bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΦΩΝΕΣ!

Δείτε πως φιμώνονται οι αντιμνημονιακές φωνές στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα.
H Eλλάδα όμηρος στα χέρια των ολίγων και ισχυρών.
Την φωνή όμως του λαού όσο και να προσπαθήσουν δεν θα την φιμώσουν...!

Γιατί διακόπηκε η "Εκπομπή ΑΕ" στο Ράδιο 9

Η "Εκπομπή ΑΕ" στο Ράδιο 9 διέκοψε την λειτουργία της διότι οι συντελεστές της δεν μπορούν να συμμορφωθούν με τις "άνωθεν υποδείξεις". Ήδη από τις 9 Φεβρουαρίου και ημέρα Πέμπτη, οι ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού πληροφορήθηκαν ότι υπάρχει "υπόδειξη" αλλαγής πλεύσης. Σύμφωνα μ' αυτήν επιτρέπεται η κριτική και μάλιστα αμείλικτη στο εσωτερικό πολιτικό σύστημα, αλλά επ' ουδενί δεν πρέπει να τεθεί στο στόχαστρο το νέο μνημόνιο, η τρόικα, το ευρώ και η ΕΕ. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σταθμού το μνημόνιο πρέπει να "περάσει" οπωσδήποτε. Η "γραμμή" που δόθηκε ήταν απολύτως σαφής: "πολύ κακό το νέο μνημόνιο, αλλά τι να κάνουμε δεν έχουμε άλλη λύση".
Παρά την "άνωθεν υπόδειξη" η Εκπομπή ΑΕ εξέπεμψε κανονικά την Πέμπτη 9/2 αψηφώντας την νέα "γραμμή". Κατόπιν τούτου στάθηκε αδύνατη η συνέχιση της συνεργασίας διότι, όχι μόνο δεν δεχόμαστε "άνωθεν υποδείξεις", αλλά ούτε πρόκειται να υποκύψουμε στο καθεστώς της νέας κατοχής στα ΜΜΕ και στην χώρα. Οι συντελεστές της εκπομπής ανανέωσαν το ραντεβού με το κοινό τους και το σύνολο του ελληνικού λαού την Κυριακή 12/2 στις 5:00 μμ στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη (παλαιά Βουλή). Θα είμαστε όλοι εκεί.

10/9/2012
Δημήτρης Καζάκης


 ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ!!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!
 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2

16 σχόλια:

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Μα είναι αλήθεια αυτό; Είναι δυνατόν;
Αλλά γιατί ρωτάω!
ΑΙΣΧΟΣ!!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Δεν ξέρω αν χάθηκε το σχόλιο μου ή όχι.
Είχα γράψει ΑΙΣΧΟΣ!
Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα που κάνουν αυτές τις ενέργειες οι κρατούντες γιατί φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να φοβούνται. Και αυτό σημαίνει απώλεια ελέγχου.

kariatida62 είπε...

@Χριστόφορος: Oπως βλέπεις Χριστόφορέ μου, ήρθαν και τα δυο μηνύματα.
Ακριβώς...έχουν αρχίσει να φοβούνται!
Ο κ.Κοντομηνάς Χριστόφορε! Ο γνωστός κ. Κοντομηνάς!

CsLaKoNaS είπε...

Προσωπικά δε στεναχωρήθηκα καθόλου που κόπηκε.

Όμως, ειλικρινά, δε θα έπρεπε να κοπεί!

kariatida62 είπε...

@Cs:Γιατί να στεναχωρηθείς Λακωνάκο εσυ? Μήπως τον άκουγες?
---
Μπράβο όμως που θεωρείς ότι οι αντίθετες φωνές δεν πρέπει να φιμώνονται! Αλλά βλέπεις αυτή είναι η τακτική του πολιτικού κατεστημένου που στηρίζεται απ'τους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες-παραγοντες πλέον της τέταρτης εξουσίας του τύπου!

CsLaKoNaS είπε...

Σταμάτησα να τον ακούω γιατί θεωρούσα ότι έλεγε ασυναρτησίες και ήταν εξαιρετικά εριστικός.

Όμως αυτή είναι δική μου άποψη.

Πάντως μη δραματοποιείς τα πράγματα. Η εξουσία αυτό έκανε πάντα. Φίμωνε τις φωνές που θεωρούσε επικύνδινες προς την ίδια.

Το μόνο που καταφέρνει όμως τελικά είναι να δικαιώνει αυτές τις φωνές στη συνείδηση του κόσμου -ΌΧΙ γιατί ήταν σωστές - αλλά γιατί απλά φιμώθηκαν.

kariatida62 είπε...

@Cs: Πάντως μαζί του αυτή την στιγμή συμφωνούν πολλοί συνάδελφοι του όπως π.χ. Βαρουφάκης!
Κι'αυτός ασυναρτησίες λέει?
Καταρρέουν Λάκωνα..καταρρέουν!
Τα ποντίκια πανικόβλητα φεύγουν δεξιά-αριστερά!

CsLaKoNaS είπε...

"Κι'αυτός ασυναρτησίες λέει?"

Ναι αν και δε συμφωνούν από όσο ξέρω. Ο Βαρουφάκης ζητάει πάσει θυσία παραμονή στο ευρώ.

Όπως και ο Καζάκης, λένε απλώς τι πρέπει να γίνει στον εναλλακτικό δρόμο που προτείνουν και όχι τι πραγματικά θα συμβεί.

Η μόνη πραγματική δύναμη που αντλούν είναι η αυξανόμενη πίστη του κόσμου στον εναλλακτικό δρόμο που προτείνουν και η οποία προκύπτει από την απελπισία που καλλιεργεί η εφαρμογή της πολιτικής του μνημονίου - όχι από ορθολογικές αναλύσεις που δίνουν προοπτική στον τόπο.
Η πειθώ τους δεν προκύπτει από ορθολογικά επιχειρήματα αλλά από την ανάγκη του κόσμου να πιστέψει πως υπάρχει άλλη λυση.

Δεν υπάρχει πιο επικύνδινο μονοπάτι από αυτό.

kariatida62 είπε...

*
Βαρουφάκης: Να χρεοκοπήσει η Ελλάδα αμέσως!

Να προχωρήσει άμεσα η Ελλάδα σε κήρυξη χρεοκοπίας πρότεινε ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιάννης Βαρουφάκης.
Γ. Βαρουφάκης: Να χρεοκοπήσει η Ελλάδα αμέσως!

... Σε συνέντευξή του το αμερικανικό δίκτυο CNBC, ο κ. Βαρουφάκης τόνισε: «η διάσωση ξεκάθαρα δεν επιλύει τίποτα για την Ελλάδα, την ευρωζώνη και τον κόσμο».

«Η Ελλάδα θα πρέπει να χρεοκοπήσει αμέσως χωρίς να γίνει καμία συζήτηση για αποχώρηση από την ευρωζώνη» προσέθεσε. «Γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να χρεοκοπήσει μέσα στην ευρωζώνη;» διερωτήθηκε ο κ. Βαρουφάκης, επισημαίνοντας ότι η χώρα είναι ήδη εκτός αγορών.

Επίσης, ο κ. Βαρουφάκης ότι η χώρα αντιμετωπίζει ένα τυπικό πρόβλημα χρεοκοπίας, το οποίο όμως υφίσταται εδώ και δύο χρόνια.

«Ο μόνος λόγος για να πάρουμε το νέο δάνειο, είναι επειδή νομίζουμε ότι μπορούμε να το αποπληρώσουμε. Όμως δεν μπορούμε και όλοι το ξέρουν. Η ΕΚΤ το ξέρει, το ΔΝΤ το ξέρει», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με τον κ. Βαρουφάκη, η ΕΚΤ και τα μέλη της ευρωζώνης θα πρέπει να σταματήσουν την «πολιτική παραφροσύνη» και να αποδεχθούν την αναπότρεπτη χρεοκοπία κι όχι «να πιέζουν το χαλί κάτω από τα πόδια, σαν τα παιδιά που προσπαθούν να αποφύγουν την τιμωρία».

Εάν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τότε η Ελλάδα θα βυθιστεί σε ένα νέο κώμα, η κρίση χρέους θα κλιμακωθεί και θα εκδηλωθεί ένα πιο προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης, εκτίμησε.

thinks είπε...

Λυπάται η καρδιά μου να βλέπω τέτοια καταπάτηση των πάντων.

kariatida62 είπε...

@THINKS:Κάνε την καρδιά σου πέτρα γιατί ίσως δεις πολύ χειρότερα στο μέλλον!
Καλό βράδυ.

Αγγελική είπε...

Θα είμαι εκεί, όπως κι όλοι όσοι δεν δέχονται ζυγό.
Καλή σου μέρα και καλή δύναμη!

kariatida62 είπε...

@ΜΑΙΡΗ:Γειά σου αδελφή μου!
Καλή δύναμη σ'όλους μας!

Unknown είπε...

συμφωνώ απόλυτα....να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.....καλημερα

kariatida62 είπε...

@HOMEMADE:Όλοι αύριο στο Σύνταγμα!

kariatida62 είπε...

@προς όλους: Παρακαλώ ακούστε και τον μαχαιράτο-χαιρετισμό του αδελφού μουMαχαίρη!