bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ... (Νο2)



Όλοι σας θάχετε ακούσει και πολλοί δοκιμάσει το εθνικό τυρί της Κύπρου ...το φημισμένο Χαλούμι.!
Θα σας πάω λοιπόν σε μια μικρή τοπική μονάδα επεξεργασίας του νόστιμου και πλούσιου σε λίπη,ασβέστιο και πρωτείνες  τυριού.
Οι χώροι κατά την διάρκεια της επεξεργασίας κλείνονται αεροστεγώς...

Το ένα κιλό πωλείται 10 €.  Αγόρασα 2 κιλά περίπου 5 κεφαλάκια ...
Την  δεύτερη ημέρα το πρόγραμμα όριζε  να επισκεφθούμε  την παραλία Αυδήμου, στην Επισκοπή.
Είναι μια ήσυχη παραλία πεντακάθαρη με μία όμορφη ψαροταβέρνα που καλύπτει όλες τις γαστρονομικές διαθέσεις ...αυτή η παραλία πριν 25 χρόνια που την πρωτο-επισκέφθηκα την Κύπρο ήταν απαγορευμένη ζώνη για τους λουόμενους εφ'όσον ανήκε στις Αγγλικές Βάσεις. 
Η ταβερνούλα αυτή υπήρχε βέβαια και τότε για την εξυπηρέτηση των Άγγλων στρατιωτών που επέμεναν να κάνουν τα γυμνάσιά τους εκεί...τώρα η ταβέρνα μεγάλωσε και οι Άγγλοι στρατιώτες εξαφανίστηκαν! Το γιατί θα σας το εξηγήσω παρακάτω...
ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΔΗΜΟΥ -ΕΠΙΣΚΟΠΗ


Mπάνιο θα κάνουμε? ρώτησα ...ναι βεβαίως και θα κάνουμε αλλά θα πάμε στο Lady's mile...μου πρότειναν οι ξεναγοί μου.
Πού είναι αυτό ? και γιατί το ονομάσατε έτσι? ήρθε η ερώτηση!
Ήταν η περιοχή που κάποτε ήταν άβατη για τους Κύπριους διότι εκεί έπαιρνε το μπάνιο της η πρώτη κυρία των Αγγλικών Βάσεων, δηλαδή η κυρία του κυβερνήτη και έτσι ονομάσθηκε το μίλι της Λαίδης...
Παρακάτω ακολουθούσε το Captain's mile...δηλαδή του Κυβερνήτη! Τώρα η περιοχή εκεί άνοιξε για τον κόσμο εφ'όσον έχουν τοποθετηθεί πανύψηλες κεραίες (αντένες) που ελέγχουν απο το βρακί της Ανδρούλας μέχρι την Μέση Ανατολή...


Το κακό είναι ότι οι κεραίες αυτές προκαλούν καρκινογενέσεις στο πληθυσμό της Λεμεσού και ιδιαίτερα στους κατοίκους απο την ακτίνα των βάσεων και κάτω...


Σε σημείο όταν οι ασθενείς επισκέπτονται γιατρούς ογκολόγους της Αγγλίας, την πρώτη ερώτηση που δέχονται  είναι σε ποιο μέρος της Κύπρου μένεις, στην Λεμεσό?  Επομένως γνωρίζει η ιατρική κοινότητά τους πολύ καλά το πρόβλημα, μα φωνή διαμαρτυρίας καμμιά!
Οι λουόμενοι όμως στο Lady's mile απολαμβάνουν το μπάνιο τους και τα παιχνίδια στην θάλασσα ανύποπτοι! 
Τώρα καταλάβατε γιατί χάθηκαν οι Άγγλοι στρατιώτες που έκαναν τα γυμνάσιά τους στα κολπάκια του νησιού? Δεν χρειάζονται πια...υπάρχουν οι αντένες!
Τα νερά εκεί κατά τ'άλλα πεντακάθαρα...
Το βράδυ της ίδιας μέρας  το πρόγραμμα  περιελάμβανε φαγητό στην Πάφο! Περνώντας την Πέτρα του Ρωμηού, όπου κατά τον μύθο αναδύθηκε η Αφροδίτη (δυστυχώς δεν κατάφερα να την φωτογραφήσω γιατί είχε σουρουπώσει για τα καλά), φτάσαμε στην Πάφο που την είχα αφήσει χωριουδάκι και την βρήκα κανονική πόλη!
Με τα Πανεπιστήμιά της:

και τις Βιβλιοθήκες της :

 πάντα κτισμένα με αρχαία ελληνική αρχιτεκτονική !

Το κάστρο της κάτω στην παραλία φωτισμένο το βράδυ να θυμίζει ότι η περιοχή ανήκει σε Τουρκοκύπριους που κατέχουν τους τίτλους, έτσι ώστε να μένουν ανεκμετάλλευτα απο τους Ελληνοκύπριους όλα τα κομμάτια αυτής της γης εφ'όσον τυπικά δεν τους ανήκει! Αντιθέτως η περιουσία των Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα έχει δημευθεί και λόγω χρησικτησίας έχει μεταφερθεί πλέον στους Τούρκους!

Δεν τους λείπουν ούτε τα κινέζικα...



Η Τελευταία μέρα περιελάμβανε την πόλη της Λάρνακας η οποία εκτός απο το σύγχρονο αεροδρόμιο της έχει γραφικότητα, ομορφιά!
Τα σπίτια της στα χρώματα των μεγαλουπόλεων! Το minimal  σχέδιο δειλά-δειλά εμφανίζεται στις νεόκτιστες περιοχές που βρίσκονται έξω απο την Πόλη... όπως αυτό το καταπληκτικό σπίτι ενός νέου ζευγαριού
Και το εσωτερικό του...θαυμάστε χώρους άπλετους!

Η Παραλία των Φοινικούδων σε μαγεύει....
 

Το αρχηγείο Αστυνομίας στεγάζεται σ'ένα χαρακτηριστικό κτήριο τουρκικής αρχιτεκτονικής.


Να και ο δημιουργός της όμορφης Λάρνακας
Ο Κίμων ο Αθηναίος που έχτισε το ΚΙΤΙΟΝ(ΛΑΡΝΑΚΑ) το 510 Π.Χ.-449 Π.Χ.

Οι γαλάζιες σημαίες όπως βλέπετε είναι λιγότερες απο τις γαλανόλευκες!
Το Δημαρχείο της πόλης επι της παραλίας των Φοινικούδων
 

Η μικρής διάρκειας επίσκεψή μου στην όμορφη Κύπρο έκλεισε την τέταρτη μέρα της παραμονής μου.
Συνιστώ σ'όλους να την επισκεφθούν όποτε η ευκαιρία τους δοθεί και μία συμβουλή για τους αδελφούς Κυπρίους: ρίξτε τις τιμές σας, γίνετε οικονομικότεροι για να ανακτήσετε και πάλι τον τουρισμό σας που έχει πέσει κάτω απο το 50%! Είστε πολύ ακριβοί για τον Ευρωπαίο τουρίστα! Γίνετε ανταγωνιστικοί γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και το τσουνάμι μεγάλο!!
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τις καλές φίλες μου στην Κύπρο για την ζεστή φιλοξενία τους...
Κορούες....ευχαριστώ σας!!!

33 σχόλια:

dimitris είπε...

kariatida62 καλημερα, πολυ ωραιες οι βολτες σου, καλα ποτε εκατσες διπλα στην φιλη σου που ητανε σε αναρωση? Καλα μονο εικοσι ευρω αφησες στο νησι? Καλα μονο δυο κιλα χαλουμι πηρες? Καλα σπουργιτια θα το φανε? Παντως στην φωτογραφια οι φιλες σου φαινονται κουρασμενες, πρωι, μεσημερι,απογευμα και βραδυ, βολτα την καριατιδα, χαρα που θα εκαναν οταν θ'απογειωθηκε το αεροπλανο!!!!!! Αντε παντα τετοια, να καλοπερνας! Και μου αρεσε το πρωτο μερος του ταξιδιου σου στην Κυπρο, πως καταλαβες το αντιθετο? Στο karfoma δεν πολυαρεσε, γιατι στο νησι του εχουν και φιλαρμονικες και τραγουδιστες και χαλουμι δεν εχουν αλλα κουμ-κουατ παραγουν!

kariatida62 είπε...

@DIMITRIS: Βρε τι ανάρρωση? Για ηθική συμπαράσταση πήγα και ήταν η τρίτη της παρέας..
Και τι ήθελες Δημητράκη μου το τυροκομείο ολόκληρο να κουβαλούσα στην βαλίτσα μου?
Τώρα όσο για την κούραση που μάλλον τους προξένησα, ίσως έχεις δίκιο βλέποντας το αεροπλάνο να απογειώνεται να έβγαλαν ένα αναστεναγμό ανακούφισης...με το δίκιο τους! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

τρελλαίνομαι για χαλούμι!! ωστε έτσι με τις κεραίες, δεν το είχα ξανακούσει, μου θύμισε την ταινία εεεεε δεν θυμάμαι τον τίτλο (!! παρασκευή σήμερα οπότε έχω βάλει το μυαλό μου σε sleep mode!). Καλή επιστροφή να έχεις!

kariatida62 είπε...

@globalgreek: Έλα να πάρεις ένα κεφαλάκι...
Βρε γκλομπαλίτσα έχω γυρίσει καμάρι μου...για 4 ημέρες μόνο πηγα την Πέμπτη γύρισα! Και ο Δημητράκης απο πάνω έχω φαγωθεί να μάθει γιατί πήγα στην Κύπρο? Δεν του δένουν καλά τα γεγονότα και άλλα υποψιάζεται για μένα! Χαχαχαχα!

logia είπε...

και συ και το ξωτικό στην Κύπρο;
συνεννοημένες ήσασταν;
όμορφο οδοιπορικό Καρυάτιδα!!!

καλημέρα σου

a-kentavrou είπε...

Καλημέρα σου
Κούκλες οι φιλενάδες σου.
Δεν μπορεί θα σου έφτιαξαν και σεφταλιές και χαλούμι στα κάρβουνα.
Πόσο στοιχίζει το αεροπορικό εισιτήριο να πας και να έλθεις Κύπρο?
Τόσο χρήμα έφυγε για Κύπρο το δικό σου θα μας χάλαγε?Γυρίζει πάλι στις ελληνικές τράπεζες σαν δανεικό χρήμα.

kariatida62 είπε...

@logia:Καλημέρα Νέλλυ μου! Δεν έγραψα ούτε μια λέξη στο μπλογκ σου γιατί ο θυμός μου θάβγαινε βίαιος και δεν ήθελα να εκφραστώ απρεπώς...κάνε κουράγιο! Ολοι μαζί θα πορευθούμε...Ότι θέλεις μήνυσέ μου...
Με το ξωτικό σμβαίνει κάτι το φοβερό! Πάω Πήλιο εκεί είναι κι'αυτή, τώρα στην Κύπρο! Δεν μπορεί κάτι συμβαίνει μ'εμάς...:)))

karfoma είπε...

Καρυάτιδα πολύ καλό και ενημερωτικό το οδοιπορικό σου στην Κύπρο.
Προτείνω συνεργασία με τον Κένταυρο με σκοπό να «κτυπηθεί» η μικρή φίλη του Δημήτρη, που μεγάλωσε πια η Μάγια!
Και μια και αναφέρθηκα στο φίλο μου βλέπεις ότι σιγά-σιγά και με τρόπο με «δίνει» σε λιγάκι θα δω και το ΑΦΜ μου στα μπλόκια που λέει και η φίλη μας Φοράδα!
Φιλιά πολλά και καλές εξορμήσεις!

kariatida62 είπε...

@a-kentavrou: Κούκλες έ??? Μόνο όπως παρατήρησε και ο Δημητράκης λίγο κουρασμένες φαίνονται στην φωτο...τις κούρασα!:))
To εισιτήριο με τις Κυπριακές πήγαινε έλα 180€ με την Ολυμπιακή 190€.
Εγώ χρήμα δεν έχω η άμοιρη δικό μου...απο πού να το βγάλω απο την θέση κλειδί που κατέχω στο Δημόσιο??? Αλλά το επαναλαμβάνω αν είχα στην Κύπρο θα το πήγαινα, πουθενά μα πουθενά αλλού στον κόσμο! Και ας τόχανα...

kariatida62 είπε...

@karfoma:Λες να γίνουμε ανταγωνιστές της Τσόκλη??? Εγώ πάντως θα προτιμούσα να ήμουν στο team του Μαμαλάκη...τον λατρεύω!
Ο Δημητράκης σ'αγαπά γι'αυτό και σε προβάλει! Δεν σε δίνει...σε προβάλει!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Δεν θα επαναλάβω τα περί υπέροχης περιήγησης που μας κάνεις γιατί θα γίνω μονότονος. Θα σταθώ σε ένα σημείο: Στο Lady's mile. Εδώ πραγματικά συγκλονίστηκα. Δηλαδή αυτή την στιγμή αν αρρωστήσεις με το που σε ρωτάνε που μένεις στην Κύπρο και αναφέρεις το Lady's Mile διαγιγνώσκεται καρκίνος. Τρομερό. Οι αποικιοκράτες άφησαν την κατάρα τους.
Η φράση επίσης για τον Κίμωνα τον Αθηναίο "ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΙΚΑ" μου άρεσε ιδιαίτερα!!
Μπράβο Καρυάτιδα

kariatida62 είπε...

@Χριστόφορος:A!ρε Χριστόφορε, παραλίγο γιατρέ και νυν σεναριογράφε οι παρατηρήσεις σου πάντα είναι τέτοιες που άλλοι δεν κάνουν!
Δεν είναι τυχαίο που κάποτε διάλεξες την Ιατρική σαν επιστήμη να σπουδάσεις και τώρα είσαι ένας πετυχημένος συγγραφέας...εγώ έτσι σε βλέπω!

a-kentavrou είπε...

O φίλος μας karfoma θέλει το τουριστικό πακέτο πλήρες με ρώτησε αν έχω χορηγό!!!!Αφού η Τσόκλη έχει την ΕΡΤ έχεις να προτείνεις κάτι?
Να βρουμε κάποιον που τον ενδιαφέρουν οι ήρωες γενικώς!!!Eκείνος ο Πατίστας της Χουρσαλά μας κάνει?Τσιγκούνης μου φαίνεται.

kariatida62 είπε...

@α-Κentavrou:Ναι ξεφτίλας άκου 5000€!!! Ούτε παιδικό πάρτυ στα Goody's νάκανε...
Αλλον, άλλον να ρωτήσουμε τον Πρόεδρο πια, IonnKorr που ακόμα δεν έπιασε την προεδρική καρέκλα και έγινε ακριβοθώρητος...αυτός έχει τα υψηλά conne θα μας τακτοποιήσει! Αλλά πού να τον συναντήσεις πια....δύσκολο!

IonnKorr είπε...

Εγώ θα σχολιάσω το τρίτο μέρος.

kariatida62 είπε...

@IonnKorr: Καλά εσυ μ'αυτά τα έρχομαι,έρχομαι και τα θα σχολιάσω στο τρίτο μέρος, που τελευταίως εφαρμόζεις μην ελπίζεις ότι ξαναψηφιστείς για πρόεδρος!
Με τις πέτρες θα σε πάρουν...πρόσεξε!

MINIMARKET είπε...

ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ?
ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ !
ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !

kariatida62 είπε...

@Μnimarket: Μίνι μου το τρίτο μέρος γράφτηκε αλλά σ'άλλο μπλογκ!!! Πήγαινε στο μπλογκόσπιτο του ΙοnnKorr για να το διαβάσεις...βλέπεις μπερδεύεσαι και συ εκεί μέσα!!!Xαχαχαχαχαχαχα!!

ξωτικό είπε...

Βρεε τι πάθαμε με τον πρόεδρο!!!
Λοιπόν πάει τελείωσε την άλλη φορά θα έρθω μαζί σου !! (όχι στην Κύπρο καλέ ....)

kariatida62 είπε...

@ξωτικό: Προφανώς έχουμε ίδιες προτιμήσεις... ετοιμάζω τώρα ένα ταξειδάκι ...σε προορισμό αχτύπητο!!!
Στο εξοχικούλι μου που πρόσφατα έφτιαξα...θα σε πάρω μαζί μου και θα δεις ο Πρόεδρος θα βάλει τον Ιspector του να μας ψάχνει...χαχαχαχα!

roadartist είπε...

Tι φίλες έχεις εσύ βρε Καρυ;;;; Και εκεί φιλοξενούμενη ήσουν;;; Χιχιχιχι πλάκα σου κάνω.. Πάντα καλά να περνάς και να χαίρεσαι.. Όντως η Κύπρος είναι πανάκριβη..
Τι λες στο Ξωτικό;;; Πάλι ταξιδάκι ετοιμάζεις.. Αχ δε μιλάω. :))))
Θα πάρω κ εγώ τις θάλασσες πάει.. ΦΙΛΙΑ!

kariatida62 είπε...

@roadartist: Aμ τι νομίζεις εσύ κορούα??? Είμαι αγαπισιάρικη..! Και κάνω φίλους καλούς όχι γνωστούς, ΦΙΛΟΥΣ!!!
Το Ξωτικούλι θα το πάρω μαζί μου...ε τι πια να πάμε και μια φορά μαζί! Αν δεν ετοιμάζω τώρα τα ταξιδάκια πότε θα τα ετοιμάσω???
Είσαι ευπρόσδεκτη αν δεν έχεις καλή παρέα...και αν δεν προτιμάς την μοναξιά!:))

blackbedlam είπε...

Καλησπέρα καρ.Πρωί πρωί πέρασα από το σπιτικό σου και τώρα που βγήκα για την μπλοκότσαρκα είπα να σου φέρω το κάτι τις μου βρε αδερφέ,μην σου χτυπήσω την πόρτα με άδεια χέρια.Εγώ το πολύ πολυ με κάνα πανό με καμιά αφίσσα και με καμιά ντουντουκα στο χέρι.Όλο λέω να προσαρμοστώ και δεν μου βγαίνει.Μ΄άρεσε το σπιτικό σου.Αλλα να σου πω γράψε ένα τιπικό γειά στο blog μου,γιατί από το εικονίδιο δεν μπορώ να μπω και αναγκάζομαι να πηγαίνω στο ψαχτήρι για να΄ρθω.Φυσικά δεν έχω καμιά βεβαιώτητα ότι έτσι θα μπαίνω αλλά για δοκίμασε.Ξέρεις είμαι ψάρακας με τα ηλεκτρονικά. Αντε και να πίνουμε κανα καφεδάκι.Καλό σου βράδυ.

kariatida62 είπε...

@Black Bedlam: Γειά σου καινούργιε φίλε!!! Καλώς όρισες!!! Σε ποια μπλογκότσαρκα με συνάντησες???για να ξέρω ποιος μου φεύγει ποιος έρχεται και απο ποιον?!
Απο καφεδάκια στης Καρυάτιδας ....ουκ'ολίγα θα πιούμε! Μέχρι και το φλυτζάνι θα πούμε! χαχαχαχα!
Τώρα πλένω κάτι και έρχομαι απο το σπίτι σου...

iamaticus είπε...

ΩΣΤΕ δια ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ ΣΕ ΕΣΤΕΡΗΘΗΜΕΝ????

Πηγες βλεπω στο ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ...ΕΕΕΕ???

...Δηλαδη ΣΟΔΟΜΑ+ΓΟΜΟΡΑ απο ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ!!!!χαχααααα!!!!

Επεδειξας ΟΜΩΣ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑΝ,ΣΥΝΕΣΗΝ, ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΩΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΝ...κειμενομενη ΜΕΤΑΞΥ...χαλουμιου και ΒΛΑΠΤΙΚΟΤΑΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ...

Προφανως ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΑΜΠΥΡΙΖΕΙΣ....
απο την ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ...ως κωλοφωτια (ΠΗΓΟ-ΛΑΜΠΙΣ)!!!!...


Ας δεχτω και γω το φως ΣΟΥ ...ο μαυρος!!!!
χα χααααααα!!!
ευχαριστιες

kariatida62 είπε...

@iamaticus: Eίδες όμως πόσο γρήγορα γύρισα!!! Τόσο γρήγορα που ύποπτο θεωρήθηκε απο τον Δημητράκη και δημοσιεύτηκε στον κυβερνοχώρο απο τον Πρόεδρο...
Τώρα για τράβα κατά το σπίτι της Κούλας γιατί κάνει πάρτυ....έλα να πάμε μαζί αλλά σε προειδοποιώ είναι όλα πιπίνια εκεί μέσα! Μη κολώσεις που θα εμφανιστούμε ως ΚΑΠΗ που ξέφυγαν...χαχαχαχα!

kariatida62 είπε...

Όλοι στο πάρτυ της Κουλιώς....!!!!!

iamaticus είπε...

KΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ.... "ΟΠΙΣΘΕΝ"!!!!!

...θα το πιω κι αυτο το ποτηρι!!!!
χαχαχαααααα!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

kariatida62 είπε...

@iamaticus: Eλα μη λες άλλα εδώ φύγαμε για την Κούλα !

μαχαιρης είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ παρα πολυ
να μου πης πως θα παρω εικονες σου και φωτογραφιες για τι μπλογκ μου....
Τις καλυτερες ευχες μου και τις ευχαριστιες μου για οσα καταπληκτικα μας λες απο την ΚΥΠΡΟ....

kariatida62 είπε...

@μαχαίρης: Mαχαίρη μου, πατάς επάνω στην εικόνα δεξί κλικ χτυπάς αποθήκευση εικόνας ως και το αποθηκεύεις όπου γουστάρεις κι'αγαπάς! Δηλαδή στο επάνω παράθυρο που θα σου ανοίξει θάχει είτε εικόνες μου είτε επιφάνεια εργασίας είτε σε κάποιο file, εσύ θα επιλέξεις να το αποθηκεύσεις όπου θέλεις...κατάλαβες? Μετά θα κάνεις τις κινήσεις που γνωρίζεις για ν'ανεβάσεις την όποια φωτογραφία θέλεις απο το p/c σου που είναι αποθηκευμένη στο μπλογκ σου...
Έχε υπ'όψιν σου ότι γύρισα απο Κύπρο, είμαι εδώ τώρα και μου την έπεσαν μερικοί π.χ. Δημητράκης γιατί έλειψα τόσο λίγο και τι πήγα να κάνω στην Κύπρο σε ταξείδι αστραπή, δες παραπάνω σχόλια!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Καρυάτιδα, καλημέρα!!!
Μιας και μ' αρέσουν τα ταξίδια αφήνομαι να με ταξιδέψεις.
Δε θα ξεχάσω τη φορά που πέρασα απ' την Κύπρο κατεβαίνοντας για Ισραήλ. Λίγο κάτσαμε στο λιμάνι της Λάρνακας. Πήραμε ένα ταξί και είπαμε να κάνουμε ένα γύρο στην πόλη. Μας έκανε εντύπωση η φροντίδα και η καθραριότητα που αντανακλούσαν παντού μια διαφορετική απ' τη δική μας νοοτροπία.
Στο τέλος ζητήσαμε απ' τον ταξιτζή να μας πάει κάπου να φάμε σεφταλιές. Μας άφησε σε ένα απόμερο μαγειρείο μία σταλια, δεν το 'πιανε το μάτι σου. Καθίσαμε επιφυλακτικοί, τι να περιμέναμε δεν ξέραμε. Ώσπου ήρθαν τα πιατα με τις σεφταλιές και τις σαλάτες και τα χαλούμια... Αχ, τα σάλια μου τρέχουμε και που τα σκέφτομαι της λιχούδας!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Δημήτρηηηηηηηηηη
Δεν έρχεσαι δώθε τώρα που είναι Σ/Κ; Θα σου μαγειρέψω και αραβικό φαγητό!
Το γράφω δηλαδής μπας και ξεκουνηθείς και πάψεις να ζηλεύεις τον άλλο κόσμο, χα χα χα