύδρα.

• Παρόμοια οστά λέγεται ότι είναι θαμένα και στον περίβολο του ναού του Αγίου Νίκο λάου στις Σπέτσες.


Η ελληνική πραγματικότητα 1827-2004


Το 1993 βρισκόμουν σε αναζήτηση σκελετού 6 μέτρων(!), που οι πληροφορίες τον έφεραν να είχε ταξιδέψει από την Αθήνα στο Τέξας! Με βοήθησε σε αυτό η δημοσιογράφος Δ. Σωτηριάδου, που εργαζόταν τότε στο MEGA. Εξαντλήσαμε όλους τους τρόπους για να τον βρούμε, μέχρι και αγγελία στην εφημερίδα Χρυσή Ευκαιρία στις 10-10-94 βάλαμε! Συγ χρόνως σε αναφορά μου στον Πρωθυπουργό (22-9-04, α.π. 1921) ρωτώ εάν λόγω έλλειψης κέντρου συντήρησης σκελετών, εδόθησαν τα τελευταία 50 χρόνια σκελετοί ευρεθέ ντες στην Ελλάδα, στο εξωτερικό. (Πληροφορία από τον κορυφαίο ανθρωπολόγο και πρόεδρο της Ελληνικής Ανθρωπολογικής Εταιρείας, Νίκο Πουλιανό, ο οποίος αναφερεται σε 50.000 σκελετούς!). Ρωτώ, επίσης, τι απέγιναν οι σκελετοί της Ομηρικής περιόδου, ύψους 2,05-2,25 μέτρων που βρήκε ο Σλήμαν στις Μυκήνες.

Προέκυψε, βέβαια, και η φήμη ότι στη διά νοιξη του δρόμου της Επισκοπής Ευβοίας βρέθηκαν στοιβαγμένα ανθρώπινα οστά διπλάσιου μεγέθους από το κανονικό. Δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες.

Οι δικές μας έρευνες στη Γραβιά Παρνασσίδος, προ οκταετίας, μας έφεραν σε δυο τεχνητούς λόφους-τούμπες, με τους τάφους — στον πρώτο λόφο συλημένους από το 1970, όπως πληροφορηθήκαμε— βασιλέων, προφα νώς ύψους 2,35-3,25 μέτρων. Πληροφορίες υπάρχουν για ομαδικούς παρόμοιους τάφους σε Θεσσαλία - Μακεδονία - Αττική."



kariatida62 είπε...

@MINIMARKET-IONNKORR: ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕYΡΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
Οι γίγαντες ως παγκόσμιο φαινόμενο


• Στην Αμερική: Αναφορές και ευρήματα περί γιγάντων υπάρχουν σε ολόκληρη την Αμερικανική Ήπειρο. Το 1833, στο Lanpock Rancho της Καλιφόρνια βρέθηκε σκελετός ύψους 12 ποδών με κοίλες σφαίρες, πέτρινα τσεκούρια κτλ. Το 1850, το 1875, το 1882, ο ερασιτέχνης αρχαιολόγος F. Μ. Fetty και η σύζυγος του βρήκαν σε ρηχή σπηλιά υπο λείμματα γιγαντιαίου σκελετού καθιστού με χειροποίητα αντικείμενα-κτερίσματα από πέτρα και τσαμακόπετρα. Το 1883 βρέθηκε άλλος σκελετός από τον J. A. Faulkner.
Άλλες καταγεγραμμένες περιπτώσεις: στη Β. Αμερική, το 1947 (Death Valley), αρχαιο λόγοι βρίσκουν σκελετούς ύψους 9 ποδών (μεγαλύτεροι των 3 μέτρων). Στο Τενεσσή, το 1821, βρέθηκε σκελετός ύψους 7 ποδών από τον John Haywood. To 1800, βρέθηκε σκελετός κοντά στο Rutland της Νέας Υόρ κης! Στο Evant Kanyon της Αριζόνα, το 1923, δυο σκελετοί με ύψος 15 και 18 πόδια!

Ομάδα στρατιωτών ξεθάβει στο Lompock Ranco της Καλιφόρνια, το 1833, σκελετό ύψους 12 ποδών με μέγα-όπλα και πέτρινο φέρετρο. Άλλος σκελετός με ύψος 12 πόδια βρίσκεται το 1891, στο Crittenden της Αριζό να. Σε δυο περιπτώσεις, ο σκελετός είχε 6 δάχτυλα (Braton Tennesee) σε κάθε πόδι στη μια και 6 σε κάθε χέρι, στην άλλη περίπτω ση.
Το 1897, βρέθηκε σκελετός ύψους 9 ποδών κοντά στο Brewersuille της Ιντιάνα. Άλλοι βρέθηκαν στην Bowa της Γιούτα, στο Zenesville του Οχάιο και πάλι στη Νεβάδα στη Humboldt Lake σκελετοί με ύψος 8 1/2 και 10 πόδια! Το 1965, βρέθηκε σκελετός ύψους 8 ποδών και 9 ιντσών στο Holly Greek του Κεντάκι, ενώ υπάρχει και πλήθος άλλων περιπτώσεων.

• Στην Αυστραλία: Στον ποταμό Gravels κοντά στο Bathurst στη Νέα Νότιο Ουαλία, βρέθηκαν πολλά μέγα-αντικείμενα, σφαίρες, ρόπαλα, πέλεκεις, μαχαίρια, βλήματα, (αντι κείμενα βάρους 8, 10, 15, 21, 25 λίβρες) και σκελετοί ανδρών ύψους 10 και 12 ποδών.
Στην ίδια περιοχή, ο φυσικός Rex Gilroy βρήκε σε βάθος δύο μέτρων σκελετό 25 πόδια ψηλό, και με βάρος -κατά τον επιστήμονα-1.000 λίβρες! Στο Gympie Queensland, ένας γεωργός, ο Keith Walker, βρήκε δόντια που κατά τον Gilroy ανήκαν σε άτομο με ύψος 10 πόδια.

Στα Blue Mountains, βρίσκονται ίχνη ποδιών ατόμων που το μεγαλύτερο προσδιορίζει ύψος 20 ποδών. Αυτά και άλλα βρέθη καν από τον P. Holman.
Ο Noel Reeves βρήκε «πατήματα» ανθρώ πων κοντά στο Kempsey N.S.W. άνωθεν του ποταμού Macleay και προσδιόρισε τους ψηλότερους σε 17 πόδια ύψος!

• Στην Κίνα: Σε πάμπολλα δόντια δράκων(!), τα οποία συγκέντρωσαν πρόσφατα Κινέζοι επιστήμονες, διαπιστώθηκε ότι στα περισσότερα εξ αυτών είχαμε να κάνουμε με δόντια ανθρώπων-γιγάντων ή γιγαντοπιθήκων (MEGAN-THROPUS & GIGANTOPITHECUS). Σκελετούς 10 ποδών έχουν βρει οι Κινέζοι, οι οποίοι έχουν και την πρωτιά σε αριθμό και είδη ευρεθέντων δεινοσαύρων, τα τελευταία 50 χρόνια.
• Στις Φιλιππίνες: Ένας σκελετός με ύψος 17 πόδια
• Στο Μαρόκο: Ένας σκελετός με ύψος 12 πόδια
• Στον Καύκασο: Σκελετοί ύψους 2,8 έως 3,12 μέτρων έχουν βρεθεί στον Καύκασο από τους Σοβιετικούς.
• Στο Μεξικό: Το 1926, οι D.W. Page και F.W. Devalda βρίσκουν γιγαντιαίους σκελε τούς ύψους 10-12 ποδών. Περιοχές που έχουν βρεθεί στο ΜΕΞΙΚΟ, Sisoguiche -Tapextla - Mico River.
• Στην Αφρική: To 1936, ο παλαιοντολόγος και ανθρωπολόγος Larson Kohl από τη Γερ μανία βρήκε έναν γιγάντιο σκελετό στις άκρες της Λίμνης ELYASI της Κεντρικής Αφρικής.

kariatida62 είπε...

@MINIMARKET-IONN...: ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ! ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΑΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ! ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ! ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!
ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΒΑΡΕΤΗ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΠΛΟΓΚΟΦΙΛΟΥΣ!!! ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΜΕΛΗΣΑ...

kariatida62 είπε...

@dimitris:Eμείς τα κεφάλια τάχουμε βάλει μέσα μέεερες τώρα δεν έχουμε όλοι κοτσαμπάσικα προνόμια σαν μερικούς μερικούς που κάθονται 15 ημέρες για Πασχαλινές διακοπές..! Και μη λες τίποτα για το Αστέρι γιατί ήταν το πιο ήσυχο και καλό παιδί της παρέας το Πάσχα!:))
Γλυκό του κουταλιού έφερα, πέρνα όποτε θέλεις απο το σπίτι να σε κεράσω!

kariatida62 είπε...

@a-kentavrou: Την έπιασες δηλαδή απο τα αριστερά του βουνού και κατέβηκες απο την ανατολική πλευρά! Είναι ωραία μόνο που ο επισκέπτης χρειάζεται κάποιον που να ξέρει την περιοχή να τον πάει σε μέρη που δεν τ'ανακαλύπτεις εύκολα!
Ευχαριστώ Αστέρι μου για τα κοπλιμέντα σου με ανεβάζεις συνεχώς;)

kariatida62 είπε...

@Vaggelis:Ευχαριστώ φίλε μου χάρηκα που σου άρεσαν!

kariatida62 είπε...

to alataki: Είσαι και συ μια μικρή μαναφούκα αλατάκι μου τί να σου πώ!!!;))

MINIMARKET είπε...

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΡΙΑΤΙΔΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΤΕΣ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!
ΚΑΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ!!
ΑΝ...ΛΕΜΕ ΑΝ ΥΠΗΡΞΑΝ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΟΥΣΕ Η ΑΡΓΩ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ!
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΤΑΛΩΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΝΟΤΑΥΡΟ?
ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΩ.
ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ....ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ!
ΑΡΑ ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΗ Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.( ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ)!

kariatida62 είπε...

@minimarket:Δυσκολεύομαι να πάρω τοις μετρητοίς τις ιστορίες της Ελληνικής Μυθολογίας και να τις πιστέψω ακριβώς. Κάποια σχέση έχει με την πραγματικότητα αλλά η μυθολογία μίνι μου είναι αλληγορική! Δεν μπορώ να πλάθω σενάρια με το νού μου έχοντας ως βάση την μυθολογία! Και για ν'αποδείξω τί; Ότι είμαστε ξεχωριστοί ανώτεροι απο τους υπόλοιπους; Όχι Μίνι μου δεν τα πιστεύω αυτά, πιστεύω ότι το θαυμάσιο κλίμα της περιοχής μας και οι συνθήκες βοήθησαν τους ανθρώπους εδώ να αναπτύξουν πολιτισμό, επιστήμες κλπ πιο γρήγορα απ'ότι σ'άλλες γωνιές ίσως της γής αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε ξεχωριστοί με καταγωγές εξωγήινες ή ότι άλλο λέγεται απο φαιδρούς τύπους... Είμαι όμως ανοικτή ν'ακούσω κάθε καινούργια επιστημονική ανακάλυψη και δηλώνω ότι πολλά μυστικά της Ιστορίας της Ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας, ακόμη δεν έχουν ανακαλυφθεί..

IonnKorr είπε...

Και όμως η Αργώ ήταν ιπτάμενη!
Ουσιαστικά, ήταν ο πρόγονος των αεροπλάνων F-16 και κατασκευάστηκε από τον Έλληνα αεροναυπηγό Άργο. Τα σύγχρονα F-16 αποτελούν προϊόν αντιγραφής των αρχαιοελληνικών σχεδίων που εκλάπησαν, από την CIA, από Ελληνικό Αρχαιολογικό χώρο της Ιωλκού. Ο Ιάσονας ήταν σμήναρχος και οι Αργοναύτες ήταν Έλληνες πιλότοι που έκαναν αερομαχίες πάνω από το Αιγαίο και την Μαύρη Θάλασσα με τους Κόλχους ομολόγους τους.
Η αποδεικτική φωτογραφία βρίσκεται εδώ

Ο Τάλως ήταν το πρώτο ρομπότ που κατασκευάστηκε στο Πλανήτη.
Η αποδεικτική φωτογραφία βρίσκεται εδώ
Σύμφωνα με τις ασφαλείς πληροφορίες που αναφέρονται εδώ (http://hopedies.pblogs.gr/2008/05/talws-isws-to-prwto-rompot-sthn-istoria.html): "Ήταν ψηλός 30 μέτρα, βάδιζε με ταχύτητα 245 χλμ. την ώρα και μέσα στην ημέρα έκανε το γύρο της Κρήτης τρεις φορές."
Σύμφωνα με την δική μου έρευνα ήταν χαρακτηριστικό και πρωτοπόρο δείγμα μιας ευρύτατης σειράς, εξελιγμένων robots, που εξήγαγε η Κρητική Κατασκευαστική Εταιρεία "Μίνως Robotics Α.Ε." σε όλη την Μεσόγειο.

Η αντίπαλη και ανταγωνιστική της εταιρεία "Πασιφάη Robotics Α.Ε." κατασκεύαζε την άλλη σειρά Κρητικών ρομπότς τα περίφημα "Minotaurus Robots" (αυτά χρησιμοποιήθηκαν στην αεροπορική επιδρομή του Μίνωα κατά της Αθήνας) . O Θησέας ήταν απλά Αθηναίος κατάσκοπος, τύπου James Bond, που πήγε στην Κρήτη και ανατίναξε το εργοστάσιο παραγωγής τους, το περίφημο "Labyrinthos Area 51"

----
Να μην δυσκολεύσαι να πάρεις τοις μετρητοίς τις ιστορίες της Ελληνικής Μυθολογίας και να τις πιστέψεις ακριβώς.

Εκτός και αν είσαι μέλος της ευρύτερης ανθελληνικής συνομωσίας που πιστεύει ότι η μυθολογία μας είναι αλληγορική!
Ναι, εμείς οι Έλληνες είμαστε ξεχωριστοί και ανώτεροι απο τους υπόλοιπους!!! Εμείς καταστρέψαμε την Ατλαντίδα και σώσαμε τον Πλανήτη από τους κακούς Άτλαντες. Άλλωστε, παλιά είχαμε ύψος 2.50 - 3μ. σύμφωνα με τους ανευρεθέντες 50.000 σκελετούς Γιγάντων που ανευρέθησαν από τον κορυφαίο επιστήμονα Πουλιανό και το αρχαιολόγο Σλήμαν και που Αμερικανο-Εβραίοι πράκτορες, εμφανιζόμενοι ως "παλαιοντολόγοι", διέσπειραν ανά τον Κόσμο και τους εμφάνισαν ως "Γιγαντοπίθηκους"!!!!!

Ναι, είμαστε ξεχωριστοί με καταγωγές εξωγήινες.

Υ.Γ.
Αν υποψιαστώ ότι εμένα με αποκαλείς "φαιδρό τύπο" θα σε καταγγείλω ως σιωνίστρια.

Καλώς κάνεις, πάντως, και είσαι ανοικτή ν'ακούσεις κάθε καινούργια επιστημονική ανακάλυψη (όπως αυτές που προανέφερα) και καλώς δηλώνεις ότι πολλά μυστικά της Παγκόσμιας Ιστορίας (αυτής με τα "σαθρά θεμέλια") ακόμη δεν έχουν ανακαλυφθεί..

kariatida62 είπε...

@ΙonnKorr: Άφρισες βρε άφρισες! Αποκλείεται εσύ να ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου πιλότος κάτι απο μαθητή του Αριστοφάνη σε κόβω...άντε ηρέμησε τώρα!

kariatida62 είπε...

ΙοnnKorr:
Και με μην βλέπεις, Καρυάτιδα, ως έναν ταπεινό Ionn και δεν με υπολογίζεις.

Στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν πιλότος στην αεροναυμαχία της Σαλαμίνας. Με σμηναγό τον Θεμιστοκλή. Να δεις κάτι αερομαχίες με τα μαχητικά του Ξέρξη να φύγει το μάτι. Έχω ρίξει εγώ Περσικά αεροπλάνα ...

Αλλά είσαι άπιστη κι ανιστόρητη, τι να σου κάνω. Μόνον για τις ιστορίες του 21 ξέρεις να γράφεις. Γράψε και για τότε ... για τους άθλους του Ηρακλή ... που ήσουν η Διηάνειρα ... που σε έκλεψε ο Κένταυρος Νέσσος. Όλα εγώ πρέπει να στα θυμίζω ...????

kariatida62 είπε...

To παραπάνω σχόλιο του Ιονν κατα λάθος διεγράφη γι'αυτό το δημοσίευσα απο την αρχή εγώ...

α Κενταύρου είπε...

Kαλημέρα αρχόντισσα του βουνού των Κενταύρων
Άκουσα κάπου να γίνεται λόγος για μένα από το Δημήτρη.
Να μετρήσω κεράκια.
Άντε να βάλλω τα πράγματα σε σειρά.
Υπάρχει η βιολογική και η ψυχολογική ηλικία,η Καρυάτιδα έχει ψυχολογική ηλικία, γιατί η άλλη δεν μας ενδιαφέρει 25 ετών,άρα τα κεράκια θα είναι 25.Πως προκύπτει αυτό χορεύει Ρέγγε,είναι παρορμητική,είναι εκρηκτική στις αντιδράσεις,της αρέσουν τα ταξίδια,της αρέσουν τα γλέντια,κάνει γενέθλια.
Το αστέρι ήταν ήσυχο και καλό παιδί το Πάσχα γιατί η εικοσιπεντάχρονη δασκάλα μαλώνει!!!!!

kariatida62 είπε...

@α-Κentavrou:xaxaxaxa,έχεις ένα τρόπο βρε Αστέρι να με μαλακώνεις,να με κάνεις βούτυρο!
Μου έχεις κάνει ένα ψυχογράφημα και μου γυρίζεις τα κουμπιά κατά πως τα θέλεις...

MINIMARKET είπε...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ!!!!!
ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ: ΥΜΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ, ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΤΩΤΟΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
ΚΑΙ ΡΩΤΩ:
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ?
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΑΝΕ ΤΟΥΣ 12 ΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ!!!
ΣΚΕΨΟΥ, ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ , ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΚΛΟΣ, ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!
Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ- ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ-ΟΜΩΣ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ " ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ!!
ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!
ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ?
ΛΑΘΟΣ!!! ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ ΠΑΜΕ!!
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ!

MINIMARKET είπε...

ΑΧ!....ΒΡΕ ΚΑΡΙΑΤΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΜΤ ( ΣΥΓΝΩΜΗ). ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!!
ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ η ΕΙΔΗΜΟΝΑΣ η ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΑ.
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ(!!!!!!!) ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ(!!!!!!)ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ(!!!!!!) ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ!!!!!!! ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ!ΧΑΧΑΧΑ!! ΕΡΕΥΝΕΣ!!!!!!

kariatida62 είπε...

@ΜiniMarket:Tι να πώ μπορεί να ξέρεις πράγματα που ούτε μπορούμε να φανταστούμε οι υπόλοιποι! Μίνιμάρκετ εγώ σε θεωρώ σοβαρό πρόσωπο δεν πιστεύω ότι είσαι fun των θεωριών του γραφικού Λιακόπουλου που μιλούν για Ελλοχίμ και Νεφελιμ και δεν ξέρω εγώ τι άλλες χαζομάρες...καταλαβαίνεις βέβαια ότι όποιος μιλά αόριστα χωρίς τεκμήρια δεν μπορεί να απαιτεί και να τον ακούσουν ή να τον πιστέψουν! Κουβέντες μεγάλες δεν θέλω να λέω αλλά προσωπικά δεν θα φοβόμουν στην πατρίδα μου να μιλήσω ξεκάθαρα για πράγματα που γνωρίζω και έχω αποδείξεις!Βέβαια όπως μας εξηγείς έχεις τους σοβαρούς λόγους σου και γι'αυτό δεν μπορείς να επεκταθείς! Αλλά αφού είναι έτσι άστο καλύτερα και μη λες τίποτα σε κανέναν,κάνε πως δεν γνωρίζεις τίποτα και μην αφήνεις υπονοούμενα για συνομωσίες και συναφή...καταλαβαίνεις γιατί στο λέω!

IonnKorr είπε...

Εγώ, Καρυάτιδα, ένα μικρό σχόλιο έχω να κάνω μόνον.

Τώρα, το 2012, που θα έρθουν οι 12 Ολύμπιοι θα λυθούν πολλές παρεξηγήσεις. Δεν θέλω να αποκαλύψω περισσότερα περί της επανόδου αυτής (είναι, βλέπεις, απόλυτα μυστικό σχέδιο και στο εμπιστεύομαι εντελώς προσωπικά) αλλά οι Έλληνες θα γίνουν και πάλι οι κυρίαρχοι του Πλανήτη.

Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο, γιατί κινδυνεύει η ζωή τόσο αυτών που τα λένε όσο και αυτών που τα ακούνε.
Μη με περάσεις για συνωμοσιολόγο και Λιακοπουλικό αλλά η σάπια Επιστήμη της Δύσης και η ψεύτικη Παγκόσμια Ιστορία βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Όμως, εσύ Καρυάτιδα, δεν με πιστεύεις γιατί είσαι αγύριστο κεφάλι. Αλλά, όταν κάποια μέρα κοιτάξεις από το παράθυρο, στο νησί προηγούμενης ανάρτησης (αυτό που θέλει να αγοράσει η Merkel) και δεις τον πρώτο παγετώνα να "σκάει μούρη" και να τρακάρει στο τζάμι σου τότε θα θυμηθείς τον Ionn ....

ELvA είπε...

Βρε τι επαθε η Καρυατιδα, σημερα! ;))

Mερικες ωραιες φωτος ανεβασε να δουμε απο το Πηλιο και να τι τραβαει τωρα απο τον Ιοnnkorr! χεχε
Και του χρονου και ελπιζω να διατηρηθουν ετσι ωραια και πολλα αλλα μερη στην Ελλαδα!

Φιλια & προσεχε τον φιλο μας τον Ιοnn! Σημερα εχει ορεξη για κουβεντα φαινεται! ;))

ξωτικό είπε...

παραλίγο να πέσουμε μούρη με μούρη δηλαδή !!!! Το Πήλιο είναι έρωτας !!ωραία τα είπες !έχω καιρό να πάω απ'την άλλη μεριά και την έχω πεθυμήσει.Καλή συνέχεια !!!

leondokardos είπε...

Πιστεύω οτι πήγες σε μιά απο τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας.Και οι φωτωγραφίες σου το δείχνουν. Φαντάζομαι οτι στη Ν.Ιωνία θα χορτάσατε μεζέδες και ουζάκι !
Και του χρόνου λοιπόν.

kariatida62 είπε...

@Εlva:Έχει αφινιάσει απο χθες!!! Τι να σου πω Ελβα μου! Μα τι να τον κάνω που τον αγαπώ γιατί με κάνει και γελάω με την καρδιά μου!!!
Αχ το Πήλιο, σε μαγεύει..οργιώδες πράσινο με συνεχόμενο μπλε!

kariatida62 είπε...

@ξωτικό: Δεν λες ότι μπορεί και να πέσαμε η μια πάνω στην άλλη και να μη καταλάβαμε τίποτα; Εσύ απο ποια μεριά πήγες απο τα δεξιά του βουνού; Aπο Αη Γιάννη;

kariatida62 είπε...

@Λεοντόκαρδος:Δεν είδες την φωτό με μπουκαλάκια απο τα τσιπουρα στο Μπόκο;
Αχ αυτοί οι τσιπουρομεζέδες που έρχονται παραγγέλνοντας τα τσίπουρα και δεν ξέρεις τι ακριβώς θα σου φέρουν για μεζέ..! Τα μύδια τα αχνιστά τα είδες στην μικρή φωτό;)

paramythou είπε...

Τι μαγευτικές και παραμυθένιες οι φωτογραφίες σου! Αξιζε η βόλτα απο τα μέρη σου. Σε ευχαριστώ πολύ,
η παραμυθού

kariatida62 είπε...

@Μαίρη Σάββα:Καλώς την Μαίρη την παραμυθού! Χαίρομαι που σε υποδέχθηκα με το Πήλιο και ελπίζω να λέμε απο δω και πέρα!:)

to alataki είπε...

Τις πληροφορίες του jonn Korr τις γνωρίζω κι εγώ και συμφωνώ απόλυτα.. (δεν παίρνω όρκο για... τα αξιώματα της προηγούμενης ζωής του)

ΥΓ.Κariarida μου τι θα πει μαναφούκα;

kariatida62 είπε...

@to alataki:"Mαναφούκα", βολιώτικη λέξη...βάζει φωτιές,ενώ ξέρει ότι το θέμα θα οδηγήσει σε σύγκρουση το αναφέρει για να γίνει ...ιστορία!

ξωτικό είπε...

Kάτω απ'τις Μηλιές τραινάκι κ.λ.π θα τα δείς σύντομα ααααααχ γιατί γυρίσαμε;;;;;;;;;;;

kariatida62 είπε...

Κάτω απο τις Μηλιές; Σοβαρά; Πρέπει να βρεθήκαμε πολύ κοντά. Εγώ μέχρι την Βυζίτσα ανέβηκα απο κείνη την πλευρά το μεσημέρι του Μ.Σαββάτου! Άντε δείξε μας και τις δικές σου φωτο!
Και του χρόνου νάμαστε καλά να ξαναπάμε...μήπως είσαι απο κείνα τα μέρη;