bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ


Σίγουρα θα διαβάσατε ή θα σας ήρθε κάποιο e-mail που θα σας ενημέρωνε ότι ο ΖΑΝ ΛΙΚ ΓΚΟΝΤΑΡ αρνήθηκε γενναία να πάει στο Φεβισταλ των Καννών, προκειμένου να παρευρεθεί στην προβολή της ταινίας του "Φιλμ Σοσιαλίσμ", με την δήλωση πως όταν υπάρχει πρόβλημα σαν αυτό που περνάει σήμερα η Ελλάδα "τα πανηγύρια και τα κόκκινα χαλιά"περιττεύουν!" 
Πρόσθεσε ακόμη πως ότι όλοι μας χρωστάμε στην Ελλάδα και πρέπει να την ευγνωμονούμε για το οξυγόνο που μας έδωσε και πρέπει σαν χρέος ν'εξοφληθεί και ότι οι Έλληνες θα μπορούσαν ν'απαιτήσουν απο το σύγχρονο κόσμο χιλιάδες δισεκατομμύρια για πνευματικά δικαιώματα, χωρίς να τρέχουμε σαν ψωμοζήτουλες φιλώντας κατουρημένες ποδιές της Ευρώπης για να δώσουν τα οφειλόμενα...
Μόνο ένας άνθρωπος που διαθέτει σθένος και θάρρος σαν τον Γκοτάρ θα μπορούσε να κάνει μια παρόμοια δήλωση και να κρατήσει την θέση αυτή!
Αμέσως λοιπόν η υπόθεση Γκοτάρ έπρεπε να αναλυθεί απο ορισμένους που έσπευσαν να θολώσουν την εικόνα της φιλικής στάσης του για την Ελλάδα και να την χαρακτηρίσουν" κίνηση τσαμπουκά" που κρύβει διαφημιστικούς στόχους, προκειμένου να βοηθήσει την ταινία όταν θα βγει στους κινηματογράφους!
Βλέπετε όλη η ταινία είναι γυρισμένη σ'ένα κρουαζιερόπλοιο που πιάνει σε μεσογειακά λιμάνια, μέσα στα οποία και ο Πειραιάς, σχολιάζει με τον δικό του τρόπο τον ουσιαστικά σημερινό ανύπαρκτο σοσιαλισμό και είναι προγραμματισμένη να παιχτεί στην Ελλάδα τον Νοέμβριο.
Ογδοντάρης σήμερα ο Γκοντάρ παραμένει ασυμβίβαστος και αιρετικός! ΄Ιδιος παραμένει σ'όλη την επαγγελματική του καριέρα σκηνοθετικά ανατρεπτικός, φιλοσοφικά αυτόνομος, με μια εντελώς προσωπική κινηματογραφική σκέψη, ξεκίνησε ως σχολιαστής και κριτικός με χιλιάδες δημοσιεύματα στα "Κινηματογραφικά τετράδια"

Επανειλημμένως έχει δηλώσει ότι ο  έρωτας είναι πάντα πηγή ενέργειας για να κάνεις ένα έργο!
Ερωτευμένος με τις περισσότερες πρωταγωνίστριες των ταινιών του, όπως π.χ. την Μπριζίτ Μπαρντό  που στον καιρό της συνεργασίας τους οι γυμνές σκηνές της,  στάθηκαν οι ωραιότερες της σταδιοδρομίας της, προιόν ερωτικού πάθους για την πρωταγωνίστριά του....!

Χρόνια τώρα ο  Ζαν Λικ είναι περισσότερο "δικός μας" έχοντας πέσει στα δίχτυα του έρωτα μιας Ελληνίδας, η οποία είναι κόρη του διάσημου διευθυντή φωτογραφίας Αλέξη Γρίβα που ήταν και ο οπερατέρ της ταινίας: " Με κομμένη την ανάσα"

39 σχόλια:

α Κενταύρου είπε...

Αγαπητή φίλη ,καλά έκανες και άλλαξες ανάρτηση,ας αλλάξουμε κλίμα να ανέβουμε λίγο ψηλότερα.
Μια δική μας καλλιτέχνιδα και ένας Δεσπότης επί δικτατορίας δεν είχε δει, δεν είχε ακούσει για το φόνο,ο Δεσπότης σπούδαζε και είχε διάβασμα .
Ο πραγματικός καλλιτέχνης βρίσκει τον τρόπο να δείχνει έμπρακτα την αντίθεση του στην εκμετάλλευση των λαών.

MINIMARKET είπε...

ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!!
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ " ΠΑΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝ ΕΧΘΡΟΣ , ΠΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ! "

ELvA είπε...

Καλησπερα φιλη Καρυατιδα

Οταν ακουει κανεις επιφανεις ξενους, σαν τον Godard, να μιλανε με τετοιο θαυμασμο για την Ελλαδα, τι να σκεφτουμε τοτε για τους δικους μας ''πνευματικους ανθρωπους''που κοιτανε να φυγαδεψουν τα λεφτουδακια τους στο εξωτερικό ενω δε φαινεται να αγανακτουν με τις κυβερνησεις που μας εφεραν το ΔΝΤ και τη πολιτικη μας ζωη γεματη με σκανδαλα και διαφθορα υπευθυνα για την ασχημη κατασταση που ειμαστε τωρα.

Y.Γ. Καλα ολες οι αλλες πληροφοριες για τον Godard, Καρυατιδα μας, αλλα μεχρι και για το δεσμο του με Ελληνιδα εμαθες; Τι...πηγές εχεις; :)

iamaticus είπε...

Αν θελεις περνα...

Σου εχω κατι, που θα καταλαβεις τον ΓΚΟΝΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΦΩΣ!!!

....τι νομιζεις ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
ελα κι αν θες ΤΙΠΟΤΑ ΜΗ ΓΡΑΨΕΙΣ...
μονο ΔΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ.....
ευχαριστιες.

Θοδωρής Μπάρκας είπε...

Ευχαριστώ οποιονδήποτε ξένο πει δυο καλά λόγια για τη χώρα μου αυτό είναι σίγουρο ειδικά όποιον φέρει τη Δύση προ των δικών της ευθυνών.
Αλλά δεν με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα για τον εαυτό μου, ούτε μειώνει τις μικρές έστω ευθύνες που νιώθω ότι έχω ως πολίτης για την κατάντια μας..
Πολλοί όταν ακούνε τον Κον Μπεντίτ ή τον Γκοντάρ λένε: "Να είδες που τα λένε κι αυτοί. Δεν φταίμε εμείς. Φταίνε οι ξένοι που μας κατάντησαν έτσι".. Δεν λένε όμως ακριβώς αυτό ο Κον Μπεντίτ και ο Γκοντάρ, έτσι δεν είναι?

IonnKorr είπε...

Άρα λοιπόν υπάρχει εξήγηση πίσω από την φιλελληνική δήλωση του Γκοντάρ.

Δυστυχώς έτσι είναι πάντα. Σχεδόν πάντα μία δημόσια δήλωση επώνυμου προσώπου κρύβει πίσω ένα ολόκληρο και αρκετά περίπλοκο παρασκήνιο.
Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

kariatida62 είπε...

@a-Kentavrou:Nαι τον Δεσπότη τον ήξερα ποιος ήταν, η καλλιτέχνιδα δεν μουρχεται στο μυαλό που αναφέρεις...Εγώ απ'αυτούς τους καλλιτέχνες περιμένω και ελπίζω...

kariatida62 είπε...

@Μinimarket: Φίλε Μίνι μήπως υπερβάλλεις λίγο τώρα? Το μεταναστευτικό πρόβλημα περισσότερο απο τους Αθηναίους, νομίζω κανείς άλλος στην Ελλάδα δεν το βιώνει!
Εγώ πάντως δεν κάνω έτσι...όχι γιατί δεν διακρίνω πρόβλημα να δημιουργείται στην κοινωνία αλλά δεν μπορώ να μένω ασυγκίνητη μπροστά στο πρόβλημα των μεταναστών. Σίγουρα χρειάζεται οργάνωση και πολιτικό σχέδιο!
Μη τα βάζουμε μόνο με τους φουκαράδες βρε Μίνι! Δεν φταίνε αυτοί που ατύχησαν γιατί γεννήθηκαν σε κείνα τα μέρη...είναι άνθρωποι σαν κι'εμάς!

kariatida62 είπε...

@Εlva:Δυστυχώς όταν βλέπεις αυτές τις εκδηλώσεις ξένων ανθρώπων, πραγματικά χαμηλώνεις το κεφάλι και ντρέπεσαι εσύ για λογαριασμό των πολιτικών μας!
Μα τι λες τώρα Έλβα, τι νομίζεις οτι είμαι?
Μια δαιμόνια Στεφανίδου χαχαχα!!!(ο Ιησούς Χριστός Νικά και όλα τα κακά σκορπά)
Να το δει ο φίλος Άθεος αυτό που είπα για να ξορκίσω δεν θα ξαναπατήσει εδώ μέσα...:))

kariatida62 είπε...

@iamaticus: Δεν πειράζει που πέρασες και δεν άφησες σχόλιο για το φαγητό που σήμερα σας προσέφερα...
Τ'άλλα τάπαμε!

kariatida62 είπε...

@ Θοδωρής: Δεν διαφωνούμε καθόλου! Το είπα και πιο πάνω απαντώντας στην Έλβα!

kariatida62 είπε...

ΙοnnKorr: Γιατί πάντα να ψάχνουμε καχύποπτα για παρασκήνιο, βρε ΙοnnKorr?
Θέλεις να το πιάσουμε και έτσι? Σιγά την αγορά την Ελληνική στην οποία βασίζεται ο σκηνοθέτης!
Είναι σκεπτόμενος και ξέρει τι λέει! Είναι πιο κοντά στα βάσανα των λαών,καταννοεί και μιλά ειλικρινά και σταράτα προς τους μεγάλους χωρίς να φοβάται να θίξει και τις δικές τους ευθύνες! Υπερασπίζεται έναν λαό που αγαπά που βλέπει να τον διαπομπεύουν,στοχοποιούν και ζητούν να εξοντώσουν, για τα συμφέροντά τους. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο!

kariatida62 είπε...

@Μinimarket: Φίλε Μίνι, διάβασα πρόσφατα τα λόγια αυτά που νομίζω ότι ταιριάζουν στα παραπάνω που σου έγραψα:
"Όσο πληθαίνουν εκείνοι που υποφέρουν
τόσο πιο φυσικά φαίνονται τα δεινά τους.
Ποιος θα εμπόδιζε να βραχούν τα ψάρια στη θάλασσα;
Και αυτοί το ίδιο που τυραννιούνται,
μοιράζονται τούτη τη σκληρότητα
απέναντι σε αυτούς τους ίδιους.
Είναι τρομερό να βλέπεις
με πόση ευκολία προσαρμόζεται ο άνθρωπος,
όχι μόνο στα βάσανα των ξένων
αλλά και στα δικά του.
Όλοι όσοι έχουν αναλογιστεί
αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση,
αρνιούνται να επικαλεστούν
o ένας τον οίκτο του άλλου.
Αλλά είναι αναγκαίος o
οίκτος του καταπιεσμένου για τον καταπιεσμένο.
Είναι του κόσμου η ελπίδα.
Μπέρτολτ Μπρεχτ

(Ένα αφιέρωμα στο Μπρεχτ που έκανε στο μπλογκ της η φίλη Roadartist)

MINIMARKET είπε...

ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ !
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ !
ΑΛΛΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ .
ΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ( ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ) ΟΠΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !

μαχαιρης είπε...

AΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ
Τους ανθρωπους αυτους..και αλλους τετοιους θα επρεπε τουλαχιστον να τους φιλοξενουμε και να τους βαζουμε να τα λενε αυτα πολλες φορες...
Ακομη επρεπε να χρησιμοποιηθουν οι ομογενεις και οι καθηγητες στα διαφορα πανεπιστημια του
εξωτερικου ..
Δεν θα το θεωρουσα υπερβολη ακομα και συνεδριο να γινοταν με θεμα την προσφορα της Ελλαδας στην Ευρωπη...Οπου και βραβεια θα μπορουσαν να δωθουν σ εκεινους τους επωνυμους που θα προωθουσαν αυτην την ιδεα..
Το μεγαλυτερο βραβειο θα μπορουσε να ειναι μια ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ σε διαφορους τοπους του πιο σπουδαιου φιλου μας..
Σκεπτομαι ακομη και το διορισμο ΠΟΛΙΤΙΣΙΚΟΥ ΠΡΕΣΒΥ σε καθε χωρα που θα απαντουσε σε οποιον μας κατηγορει στη χωρα του...
ακομη
Θα μπορουσε η Ελλαδα να θεσπισει βραβεια για καθε ΧΩΡΑ φορεα η και οργανισμο που θα εκανε
δηλωσεις η αλλες ενεργειες υπερ μας...
Αυτες ειναι στιχειωδεις σκεψεις και ειμαι σιγουρος οτι ΟΛΟΙ κατι θα εχουμε σκεφθει πανω σ αυτο....
Αυτοι εκει πανω που κυβερνανε τι σκεπτονται...???
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΝΙΜΑΡΚΕΤ
ΚΥΡΙΕ σε παρακαλω να σκεφτεις και λιγο τα χιλιαδες ΜΙΚΤΑ ζευγαρια και τα παιδια τους...
Εσυ πως τα ονομαζεις τα παιδια αυτα..??
Ελληνες η αλλοδαπους..??

MINIMARKET είπε...

ΜΟΛΊΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ !
ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ...ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ !
ΠΟΤΕ , ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !
ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ .
ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ !
ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ !
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ , ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ( ΕΜΦΥΛΙΟ - ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ) ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ !
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ( ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ) ΛΑΜΒΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ , ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ .
Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΟΜΩΣ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ , ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΣΑΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ !!
ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟΙΚΟ : ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ?
ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ? ΜΠΟΡΕΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ .
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ !
ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ .
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΓΙΟ ΟΥΤΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ , ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΡΑΚ , ΟΥΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝ !

μαχαιρης είπε...

ΑΚΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΙΝΙΜΑΡΚΕΤ
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΧΙ ΜΕ 100 ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 50 Ε ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....???
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗΝ Α ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ...ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΡΩΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...???
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Σ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ..??
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ
ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..??
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΚΗΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ..??
ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΩ...
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΦΑΡΔΙΟΥ ΔΗΜ ΤΟΜΕΑ..
ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΕ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΩΡΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 16 ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝΕ...
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΥΡΙΕ....

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναλισκόμαστε σε διαμάχες για αλλοδαπούς και γηγενείς. Ας μείνουμε στην στάση του Γκοντάρ. Όποια σκοπιμότης κι αν υπάρχει ας δούμε για μια φορά και την καλή πλευρά χωρίς, ναι μεν αλλά. Δυστυχώς πάντα παριστάνουμε τους πονηρούς και ξύπνιους και στο τέλος μας την φέρνουν. Και ας μη τα ρίξουμε σε αυτούς που μας κυβερνούν. Δεν ανέβηκαν με πραξικόπημα εμείς τους διορίσαμε. Ας τους χαιρόμαστε λοιπόν.

ΞΗΜΕΡΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ είπε...

Σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς
είναι πολύ σημαντικό ν΄ακούγονται αυτές οι φωνές και κυρίως όχι από Ελληνες.

μαχαιρης είπε...

ΚΑΡΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

kariatida62 είπε...

@Kαλώς τους φίλους μου, εκφραστείτε...
Μαχαίρη γιατί ευχαριστείς?

α Κενταύρου είπε...

Η Μούσχουρη η καλλιτέχνης.
Εκεί ψηλά εκεί ψηλά στον Υμηττό υπήρχε κάποιο μυστικό .
Αν και όπως γνωρίζεις δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος γραφής.

kariatida62 είπε...

@Α-Κentavrou: Α!! ναι μάλιστα! Ξέρω ότι την εποχή της χούντας η Μελίνα που βρέθηκε σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι στην Γαλλία μαζί της για κάποια συνέντευξη άρχισε να μιλά εναντίον της Χούντας κι'εκείνη δεν έβγαζε μιλιά! Νευρίασε λοιπόν και την προκάλεσε:Εσύ δεν μιλάς, δεν λες τι γίνεται κάτω στην Ελλάδα?" Αυτή όμως φοβήθηκε?(έτσι ομολόγησε αργότερα) και απάντησε ότι δεν γνωρίζει και δεν ασχολείται με την πολιτική, οπότε εκεί ζωντανά στην κάμερα της tv η Μελίνα ασυγκράτητη γυρίζει και της δίνει μία σφαλιάρα μα μία σφαλιάρα που την θυμόταν χρόοονια πολλά και την διηγιόταν η ίδια όταν χρειάστηκε να μιλήσει για την προσωπικότητα της μεγάλης μας Μελίνας!

MINIMARKET είπε...

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ , ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ !!!!!
ΜΑΧΑΙΡΙ, ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ !!!!!
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ !!!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ ΩΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ( ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ) , ΑΝΑΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ !
ΛΟΙΠΟΝ !
ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ " ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ " ή " ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ " , ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΗΠΕΙΡΟ - ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ - ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ?
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ Η ΠΡΙΣΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ?
ΠΡΙΝ ΤΟ 14ΟΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ !!
ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ?
ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ?
ΕΙΠΟΑΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ , ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ !!!
ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ?
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !!
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ !!
ΕΙΔΕΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 16 ΤΟΥΣ ?
ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ! ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΕΙΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!ΑΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ?
ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ !
ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ( 68 % ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ?

MINIMARKET είπε...

ΚΑΡΙΑΤΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!
ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ !!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΜΑΧΑΙΡΗΣ !!!

kariatida62 είπε...

ΜΙΝΙΜΑΡΚΕΤ: Eσύ είσαι παλιός εδώ μέσα και ξέρεις καλά ότι δεν χρειάζεται κανείς να μ'ευχαριστεί. Κουβέντα κάνουμε βρε παιδιά και λέμε τις απόψεις μας δεν χρειάζεται να μαλώσουμε..! Ούτε είναι απαραίτητο να πείσει ο ένας τον άλλον! Αλήθειες λέει και ο φίλος Μαχαίρης μα αλοίμονο και ο Μίνι! Μη μένουμε απόλυτοι στις θέσεις μας!
Εγώ πάντως ευχαριστώ και τους δυό σας για την παρέα σας!

MINIMARKET είπε...

ΚΑΡΙΑΤΙΔΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΟΥ , ΟΥΤΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΗΚΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ !!
ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕΒΑΣΤΗ !!!
ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΡΘΑ ΣΕ " ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ¨ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ , ΑΥΤΕΣ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ( ΧΑΧΑΧΑ!! ) ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ !
ΠΑΝΤΑ ΗΡΕΜΕΣ ( ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ) ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ !
ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ " ΑΚΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ " ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΕΙΛΙΤΙΚΟ ΤΟΝΟ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ " ΚΥΡΙΕ..... " ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΡΩΝΙΑ , ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ !
ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΛΩΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !
ΕΓΩ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ !

dimitris είπε...

Kariatida62 καλημερα, απο τον γκονταρ αρχισες στους αλβανους φτασατε, ζωντανοι οι συνομιλητες σου, πολυ σωστα ολες οι αποψεις πρεπει να γραφονται, η συνθεση θα φερει το αλμα προς τα εμπρος. Τι θα γινει θα κανεις καμμια δημοσιογραφικη ερευνα σε βαθος για το τι ητανε η φιλικη εταιρεια, ξερεις εσυ, στο ψητο, οχι τα καθιερωμενα, πιστευω να ειναι καλυτερα ο καρπος του χεριου σου, αλλωστε χρειαζεται πολυ ψαξιμο και πολυ διαβασμα κυρια αρχισυντακτη για να βγει ενα αριστο δικο σου αποτελεσμα, ειδες ξεγλιστρησα, απο το θεμα και σου εγραψα ενα ''τονο''.

kariatida62 είπε...

@Μinimarket:Έχεις δίκιο! Είσαι απο τους πλέον ευγενικούς σχολιαστές μου! Μάλλον ο Μαχαίρης θα ήθελε να δώσει έμφαση στα λεγόμενά του και του βγήκε πιο αυστηρό το στυλ! Διάλογος πρέπει να γίνεται ακόμα και μεταξύ σας, άλλωστε οι περισσότεροι έχουμε γνωριστεί πια, καιρός να γνωριστούμε όλοι καλύτερα και με τον καινούργιο φίλο Μαχαίρη!

kariatida62 είπε...

@Δημήτρης: E, ναι! χαχαχα! Έτσι είναι και οι συζήτήσεις των τηλεπαραθύρων! Άλλο το θέμα αλλού η συζήτηση... Δικό μας το κανάλι Δημητράκη μου ότι θέλουμε λέμε, ότι θέλουμε γράφουμε ότι θέλουμε σχολιάζουμε! χαχαχα!
Την φιλική εταιρεία θα στην γράψω μα όχι τώρα καλοκαιριάτικα! Τα σχολεία εξ'άλλου έχουν σχεδόν τελειώσει, απο Φθινόπωρο πια!
Το μυαλό μου τώρα είναι πιο "ελαφρύ" λόγω καλοκαιρινών θερμοκρασιών! Χαχαχαχα
Αλλά δεν είναι καλύτερα ν'αφήσεις το πολιτικό ρεπορταζ εσύ και ν'ασχοληθείς με το θέμα? Θάναι μια αλλάγή για όλους μας!:)

Θοδωρής Μπάρκας είπε...

Εγώ ξέρω ότι όταν από το ένα θέμα ξεφεύγει μια συζήτηση προς κάποιο άλλο αυτό είναι γιατί το δεύτερο είναι πολύ πιο σημαντικό και απασχολεί τους συνομιλητές. Το μεταναστευτικό δεν είναι ένα απλό ζήτημα και χρειάζεται μεγάλη συζήτηση. Αλλά για να γίνει χρειάζεται να υπάρχει κατανόηση και σεβασμός.
Δυστυχώς (όχι εδώ μέσα ευτυχώς), σε πολλές συζητήσεις όποιος πει κάτι εναντίον της μετανάστευσης κρίνεται αυτομάτως ακροδεξιός ρατσιστής, και όποιος υπερασπιστεί τους μετανάστες πολλές φορές βαφτίζεται ακροαριστερός αντιπατριώτης.. Δεν κάνουμε δουλειά έτσι..

iamaticus είπε...

ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ ΧΑΙΡΕ!!!!!

Ηρθα επιτελους....

Ξενες μεριμνες,ποιηση,ασθενεις,ΤΟ ΙΚΑ (που λεγαμε..χα χα)και ΜΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ (που εκτελεσα...εκτος προγραμματος!!χα χα!!) με κρατησαν μακρια σου!!!

Γιατι Ο ΓΚΟΝΤΑΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ...με ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ...ειναι σιγουρο!!!

1)..Ειναι πια 80-αρης..

2)...Και μονο η δραστηριοποιηση του ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ

3)Θαμπορουσε να δημιουργησει ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...που να μην εχει σχεση με Ελλαδα,ας πουμε τιποτα...ΕΡΩΤΙΚΟ

Το μονο που με κανει επιφυλακτικο ειναι...Η ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ...


...γιατι ως γνωστον, οι νοσταλγουντες....ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ...τρεχουν τα σαλια τους!!!!

Και οπως γνωριζεις αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...

απλα στην ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΥΡΣΟΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΕΛΑΣ.....ΦΩΤΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!!
ευχαριστιες

σημειωση:Εκτελεσα εναν bloger ονοματι:Kanivallo (με δυο λαμδα):δες τα σχολια απο την εξαιρετικη-πανεξυπνη ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ:..ο Αντικανιβαλλος...ΤΟΥ ΕΡΙΞΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ!!!!ΧΑΧΑΧΑΑΑ!!!

iamaticus είπε...

...Να πεις στον IONNKORR...
οτι τετοιο τελος θα εχει ...ΑΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....(με την "καλη"εννοια του ΠΕΙΡΑΣΜΟΥ-ΠΛΑΝΗΣΕΩΣ...προκαλουσης επιπολαιως, ΠΑΙΔΙΣΚΗΣ)!!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!!!

kariatida62 είπε...

@ θοδωρής: Συμφωνώ Θοδωρή απόλυτα μαζί σου! Τα ταμπελάκια δεν βοηθούν πουθενά! Μόνο στις Λαικές αγορές!

kariatida62 είπε...

@Ιamaticus: Δεν μου έλειψες, γιατί όπου και να στρίψω τσουπ! μπροστά μου είσαι...γυριστρούλης πολύ!
Πού να πρωτοπαρακολουθήσω τις μπανταριές που ρίχνεις...! Βαράς δεξιά αριστερά και όποιον πάρει ο χάρος! Μου βάζεις και δύσκολα,ώρες-ώρες δυσνόητα,άντε να ξεκολλησω απο το p/c,αφού δεν έχω εντελώς αναλύσει το νόημα του ποιητή...
Να πάω και στον Κανίβαλλο να δω τι τούκανες και αυτού του δύσμοιρου! Πάλι αίματα θα μαζέψω? :))

kariatida62 είπε...

@ Προς όλους: Tώρα μη με παρεξηγήσετε δεν θέλω να σας διώξω απο τον χώρο μου, αλλά αξίζει όλοι να επισκεφτείτε τον κανίβαλλο που αναφέρει ο ιαματικός!
Το θέμα και ο διάλογός τους αφορά όλους μας!!!
Παρακαλώ...

kariatida62 είπε...

@Για τον φίλο που ήθελε να μου πει ένα μυστικό, θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι όταν έρχεται εδώ να αισθάνεται άνετα και να λέει ελεύθερα την γνώμη του!Δεν χρειάζεται ένταση, το μόνο που χρειάζεται είναι τεκμηριωμένος λόγος για να υποστηρίξει την άποψή του.
Τον ευχαριστώ πολύ

iamaticus είπε...

KALHMERAAAA!!!!
ante me tipota greklish tha se ksipnao???
GAMOTO!!!!!

Συγκινηθηκα bre συ ,χθες,
μ αυτα που εγραψες στον Κανιβαλλο.....

ΑΑΑΑ να ξερεις καμια φορα θα σου γραφω και ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ...
αλλα δε φταιω ΠΑΙΔΙ ΤΗς ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΗΣ ΕΙΜΑΙ...
Και κωλοπληκτρολογοσ+ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ: ΣΧΩΡΑΜΕ!!!

Αν θες μου απαντας: ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ??
(ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΙΑ).

...εγω δεν μπορω να πω ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ας πουμε, γιατι εχω πολυ σπανια (κλαδος παθολογιας..να ας πουμε κατι σαν ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟς,ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ,ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΚΛΠ)

kariatida62 είπε...

@iamaticus:Καλημέρα Ιαματικέ! Για την κλάση σου(χαχαχαχα) να είσαι ικανοποιημένος και μόνο που χειρίζεσαι το πληκτρολόγιο! Άλλοι ακόμα δεν ξέρουν τι σημαίνει p/c! Kαι ας είσαι και γιατρός ενδοκρινολόγος-ρευματολόγος-καρδιολόγος κ.λ.π.!
Εγώ φίλε μου, είμαι ανειδίκευτη! Δεν κολλάω στην διαδικτυακή μου ανωνυμία, γιατί χαχαχα δεν έχω τίποτα να κρύψω και τίποτα για το οποίο να ντρέπομαι! Απλά προσαρμόστηκα και παίζω με τους όρους του παιχνιδιού του blogging και σαν nickname επέλεξα την Καρυάτιδα! Ότι θα με ρωτάς λοιπόν, θα σου απαντώ και να ξέρεις ότι θα είναι πέρα για πέρα αληθινό!
Δεν είμαι τίποτα παραπάνω απο μια "Μαίρη Παναγιωταρά" μια εργαζόμενη μητέρα μια καλή νοικοκυρά!και συνεχίζω για τις ψευδαισθήσεις σου ...Δεν είμαι τίποτα το σπέσιαλ το καταπληκτικό...
Με πέρασες για φιλόλογο? Δυστυχώς δεν είμαι, γιατί θα μου άρεσε..είμαι απο τα παιδιά που η πατρίδα έκρινε μέσω των πρώτων πανελληνίων εξετάσεων(1980) ότι δεν άξιζα να σπουδάσω!
Αυτό βέβαια δεν μ'εμπόδισε να διαβάζω και να μαθαίνω...γιατί τελικώς επέλεξα να αποκτήσω πρώτα την ειδικότητα της "μητέρας-παιδαγωγού"
(Εχω δυο γιους 24 και 20 χρονών!)
Στην παραπάνω λοιπον ειδικότητα έχω αποκτησει PHD και ακόμα μελετώ...
Υ.Γ.Συγνώμη που απομυθοποίησα την εικόνα που έχεις σχηματίσει στα ποιητικά σου όνειρα ίσως για μένα αλλά θέλω να μιλώ την γλώσσα της αλήθειας,εφ'όσον αυτό διαισθάνθηκα ότι ζητούσες...