bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΥΤΟ!



Θέλω μόνο να σας ρωτήσω, πόσοι απ'εμάς  έχουν επισκεφθεί την Θράκη μας-την γραφικότατη Ξάνθη, την καταπληκτική Κομοτηνή, την πανέμορφη Αλεξανδρούπολη και πόσοι απ'εμάς έχουν επισκεφθεί την Ρώμη, το Παρίσι, το Λονδίνο, την Κωνσταντινούπολη.
Σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο και καλή ψήφο!

40 σχόλια:

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Εγώ πάντως δεν έχω πάει!
Εχουμε γεμίσει και με τούρκικα σήριαλ. Σημαίνει άραγε κάτι αυτό;

kariatida62 είπε...

@Χριστόφορος:
Xριστόφορε, το ερώτημά μου...έγινε για να μας κάνει όλους μας ν'αναρωτηθούμε, πόσο υπεύθυνοι, για αυτή την κατάσταση πρέπει να αισθανόμαστε και μεις οι ίδιοι!

maria είπε...

εδώ και χρόνια είναι γνωστά αυτά που γίνονται στη Θράκη.
Επί ΠΑΣΟΚ πήραν πολύ αέρα και απειλούν χρόνια τώρα σε εκείνες τις περιοχές.
καλησπέρα

Ange Alexiou είπε...

Η κόρη σπουδάζει στην Κομοτηνή. Νιώθω την ανάγκη να αποκαταστήσω μιαν αλήθεια που χρόνια τώρα οι πολιτικοί και τα συμφέροντα- απ΄όπου κι αν προέρχονται αισχρά διαστρεβλώνουν.
Οι λαοί δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Οι Μουσουλμάνοι της Θράκης είναι φιλειρηνικοί κι έχουν άριστες σχέσεις με τους Χριστιανούς. Η εγκληματικότητα είναι σχεδόν μηδενική. Ό,τι και να βγαίνουν να λένε οι πολιτικοί, η πραγματικότητα βρίσκεται στην καθημερινότητα, στο πόσο αρμονικά συμβιώνουν. Τόσο εγώ, όσο κι η κόρη μου, έχουμε τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι άνθρωποι που μοχθούν για το μεροκάματο, αγαπούν και τιμούν τη χώρα που μένουν, θεωρούνται ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες κι αυτό δεν μπορεί κανείς να τους το αμφισβητήσει αφού υπηρετούν κανονικά στο στρατό, άσχετα αν τους δίνουν... ξιφολόγχη αντί για όπλο. Οι λαοί, σε καμία περίπτωση, δεν ταυτίζονται με τους πολιτικούς. Ντροπή σ΄αυτούς που επιχειρούν να δημιουργήσουν έχθρες κι αντιπαλότητες. Το ότι η Θράκη είναι πολυπολιτισμική δεν αποτελεί απειλή για κανέναν μας. Κάποιος να τους μαζέψει, είναι τουλάχιστον ελεεινοί...

kariatida62 είπε...

@Μaria: Βεβαίως και είναι γνωστά, και τα έχουν αναφερθεί πολλές φορές σε σχετικές εκπομπές.
Απλά δεν μας άγγιζαν!
Το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για ψηφοφορικούς λόγους έχουν χρησιμοποιήσει παρόμοιους υποψήφιους πολιτευτάδες, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο.

kariatida62 είπε...

@misoagnosti: Mισοάγνωστη την Θράκη την έχω επισκεφθεί αρκετές φορές και έχω κάνει σχετικά αφιερώματα πολλά.
Κανείς δεν μιλά για τους λαούς, κανείς δεν θέλει μίση και πάθη μεταξύ των λαών. Το βιντεάκι δείχνει πολιτικούς όμως υποψήφιους των δύο κομμάτων (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) που ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού αλλά δηλώνουν Τούρκοι.

Ange Alexiou είπε...

Γι΄αυτούς μιλώ κι εγώ Καρυάτιδα, σ΄αυτούς αναφέρομαι όταν λέω ότι είναι ελεεινοί. Οι πολιτικοί τους. Και κάποιοι δικοί μας ακόμη που σε ανάλογα βίντεο και ομιλίες αναφέρονται προσβλητικότατα στις μειονότητες. Όσο για τον μουφτή που εμφανίζεται... ας μην ανοίξω το στόμα μου. Τον χρηματικό εκβιασμό που κάνουν για να εκδώσουν ένα διαζευκτήριο να μας πει...
Καλό Σαββατοκύριακο

kariatida62 είπε...

@misoagnosti: Tώρα που το ξεκαθάρισες συνεννοηθήκαμε! :)

Αστοριανή είπε...

...τρόμαξα!

ας είναι καλά η μουσική που έβαλες,
Κάρυ μου!

Καλές εκλογές!
Υιώτα

kariatida62 είπε...

@Αστοριανή: Γιώτα μου με το δίκιο σου η τρομάρα σου...για να δω θα τρομάξουν όσοι πάνε και ψηφίζουν ακόμα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ?

μαχαιρης είπε...

Σαματις και ολοκληρη η εχροτητα μεταξυ των τριων κρατων..Και των δυο εθνων..Δεν ειναι αποτελεσμα, των πολιτικων επιλογων των συμφεροντων;;;
Παντως, να ξερετε..Οτι παρα τα ανατριχιαστικα,που παρακολουθησα στο βιντεο...
Η πλειονοτητα των Μουσουλμανων Πολιτων...
ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ Τουρκοι...

kariatida62 είπε...

@ΜΑΧΑΙΡΗΣ: Μαχαίρη μου, για το τι αισθάνεται η πλειονότητα των Μουσουλμάνων της Θράκης δεν μπορείς να είσαι και να είμαι σίγουρη...
Αυτοί οι πολιτικοί που μίλησαν στο βιντεάκι δεν ψηφίζονται και δεν χειροκροτούνται απο μένα και απο σένα!

ElenaG είπε...

Τι να πω ρε Κάρυ μου...εμείς όπου νάνε θα δώσουμε και προεδρία εκ περιτροπής...όχι που είμαστε και ρατσιστές...να προεδρεύει το 18%...E! αυτό είναι δημοκρατία...τη δημοκρατία τους μέσα!!!! %$#@ *&^%

και βεβαια φταίμε...εμείς ψηφίζουμε τόσα χρονια προδότες και άχρηστους...

καλή ψήφο...με το χέρι στη καρδια...για ότι καλύτερο για τα παιδιά μας και την Πατρίδα μας...

MINIMARKET είπε...

Καλησπέρα ! Δείτε και αυτό προτού ψηφίσετε . Καταπληκτικό βίντεο .

MINIMARKET είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gjs_uYKzXpA

kariatida62 είπε...

@Εlena G: Kάτι άκουσα για πρόταση του Χριστόφια για εκ περιτροπής Προεδρίας, για τους έποικους
και τις τέσσερεις ελευθερίες σε Τούρκους υπηκόους, δηλαδή τι ακριβώς προτείνει ο Χριστόφιας για να το καταλάβουμε κι'εμείς? Και γιατί προτείνει κάτι τέτοιο ως αντάλλαγμα σε τι???
Ε...ρε καυμένε Τάσο Παπαδόπουλε...έφυγες πολύ νωρίς!

kariatida62 είπε...

@Μινιμαρκετ¨Μίνι μου συγγνώμη εγώ δεν κατάφερα ούτε μέχρι την μέση να δω το καθυστερημένο,τον Εθνικό μειοδότη και την χαζή δημοσιογράφο...
Μ'αρέσει που το βρήκες και καταπληκτικό...!

MINIMARKET είπε...

Ποιό μειοδότη και ποιά δημοσιογράφο μου λές ? Το βίντεο σαν βίντεο σου λέω . Το νόημα ταιριάζει απόλυτα σε όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα !

Leviathan είπε...

Καλή ψήφο λοιπόν και ο Θεός βοηθός...καλο Σαββατοκύριακο, φιλιααα

kariatida62 είπε...

@MINIMARKET: Δεν σε πιάνω βρε Μίνι...ποιο νόημα βγαίνει απο τις κουβέντες του Μάνου, του Παντελή του Οικονόμου και απο την χαζιβιόλα την δημοσιογράφο???
Το νόημα πού έρχεται και ταιριάζει με όλα συλλήβδην τα αντιμνημονιακά κόμματα? Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω...αν θέλεις γίνε πιο σαφής.

kariatida62 είπε...

@LEVIATHAN: Επίσης Λεβιάθαν φίλε μου, νάσαι καλά και συ παιδί μου!

teleytaios είπε...

Κάρυ μου, ο φανατισμός δεν είναι καλό πράγμα και οδηγεί πάντα σε άσχημα αποτελέσματα... Εγώ πάντως αν κάποιος από τους ομιλητές μου ζητούσε ένα ποτήρι νερό θα του το έδινα, όπως φαντάζομαι θα μου το έδινε κάποιος μουσουλμάνος κάτοικος της Θράκης, αν του το ζητούσα. Αυτά τα βλέπω βερεσέ...

Καλό απόγευμα και καλή ψήφο αύριο... Και γερά! ;)

kariatida62 είπε...

@Τeleytaios: Για ποιον φανατισμό μιλάς Τελευταίε μου, των Τούρκων που ζητούν την ψήφο του Ελληνικού Λαού μέσω των δύο κομμάτων της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ?
Βλέπεις τα παραπάνω βίντεος βερεσέ?
Ετσι τα έβλεπες και με το Μακεδονικό και να πού φτάσαμε!
Και ακόμα να δεις πού θα φτάσουμε, αν συνεχίσεις τα βερεσέδια σου!
Καλό Απόγευμα και σε σένα!

Ανώνυμος είπε...

@ΤΕΛΥΤΑΙΟΣ :

ΚΏΣΤΑ ΦΊΛΕ,

Συμφωνώ ότι ο φανατισμός είναι κακό πράγμα. Υποσκάπτει τις σχέσεις δύο κρατών. Οι λαοί κανονικά δεν έχουν τίποτα να μοιράσουν. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός και ανοχή στο διαφορετικό. Έτσι δεν είναι ;

Μόνο που δεν είναι έτσι !! Τουρκάλα Ρεπούση δεν υπάρχει ! Θα την είχαν κρεμάσει !! Εδώ πάει για βουλευτής ! Στις στρατιωτικές σχολές των Τούτρκων διδάσκονται ότι τα νησι΄λα του Αιγαίου (τα μισά) είναι Τουρκικά και τους ανήκουν. Σε μας λένε να μην τους αναφέρουμε σαν εχθρούς, εισβολείς κ.λ.π.

Έχει πέσει πολύ χρήμα να αλλιωθεί το φρόνημα και το αξιόμαχο των Ενόπλων δυνάμεων. Όποιος αγαπά την πατρίδα του είναι φασίστας, ακροδεξιός και Χρυσαυγίτης !
Ο Κολοκοτρώνης τρομοκράτης, οι Τούρκοι στη Σμύρνη είχαν βαλαντώσει στο κλάμα γιατί μας την έδωσε ξαφνικά και τους εγκαταλείψαμε... αυτά λέει η Ρεπούση ! Που δεν είναι ιστορικός παρεπιπτόντως.
Και οι Βερεμήδες και οι Τασιόπουλοι και το Τουρκο-Σκάϊ τα αναπαράγουν. Όλα τα κ@λόπαιδα του Σόρος, οι σφουθγγοκολάριοι σε διατεταγμένοι υπηρεσία. Να αλλοιωθεί η ιστορία, το ΕΡθνικό φρόνημα. Και όποιος διαφωνεί... φασίστας, ακροδεξιός, Χρυσαυγίτης.

Μπορεί να έρθουν άγριες μέρες, εύχομαι όχι. Πολλά τα λεφτά στα πετρέλαια. Και ενώ οι Τούρκοι εκπαιδεύονται να μας πιούν το αίμα με το καλαμάκι, εμείς πρέπει να ψέλνουμε ΄υμνους κατανόησης των λαών.

Για αυτό διαφωνώ. Και οι Τούρκοι είναι μόνο πένα παράδειγμα. Την επιχείρηση "βαριοπούλα" που ετοίμαζαν οι Τούρκοι στρατηγοί την ξέχασες ;

Σόρυ αλλά Χρυσαυγίτης δεν είμαι, ακροδεξιός δεν είμαι, ούτε καν δεξιός. Αλλά την πατρίδα μου την αγαπώ και δεν την θέλω "σήκω σήκω κάτσε κάτσε στους Τούρκους. Τουρκική επαρχία". Αλλα μυαλά ίσως, πόσοι νέοι σκέπτονται έτσι ; ΄

Πολύ φιλικά

teleytaios είπε...

Κάρυ, διακρίνω μια επίθεση, αναίτια θα έλεγα! Βερεσέ βλέπω το φανατισμό των ανθρώπων που είπαν πως είναι κακό να ψηφίσεις γκιαούρη ενώ είναι καλό να ψηφίσεις Τούρκο! Αυτοί κατά τη γνώμη μου είναι γελοία υποκείμενα που εξυπηρετούν συμφέροντα και τίποτα παραπάνω. Σιγά μην τους δώσω και αξία!
Και ξαναλέω πως παρόλα αυτά αν χρειαζόντουσαν τη βοήθειά μου, ως άνθρωποι εννοώ, θα τους την παρείχα χωρίς δεύτερη σκέψη, ειδάλλως θα γινόμουν όμοιός τους.

Αυτό με το Μακεδονικό δεν το κατάλαβα! Πότε "είδα" κάτι στο Μακεδονικό; Μπορείς να με παραπέμψεις κάπου; Μήπως με μπερδεύεις με κάποιον άλλο;

Και με αυτό το "Και ακόμα να δεις πού θα φτάσουμε, αν συνεχίσεις τα βερεσέδια σου!" τι ακριβώς εννοείς; Ειλικρινά σου το λέω δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να πεις! Καλό θα ήταν να μου το διευκρινήσεις...

kariatida62 είπε...

@GIP: ΑVE!!!

kariatida62 είπε...

@teleytaios:Aυτά τα γελοία υποκείμενα
προβάλλει το βιντεάκι Τελευταίε μου, που βρίσκονται και βρίσκονταν τόσα χρόνια στους κόλπους των δύο κομμάτων.
Ετσι όπως άφησες το σχόλιό σου, άλλο μήνυμα έβγαινε!
Δεν τίθεται θέμα ανθρωπιστικής αλληλεγγύης Τελευταίε, εδώ έχουμε να κάνουμε με πολιτικούς και εξωτερικές πολιτικές! Εγω με τον Ομαρ μπορεί να είμαι φίλη και να μην έχω τίποτα να χωρίσω αλλά στο κοινοβούλιό μου δεν θα εμπιστευτώ τον εκπρόσωπο του Ομαρ που μ'αποκαλεί γκιαούρισσα!
Το Μακεδονικό το πρωτάκουσα το 1976 στο εξωτερικό. Οχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί απο τους πολιτικούς που μας κυβέρνησαν αργότερα.
Το υποτίμησαν και να πώς εξελίχθηκε το θέμα!
Αυτό εννοούσα απευθυνόμενη σε δεύτερο πρόσωπο! Δεν εννοούσα εσένα προσωπικώς! (Βρε μπας και άρχισες να αισθάνεσαι Πρόεδρος ήδη-που σε έχρισε Τζιπ και τα παίρνεις όλα επι προσωπικου? :P)
Εννοούσα λοιπόν να μην υποτιμούμε τίποτα και κανένα. Νάχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά και να βλέπουμε όλοι αυτοί σε ποιων αγκάλες έβρισκαν και βρίσκουν φιλοξενία!

kariatida62 είπε...

@Magia da Inês: Ola Magia, ola!!

teleytaios είπε...

@ GiP:

Γιώργο ξέρεις ότι τα σχόλιά και τις παρατηρήσεις σου τις εκλαμβάνω πάντα ως κάτι ξεχωριστό και βεβαίως καλοπροαίρετο. Και φιλικό!

Να ξεκαθαρίσω πρώτα απ' όλα ότι ούτε εγώ είμαι δεξιός. Η οικογένειά μου κι εγώ προσωπικά έχουμε υποστεί διώξεις από τη δεξιά λόγω των πεποιθήσεών μας. Μπορούμε αν θες να τα συζητήσουμε αυτά, κάποια άλλη στιγμή όμως γιατί δεν είναι του παρόντος.

Με το σχόλιό σου δε διαφωνώ καθόλου, το προσυπογράφω κιόλας! Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί είναι κακό που είπα πως ο φανατισμός είναι κακό πράγμα και οδηγεί σε άσχημες καταστάσεις!!! Οι κύριοι αυτοί στο βίντεο είναι φανατισμένοι μέχρι το κόκκαλο και το μόνο που αποζητούν είναι να κάνουν ζημιά! Αποκαλούν τους Έλληνες γκιαούρηδες! Μήπως τυχόν θέλουν το καλό μας;

Από την άλλη, ο λαός της Θράκης, αυτός που δεν είναι χριστιανός, γιατί πρέπει σώνει και καλά να ταυτιστεί με τον φανατισμένο που είδα στο βίντεο; Γιατί πρέπει να κάνουμε τέτοιες, άδικες κατά τη γνώμη μου, αναγωγές; Άλλωστε, οι ίδιοι το είπαν στο βίντεο, από τις 33.000 χιλιάδες ψήφους μόνο οι 12.000 πήγαν σε μουσουλμάνους υποψήφιους, οι υπόλοιπες 21.000 πήγαν σε χριστιανούς! Αυτοί οι 21.000 είναι φανατικοί;

Ελπίζω να ξεκαθάρισα το σκεπτικό μου :)

teleytaios είπε...

Κάρυ μόλις διάβασα την απάντησή σου! Είδες που δε διαφωνούμε τελικά; Αλλά μάλλον φταίω εγώ γιατί δεν ήμουν σαφής!

Όταν γίνω Πρόεδρος σίγουρα θα σε πάρω για Αντιπρόεδρο, μου αρέσει το εκρηκτικό ταμπεραμέντο σου, χα, χα, χα...

Για την ιστορία τώρα, άκου κι αυτό: Αύριο κατά πάσα πιθανότητα θα ψηφίσουμε το ίδιο κόμμα. Μου αρέσει όμως, όχι μόνο για τα κόμματα αλλά και για τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι ή συνεργάζομαι, να τους λέω κατάμουτρα τα αρνητικά τους. Γι' αυτό και το τελευταίο διάστημα ενίοτε τους έριχνα μερικά μπινελίκια. Άλλωστε σωστός σε όλα δεν είναι κανείς!

Άντε λοιπόν, καλό βόλι και καλή δύναμη... :)

kariatida62 είπε...

@teleytaios: OXI Tώρα Στρατηγέ μου τα μπινελίκια! Οχι τώρα στον μικρό!
Πρώτα τον βγάζουμε και στην πρώτη στραβοτιμονιά τον καρπαζώνουμε αντάμα!...
Αντε λοιπόν καλό μας βόλι και Ελλαδάρα ολε ολε ολε!!!!!!
Προηγούμεθα 1-0!!!

Ανώνυμος είπε...

Το φιλικά μιλάμε δεν το συζητώ, αυτονόητο. Και ανάμεσασ σε εμάς τους δυό Κώστα ο σεβασμός και το φιλικό ΔΕΝ είναι ψεύτικο και τυπικό, νιώθουμε έτσι και εσύ και εγώ, το ξέρω.

Τουτων λέχθέντων... ξεκαθαρίζω ότι δεν σε μαλώνω. Νόμισα ότι "το κακός ο φανατισμός" ήταν μία παρότρυνση προς την από εδώ ,εριά. και ήθελα να σου πω ότι όταν οι απέναντι είναι φανατισμένοι το να είμαστε πολύ της αδελφοσύνης και της κατανοησης ... ουκ έθνους σοφού... Να προάγουμε αυτές τις έννοιες αλλά μέσα σε αμοιβαιότητα. Και να προσπαθούμε να μη μας πιάσουν στον ύπνο.

Αυτά τα έγραψα γιατί τον τελευταίο καιρό διαφωνώ με μερικούς που δεν το βλέπουν έτσι.

Όσο για αύριο... εμείς οι δυό δεν ξέρω αν θα ψηφίσουμε το ίδιο αλλά ξέρω ότι και εσύ και εγώ θα ψηφίσουμε συνετά, όσο μας επιτρέπουν οι συνθήκες.

Να είσαι καλά !! Καλό βόλι !!

to alataki είπε...

Άντε Κάρι, καλό βόλι!!!!!!!!!!!!!!!

Thalassenia είπε...

Η πολιτική και οι πολιτικοί γεννούν εχθρότητες και έριδες όχι οι άνθρωποι.
Συμφωνώ με τον τελευταίο για τον φανατισμό... θυμάμαι τι γινόταν το ΄81 και αργότερα, τώρα μαζεύουμε καρπούς. Μη πάθουμε τα ίδια φοβάμαι.
Θα μου πεις άλλες εποχές, άλλα πρόσωπα...φοβάμαι ότι έχουμε το χούι να ξεχνάμε και να φανατιζόμαστε εύκολα.
Καλή ψήφο για την σωτηρία μας.

kariatida62 είπε...

@ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ,GIP, ALATAKI, THALASSENIA:
Kαι μετά απο την επιτυχία μας ελάτε να χορέψουμε όλοι κι'έναν
Ζορμπά!!! για να ρίξουμε το βόλι μας καλύτερα αύριο που ο Θεός της Ελλάδας θα ξημερώσει την Κυριακή ΤΗΣ!!!

kariatida62 είπε...

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά εχω επισκεφτεί τη πρώτη ομάδα πόλεων και δεν εχω παει καθολου στη δευτερη ομαδα πολεων! Στη κων/πολη μονο θελω να παω. Οι αλλες δε μου λενε κατι!

kariatida62 είπε...

@Coula: KΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΛΙΤΑ!!!
Ψήφισες κοπελλάρα μου?
Απο τον Ναό μου ήδη έπεσαν 6 ψήφοι Ανατροπής και Νίκης!!!
Αντε παιδιά γυρίστε την πλάτη σας στους τρομοκράτες των λαών!
Οι Έλληνες πάλι ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ θα δώσουμε το σύνθημα σ'όλο τον κόσμο!
Αντίσταση και αγώνας ενάντια στην τρομοκρατία των παγκόσμιων Τοκογλύφων!

Ανώνυμος είπε...

Κάρυ θα ταυτιστώ μπορώ να πω με τις απόψεις του Τελευταίου. Δηλαδή οκ είδαμε το βίντεο, και; Μήπως πρέπει απο δω και πέρα δηλαδή να κοιτάω με μισό μάτι του Τούρκους; Θα πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι; Ή μήπως βλέπουμε μια ακροδεξιά μορφή που σε τίποτα δεν δείχνει να διαφέρει από τις θέσεις της ΧΑ;( άσχετα αν είναι υπερ της δικής μας πατρίδας που μεταξύ μας φούμαρα είναι.)

kariatida62 είπε...

@maviakoufetaria: Τους Τούρκους και τους μουσουλμάνους της μειονότητας να μη τους κοιτάς με μισό μάτι Κουφετάριε αλλά μ'ανοιχτά και τα δύο μάτια!
Με μισό μάτι να κοιτάς αυτούς τους εκπροσώπους τους σ'όποιο κόμμα αν αυτοί εκλέχτηκαν στο ελληνικό κοινοβούλιο για να μας αποκαλούν γκιαούρηδες!