bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ο ΜΙΚΗΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ...

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
Με τον κοινό νου που διαθέτω, δεν μπορώ να εξηγήσω και ακόμα περισσότερο να δικαιολογήσω την ταχύτητα με την οποία κατρακύλησε η χώρα μας από τα επίπεδα του 2009 σε τέτοιο σημείο, ώστε με το ΔΝΤ να απολέσουμε ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και να τεθούμε σε καθεστώς κηδεμονίας.
Και είναι περίεργο ότι κανείς έως τώρα δεν ασχολήθηκε με το πιο απλό, δηλαδή την οικονομική μας διαδρομή με αριθμούς και στοιχεία από τότε έως τώρα, ώστε να καταλάβουμε κι εμείς οι αδαείς τους πραγματικούς λόγους αυτής της πρωτοφανούς και ιλιγγιώδους εξελίξεως, που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της εθνικής μας αυτοτέλειας και μαζί της την διεθνή ταπείνωση....Ακούω για το χρέος των 360 δισεκατομμυρίων, όμως συγχρόνως βλέπω ότι τα ίδια και μεγαλύτερα χρέη έχουν πολλές άλλες χώρες. Άρα δεν μπορεί να είναι αυτή η βασική αιτία της κακοδαιμονίας. Επίσης με προβληματίζει το στοιχείο της υπερβολής στα διεθνή χτυπήματα με στόχο την χώρα μας, μαζί με ένα τόσο καλά εναρμονισμένο συντονισμό εναντίον μιας ασήμαντης οικονομικά χώρας, που καταντά ύποπτος. Έτσι οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι κάποιοι μας ντρόπιασαν και μας φόβισαν, για να μας οδηγήσουν στο ΔΝΤ, που αποτελεί βασικό παράγοντα της επεκτατικής πολιτικής των ΗΠΑ και όλα τα άλλα περί ευρωπαϊκής αλληλεγγύης ήταν στάχτη στα μάτια μας, για να μη φανεί ότι πρόκειται για μια καθαρά αμερικανική πρωτοβουλία, για να μας ρίξει σε μια εν πολλοίς τεχνητή οικονομική κρίση, ώστε να φοβηθεί ο λαός μας, να φτωχύνει, να χάσει πολύτιμες κατακτήσεις και τέλος να γονατίσει, έχοντας δεχθεί να τον κυβερνούν ξένοι. Όμως γιατί; Για να εξυπηρετηθούν ποια σχέδια και ποιοι στόχοι;
Παρ’ ό,τι υπήρξα και παραμένω οπαδός της ελληνοτουρκικής φιλίας, εν τούτοις πρέπει να πω ότι με φοβίζει αυτή η αιφνίδια σύσφιξη των κυβερνητικών σχέσεων, οι επαφές υπουργών και άλλων παραγόντων, οι επισκέψεις στην Κύπρο και η έλευση του Ερντογκάν. Υποψιάζομαι ότι πίσω απ’ αυτά κρύβεται η αμερικανική πολιτική με τα ύποπτα σχέδιά της, που αφορούν τον γεωγραφικό μας χώρο, την ύπαρξη υποθαλάσσιων κοιτασμάτων, το καθεστώς της Κύπρου, το Αιγαίο, τους βόρειους γείτονές μας και την αλαζονική στάση της Τουρκίας, με μόνο εμπόδιο την καχυποψία και την εναντίωση του ελληνικού λαού.
Όλοι γύρω μας, ποιος λίγο ποιος πολύ, είναι δεμένοι στο άρμα των ΗΠΑ. Η μόνη παραφωνία εμείς, που από την επιβολή της Χούντας και την απώλεια του 40% της Κύπρου ως τους εναγκαλισμούς με τα Σκόπια και τους υπερεθνικιστές Αλβανούς, δεχόμαστε συνεχώς χτυπήματα δίχως να βάλουμε μυαλό.
Θα έπρεπε λοιπόν να καταργηθούμε ως λαός και αυτό ακριβώς γίνεται σήμερα. Καλώ τους οικονομολόγους, πολιτικούς, αναλυτές να με διαψεύσουν. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλη λογικοφανής εξήγηση παρά το γεγονός ότι υπήρξε μια διεθνής συνωμοσία, στην οποία συμμετείχαν και οι Ευρωπαίοι φιλοαμερικανοί τύπου Μέρκελ, η ευρωπαϊκή Τράπεζα, ο διεθνής αντιδραστικός τύπος, που όλοι μαζί συνωμότησαν για το «μεγάλο κόλπο» της υποβάθμισης ενός ελεύθερου Λαού σε υποτελή. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να δώσω καμμία άλλη εξήγηση. Παραδέχομαι όμως ότι δεν διαθέτω ειδικές γνώσεις αλλά μιλώ βασισμένος στον κοινό νου. Ίσως και πολλοί άλλοι να σκέφτονται όπως εγώ κι αυτό ίσως το δούμε στις μέρες που θα ‘ρθουν.
Πάντως θα ήθελα να προετοιμάσω την κοινή γνώμη και να τονίσω ότι εάν η ανάλυσή μου είναι ορθή, τότε η οικονομική κρίση (που όπως είπα μας επεβλήθη) δεν είναι παρά μόνο το πρώτο πικρό ποτήρι στο λουκούλειο γεύμα που θα ακολουθήσει και που αυτή τη φορά θα αφορά ζωτικά και κρίσιμα εθνικά μας θέματα, που δεν θα ήθελα ούτε να φανταστώ πού θα μας οδηγήσουν.
Μακάρι να έχω άδικο.
Αθήνα, 27.4.2010
Μίκης Θεοδωράκης

 Ας του απαντήσει κάποιος απο τους κυβερνώντες! Τα ερωτήματα του Μίκη είναι τα ερωτήματα ολόκληρου του Λαού!

22 σχόλια:

logia είπε...

μπααα καλά τα λέει ο θείος!

γειά στο στόμα του!

MINIMARKET είπε...

KAΛΗΜΕΡΑ!
ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ?
ΤΙ ΦΩΝΑΖΑ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ?
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΓΑΝΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ?
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ?
ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ( ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ.Α. )!
ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ?
ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ!
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ!
ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ , ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΣ!!
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΟΠΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!!

ELvA είπε...

Συμφωνω και επαυξανω!

Kαλημερα, kariatida

roadartist είπε...

To diabasa kai egw

to mono poy exw na pw

einai pos ma to theo katatromaxa

ΞΗΜΕΡΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ είπε...

και γω δεν είμαι ειδικός
για να τα αναλύσω
σ΄αυτά τα ερωτήματα
πως να του απαντήσω.

Ας είμαστε ειλικρινείς
έχουμε κάνει λάθη
και ο φτωχός το ξέρουμε
θα πάθει για να μάθει.

Είναι εύκολο και βολικό
πάντα να φταίνε οι άλλοι,
ποτέ δεν φταίνει οι μικροί
μονάχα οι μεγάλοι.

Εχουμε τις ευθύνες μας
για το κατάντημα μας
και δυστυχώς θα ζοριστούν
και τα δισσέγγονα μας.

IonnKorr είπε...

Καρυάτιδα

Στην προσπάθεια του ο Μίκης να βγει από την αφάνεια καταφεύγει σε κινδυνολογία και συνωμοσιολογία που είναι εφάμιλλη του Λιακόπουλου.
Συνωμοτεί όλος ο Πλανήτης εναντίον της Ελλάδας.

Απλά η Ελλάδα είναι ένα θύμα των ατελειών του Παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος.

Αύξησε το βιοτικό της επίπεδο με δανεικά από την ΕΕ και τις Διεθνείς Αγορές και πρέπει τώρα να το κατεβάσει πάλι.

Δεν είναι ούτε καταστροφή ούτε κατοχή.

Βάσσια είπε...

Θα συμφωνήσω με το σχόλιο από τον LonnKorr,
και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μ.Θ γράφει
επιστολή.

Χωρίς να κρίνω την αξία του καλλιτέχνη φυσικά.
Κρίνω τον πολίτη-πολιτικό και δεν μου αρέσει.

Καλησπέρα

kariatida62 είπε...

Σήμερα δεν θα απαντήσω στα σχόλιά σας! Θα αφήσω έναν-έναν να τοποθετηθεί πάνω στην θεωρία του Μίκη που συζητιέται πλατιά απο μεγάλη μερίδα του Ελληνικού Λαού.
Θα ενεργήσω έτσι όπως πρέπει να ενεργούν οι δημοσιογράφοι δηλαδή ν'αποτυπώνουν την άποψη του κοινού και όχι την προσωπική τους!
Ένας κανόνας δεοντολογίας της σωστής δημοσιογραφίας που πλέον έχει καταστρατηγηθεί απο τους σημερινούς δημοσιογράφους...
Νάστε όλοι καλά και ευχαριστώ πολύ για το πέρασμά σας!

IonnKorr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
bilsot είπε...

Αυτά που λέει ο Θ. είναι τα ελάχιστα που μπορεί να ανακοινώσει ένα Δημόσιο Πρόσωπο.

Συνεκμετάλευση του Αιγαίου, Ζώνες Αποκλειστικής Εκμετάλευσης, Νεοοθωμανικό τόξο και κυριαρχία, "λΎση του Κυπριακού", κοιτάσματα του ελληνικού υπεδάφους....
...κι από κοντά μεταναστευτικό και παγκοσμιοποίηση-σαλαμοποίηση του ελληνικού στοιχείου στη Βαλκανική, εξουδετέρωση της σφίζουσας ομογένειας, εκπατρισμός και εκμετάλευση των ελλήνων επιστημών,.....
....εξασθένιση των λαϊκών κινημάτων, εγκληματικότητα, αποστέωση μισθών και κατακτήσεων του εργατόκομου,.....

....μίζες, μπρίζες, μπίζνες,....

Οι αρχαίοι Έλληνες (το γνωρίζεις σαν Καρυάτιδα αφ' υψηλού θεωρούσα ) είχαν λύσεις, την εξής μία :
ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ!!!!

εμείς έχουμε ...εκλογές....

χα χα χα χα ...χάχες!!!!

kariatida62 είπε...

@Bilsot:Αναβάζεις τον αριθμό όσων φοβούνται πολύ το σενάριο που παίζεται "της θεωρίας του Μίκη".

karfoma είπε...

Πολλές φοβίες μας βγάζει ο Μίκης, Καρυάτιδα μου ίσως είναι και λόγω της ηλικίας αλλά και εγώ που μόνο τον φόβο φοβάμαι εκείνο που έχω να πω από τα ολίγα που γνωρίζω - καθώς δεν είχα την τύχη να προαχθώ σε βουλευτή επικρατείας ούτε καν συμβουλάτορας του Μητσοτάκη δεν εδέησα να γίνω – είναι ότι το σχέδιο για την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος δεν γνωρίζω αν ήταν Αμερικάνικο αλλά είμαι σίγουρος ότι Έλληνες «Πατριώτες» φρόντισαν για την υλοποίηση του!

bilsot είπε...

Η ιστορία γράφεται από τους νικητές.

Σήμερα, την ιστορία τη γράφουν οι νικητές!

a-kentavrou είπε...

Kαλησπέρα αρχόντισσα
Δεν θα μπω στη λογική επειδή τόπε ο Θεοδωράκης ισχύει.
Ο σεβασμός στο πρόσωπο του,στην πολύχρονη εμπειρία του με υποχρεώνει να μελετήσω με προσοχή και να λάβω σοβαρά υπ όψι αυτά που λέει,αν και διαφωνώ με τις θεωρίες τις συνομωσίας και των σχεδίων.

MINIMARKET είπε...

1981 ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΚΑΠΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ:
ΣΕΡΒΟΣ 1: ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΙΤΟ , ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΟΥΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Η.Π.Α!
ΣΕΡΒΟΣ 2: ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΑΗΔΙΕΣ,,,ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ .
ΣΕΡΒΟΣ 1: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!
ΣΕΡΒΟΣ 2 : ΧΑΧΑΧΑ!!!ΕΜΑΣ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ! ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ!!!!
ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ!.
Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ!!
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!
ΕΚΤΟΣ......ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Θοδωρής Μπάρκας είπε...

Αν και δεν συμφωνώ με τις γενικές θεωρίες συνωμοσίας που στοχεύουν τον Ελληνισμό, οφείλω να πω ότι ο Μίκης λέει αρκετές αλήθειες. Μπορεί να μην υπάρχει μια παγκόσμια κυβέρνηση που να έχει βάλει στο μάτι τον ένδοξο Ελληνικό λαό, αλλά σίγουρα σε τοπικό γεωπολιτικό επίπεδο η Αμερική έχει συμφέροντα πολύ διαφορετικά από τα δικά μας. Υπό λογικές συνθήκες θα έπρεπε να υποστηρίζει μια χώρα του ΝΑΤΟ, σύμμαχο επί δεκαετίες και αγοραστή των όπλων της, όμως εκείνη στηρίζει τη FYROM, ένα ασήμαντο κρατίδιο εκτός ΝΑΤΟ..Δεν συνωμοτούν, απλά τα συμφέροντά μας δεν συμπίπτουν..
Κάνει ένα μικρό λαθάκι βέβαια ο Μίκης. Και άλλες χώρες έχουν το ίδιο χρέος ή μεγαλύτερο από τα 300 δις μας, αλλά έχουν μεγαλύτερες αναλογικά οικονομίες και ΑΕΠ και πολύ μικρότερα ελλείμματα..
Το θέμα είναι να καταλάβουμε ότι είμαστε εδώ ΚΑΙ επειδή μας χτυπούν οι ξένοι ΚΑΙ επειδή βάλαμε και εμείς το χεράκι μας..

dimitris είπε...

Το χρεος ειναι πανω απο 400 δις το ειπε ο προβοπουλος σε ''μαθημα'' στους φοιτητες στο παντειο πριν λιγες ημερες, περαστικα μας και μας απασχολει το τι ειπε ο μικης, η το τι εκανε ο μικης, οταν τα λαμογια που ειχαν το τιμονι της χωρας ''κοιμιζαν'' τον λαο με την ανταγωνιστικη και ακμαια ελευθερη αγορα, ας βρουνε λοιπον σωσιβιο στις δηλωσεις του μικη.

μαχαιρης είπε...

εγω θα τα ξαναπω και ας με βριζουν εξ αλλου αναλαμβανω ολοκληρη την ευθυνη των οσων λεω
δεν τα φαγανε τα λεφτα τα λαμογια τοσα χρονια???δεν αγοραζαμε οπλικα συστηματα αχρειαστα και αχρηστα για να κονομανε διαφοροι??δεν κανουνε παρτυ οι κατασκευαστικες και οι φαρμακευτικες και η διαφθορα στους δημους που φτιαχνουνε τις πλατειες δυο και τρεις φορες και πληρωνουνε δεκα υπαλληλους για να βαλουν 15 πλακακια πεζοδρομιου??δεν υπαρχουν δημ υπαλληλοι που δουλευουν μια φορα την εβδομαδα???δεν εχουν προσλαβει στη βουλη και στα γραφεια τους οι βουλευτες και οι υπουργοι ολο τους το σοι??
αν αυτα εχουνε γινει δεν χρειαζεται καμμια συνομωσια γιατι μονοι μας παμε ασφαλεστατα εκει που οι συνωμοτες μας θελουν...αλλα μηπως οι ελληναρες βλεπουν οτι ολα καλα και ψαχνονται να βρουν γιτι μυριζει ....
οσο για τους σερβους που η θρησκοληψια τους και ο διαστρευλωμενος κομμουνιστοφασισμος τους δεν τους αφηνε να δουνε οτι αυτοι που δουλευανε στα χοραφια και τα εργοστασια τους την ωρα που αυτοι επιναν το φραπεδακι τους καποτε θα τους εκδικιουνταν....προσοχη δεν λεω οτι δικαιως βομβαρδιστηκαν λεω οτι τι ειδανε αμερικανοι των βαλκανιων ....με ξενο κοπο...ρωτηστε και αυτους που πολεμησαν στο πλευρο τους...

kariatida62 είπε...

@chrisatobal:Δεν σχολιάζω σε έναν-έναν χωριστά Χριστομπαλ αλλά νομίζω ότι κανείς δεν αμφιβάλλει για τους Εφιάλτες ούτε ο Μίκης!
Μιλά για τα οργανωμένα σχέδια που παραμονεύουν σε ώρες αδυναμίες και δύσκολες που κάποιοι έβαλαν το χεράκι τους νάρθουν όσο το δυνατόν γρηγορώτερα!

CsLaKoNaS είπε...

1.

"Παρ’ ό,τι υπήρξα και παραμένω οπαδός της ελληνοτουρκικής φιλίας, εν τούτοις πρέπει να πω ότι με φοβίζει αυτή η αιφνίδια σύσφιξη των κυβερνητικών σχέσεων, οι επαφές υπουργών και άλλων παραγόντων, οι επισκέψεις στην Κύπρο και η έλευση του Ερντογκάν. Υποψιάζομαι ότι πίσω απ’ αυτά κρύβεται η αμερικανική πολιτική με τα ύποπτα σχέδιά της, που αφορούν τον γεωγραφικό μας χώρο, την ύπαρξη υποθαλάσσιων κοιτασμάτων, το καθεστώς της Κύπρου, το Αιγαίο, τους βόρειους γείτονές μας και την αλαζονική στάση της Τουρκίας, με μόνο εμπόδιο την καχυποψία και την εναντίωση του ελληνικού λαού."

2.

http://pitsirikos.net/2010/05/%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%AD-%CF%84%CE%B1/

Και επαναλαμβάνω (αυτό το είπα σε πολλά blogs όταν δημοσίευσε τη δήλωσή του ο Μίκης):

Απλά και ξεκάθαρα:

Χεστήκαμε για τις δηλώσεις του Μίκη.

Η θέση μου στο θέμα:
http://cslakonas.blogspot.com/2010/04/blog-post_28.html

kariatida62 είπε...

@CsLaKoNaS:Αυτό μπορεί να ισχύει για σένα άντε και σε μια μερίδα ελληνικού λαού ακόμα!
Εγώ σέβομαι του Μίκη και τα χρόνια και την εμπειρία που κουβαλά, την ιστορία του ως καλλιτέχνη και γενικά ως πνευματικό άνθρωπο!
Τον σέβομαι και τον ακούω πολύ μα πολύ προσεχτικά!
Σου συνιστώ να μη παθιάζεσαι, να μην έχεις εμμονές μ'ανθρώπους και να μη γίνεσαι απόλυτος, είσαι πολύ νέος ακόμα και τα μάτια σου και τ'αυτιά σου πρέπει να τάχεις ολάνοιχτα προς κάθε κατεύθυνση!

CsLaKoNaS είπε...

@kariatida62

"Τον σέβομαι και τον ακούω πολύ μα πολύ προσεχτικά! "

Δε σε πιστεύω.

Αν πραγματικά τον άκουγες πολύ μα πολύ προσεκτικά τότε δε θα τον σεβόσουν.