bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Tι σημαίνει αγγλικό Δίκαιο...

Οι φίλοι να με συγχωρέσουν που οι τελευταίες μου αναρτήσεις έχουν πολιτικό περιεχόμενο και ίσως τους κουράζω...
Αλλά αυτό το διάστημα δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο εκτός απο την δεινή κατάστασή μας και να προσπαθώ να ενημερώνομαι!
Οποιος θέλει να μου κάνει παρέα και να σχολιάζουμε μπορεί ν'ακούσει και αυτή την εκπομπή του Μάνου Κακλαμάνου.
Η εκπομπή σήμερα φιλοξένησε τον Νομικό Μάριο Μαρινάκο που έχει ασχοληθεί με το Διεθνές Δίκαιο και θα τον ακούσουμε να μας εξηγεί τι εστί Αγγλικό Δίκαιο.

Καλή σας ακρόαση!

12 σχόλια:

MINIMARKET είπε...

Το ξέρουμε , το ξέρουμε ....και το λέγαμε πρίν από τις εκλογές του 2009 , πως αυτός ήταν ο τελικός τους στόχος .
Ολα τα άλλα είναι για την παραπλάνηση του κόσμου .

kariatida62 είπε...

@MINIMARKET:Κάποιοι τα γνώριζαν, κάποιοι τα υποψιάζονταν, κάποιοι δυσπιστούσαν!
Ήρθε η ώρα να μάθει ο Ελληνικός Λαός όλη την αλήθεια και να προετοιμαστεί για το τι τον περιμένει...στο χέρι του είναι να ανατρέψει έστω και την ύστατη στιγμή τα σχέδιά τους...!

logia είπε...

Καρυ μου γιατι δεν βρίσκω κάτι να ακούσω;
που το έχεις κρύψει;

kariatida62 είπε...

@logia: Eίναι ακριβώς κάτω απο το καλή σας ακρόαση. Απλά ο γκούγκλης σου κάνει κολπάκια. Μπες βγες-ανανέωσε την σελίδα και θα σου εμφανιστεί!
Το ίδιο κάνει και σε μένα πολλές φορές!
Κανονικά με το που θα μπεις πρέπει να ακούς να παίζει αυτόματα. Αλλά αν δεν στο κάνει αυτό πάντα το κουμπί

Αγγελική είπε...

φίλη μου μια καλησπέρα απο μένα και όσο για το αγγλικό δίκαιο θα το υποστούμε φοβάμαι κι αυτό όπως και όλα τα άλλα.Δυστυχώς...

kariatida62 είπε...

@MΑΙΡΗ:Άργησαν να αντιδράσουν αυτοί οι κύριοι, διότι ήταν βολεμένοι με την κατάσταση που επικρατούσε?
Κάλιο αργά παρά ποτέ.!!!!
Γερμανικό προϊόν όσο καλό και να είναι - δεν το πλησιάζουμε ούτε για να το δούμε.!!!
Τα LIDL κομμένα. Ούτε απέξω δεν περνάμε. Μποϋκοτάζ.!!!

οιKONOMIA
Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012 - 19:30
Σε κοινό μέτωπο δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί κατά των μέτρων
Εκτύπωση σελίδας
Αποθήκευση σελίδας
Αποστολή με e-mail
Προσθήκη στο αρχείο
Μέγεθος κειμένου
Του Παναγιώτη Στάθη

Κοινό μέτωπο δράσης συγκροτούν οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της χώρας, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες αντίστασης απέναντι στην αποδόμηση που όπως καταγγέλλουν συντελείται σε κάθε έννοια κοινωνικού κράτους και κράτους δικαίου.

Σε συνεδρίαση της Συντονιστικής επιτροπής των Προέδρων των Δικηγορικών συλλόγων Ελλάδος στην οποία συμμετείχαν οι Πρόεδροι του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Χρήστος Σπίρτζης αποφασίστηκε η από κοινού δραστηριοποίηση των επιστημονικών φορέων της χώρας, με στόχο τη δημιουργία ενός δικτύου προστασία του πολίτη, σε αυτό το «δυσμενές και άκρως δυσοίωνο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί» όπου «οι θεσμοί πλήττονται κατά τρόπο πρωτοφανή και συνταγματικά ανεπίτρεπτο».

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αφού καταδικάστηκε απερίφραστα «η ανεξέλεγκτη δράση εξωθεσμικών και δημοκρατικά ανομιμοποίητων παραγόντων οι οποίοι - υπό την ανοχή δυστυχώς της πολιτικής ηγεσίας του τόπου - καταλήγουν να υποκαθιστούν τις συνταγματικά προβλεπόμενες εξουσίες» ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση σειρά ενεργειών που περιλαμβάνουν:

-Πραγματοποίησης κοινής απεργίας και αποχής,
-Διοργάνωσης ημερίδας για την ανάδειξη των κοινών προβλημάτων των μελών των τριών επιστημονικών φορέων, συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και συναυλίας,
-Ανάληψη ποικίλων δράσεων για την ενημέρωση των αντίστοιχων φορέων σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης,
-Από κοινού διοργάνωση εκδήλωσης κατάθεσης και καταγραφής προβληματισμών και ανταλλαγής απόψεων στις Βρυξέλλες,
-Συγκρότησης ειδικών επιτροπών, οι οποίες θα κληθούν να επεξεργαστούν ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο ανάπτυξης της χώρας και εξόδου της από την παρούσα κρίση,
-Διενέργεια ελέγχων σε κτήρια πραγματικά κλειστών αγορών (τραπεζικά καταστήματα, supermarkets, κλπ για θέματα υγιεινής και ασφάλειας πολιτών και εργαζομένων και χωροταξικών και πολεοδομικών παραβάσεων),
-«Μποϋκοτάζ» στα γερμανικά προϊόντα, ενέργεια στην οποία καλούν να ανταποκριθεί το σύνολο των Ελλήνων πολιτών, ως ελάχιστη και συμβολική ένδειξη διαμαρτυρίας στην έλλειψη αλληλεγγύης που θα αναμενόταν από τη Γερμανία.

kariatida62 είπε...

@προς όλους:
Aκούστε εδώ τι είπε σήμερα ο
Bαρουφάκης

Οικοδόμος είπε...

Καλησπέρα. Δεν έχω κουράγιο ν' ακούσω μια ώρα εκπομπής, μετά από μια τόσο εξουθενωτική μέρα. Θα σχολιάσω όμως το ...σχόλιό σου, ή μάλλον την ανακοίνωση που παραθέτεις στο σχόλιό σου. Η υποκρισία τους δεν έχει όρια καλή μου. Ξέρω θα σε... φτιάξω πάλι, αλλά τι να κάνω;

"-Συγκρότησης ειδικών επιτροπών, οι οποίες θα κληθούν να επεξεργαστούν ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο ανάπτυξης της χώρας και εξόδου της από την παρούσα κρίση,"

Που ήταν οι λεβέντες μέχρι τώρα;
Πες τους κρύωσε ο τραχανάς.

"-Διενέργεια ελέγχων σε κτήρια πραγματικά κλειστών αγορών (τραπεζικά καταστήματα, supermarkets, κλπ για θέματα υγιεινής και ασφάλειας πολιτών και εργαζομένων και χωροταξικών και πολεοδομικών παραβάσεων),"

Οι έλεγχοι θα γίνουν για να τους ...εκδικηθούμε, ή μήπως γιατί είναι στα καθήκοντά μας να τους κάνουμε, αλλά μέχρι τώρα...δεν;

"-«Μποϋκοτάζ» στα γερμανικά προϊόντα, ενέργεια στην οποία καλούν να ανταποκριθεί το σύνολο των Ελλήνων πολιτών, ως ελάχιστη και συμβολική ένδειξη διαμαρτυρίας στην έλλειψη αλληλεγγύης που θα αναμενόταν από τη Γερμανία."

Έχω να κάνω μια καλύτερη και πιο αποτελεσματική πρόταση: Να κρατήσουμε όλοι μαζί την αναπνοή μας, μήπως τους πείσουμε πριν... σκάσουμε! Έχει χαθεί κάθε σοβαρότητα πια.
Καλή δύναμη!

kariatida62 είπε...

@oikodomos: Δυστυχώς Οικοδόμε,
Είμαι πλεον πεπεισμένη! Λαική εξέργεση τώρα! Εγώ δεν κρατώ την αναπνοή μου για να σκάσω...
Καλή ξεκούραση

Άιναφετς είπε...

Άντεξα...μέχρι το τέλος και μπράβο μου!...το θρίλερ συνεχίζεται, το μόνο φωτάκι που διακρίνω είναι η οργανωμένη και νομοθετικά κατοχυρωμένη αντίδραση των δικηγόρων...για να δούμε αν θα κινηθούν!
Μακριά από τους άθλιους Άγγλους (η ιστορία το έχει ήδη αποδείξει!)
Πάω να ακούσω Μότσαρτ να μου πέσει η πίεση, γιατί συνέχεια έχει ο Βαρουφάκης!
Φιλάκια?

Άιναφετς είπε...

Άκουσα και τον Βαρουφάκη η συνέντευξη του κατανοητή "ακούγεται" πολύ πιο εύκολα από του δικηγόρου και με βρίσκει σύμφωνη... θα τον ακούσει όμως κανείς;

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Κάρυ!

kariatida62 είπε...

@Αιναφετς: O Bαρουφάκης είναι πολύ κατανοητός. Εξίσου και ο Καζάκης,
Να τους παρακολουθείτε...
Εγώ ευχαριστώ που πέρασες!