bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Τουρκική "σταυροφορία" με τις ευλογίες μας!

 Τα τελευταία χρόνια ένας τουρκικός "ιστός της αράχνης" έχει απλωθεί σ'όλη την Θράκη με την αδιαφορία αν όχι ακόμα και την εύνοια της ελληνικής διοίκησης, προωθώντας ανεξέλεγκτα μια ανθελληνική και παράλληλα μια εθνικιστική τουρκική προπαγάνδα.
Ο Ιστός αυτός αποτελείται απο διάφορα τουρκόφρονα ιδρύματα, ενώσεις, σωματεία, θρησκευτικά κέντρα, όπως οι δύο ψευτομουφτείες της Ξάνθης και της Κομοτηνής, και το κυριότερο, με ένα ισχυρό δίκτυο τουρκόφρονων ΜΜΕ.
 Όλα αυτά είναι εντεταλμένα στη γραμμή του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, με κύριο στόχο την, σε πρώτη φάση, συνδιοίκηση της περιοχής με την Τουρκία και στην συνέχεια την πλήρη αυτονόμησή της κατά το παράδειγμα του Κοσόβου, στο πλαίσιο του νεο-οθωμανικού τόξου που προβάλλεται ως η βασική σύγχρονη επιλογή του τουρκικού επεκτατισμού στην περιοχή.΄
΄Ολοι οι εκάστοτε εκλεγμένοι μουσουλμάνοι βουλευτές κινούνται σε αυτή΄ την γραμμή, ενώ δεν κρύβεται ότι συχνά πηγαίνουν στην Άγκυρα για ανανέωση των απευθείας επαφών τους με την τουρική πολιτική ηγεσία, έτσι ώστε να ευθυγραμμίζονται καλύτερα με τον τουρκικό επεκτατισμό.
Ο περίφημος ψευτομουφτής της Κομοτηνής, Ιμπραήμ Σερίφ, απο τους πρωταγωνιστές της ανθελληνικής προπαγάνδας στην Θράκη!
Είναι χαρακτηριστικό πως ο εκπρόσωπος της τουρκικής διπλωματίας, δηλαδή ο Τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής MUSTAFA SARNIC διετέλεσε πρέσβης της Τουρκίας στο Κοσσυφοπέδιο παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη ενός φιλοτουρκικού ισλαμικού τόξου στα Βαλκάνια. 
Ο SARNIC με την βοήθεια των δύο ψευτομουφτήδων του Αχμέτ Μετέ της Ξάνθης και του Ιμπραήμ Σερίφ της Κομοτηνής, καθοδηγεί όλο αυτό το φιλοτουρκικό δίκτυο για την καλύτερη επίτευξη των τουρκικών στόχων. 
Οι κυριότερες τουρκόφρονες οργανώσεις που επιδιώκουν την απόσχιση της Θράκης και δραστηριοποιούνται προκλητικότατα, ουσιαστικά ανενόχλητα απο την ελληνική πολιτεία, είναι η "Τουρκική Ενωση Κομοτηνής" το εθνικιστικό κόμμα DEB(παράρτημα του ΜΗΡ του τουρκικού εθνικιστικού κόμματος), η Επιτροπή Αλληλεγγύης της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, το Ιδρυμα Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης, ο Σύλλογος Επιστημόνων της Δυτικής Θράκης, η Τουρκική Ένωση Καθηγητών της Κομοτηνής, η Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης της Ευρώπης, η περίφημη Συμβουλευτική Επιτροπή μια άτυπη τοπική κυβέρνηση και η Επιτροπή Διεθνοποίησης του ζητήματος της αναγνώρισης της τουρκικής μειονότητας, η οποία έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα μέχρι και στον ΟΗΕ για να καταγγείλει ότι το ελληνικό κράτος καταπατά τα στοιχειώδη δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας της Θράκης.
Ο μειονοτικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, Τσετίν Μαντατζί, που εξελέγη για  πρώτη φορά το 2007, θεωρείται απο τους αυθεντικότερους εκπροσώπους της τουρκικής πολιτικής στη Θράκη
Παρ'όλες όμως τις κατηγορίες που κατά καιρούς εκτοξεύουν παράγοντες της μειονότητας κατά του ελληνικού κράτους για καταπίεση όπως δείχνουν τα στοιχεία τα οποία και οι ίδιοι οι Τούρκοι έχουν δημοσιεύσει, η κατάσταση της μειονότητας βελτιώνεται κάθε χρόνο όλο και πιο πολύ, με εντυπωσιακό τρόπο, δημιουργώντας μεγάλη πίκρα στην προσπάθεια να συγκριθεί η κατάστασή της με την αντίστοιχη της ελληνικής ομογένειας της Κωνσταντινούπολης.
Οπως αναφέρουν τα ίδια τα τουρκικά στοιχεία ήδη απο το σχολικό έτος 2001-2002, η τουρκική γλώσσα είχε εισαχθεί σαν ισότιμη της ελληνικής σε 223 σχολεία της μειονότητας, ενώ τα τουρκικά θεωρούνται ως κύρια γλώσσα σε δύο μειονοτικά γυμνάσια της Ξάνθης, σε ένα γυμνάσιο της Κομοτηνής και σε ένα κολέγιο της Κομοτηνής. Παράλληλα έχει προαχθεί και η θρησκευτική παιδεία, που τα τελευταία χρόνια σε αντιστοιχία με τις εξελίξεις στην Τουρκία, βρίσκει στην περιοχή της μειονόητας μεγάλη άνθηση. Ετσι μια σειρά μεντρεσέδων (θρησκευτικά σχολεία του Ισλάμ) έχουν ξεφυτρώσει σε πολλές περιοχές της Δυτικής Θράκης με ιδιαίτερη αναφορά στον μεγάλο μεντρεσέ του Εχίνου της Ξάνθης, ο οποίος ενισχύεται και απο κονδύλια που έχουν έρθει απευθείας απο την Τουρκία.
Εκτός όμως απο την εκπαίδευση, η μειονότητα τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει ένα εξαιρετικά ευρύ δίκτυο ΜΜΕ απο τα οποία τα περισσότερα είναι συντεταγμένα με την γραμμή της Άγκυρας και προωθούν την τουρκική πολιτική στην περιοχή.
Η τουρκική τράπεζα Ζιραάτ μπανκασί στην Κομοτηνή, που θεωρήθηκε απο την μειονότητα ως η αρχή της οικονομικής  υποδούλωσης της Θράκης στην ανερχόμενη τουρκική οικονομία.
Οι εφημερίδες αυτές είναι: Γκιουντέμ(ημερησία)εθνικιστικών πεποιθήσεων της γνωστής μειονοτικής δημοσιογράφου Χούλια Εμίν, που συνδέεται με προσωπική φιλία με τον πρώην υπουργό και βουλευτή της Ν.Δημοκρατίας κ. Ε. Στυλιανίδη. Η Εμίν είχε στην τουρκική κρατική τηλεόραση τακτική εβδομαδιαία εκπομπή για την Θράκη, η οποία παρουσιάζονταν σαν μια επαρχία της μεγάλης Τουρκίας και στην οποία είχε προβάλλει και τον κ. Στυλιανίδη. Η εκπομπή αυτή έχει το χαρακτηριστικό τίτλο : ΒΙΖ ΒURADAYIZ δηλαδή Εμείς είμαστε Εδώ! Μοναδικό στόχο και σκοπό έχει να παρουσιάσει την Θράκη ως καθαρή τουρκική περιοχή και ότι εκεί υπάρχει μόνο μια τουρκική κοινότητα που ακόμα δεν έχει αυτονομηθεί απο το καταπιεστικό ελληνικό κράτος.
Αλλες εφημερίδες είναι: η Μπιρλίκ(Ενότητα) εθνικιστική και φιλοπασοκική, Γιενή Τζουμχουριέτ(Νέα Πολιτεία), Τράκιανιν Σεσί(η φωνή της Θράκης), Ντιαλόγκ(Διάλογος),Ολάι(Γεγονός), Μιλλέτ(Έθνος), Μπουλτέν (Δελτίο). Παράλληλα εκδίδονται τέσσερα τουρκόφωνα περιοδικά.
Σήμερα στην Θράκη λειρουργούν τέσσερις ραδιοφωνικοί σταθμοί υπό τον έλεγχο της μειονότητας.
(CITI FM,JOYFM,ISI FM και YILDIZ FM.)
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Ο Κεντρικός μοχλλός με έδρα την Κωνσταντινούπολη
Αξίζει να σταθούμε στον κεντρικό μοχλό της τουρκικής προπαγάνδας στην Δυτική Θράκη που είναι το λεγόμενο "Ιδρυμα Αληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης" που εδράζεται στην Κωνσταντινούπολη , στην περιοχή του Κιουτσούκ Τσεκμετζέ.
Το ίδρυμα αυτό έχει δραστηριοποιηθεί με ενταντικό ρυθμό τα τελευταία χρόνια, για την προώθηση της επίσημης αναγνώρισης της τουρκικής μειονότητας στην Δυτική Θράκη, κατά παράβαση της συνθήκης της Λωζάνης, η οποία αναγνωρίζει θρησκευτική μειονότητα. 
Αλλωστε μέχρι την δεκαετία του '50, η μειονότητα ήταν πράγματι μόνο θρησκευτική και μάλιστα είχε βασικές διαφορές με το κεμαλικό καθεστώς, το οποίο κατηγορούσε σαν άθεο, ενώ η ίδια η Τουρκία αδιαφορούσε τελείως για την κατάστασή της απασχολούμενη με τα έντονα εσωτερικά της προβλήματα.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δίνει το ίδιο το ίδρυμα, σκοπός του είναι η αλληλεγγύη μεταξύ των Τούρκων της Δυτικής Θράκης και η εξασφάλιση βοήθειας στον κοινωνικό και πολιτιστικό τομέα. 
Για τον σκοπό αυητό έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια στην έκδοση περιοδικών, εφημερίδων και κατάλληλων ιστορικών βιβλίων για την ενημέρωση της κοινής γνώμης για την τουρκική ιστορία της Δυτικής Θράκης και την κατάσταση της τουρκικής μειονότητας  και για να καταγγείλει το ελληνικό κράτος που δεν αναγνωρίζει την τουρκική ταυτότητα σαν αποκλειστική ταυτότητα της μειονότητας αποκλείοντας τους μη τουρκόφρονες, όπως τους Αθίγγγανους και κυρίως τους Πομάκους. 
Τα μέλη του ιδρύματος έχουν αναπτύξει έντονη δραστηριότητα σε διάφορους τομείς μέσα στην ίδια την Δυτική Θράκη όπως οικονομία, τέχνη, μουσική, σπορ, φολκλορικές εκδηλώσεις, για να τονίσουν την αλληλεγγύη των Τούρκων της Δυτικής Θράκης και την προβολή των αιτημάτων τους κυρίως σε διεθνές επίπεδο!
Η κεντρική έδρα τους είναι η Κωνσταντινούπολη και η διοίκηση του χωρίζεται σε τρεις τομείς: A) Γενική Γραμματεία, Β) Διεύθυνση Νεότητας και γ) Διεύθυνση Γυναικών της Δυτικής Θράκης.
Για πρώτη φορά δραστηριοποιήθηκε έντονα στις δημοτικές εκλογές του 2002 ενώ οι κατά καιρούς εκλεγμένοι δημοτικοί άρχοντες στους δήμους: Χαλίτ Μεχμέτ, δήμος Αριανά, (Κοζλούκεπιρ)νομού Ροδόπης, ΕρντογάνΣαίτ, δήμος Σώστη(Σουσιούρκιοι) νομού Ροδόπης, Χασάν Χακί Κασίφ, δήμος Σίρκελι νομού Ροδόπης και Μουτζαχίτ Ντουκαντζί, δήμος Μικίς(ο περίφημος δήμαρχος της Μικής ή Μουσταφάοβά, όπως την αποκαλούν οι Τούρκοι Μουτζαχίτ Ντουκαντζί, θεωρείται, αν και Πομάκος, απο τους "σταυροφόρους"της τουρκικής πολιτικής στην περιοχή, ενώ να σημειωθεί ότι στον ίδιο δήμο  υπάγεται και το χωριό Γλαύκη, απ'όπου είναι η περίφημη Γκιουλμπεγιάζ Καραχασάν,(τέως υποψήφια υπερνομάρχης του ΠΑΣΟΚ, νομού Ξάνθης), διετέλεσαν όλοι μέλη του ιδρύματος.


Από το Χωνί που κρατούσε ο Νίκος Χειλαδάκης

Υ.γ .1. Μην ξεχάσεις φιλενάδα και δεν παρακολουθήσεις απόψε την συνέχεια της φοβερής τουρκικής τηλεοπτικής σειράς του Mega ,να μου πεις και μένα τελικά τι απέγινε, σφάχτηκαν στην ποδιά της Σιλά (πρώην Εζέλ)ο Μποράν-Αγάς με τον Τζιχάν ή ακόμα?!?!
2. Τελευταίως φιλενάδα σαν να μου φαίνεται ότι μοιάζεις όλο και περισσότερο με  την Χάμκω την μάνα του Αλή Πασά! Τι δεν την ξέρεις? Θα σου πω μια μέρα την ιστορία της και θα δακρύσεις περισσότερο απ'ότι έχεις δρακρύσει με την Σεχρεζάτ και τον Ονούρ...
3. Φιλενάδα αποβλακω-μαμήθηκες στον Βόσπορο για δυο κιλά ηλιόσπορο που έγραψε και το καλόπαιδο με τα "φρουτάκια"  του ΛΑΟΣ και πρώην του ΠΑΣΟΚ  Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος.
4. Φιλενάδα δεν αντέχω άλλο την αφέλεια και την αδιαφορία σου!
Μ'εχεις κάνει Τούρκο και δεν αργεί η ώρα που θα πάρω τα όρη και τα βουνά...και να γνωρίζεις καλά πως  η αιτία θα είσαι ΕΣΥ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!

20 σχόλια:

maria είπε...

Κάρυ, οι γείτονές μας ακολουθούν σιγά σιγά ένα σχέδιο που εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους στη περιοχή της Θράκης. Αυτοί ενεργούν πολύ καλά προσφέροντας στους ομοθρήσκους τους αυτά που δεν τους προσφέρει η πατρίδα τους(η Ελλάδα)
Η Ελληνική πολιτεία στρουθοκαμιλίζει και αφού αγκαλιάσει διάφορους παράγοντες της περιοχής, τους αφήνει να αλλωνίζουν προωθόντας τα συμφέροντα της Τουρκίας.
απο την μιά η Τουρκία απο την άλλη τα Σκόπια, τα σύνορά μας μετά απο μερικά χρόνια θα είναι κοντά στη Λάρισσα.
σε φιλώ

kariatida62 είπε...

@maria: Στην φιλενάδα μου Μαρία μου να τα πεις...που ψηφίζει ενημερωμένη απο την Σιλά του ΜEGA!
Μην την ξυπνάς απο το όνειρο που ζει στις Χίλιες και μια νύχτες....

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΚΑΡΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΝΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ; ΟΛΟ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ...ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡ.....
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ......
ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ...
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.....
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!

kariatida62 είπε...

@Effie's Sweet Home Design: Aχ...την θυμάμαι, θυμάμαι τον αγώνα της και τον πόλεμο που δέχτηκε!
Ποιος ν'ενδιαφερθεί Εφη μου?
Οι μισοί Ελληνες διώχνουν άρον-άρον τα παιδιά τους και οι άλλοι μισοί ελπίζουν στον Θεό της Ελλάδας και στις προφητείες του Παίσιου.
Είμαι τόσο απογοητευμένη Εφη...μόλις διάβασα και την συνέντευξη του φιλοευρωπαιστή οικονομολόγου καθηγητή Γιαννη Βαρουφάκη που έδωσε στο ΒΒC της Αυστραλίας με τίτλο "η Ελλάδα έχει τελειώσει" και απόγινα..! :(

Thalassenia είπε...

Ας τα δει αυτά η διπλωματία και η εξωτερική πολιτική μας. -Λες και δεν τα ξέρουν-
Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και μεις .... τσακωνόμαστε για την καρέκλα που έχει και βόμβα από κάτω.

Χανόμαστε, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

kariatida62 είπε...

@Thalassenia: Nα τα διαβάσει ο κοσμάκης που επιλέγει και ψηφίζει...αλλά βλέπεις δεν ευκαιρεί να διαβάσει αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα του.
Άλλα τον απασχολούν και για να ξεχαστεί βλέπει τους έρωτες της Σιλά...

ElenaG είπε...

βρε Κάρυ μου αυτοί ότι κάνουν καλά το κάνουν...εμείς τι κάνουμε;...δεν μπρορεί ρε μάνα μου κάτι μας ψεκάζουν...τυφλοί είμαστε;...κουφοί είμαστε;...ηλίθιοι είμαστε;...προδότες και δοσίλογοι είμαστε;...

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική ανάρτηγση, τεκμηριωμένη για ένα καυτό θέμα που κάποτε θα πληρώσουμε.

Δυστυχώς έχουμε αφήσει τα Εθνικά θέματα στην Χρυσή Αυγή και στην ακροδεξιά.

Είσαι από τις ελάχιστες προοδευτικές φωνές που δεν εκχωρείς τον πατριωτισμό και τα Εθνικά θέματα σε δεξιά και ακροδεξιά.
Μπράβο σου !!

Βέβαια... να τα λέμε όλα... ο ΣΥΡΙΖΑ κατά ατην συντριπτική του πλειοψηφία σε αυτά τα θέματα "θολοκουλτουρεύεται"... Και η ΔΗΜΑΡ με τη Ρεπούση...

Να γίνουμε αρνάκια, να μιλάμε για συναδελφωση, κατανόηση του διαφορετικού και άλλα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ μεν,

ΑΛΛΑ...

ΟΧΙ εν μέσω λύκων που περιμένουν να γυρίσει αδιάφορα ο τσοπάνηςν από την άλλη για να μας την πέσουν.

Δυστυχώς... εθνική αριστερά δεν υπάρχει πλέον... κάποτρε πηγαίνανε στο απόσπασμα με τον Εθνικό ύμνο... τώρα... ο Κολοκοτρωνης τρομοκράτης, από τη Σμύρνη φύγαμε ενώ οι Τούρκοι έκλαιγαν να μη τους το κάνουμε αυτό, φασίστας και ακροδεξιός όποιος αγαπά την πατρίδα του και μιλά για αυτήν...

Με έφτιαξες πάλι !!

kariatida62 είπε...

@ΕLENA G: Εμείς τι κάνουμε???
Δεν ξέρεις τι κάνουμε? Παρακολουθούμε ανελλιπώς την Σιλά! Πριν παρακολουθούσαμε την Εζέλ και ακόμα πιο πριν δεν χάναμε την Σεχρεζάντ και τον Ονούρ! Να τι κάνουμε!

kariatida62 είπε...

@GIP: Τζιπάκο μου, μάτια μου, σου άρεσε? Το βρήκες τεκμηριωμένο?
Θέλεις να σου πω απο πού βρήκα όλα αυτά τα αδιάψευστα στοιχεία?
Αυτό το αναλυτικό ρεπορταζ?
Σε ποιανού φυλλάδα?
Σίγουρα όχι του Μιχαλολιάκου!
Ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxa!

dimitris είπε...

kariatida62 καλημερα, δηλαδη τωρα τι εγινε ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ?
Που ησουν οταν η μαρουδα-μπενακη χρονια πριν ελεγε στον παπουλια για ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ.
Ξεχασες δηλωσεις ''κορυφαιων'' πολιτικων-παγκαλου-οτι για να κοιμομαστε ησυχοι δεν πειραζει να ''παραχωρησουμε'' ''λιγη'' Ελληνικη γη?
Δεν ''διαβαζεις'' οταν ΠΡΕΠΕΙ και τα θυμασαι οποτε ''θελεις''.
Αλλωστε οι ''κυβερονσυγκυβερνησεις'' εχουν εκχωρησει την κυριαρχια της πατριδας μας ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ στα ''παλληκαρια'' του νατο, του δντ, της τροικας και ο κοσμος ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ, μας τα λενε σε ''δοσεις'' αλλα εμεις εκεινη την στιγμη που μας τα λενε.................ξυναμαστε, ωσπου ενα πρωι,,,,,,,,,,,,κομιζουμε γλαυκα στην Αθηνα.
Περαστικα μας λοιπον και προσοχη ''οποιος'' παρει τα βουνα, οχι με...................ξοφτερνο και δωδεκαποντο...

MINIMARKET είπε...

Και για να έχουμε μια πλήρη εικόνα του θέματος διαβάσε και αυτή την είδηση : Ένταση και μικροεπεισόδια στη Θεσσαλονίκη, κατά την επίσκεψη του αρχηγού της Τουρκικής εγκληματικής οργάνωσης “Γκρίζοι Λύκοι”.
Τον Τούρκο αξιωματούχο, “υποδέχθηκαν” Κύπριοι φοιτητές κατά την επίσκεψή του στο Τουρκικό προξενείο, όταν έκανε την εμφάνισή της ομάδα 15-20 φασιστών, οι οποίοι..
πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση στους Κύπριους φοιτητές, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του ελληνικού εθνικισμού και ….της Χρυσής Αυγής και προπάθησαν να επιτεθούν σε όσους κρατούσαν ελληνικές σημαίες.
Οι ακροαριστεροί φασίστες, που εκείνη την ώρα έπαιζαν τάβλι στα καφέ πέριξ της Ροτόντας, ενοχλήθηκαν από το σύνθημα “σκατά, σκατά, στον τάφο του Κεμάλ”, που προσέβαλε το Κεμαλοναζί καθεστώς, που τόσο θαυμάζουν.
Η αστυνομία απώθησε αρχικά τους διαδηλωτές και στη συνέχεια προστάτεψε αποτελεσματικά τους ακροαριστερούς φασίστες θαυμαστές των Γκρίζων Λύκων, από την μήνιν των διαδηλωτών.
Οι λιγοστοί ακροαριστεροί φασίστες, με την αστυνομία να τους φρουρεί, επιδόθηκαν σε λεκτικές αψιμαχίες με τους Κύπριους διαδηλωτές.

kariatida62 είπε...

@dimitris: Δημητράκη μου εδώ ήμουν πάντα, και διαδικτυακά τρία χρόνια τώρα εδώ ήμουν και αντιμετώπιζα την καχυποψία και τις σπόντες σας για εθνικιστικές μου τάχα απόψεις και θέσεις!
Εσύ ως παλιός μπλογκόφιλος έχεις να θυμάσαι αρκετά...
Τώρα όσο για το ξώφτερνο και το δωδεκάποντο που αναφέρεις, θα πρέπει να σου θυμίσω πως κι'ενας άλλος παλιός μπλόγκερ μου το πέταξε στην μούρη και αφού πρώτα τον στόλισα κανονικότατα τον διαβεβαίωσα πως δεν κολλάμε πουθενά! Ισορροπούμε το ίδιο ικανά και στο δωδεκάποντο αλλά και στην αντάρτικη αρβύλα! Αμα λάχει μάλιστα την βγάζουμε και αυτή και το δωδεκάποντο και την σφυρίζουμε στο δόξα πατρί του απέναντι!
Δεν θα σου συνιστούσα να την δοκιμάσεις...το νού σου!

kariatida62 είπε...

@ΜΙΝΙΜΑΡΚΕΤ:Δεν κατάλαβα πολλά! Ποιοι (Κύπριοι?)
υποδέχτηκαν τον αξιωματούχο των γκρίζων λύκων, ποιοι έβριζαν και ποιοι ακριβώς έπαιζαν τάβλι!
Ενα γνωρίζω και το δηλώνω καθαρά και απερίφραστα!
Την εθνική προστασία και ανεξαρτησία της πατρίδας μου αρνούμαι να την εμπιστευτώ σε Νεοναζιστικά κινήματα τύπου οπαδών Χρυσής Αυγής!
Είναι ντροπή για όλους μας η ιστορία της Ελλάδας να αφήνεται στις "υπερασπιστικές μεθόδους" της Χρυσής Αυγής και των "καλόπαιδων" που την στελεχώνουν!!!

dimitris είπε...

kariatida62 ωρε οτι γραφω δεν σημαινει οτι ειναι μπηχτη σ'εσενα, γραφω γενικα για οσους ''ονειρευονται'' μπουμπουλινες και παπαφλεσσες, οταν στην ''φιλη'' Τουρκια σταθμευουν στην ιδια βαση του νατο αμερικανικα και τουρκικα φαντομ, οταν απο την ''φιλη'' Τουρκια περνουμε τα πυρομαχικα των f16 και οταν στα επιτελεια των δυο στρατων τις εγκρισεις τις περνουν οι ''κυβερνησεις'' μας απο το πενταγωνο της αλλη πλευρα του Ατλαντικου και αναλογως των οικονομικογεωπολιτικων συμφεροντων των πολυεθνικων στα επιτελεια, ποτε κατοικοεδρευουν ''γερακια'', ποτε ''λιονταρια'', αλλα παντα πισω απο τα ''θηριωδη επιθετα'' και τις πομπωδεις στολες με τα ακαπνα παρασημα, υπαρχουν ανθρωποι που ενω εχουν ορκιστει να φυλλατουν την ακεραιοτητα της χωρας, αυτοι το παιζουν ''πολιτικοι'' και πλασιε στρατιωτικων ειδων, οποτε ο καθε μουφτης και ο καθε ''δημοσιογραφισκος'', ο καθε βο[υ]λευτης, προπετασμα καπνου ειναι, ΑΛΛΟΥ ΠΕΡΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ, τα υπολοιπα ειναι για............
Οποτε ξαναβαλε τις...........αρβυλες σου, φορα τα δωδεκαποντα σου και παμε για................αλλα...

kariatida62 είπε...

@Dimitris: Kατάλαβα το λες για τις άλλες όχι για μένα! Ούτε τα φωνάζεις στην νύφη για να τ'ακούσει η πεθερά! ΟΚ μέχρι εδώ..
Διαφωνώ ως προς την αντιμετώπιση των ψευτομουφτήδων και των δημοσιογραφίσκων...σταματήστε να υποτιμάτε τις μεθοδευμένες συνθήκες που πάνε να δημιουργήσουν.
Τα ίδια γίνονταν και με το Μακεδονικό χρόνια πριν και μεις κάναμε τα στραβά μάτια.
Φτιάχνουν προηγούμενο, πάτημα δεν το καταλαβαίνετε?
------
Τις αρβύλες τις εναλλάσσω με τα δωδεκάποντα Δημητράκη, ανάλογα με τον καιρό...
Και την Ελληνίδα με την κλαις θα βρει την άκρη της αλίμονο σε κάτι παλληκάρια με μπάκα....και στ'άλλα τα άκαπνα που φωτογράφισες πολύ καλά προηγουμένως και συ!

dimitris είπε...

kariatida62 λυσαξες με την....................μπακα, φαρμακογλωσσα, φτου τρις...

kariatida62 είπε...

@dimitris: Σε θέλω δυνατό, γερό, ευκίνητο,αίλουρο ένα πράγμα...πώς μωρέ θ'ανέβεις τις πλαγιές όταν σημάνει η ώρα???

dimitris είπε...

kariatida62 το................................ζωδιο μετραει???

kariatida62 είπε...

@dimitris: Παίζει σημαντικό ρόλο λένε οι μάγισσες και μάγοι...:)