bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!

Το πρωτοείδα στο ΜΠΟΓΚ AΛΕΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ αναρτημένο ατο τον φίλο Αριστοφάνη.
Πιστεύω ότι πρέπει να κάνει τον γύρο όλων των blogs  για την επέκταση της δημοσίευσής του!
Η πραγματική ολοκληρωμένη  και όχι ελεγχόμενη ενημέρωση πλέον θα γίνεται μέσω διαδικτύου!


19 σχόλια:

ELvA είπε...

Το εχω ξαναδει το video και πολυ καλα μας τα λεει ο κ. Jones και ολοι οι αναλυτες που μας ενημερωσαν για το χρεος και το δικο μας χρεος ειναι πιστευω να πουμε εμπαρακτα ΟΧΙ! Το οφειλουμε στη νοημοσυνη μας και την αξιοπρεπεια μας, επιτελους!

Καλο βραδυ φιλη @Κariatida :)

MINIMARKET είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!
ΑΠΟΡΩ ΟΜΩΣ.....ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ, Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ?
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ!!!!!
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ?
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!
ΓΙΑΤΙ ?
ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ, ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ : ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!( ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ! )
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΥΠΑΚΟΥΕΙ!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ!!!
ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ?
ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΧΑΧΑΧΑ!!!!
ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ?
ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!
ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!
ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ!!!

dimitris είπε...

Χρονια τα λενε ''καποιοι'' αλλοι αυτα που λεει ο jones, μια λυση υπαρχει, μια και μοναδικη, ΑΓΩΝΑΣ.

karfoma είπε...

Καρυάτιδα Καλημέρα! Είναι πολύ απλά τα πράγματα, σου δίνω χρήματα για να αγοράσεις το ψωμί μου, εξασφαλίζοντας δουλειά για τον φούρνο μου και τόκους για τα κεφάλαια μου! Αν ήθελαν οι «σύμμαχοι» να βοηθήσουν, θα εξασφάλιζαν τα σύνορα μας, σαν σύνορα τις Ευρώπης, αλλά μόνοι τους θα βγάλουν τα ματάκια τους;

a-kentavrou είπε...

Καλημέρα αρχόντισσα
Έχεις τα μαστορέματα σου,κοίτα τη δουλειά σου για τα άλλα φροντίζουν άλλοι για σένα.
Ποιός σε ρωτάει για να πεις όχι?

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Καρυάτιδα, τρομάζεις βέβαια όταν τα ακούς από κάποιον που τα λέει τόσο καθαρά και εμπεριστατωμένα και δεν είναι από εδώ και τρομάζεις γιατί διαπιστώνεις ότι είναι πολύ πιθανόν οι ηγεσίες μας(όλων των μορφών και επιπέδων)όχι μόνο γνωρίζουν αλλά και πιθανώς υπηρετούν το σχέδιο στο οποίο αναφέρεται Jones.
Το ζήτημα είναι πως μπορεί να αντιμετωπιστεί τέτοια επίθεση και με ποιους. Αυτό το "με ποιούς" με ανησυχεί πιο πολύ ακόμα.
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

kariatida62 είπε...

@ Εlva,Minimarket,dimitris,karfoma,a-kentavrou,CRISTOBAL γειά σας!
Ευχαριστώ για το πέρασμα και το σχόλιο που μου αφήσατε. Πραγματικά βλέποντας αυτά τα βίντεος αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις πια και πώς ν'αντισταθείς στα μελετημένα σχέδια των μεγάλων που υλοποιούνται με την βοήθεια των δικών μας...

IonnKorr είπε...

Καρυάτιδα

Εγώ την μόνη λύση που βλέπω είναι να πουλήσουν οι Έλληνες, τα εξοχικά που έχουν στα νησιά, στην Merkel. Έτσι και το χρέος θα ξεπληρώσουμε και τα όπλα τους θα αγοράσουμε.

Απλά, κάνε το πρώτο βήμα. Ζήτα από την Γερμανίδα της προηγούμενης ανάρτησης να αγοράσει το σπίτι της προ-προηγούμενης (εκείνο με το φοβερό παράθυρο. Ακόμα το θυμάμαι).

Υ.Γ. Πάντα σου βρίσκω τις σωστές λύσεις αλλά εσύ δεν το εκτιμάς.

faraona είπε...

Νομίζω οτι όσο και ν αντισταθούμε κι όσα οχι κι αν πούμε αυτό που κυρίως μετράει ειναι να προσέχουμε την ώρα που πάμε στις κάλπες.Ολοι μας όμως.

Καλώς σε βρίσκω.

kariatida62 είπε...

@ΙonnKorr:Δεν ξεπουλάμε την πατρίδα μας ΙonnKorr, στις Μέργκελ εμείς, στρωνόμαστε στην δουλειά και νοικοκυρεύουμε τα οικονομικά μας! Πιάνουμε απο το αυτί τους τεμπέληδες, τους κλέφτες και τους προδότες και τους πετάμε έξω απο το σπίτι! Και συντηρουμε τα παράθυρα με φόντο στο Αιγαίο για να τα βλέπουν οι Μέρκελ για νάρχονται τα Καλοκαίρια, να μας τ'ακουμπάνε ώστε να τα χαίρονται και αυτοί!
Οι προτάσεις σου πρόσεξε είναι επικίνδυνες και θα χαρακτηριστείς...χαχαχα!

kariatida62 είπε...

@faraona: Kαλώς μας ήρθες στην παρέα! Για την κάπλη ξαναπεστο! Ευτυχώς έχω να καυχιέμαι ότι την τελευταία φορά δεν ξεγελάστηκα πάλι! ΄Ολοι μας πρέπει να κάνουμε την υπερβαση και να ψηφίζουμε με ωριμότητα και σύμφωνα με το γενικό συμφέρον!

leondokardos είπε...

Πολύ διαφωτιστικό. Πράγματι βρισκόμαστε μεταξύ ζωής και θανάτου....

kariatida62 είπε...

@leondokardos: Aποκαλυπτικό! Πώς όμως ν'αντιδράσεις;Mόνο μέσω της ψήφου...

evelina είπε...

Xωρις λόγια....καλη σου μερα

CsLaKoNaS είπε...

"Η πραγματική ολοκληρωμένη και όχι ελεγχόμενη ενημέρωση πλέον θα γίνεται μέσω διαδικτύου!"


Alex Jones....όπως λέμε Μιχαλολιάκος (της Χρυσής Αυγής)....

Και κάνω αυτή τη σύγκριση θίγοντας ίσως το δεύτερο. Ο Alex Jones είναι δηλωμένος Κου Κλουξ Κλαν.

Φιλικά...

kariatida62 είπε...

@CSLaKoNas:Kαλώς τον 25χρονο επιστήμονα φίλο μας!Σπάνιο να βλέπω παιδί στην ηλικία σου να ασχολείται με κοινά και να μη βρίσκεται στη νιρβάνα του πίνοντας καφεδάκι...πραγματικά χαίρομαι όταν συναντώ νέους σαν κι'εσένα!
Δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς είναι ο ALEX JONES εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι εσύ είσαι άνεργος και θα είσαι για πολύ καιρό ακόμα...υπάρχει περίπτωση να μεταναστεύσεις (το σκέφτεσαι πολύ σοβαρά)γιατί δεν είναι δυνατόν να κοντεύεις να φτάσεις 30 χρονών και να μην έχεις ούτε ένα ένσημο ακόμα!
Βλέπω ακόμα ότι εγώ γερνώ και σε λίγο με την σύνταξή μου άν ποτέ προλάβω να πάρω σύνταξη δεν θα έχω την δυνατότητα να εξασφαλίσω την σωστή μου ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!
Λάκωνα οι μέρες που έρχονται είναι εφιαλτικές και δεν μπορείς να τις φανταστείς,ούτε να τις αντέξεις εσύ ειδικά που είσαι ένας καλομαθημένος νεαρός που όλα τάχει εξασφαλίσει απο την αγάπη και την φροντίδα του μπαμπά και της μαμάς...εμείς μπορεί και να αντέξουμε παρά πάνω απο εσένα γιατί έχουμε μεγαλώσει σε σκληρότερες εποχές απ'ότι εσύ...
Ξανασκέψου τα όλα όσα σου λεω και συνέχισε νάχεις το ενδιαφέρον σου έντονο για ότι συμβαίνει γύρω σου! Τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά προς όλες τις κατευθύνσεις...
Έλπίζω να σε ξαναδώ!

CsLaKoNaS είπε...

@Kariatida62

1. Καλό είναι να μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Είναι άλλο να προβληματιζόμαστε για την κρίση και τις μέρες που έρχονται και άλλο να αναμεταδίδουμε απόψης ανθρώπων στο επίπεδο του γνωστού τηλεβιβλιοπώλη Λιακόπουλου.

2. Ας έρθουν οι μέρες οι εφιαλτικές πρώτα και μετά βλέπουμε. Μην προδικάζουμε το μέγεθος του εφιάλτη. Συνιστώ κάτι που δεν έχω : Ψυχραιμία.

3. Γιατί είμαι καλομαθημένος νεαρός που τα έχει όλα εξασφαλίσει από την αγάπη και τη φροντίδα του μπαμπά και της μαμάς; Με γνωρίζεις προσωπικά;

Φιλικά και πάλι...

kariatida62 είπε...

@CsLaKoNaS:Καλό μου παιδί όταν αναφέρομαι σε σένα και σε μένα δεν απευθύνομαι προσωπικά,μιλώ για τις γενιές μας.:)Mη μου πεις ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά για τις γενιές μας απο τον τρόπο που τα χαρακτηρίζω!
Ψυχραιμία οι Έλληνες έχουν, έχουν όμως και εμπειρία έχει περάσει πολλά η φυλή μας και ξέρουμε τι σημαίνει νάσαι φτωχός και απροστάτευτος σ'αυτήν την χώρα!
Σ'ευχαριστώ πολύ που άνοιξες αυτόν τον διάλογο μαζί μου και θα χαρώ πολύ να τα λέμε πια συχνότερα. Έμαθα πως είσαι φιλαράκι του ΙonnKorr και αυτό για μένα είναι "συστατική επιστολή" χαίρομαι ακόμα πως ένα νέο παιδί με γνώσεις και όνειρα για το μέλλον θα μπει στην παρέα μας να μας ανανεώσει με τις γνώσεις του και τις ιδέες του! Σ'έχουμε τόσο ανάγκη όλοι μας!
Καλώς σε βρήκαμε λοιπόν Λάκωνα!

CsLaKoNaS είπε...

@karyatida62

1. Ως προς το πρωτο σκέλος παρανόησα το ύφος σου. Ζητώ συγνώμη.

2. Το 1 συνεπάγεται ότι πράγματι δεν έχουμε περάσει ως γεννιά κακουχίες τέτοιες όπως οι δικές σας. Αλλά νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε, αν αλλάξουμε μυαλά. Τώρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Είμαι αισιόδοξος. Από τη φύση μου είμαι αισιόδοξος. Δε νομίζω άλλωστε να έχω και άλλη επιλογή.

3. Τα καλά σου λόγια με συγκινούν ιδιαίτερα!! Θα τα λέμε συχνα! :)