bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΙΜΙΟΙ..!

Νιώθω ότι έχω  την "υποχρέωση" να σας διηγηθώ το χθεσινό παραλίγο πάθημά μου, που θα μου στοίχιζε εκτός απο ένα σεβαστό για τις ημέρες μας χρηματικό ποσό και μια πραγματική οδύσσεια για την έκδοση καινούργιων πιστοποιητικών και άλλων ταυτοτήτων μου!
Αυτό το καιρό κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις, με αναγκάζουν σε "ταξίδια αστραπή".
Σ'ένα απο αυτά ήταν και το χθεσινό που στις 6.45π.μ η Καρυάτιδα βρισκόταν στο μεγαλύτερο Λιμάνι αυτής της χώρας για να μπει στο πλοίο της γραμμής.
Αφηρημένη ως συνήθως και μονίμως αγχωμένη με τον χρόνο(τι  ανίατη κι'αυτή αρρώστια), βγάζοντας το εισιτήριό της σ'ένα απο τα γνωστά εκδοτήρια της ακτής Καλλιμασιώτη, το πορτοφόλι της δεν το ξανάβαλε στην μεγάλη και χαοτική...τσάντα της παρά το κρατούσε στα χέρια της, μαζί με τον φάκελλο με τα εισιτήρια! Έτσι δεν ήθελε και πολύ, απο την μια όπως είπαμε η χαοτική τσάντα, απο την άλλη το μικρό πάνινο τσαντάκι με τον netbookaki της μέσα για να της κρατήσει  παρεούλα στις ώρες του ταξιδιού, η τσάντα με τα σουσαμένια κουλουράκια που της αρέσουν για την "βούτα" του πρωινού καφέ, ήταν αρκετό ν'αφήσει απο τα χέρια της το πολύτιμο πορτοφόλι  που είχε... την ζωή της σχεδόν όλη, περιεχόμενό του!
Τι αστυνομικές ταυτότητες, τι διπλώματα οδήγησης, τι τραπεζικές κάρτες, χίλια ευρωπουλάκια για να προκαταβάλει σε μια αγορά, μα το κυριότερο φωτογραφίες απο πρόσωπα αγαπημένα που πλέον δεν βρίσκονται κοντά της!
Αυτό λοιπόν το πολύτιμο πορτοφόλι, έχασα στην Ακτή Καλλιμασιώτη και μία κυρία που ο φύλακας άγγελός μου την έστειλε, πέρασε απο το σημείο αυτό το βρήκε και το μάζεψε!
Όμως η κυρία αυτή που ακόμα δεν γνωρίζω ούτε το όνομά της δεν αρκέστηκε στο να το μαζέψει και να ψάξει τον ιδιοκτήτη του άλλη μέρα, όταν θα γύριζε απο το ταξίδι που και εκείνη είχε προγραμματίσει το  ίδιο πρωινό.
Προφανώς διαπίστωσε την αξία του, βρήκε απο τις ταυτότητες τα στοιχεία μου και αναζήτησε το τηλέφωνό μου  στο 11888!
Έτσι λοιπόν 4 λεπτά πριν αναχωρήσει το πλοίο με την "αλλού για αλλού" επιβάτιδα Καρυάτιδα , το τηλέφωνο χτύπησε και η ευγενέστατη κυρία με καθησύχαζε ότι το πορτοφόλι μου τόχει εκείνη και πού ακριβώς βρισκόμουν για  να μου το παραδώσει πριν φύγει με το highspead.
Δεν προλάβαινα να αγχωθώ, να ξε-ιδρώσω απο τον πρώτο κιόλας κρύο ιδρώτα που αμέσως με περιέλουσε μόλις συνειδητοποίησα την απώλεια, να συγκεντρωθώ να κατέβω στην προβλήτα , να τρέξω με την ψυχή στο στόμα να την βρώ, να την ευχαριστήσω και να επιστρέψω στο πλοίο που σε λίγα λεπτά σήκωνε την σκάλα!!!
Τι κατοστάρι έριξα, απο την μια μεριά της προβλήτας στην άλλη που βρισκόταν το highspead της άγιας αυτής γυναίκας, δεν μπορώ να σας περιγράψω!  Είμαι σίγουρη πως αν μ'εβλεπε η Θάνου θα ζήλευε: εκκίνηση,σπριντάρισμα και τερματισμό..!
Περιττό να σας πω ότι για να συνέλθω απο το τρέξιμο και την γενική ταραχή χρειάστηκε μία ολόκληρη ώρα να περάσει!
Όταν πραγματικά ηρέμησα συνειδητοποίησα, απο τι κυκεώνα η τίμια, έξυπνη και πονόψυχη αυτή γυναίκα μ'έσωσε και ένιωσα τόσο μα τόσο ευγνώμων απέναντί της!
Ευτυχώς φίλοι μου,  υπάρχουν ακόμα σ'αυτή την χώρα της διαφθοράς και λαμογιάς, άνθρωποι που κάνουν άνω κάτω ένα λιμάνι για να βρούν τον ιδιοκτήτη ενός απωλεσθέντος πορτοφολιού και να του το  παραδώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ακέραιο όπως ακριβώς το βρήκαν!
Έναν απ'αυτούς του σπάνιου πια είδους ανθρώπων, συνάντησα χθες και θέλω να  χιλιοευχαριστήσω, μέσα απο τον κόσμο του διαδικτύου!

36 σχόλια:

MOLEMOU είπε...

και ομωσ υπαρχουνε ακομα ανθρωποι που δεν σκεφτοντε οπωσ ολη μασ η σχεδον ολη μας ενα μεγαλο μπραβο στη ΚΥΡΙΑ που το βρηκε .
και την αλλη φορα προσοχη σε σενα .
καλησπερουδια μου/και παντα τυχη να εχεις/

b|a|s|n\i/a είπε...

τύχη βουνό είχες που έπεσε σε έναν τόσο καλό και αληθινό άνθρωπο. το πιο σύνηθες θα ήταν να έπαιρνε κάποιος τα λεφτά και να πετούσε το πορτοφόλι στα σκουπίδια. ούτε καν να το άφηνε κάπου να το μαζέψει κάποιος.
χίλια μπράβο στην κυρία. χίλια μπράβο της.
πολύ σου καλησπέρα!

dimitris είπε...

Μεγαλη ταραχη περασες, αλλα απο φυσικη κατασταση ''σκιζεις'', μπραβο στην ΚΥΡΙΑ και καλα ουπσατον για εμας απο εδω και εμπρος.

α Κενταύρου είπε...

Καλησπέρα πάλι
Είσαι γλαφυρότατη στη περιγραφή.Διαφωνώ στο ότι βρήκες ένα σπάνιο είδος ανθρώπου είναι πολλοί γύρω μας ,είμαστε οι περισσότεροι που θα ενεργούσαμε κάπως έτσι,αν όχι τόσο σύντομα αλλά πάντως έτσι θα κάναμε.

kariatida62 είπε...

@ΜOLEMOU:Καλώς τον τιμωρημένο απο την google!
Tι έγινε πήρες άδεια 24ωρη και φέρνεις βόλτα στα μπλογκόσπιτα;:))
Είμαι Η αφηρημένη γυναίκα! Κληρονομικό!
Χθες όμως στάθηκα πραγματικά τυχερή!

kariatida62 είπε...

@basnia:Πραγματικά όπως το λες τύχη βουνό είχα! Με φαντάζεσαι στο πλοίο μέσα να ψάχνω στην τσάντα για το πορτοφόλι και να μη το βρίσκω? Να έρχεται το εγκεφαλικό και να λες που είναι το κατάστρωμα να πηδήξω..?

kariatida62 είπε...

@dimitris: Eμ άδικα χτυπιέμαι τόσα χρόνια στους διαδρόμους και στα ποδήλατα; Μόνο φέτος τάχω φορτώσει όλα στον κόκκορα! Μ'έχει τρελλάνει το blogging και τάχω παρατήσει...
Τι είναι τα ουπσατον; για να κόψεις το τσιγάρο;

efhbos είπε...

Ευτυχως δεν θα πεις τιποτα Καριατιδα μου...Ευτυχως υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι!!!

kariatida62 είπε...

@akentavrou: Ax!αυτή η γλαφυρότητα θυμάμαι μ'έφαγε στις πρώτες Πανελλήνιες εξετάσεις του 1980 που έδωσα και μου έβαλαν στην έκθεση 12! Ακούς 12 τόχα πάρει βαρέως!!!
Εννοείς εμείς εδώ της παρέας, ότι θα ενεργούσαμε με παρόμοιο τρόπο? Ναι ίσως! Πιστεύεις πραγματικά ότι η πλειονότητα των κατοίκων και επισκεπτών αυτής της πόλης θα έπρατταν με τον ίδιο τρόπο στην θέα ενός πορτοφολιού με 1000€ μέσα και ένα σωρό κάρτες?
Για το Λιμάνι του Πειραιά σου μιλώ...μπας και νομίζεις ότι αναφέρομαι σ'άλλο λιμάνι, άλλης πόλης, άλλης χώρας?

kariatida62 είπε...

@efhvos: Πρόσεξε μικρούλη μου εσύ, τα πραγματάκια σου γιατί βλέπεις τι μπορεί να πάθει κανείς απο την αφηρημάδα του!!!

IonnKorr είπε...

Ήμουνα στο λιμάνι και ξαφνικά είδα μία κυρία να κλέβει ένα πορτοφόλι από μία απρόσεκτη γυναίκα.

Το αίμα μου ανέβηκε στο κεφάλι!

Καθώς προσπαθούσε να διαφύγει και να χαθεί μέσα στον κόσμο, έτρεξα σαν αστραπή προς το μέρος της. Το σπριντάρισμα που έκανα θα το ζήλευε και ο Κεντέρης. Την πρόφτασα την τελευταία στιγμή και την άρπαξα από τον λαιμό.

Δεν ντρέπεσαι παλιογύναικα! της φώναξα.

Σκέφτηκες τι θα κάνει, τώρα, αυτή η άμοιρη κοπέλλα μέσα στο καράβι χωρίς πορτοφόλι, χωρίς ταυτότητα, χωρίς κάρτες?

Άρχισε να κλαίει.

Πρέπει να ντρέπεσαι για την απαράδεκτη πράξη σου! Θα σε πάω στην Αστυνομία.

Σπάραζε από το κλάμα και με παρακαλούσε.

Τι να κάνω για να επανορθώσω? είπε στο τέλος.

Να πάρεις το 11888 και να ζητήσεις το τηλέφωνό της, της απάντησα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δίσταζε. Δεν θα της πω, όμως, ότι το έκλεψα θα της πω ότι της έπεσε, είπε στο τέλος.

Η οργή μου κατέπεσε. Τελικά συγκατένευσα.

Με δάκρυα στα μάτια υπάκουσε. Πήρε τηλέφωνο την παθούσα και της είπε την ψεύτικη ιστορία.

Η παθούσα μέσα στην χαρά της δεν αντελήφθηκε το μεγάλο ψέμα της.

Ενώ οι φιλοφρονήσεις έπεφταν βροχή προς στην κλέφτρα εγώ ανασήκωσα τον γιακά του μπουφάν μου και απομακρύνθηκα. Είχα κάνει ακόμα μια καλή πράξη, σκέφτηκα.

Βέβαια, το θύμα ποτέ δεν θα μάθαινε την αλήθεια. Δεν θα μάθαινε, ποτέ, ποιός ήταν ο πραγματικός φύλακας-άγγελός της ... αλλά "κάνε το καλό και ρίχτο στο γιαλό"!!!

Artanis είπε...

Υπάρχουν καλοί άνθρωποι, όπως υπάρχουν και λιγότερο καλοί...
Όλα πήγαν καλά, ευτυχώς!
Καλό Σ/Κ Καρυάτιδα!

kariatida62 είπε...

@IonnKorr: Α!ΠΑΠΑ!Πωπω! Τι είσαι εσύ παιδάκι μου? Ο Μαυροκορδάτος, ο Κωλέττης και ο Μητσοτάκης μαζί δεν σε φτάνουν! Προς στιγμή τάχασα μ'ότι διάβαζα μα μετά ως συνήθως κατάφερες να με κάνεις να γελάσω!:))

IonnKorr είπε...

Χα.. χα..

Τα πράγματα δεν είναι πάντοτε όπως φαίνονται!!!

dimitris είπε...

ουπσατον επαιρνε η γιαγια μου για τονωση της μνημης, πρωτα σου στελνει ''γραμματα'' και μετα απο τις τοσες προειδοποιησεις αρχιζει να καλει την κλαση.

kariatida62 είπε...

@dimitris:Xαχαχαχα!Η μνήμη μου είναι αρκετά καλή ακόμα! Μα έχω ένα κουσούρι κληρονομικό! Είμαι κα Αφηρημενοπούλου..!Είναι χαρακτηριστικό του σογιού! Εγώ τόχω σε μικρότερη δόση, πού να δεις άλλους συγγενείς μου!!! Έχεις δει πατέρα να ξεχνά τον γιό του πίσω μικρό φεύγοντας για ταξίδι;Ε αυτό συνέβη σε μας φόρτωσε τα μπαγκάζια και ξέχασε το παιδί πίσω..!

a-kentavrou είπε...

Θα στω πω όσο ποιό γλαφυρά μπορώ .Ναι καλλίκομη κόρη και αρχόντισσα με τη περίτεχνη μεγάλη και χαοτική ...τσάντα το πιστεύω,ναι στο λιμάνι του Πειραιά.Ο κόσμος δεν έχει χαλάσει μη φοβάσαι,ο πεινασμένος,ο φτωχός θα τη πάρει φταίμε μεις όμως για τη κατάντια του εσύ δεν έπεσες πάνω σε ένα τέτοιο,είσαι τυχερή.

Saq είπε...

Μπράβο στην κυρία που σου το έδωσε, πραγματικά. Και αυτό είναι ένα παράδειγμα για όλους μας που βρίσκουμε κάτι, ότι το καλύτερο είναι να το παραδίνουμε γιατί π΄ρεπει να σκεφτόμαστε τι θα κάναμε αν ήμασταν στη θέση αυτού που το έχασε.

Μια φορά όταν ήμουν φαντάρος είχα βρει και εγώ ένα πορτοφόλι με διάφορα μέσα, το οποίο ήταν κάποιου μόνιμου στρατιωτικού πενταετή. Τον έψαξα τον βρήκα και του το παρέδωσα. Δεν άκουσα ούτε ένα ευχαριστώ από τον αμόρφωτο τύπο αλλά δεν μετάνιωσα καθόλου για την πράξη μου. Χαλάλι του μωρέ.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Φοβερός αυτός ο IonnKorr. Σήμερα όλο πάνω του πέφτω.
Και πρέπει να μάθω τώρα ποιος είναι ο τύπος εκεί κάτω από την νεραντζία με ανασηκωμένο τον γιακά του μπουφάν του που κοιτάει περίεργα
Πάντως Καρυάτιδα, αν ήμουν πολύ θρήσκος θα σου έλεγα να μάθεις ποιός άγιος, όσιος, ιερομάρτυρας, γιορτάζει σήμερα για να πας να ανάψεις λαμπάδα ίσαμε το μπόι σου. Την έχω πατήσει και καταλαβάινω τι τράβηξες.
Πάντως αυτό με το κατοστάρι για ερεύνησέ το. Ποτέ δεν ξέρεις.
Ασχετο.! Η περιγραφή του συμβάντος είναι άψογη. Με χιούμορ και αβιαστη ροή. Ξέρεις δεν έυκολο να περιγράψουμε κάτι που μας συνέβη.
Τέλος καλό Όλα καλά!

MINIMARKET είπε...

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΣΟΥ! ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ.
ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ. ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΝΕ 50 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!
ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΝΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ!
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΑΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΛΙΓΟΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!
ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ?
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ!
ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ!!!!
ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!

Θοδωρής Μπάρκας είπε...

Χίλια ευρωπουλάκια είχες μέσα? Άτιμη κενωνία.. και εγώ δεν έχω βρει πάνω από πεντάευρω..;-) Μπράβο στην κυρία αλλά τι να λέμε.. εδώ κάποιοι σε σκοτώνουν για 100€..

Βάσσια είπε...

Μπράβο της κυρίας αυτής.
Και εσύ Καρυάτιδα στάθηκες τυχερή για δύο λόγους: δεν έχασες τα "υπάρχοντά" σου και διαπίστωσες ότι ακόμη υπάρχει ελπίδα.

Καλή σου μέρα
και να προσέχεις :-)

evelina είπε...

Καλημέρα γλυκιά μου...Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι λίγοι οι τίμιοι άνθρωποι στη χώρα μας...Μπράβο στην κυρία αλλά και στην τύχη σου ...Καλή σου μέρα και καλό Σ/Κ

kariatida62 είπε...

@αKentavrou: Μακάρι, να είναι έτσι τα πράγματα!Η περίπτωση της καλής κυρίας που τελικά έμαθα ότι την λένε Βάσω, είναι μια όμορφη διαπίστωση ότι υπάρχει ελπίδα, όπως μου γράφει και η φίλη μου Βάσσια! Ειλικρινά μακάρισα την τύχη μου,αλλά πολύ περισσότερο χάρηκα για την παραπάνω διαπίστωση!

kariatida62 είπε...

@Saq:Επεσες στην περίπτωση Νιουτονάκο μου! και μόνιμος και πενταετούς...!
Σωστά όμως τα λες:Kάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό..κάποτε θα σου επιστρέψει!

kariatida62 είπε...

@CHRISTOBAL:Ναιπρόσεξες; Ειδική περίπτωση ο ΙοnnKorr...
Mε το κατοστάρι τι να προσέξω φίλε μου; Στην άλλη μου ζωή μπορεί ν'ασχοληθώ περισσότερο με τον στίβο..:))
Τώρα όσον αφορά τις περιγραφές μου θα σου εξομολογηθώ ότι στα νιάτα μου φοίτησα σε σχολή δημοσιογραφίας. Το επάγγελμα δεν το εξάσκησα ποτέ! Έμεινε όνειρο απραγματοποίητο!

kariatida62 είπε...

@ΜΙΝΙΜΑΡΚΕΤ:Όταν ο άνθρωπος πεινά και δεν βρίσκει στον τόπο του ασφάλεια και ειρήνη, ευημερία προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβιώσει! Παίρνει τα μάτια του,φεύγει, ξενητεύεται και αναζητά την γη της Επαγγελίας.Οι κύριοι αίτιοι της δυστυχίας του είναι οι πολιτικές του λεγόμενου δυτικού κόσμου. Μπούμεραγκ λοιπόν έρχεται η καταστροφή που εξαπολύει σ'όλες τις χώρες που τον αποτελούν! Μέσα εκεί είμαστε και μεις και εισπράττουμε τ'αποτελέσματα!
Καλό απόγευμα νάχεις Μίνι μου!

kariatida62 είπε...

@Θοδωρής: Μα γι'αυτό μακαρίζω την τύχη μου! Θεωρώ ότι έπεσα απο τον τρίτο τέταρτο όροφο και απο κάτω περνούσε φορτηγό με καρότσα γεμάτη άχυρα κι'έπεσα πάνω της!:)

kariatida62 είπε...

@Βάσσια: Γειά σου Βάσσια! Όπως τα λες,
διαπίστωσα πως ακόμη υπάρχει ελπίδα!
Τώρα θα προσέχω πάρα πολύ, γιατί δεν είναι κάθε μέρα τ'Αη-Γιαννιού!

kariatida62 είπε...

@evelina: Καλώς το Εβελινάκι! Το εύχομαι και γω!Στάθηκα πράγματι πολύ τυχερή!
Φιλιά!

karfoma είπε...

Ντροπή σου Καρυάτιδα με την αφηρημάδα σου έβαλες αυτήν την καλή και τίμια κυρία να ψάχνει στο 11888 το νούμερο του τηλεφώνου σου!
Όλα τα συμπράγκαλα είχες μέσα στο πορτοφόλι σου, το νούμερο του τηλεφώνου δεν μπορούσες να το έχεις;
Άντε και καλό σαββατοκύριακο!

ΥΓ ρε παιδιά αυτή η ιστοριούλα της Καρυάτιδας, σαν διαφήμιση του 11888 μου μοιάζει!

kariatida62 είπε...

@karfoma:xaxaxa!έχεις δίκιο, την άλλη φορά θα φροντίσω να το βάλω το νούμερο,μόνο μην πέσω σε κανένα καρφί και βρώ το μπελά μου αντί για το απωλεσθέν...χαχαχαχα!

ELvA είπε...

Καλησπερα!

Πιστευω οτι υπαρχουν πολλοι τιμιοι ανθρωποι αλλα η κακη Τιβη παραμορφωνει τη πραγματικοτητα! Παντως ησουν πολυ τυχερη!

Καλο βραδυ!

kariatida62 είπε...

@Εlva: Yπάρχουν πολλοί τίμιοι αλλά και πολλοί άτιμοι, αδιάφοροι, πεινασμένοι! Στάθηκα πράγματι τυχερή!
Καληνύχτα Ελβα!

Sidepap21 είπε...

Πρόσεχε πάντως ...
γιατί μια φορά κερδίζεις το λαχείο !!!
Να κάτι τέτοια μας δίνουν ελπίδες ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά ...
Την καλημέρα μου ...

kariatida62 είπε...

@Sidepap21:Tα μάτια μου 14 πλέον! Σίγουρα δεν είναι κάθε μέρα Λαμπρή!!!
Άσχετο το παπ πότε μπήκε στην μέση αυθάδικα?