bilsot - AMATEUR PHOTOGRAPHER - ...Λείπει μια Καρυάτιδα! Μα εμείς θα την φέρουμε πίσω!

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΟΡΟΙ ... ΠΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΑΝ...

  Ενας  Στρατηγός , φωνάζει  να κοιτάξουμε τους παρακατάτω όρους της δανειακής σύμβασης της Ελλάδας με την Ε.Ε.  και το Δ.ΝΤ. :

---σελ.119-

ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή ( π.χ.Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης
δεν μπορεί να υποθηκεύεσει ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το... χρέος της...

---σελ 129.παραγρ.13.υποπαραγρ.1.

Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του.
Δηλ. ενώ μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία να βρεθούμε χρεωμένοι π.χ
στην Τουρκία ή τα Σκόπια.
Γιατί ίσως  η Γερμανία αποφασίσει να πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος

---Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ.1

Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο


---σελ΄121.παραγρ.5

Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία.
6,2 για τα επόμενα χρόνια +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο,
επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

---Σελ 123

Η Ελλάδα εάν δεν πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια και όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα,
που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει
χρήματα από το μηχανισμό και υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του
δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.


---Σελ.130,παραγρ.15+σελ 140,παραγρ 5...

Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση,
δεν χρειάζεται καμιά άλλη πράξη παρά μόνον την υπογραφή του Υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας  καθώς και τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου Οικονομικών και του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Το οποίο σημαίνει πως για ν'εκταμιεύεται το δάνειο, θα υποράφει απο πλευράς της Ελλάδος ο Υπουργός των Οικονομικών και όχι ο Πρωθυπουργός.

Δεν θα ζητείται απόφαση της  βουλής των Ελλήνων,  δεν θα ζητείται η υπογραφή του  Προέδρου της Δημοκρατίας, ούτε καν η σύμφωνη γνώμη του!

---σελ 123,παράγραφος 5...

Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης και τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τέτοια προσφυγή!
Θα πρέπει να τονιστεί ότι δεν υπάρχει στην χώρα μας, συνταγματικό δικαστήριο παρά μόνον  το Διεθνές.
Ο παραπάνω όρος εκτιμάται πως μας  δένει τα χέρια διότι πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας, για τους Άγγλους στο δικαστήριο της Αγγλίας!!!


-----Με την παρούσα σύμβαση  ο δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία(την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία) και απο κάθε άλλου είδους νομικές διαδικασίες.
Σε περίπτωση κατάσχεσης,ή διαταγής εκτέλεσης κατά των περιουσιακών στοιχείων του τα περιουσιακά στοιχεία του δανειολήπτη δεν  έχουν ασυλία !!!

Τις παραπάνω καταγγελίες για τ'αρθρα του μνημονίου θα τις ακούσετε απο το στόμα του ίδιου του στρατηγού σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό FLASH
 








Απο το ρεπορταζ που φιλοξενείται στη σελίδα της Νελλυ Ψαρού μαθαίνουμε για την μήνυση περί εσχάτης προδοσίας, που κατέθεσε εναντίον της κυβέρνησης  ο κ. Δημήτρης Αντωνίου. 
Παρακαλώ κάντε τον κόπο να το διαβάσετε!

Είχαμε όλοι(;) ακούσει ότι κάποιος έκανε μήνυση στην κυβέρνηση για έσχατη προδοσία, αλλά δεν δώσαμε σημασία. Λίγο αργότερα ακούσαμε ότι ο εισαγγελέας την έκανε δεκτή. Τότε είναι που κανείς μας δεν πίστευε στ’ αυτιά του – και στα μάτια του. Έτσι κι εγώ. Kαι, φύσει περίεργος άνθρωπος, έψαξα και βρήκα τον ίδιο τον μηνυτή, και παραβρέθηκα στην αρχή της διαδικασίας, στον ανακριτή στην Χαλκίδα. Κι απ’ ότι είδα, δεν ήμουν η μόνη…
Ο κ. Δημήτρης Αντωνίου, 56 ετών, χειρουργός-ογκολόγος κάτοικος Χαλκίδας, κατέθεσε τον Μάιο μήνυση κατά των βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο, υπουργών, του Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και κατά των μελών της “Τρόικας” (ονομαστικά και με τις διευθύνσεις τους!) με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Όσον αφορά την ίδια τη μήνυση, το κείμενο της οποίας καθώς και πλήθος στοιχείων μπορεί να δει κανείς στο blog του κ. Αντωνίου http://zoidosia.blogspot.com, γίνεται ονομαστικά κατά των ανωτέρω υπευθύνων και με τρόπο που η διαδικασία δεν περνάει από τη Βουλή. Συγκεκριμένα, παρά την ασυλία που προσφέρεται από το Σύνταγμα σε βουλευτές και υπουργούς, η έσχατη προδοσία αποτελεί αυτόφωρο έγκλημα, για το οποίο ο εισαγγελέας μπορεί να διατάξει την άμεση δίωξη χωρίς την άδεια της Βουλής. Επίσης, παρόλο που το έγκλημα αυτό διαπράχτηκε στις 6 Μαΐου, επειδη είναι διαρκές η δίωξη μπορεί να γίνει ακόμη και σήμερα – όπως και γίνεται.
Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, προς μεγάλη έκπληξη όλων μας, ΔΕΝ έβαλε την υπόθεση στο αρχείο αλλά έκανε δεκτή τη μήνυση και ξεκίνησε τη διαδικασία ορίζοντας την προανάκριση. Μάλιστα, το έκανε αυτό με ιδιαίτερη ταχύτητα: έλαβε την υπόθεση στα χέρια του στα μέσα Οκτώβρη, και μέσα σε δύο μήνες την προχώρησε (για όσους ξέρουν τους ρυθμούς αυτών των διαδικασιών, πρόκειται πράγματι για μεγάλη έκπληξη). Έτσι, ορίστηκε η προανάκριση για την Τρίτη 11 Ιανουαρίου, οπότε και κατέθεσε ο κ. Αντωνίου στον ανακριτή στη Χαλκίδα.
Στην προανακριτική αυτή διαδικασία ο κ. Αντωνίου κατέθεσε συμπληρωματικά υπομνήματα και στοιχεία για την υπόθεση. Μια βασική περιγραφή αυτών μπορείτε να δείτε στο blog http://stoxasmos-politikh.blogspot.com: στο blog αυτό μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένα πολλά στοιχεία για την κατάθεση του κ. Αντωνίου, καθώς επίσης βίντεο από την ομιλία του αργότερα την ίδια μέρα αλλά και βίντεο από εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού Κόντρα, ο οποίος εδώ και καιρό φιλοξενεί τον κ. Αντωνίου στα δελτία ενημέρωσης του κ. Τέρενς Κουίκ. Έξω από το γραφείο του ανακριτή, αρκετός κόσμος ήταν συγκεντρωμένος και τον υποδέχτηκε με χειροκροτήματα.
Αφού ο κ. Αντωνίου έκανε κάποιες σύντομες δηλώσεις προς τη δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού Κόντρα προχώρησε μαζί με τους παρεβρισκόμενους προς το Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου, όπου και άλλος κόσμος τον περίμενε για να ξεκινήσει η εκδήλωση συμπαράστασης. Το θέατρο βρίσκεται απένταντι από το Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας.

Η εκδήλωση αυτή είχε την ενεργό υποστήριξη απλών πολιτών αλλά και κινημάτων για την άμεση δημοκρατία.
Είναι εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου: παρόλο που η είδηση δεν έχει διαδοθεί ιδιαίτερα, πάνω από 200 άτομα βρέθηκαν εκεί (σε μια δεδομένη χρονική στιγμή μέτρησα 150 καθήμενους). Εντυπωσιακή ήταν επίσης και η διασπορά των συμμετεχόντων: κάποιοι παρεβρισκόμενοι ήρθαν επί τούτου, μόνοι τους, από τις Σέρρες, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και την Κόρινθο! Στο γεμάτο θέατρο, λοιπόν, και μέσα σε ιδιαίτερη συγκίνηση, λόγω της θερμής υποδοχής που του επιφυλάχτηκε, ο κ. Αντωνίου έκανε την ομιλία του.
Μιας και μπορεί να βρει κανείς όλη την επιχειρηματολογία του, ή να δει το βίντεο της ομιλίας του, δεν θα καλύψω εδώ με λεπτομέρεια τα λεγόμενά του, αλλά θα αρκεστώ σε μια μικρή αναφορά σε αυτά που μου έναναν ιδιαίτερη εντύπωση. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Αντωνίου, το Μνημόνιο είναι μια δανειακή σύμβαση η οποία όμως έχει αντικαταστήσει το ίδιο το Σύνταγμα: όπως και το Σύνταγμα, αναφέρει τις γενικές κατευθύνσεις της πολιτικής που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα και παραμέμππει στη συνέχεια σε νόμους που θα εξειδικεύουν αυτές τις κατευθύνσεις. Καταλύει δηλαδή το Σύνταγμα. “Αν είναι έτσι, να το δηλώσουμε επισήμως και να λεγόμαστε Τροϊτκιστάν” και όχι Ελλάδα, κι εμείς Τροϊκανοί!”, είπε χαρακτηριστικά. Βάση αυτής της δανειακής σύμβασης που υπογράψανε, αν δεν πληρώσουμε μία δόση, οι δανειστές μας μπορούν να προβούν σε κατάσχεση κάθε δημόσιας περιουσίας μας, χωρίς περιορισμό – εξ’ ου και τα δημοσιεύματα για τα νησιά μας! “Ποιος είναι ο λόγος νομίζετε που δεν υπεγράφη η σύμβαση για τον Αστακό;”, είπε, “γιατί δεν απάντησαν ποτέ γιατί δεν προχώρησε αυτή η σύμβαση; Αφού, το Ελληνικό κράτος δεν είχε δικαιοδοσία να υπογράψει τίποτα χωρίς τη συναίνεση των δανειστών του”. Μάλιστα, τυχόν δικαστική διένεξη που θα προκύψει (με πολίτες π.χ.) θα επιλύεται με το αγγλικό δίκαιο και όχι το ελληνικό, δηλαδή με το δίκαιο των δανειστών μας.
Επίσης έχει καταλυθεί το ίδιο το πολίτευμά μας, η Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, καθώς καταργείται στην πράξη η διάκριση των εξουσιών (που είναι θεμελιακή για την Κοινοβ. Δημοκρ.). “Δεν έχει νόημα να πάει κανείς στον στρατό πια, πρέπει να αρνηθούν οι νέοι να πάνε στο στρατό αφού πλέον ο στρατός δεν ανήκει στη χώρα και θα χρησιμοποιηθεί και εναντίον των πολιτών της”, είπε χαρακτηριστικά.
“Ο κ. Παπούλιας είναι συγκατηγορούμενος διότι θα έπρεπε να έχει διαλύσει τη Βουλή”, είπε, τονίζοντας όμως ότι δεν έχει υπογράψει διάφορα προεδρικά διατάγματα μέχρι στιγμής. “Το Μνημόνιο προβλέπει οι ρυθμίσεις να γίνονται με Π.Δ. και όχι με νόμους, για να μην περνάνε από τη Βουλή”. “Κανονικά, όλοι οι βουλευτές που δεν συμφωνούν πρέπει να παραιτηθούν, να μην παραμένουν εκεί δίνοντας νομιμοποίηση σε αυτή τη Βουλή. Πώς θα στεκόταν τότε μία μονοκομματική Βουλή;”, είπε ο κ. Αντωνίου και στη συνέχεια προέτρεψε όλους μας “να μην αφήσουμε κανέναν τους να πλησιάσει τα μνημεία της χώρας και τα εθνικά σύμβολα στις εορτές (π.χ. 25η Μαρτίου), να μην πλησιάσει κανείς τους. [...] Σε αυτά τα χώματα χύθηκε αίμα για την ελευθερία, δεν μπορούν αυτοί να τα πουλάνε”. “Ο Τσολάκογλου καταδικάστηκε για εθνική αναξιότητα επειδή έδωσε το 1940 ως λεία πολέμου στρατιωτική περιουσία στους κατακτητές. Σε αυτούς που πουλάνε όλη την ελληνική γη για μια δανειακή σύμβαση, τι πρέπει να γίνει;” αναρωτήθηκε, τονίζοντας ότι τα χρήματα των δανείων αυτών, σύμφωνά πάντα με το ίδιο το Μνημόνιο, δεν προορίζονται για μισθούς και συντάξεις, όπως μας λένε, αλλά για τη στήριξη της ρευστότητας των τραπεζών!
Πολλά ακόμη θα μπορούσα να γράψω γι’ αυτή την εξαίρετη μέρα. Με ιδιαίτερη χαρά, πάντως, διαπίστωσα ότι ο κ. Αντωνίου, δεν είναι ένας γραφικός τύπος που απλά “τα πήρε στο κρανίο”, αλλά ένας σοβαρός άνθρωπος που με μεθοδικότητα και πολύ δουλειά έκανε αυτό που θεώρησε καθήκον του.
Με πολύ διάβασμα και έρευνα, βρήκε μόνος του όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τις κατηγορίες του αλλά και τον νομικό τρόπο να τις θέσει σε “τροχιά”, μιας και μέχρι στιγμής κινείται χωρίς δικηγόρο – “όταν προσπάθησα να κινηθώ με δικηγόρο, ζημιά μου έκανε παρά καλό”, μου δήλωσε



62 σχόλια:

iamaticus είπε...

@@....ΒΒΒΡΕΕΕ ΚΑΡΥ...

ΚΕΚΑΡΥΤΩΜΕΝΗ!!!!ΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!

Κι εσυ bre ΜΕ ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ???
γαμωτο μου....

ΕΕΕΕΕ....βεβαια....

Με ΟΠΟΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΗΣΕΙΣ...
(φυσικο)...ΕΙΝΑΙ:
ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ!!!ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Με πιανεις ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ!!!
(στις λεπτομεριες)...
ΑΝ ΔΕ ΦΥΓΕΙΣ ΠΑΛΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...

ΑΦΟΥ ΣΕ ΜΕΛΕΤΗΣΩ...
ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΙ!!!ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ασχετα απο την ΠΛΑΚΑ ...
ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ>>>

ΚΛΥΣΜΑ!!!(επιθετικο!!!!χαχααα!!!)
σε....

αμεριμνο κωλο!!!!χαχαχααααα!!

ευχαριστιες

kariatida62 είπε...

@Iamaticus: XAXAXAXAXAXAXAXAXA!
--------------------------------
Nα μελετήσεις αναντικατάστατε γιατρέ μου τους όρους, ν'ακούσεις τον στρατηγό(μη σε τρομάξει η προφορά του)και να διδαχτείς απο τον συνάδελφό σου!
Εδώ θα είμαι και θα μείνω όσο χρειαστεί για να διαβάσετε όλοι σας την Αναδημοσίευσή μου.
--------------
Πάντα με ήλκυαν οι κακές παρέες!
Θυμάσαι πώς σε ξεχώρισα απο το πλήθος, όταν όλοι μου φώναζαν μακριά? ;)

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Θα έρθει κείνη η ώρα που θα ψάχνουν σπηλιές στα βουνά!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

kariatida62 είπε...

@Χριστόφορος: Aχ καλέ μου Χριστόφορε, πολύ φοβούμαι ότι τα βουνά θα ξαναπάρει πάλι ο Ελληνικός Λαός...,
όλοι αυτοί είτε μείνουν εδώ,είτε φύγουν απο τους πρώτους, θα χουν πάντα κάποιους να τους φυλάνε καλά!

Saq είπε...

Το εχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό οπότε το προσπέρασα. Λίγο καθυστερημένα μας το έβγαλες.

Εγώ να συμφωνήσω απόλυτα με τα "εσχάτη προδοσία" και τα υπόλοιπα. Πράγματι, έχουμε παραδοθεί άνευ όρων. Να πω μάλιστα ότι είμαι και εγώ από αυτούς που υποφέρουν από την αφαίμαξη που μας έχει κάνει το δντ.

Μπορεί, όμως, κάποιος να μου πει ποια άλλη λύση υπήρχε; Και μην ακούσω πάλι αριστερίστικους ενθικοφρονικούς λαϊκισμούς του στυλ "καλύτερα πτώχευση".

Λύση άλλη υπήρχε;

kariatida62 είπε...

@Saq:Όπως ίσως υποψιάζεσαι και γω δεν το άκουσα σήμερα...το πρωτάκουσα στο flash, όταν βγήκε ο Στρατηγός και μίλησε!
Περίμενα, να δω μήπως κάποιος απο την γειτονιά μιλήσει...το αναφέρει!
Μα δεν ακούστηκε κιχ!
Εφτασε λοιπόν η στιγμή(εφ'όσον έγινε δεκτή και η μήνυση του κ. Αντωνίου απο τον Εισαγγελέα)να το φωνάξει πάλι η Καρυάτιδα στην μπλογκογειτονιά μας...
Επρεπε ΣΑΚ να τόχες κάνει εσύ νωρίτερα...
-----
Το ερωτήμά σου με προβληματίζει!
Ξέρεις γιατί? Γιατί το παραλλήλισα με το εξής απλωικό παράδειγμα:
"Όταν δεν έχεις να πληρώσεις το ενοίκιό σου γιατί ας πούμε είσαι άνεργος, τι κάνεις?
Πουλάς την μάνα σου, την αδελφή σου, την γυναίκα σου...και τις στέλνεις ξέρεις πού για να σου φέρουν χρήματα?"
Είναι δυνατόν Σακ,το Μνημόνιο αυτό να ήταν μονόδρομος?

Δεν άκουσες για τις προτάσεις της Ρωσίας και της Κίνας?

Δεν έπρεπε να παίξουμε τα χαρτιά μας σωστά?
Τις αποζημειώσεις τις γερμανικές η Ελληνική κυβέρνηση δεν τις έκανε παντιέρα βλέπεις και απαγορεύει την κατάσχεση γερμανικών περιουσιών στην Ελλάδα!
Θα μπορούσαν να είχαν διαχειριστεί διπλωματικά τα πράγματα με τους Γερμανούς με τέτοιο τρόπο που οι Γερμανοί να βρίσκονταν τώρα στην θέση μας και εμείς στην δικιά τους!
Το κουτί της Πανδώρας του Βαξεβάνη δεν το είδες χθες βράδυ?
----
Και εντέλει δεν θα σου βρώ εγώ την σωστή λύση που θάπρεπε να είχε κάνει η κυβέρνηση.
Την καλύτερη λύση ας την έβρισκαν και οι 300 μαζί που τους πληρώνουμε ακόμα και σήμερα ένα σκασμό λεφτά, για να βγαίνει το ΠΑΓΚΑΛΙΚΟ ΑΡΧΙΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ να μου φωνάζει στα μούτρα μου, πως είμαστε όλοι αντιπαραγωγικοί(δημ.υπάλληλοι-στρατιωτικοί και δη πιλότοι)
Και μεις να τον ανεχόμαστε, να σκύβουμε το κεφάλι και να λέμε πράγματι μαζί τα φάγαμε...
Το τραπέζι βέβαια εσύ και εγώ ποτέ δεν το είδαμε, φαίνεται μας τάιζαν και τους δυό στο ύπνο τους!!!

Saq είπε...

1.Δεν με στεναχωρεί που δεν με παρακολουθείς, αλλά να πετάς και σπόνδα, δεν λέει http://thessalotipota.blogspot.com/2010/06/blog-post_12.html

2. Να ξεπουλάω τη μάνα μου; Εσύ νομίζεις ότι οι κινέζοι και οι ρώσσοι για την ψυχή της μάνας τους θα μας δάνειζαν. Όποιος πήρε δάνειο από κίνα έφτυσε αίμα. Όλα θα μας τα έπαιρναν και αυτοί.

3. Οι αποζημιώσεις είναι ένα θέμα, αλλά δεν θα λυνόταν σε ένα μηνα μέσα. Εμείς τα φράγκα τα θέλαμε άμεσα. Το είπε και ο φίλος σου ο Λαζό, που τόσο αγαπάς. Η κυβέρνηση αυτή όπως και οι άλλες είναι κότες σε αυτά τα θέματα.

4. όχι, το κουτί δεν το είδα, αν θες πες μου περίτίνος πρόκειται.

5 Τώρα, όσο για την λύση, ναι όντως δεν θα τη βρεις εσύ, αλλά δεν μπορεις να λες ότι αυτή ήταν λάθος όταν δεν υπάρχει δεν ξέρεις άλλη.

6. Μαζί τα φάγαμε; Όχι όλοι, αυτό είναι άδικο. Τα 2/3 μόνο. Με όποιον τρόπο, με κάθε τρόπο. Καταπατώντας νόμους, θεσμούς, βάζοντας βύσματα για το δημόσιο, το στρατό, τα δημόσια έργα, τους δήμους. Αψηφώντας ότι είμαστε κράτος. Όλοι μες την παρανομία και μπροστά οι 300 που ψηφίζαμε.

7 Τη μόνη λογική λύση που έχω ακούσει, ήταν από έναν τύπο στην τβ που είπε ότι το μνημόνιο ήταν η μόνη λύση αλλά όχι με αυτούς τους όρους. Έπρεπε να διαπραγματευτούμε πιο σκληρά.

kariatida62 είπε...

@SAQ: Διάβασε εδώ Σακ μου,
εδώ Σακ μου

ΌΛΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΗΣΑΝ ΣΑΑΑΑΑΑΑΚ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση και μπράβο σου γιατί δεν είχα ιδέα για όλα αυτά.
Θα τα μελετήσω εμβριθώς και ίσως επανέλθω.

Αυτό που σημειώνω είναι οτι υπάρχουν άνθρωποι σαν το γιατρό που βλέπουν την αδικία και δε φωνάζουν μόνο κάνοντας θόρυβο.
Έχουν το θάρρος να βγουν μπροστά και να υπερασπιστούν τα πιστεύω τους. Άσχετα αν είναι βάσιμα ή όχι αυτά που λέει (που με την πρώτη ανάγνωση που έκανα στην ανάρτησή σου, είναι) δεν παραδίνεται και ψάχνει τον τρόπο να δικαιωθεί.
Δεν φοβάται το κόστος, που μπορεί να είναι ο χαρακτηρισμός του από κάποιους ως γραφικός ή ακόμα και άλλα που δε θέλω να σκέφτομαι.
Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι ανάμεσά μας που δεν τα παρατάνε.

Ελπίζω η δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της.
Βλέπουμε οτι η επανάσταση (η αλλαγή που συνεχώς ζητάμε να γίνει) μπορεί να γίνει και ειρηνικά όταν υπάρχουν επιχειρήματα και άνθρωποι με άποψη και γενναιότητα.

Δε ζητάει τίποτα παραπάνω από αυτά που δικαιούται σαν πολίτης. Να εφαρμόζονται οι νόμοι που το Σύνταγμά μας ορίζει. Για όλους.
Με εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη που θα κρίνει την αξίωσή του.
Επικροτώ.

kariatida62 είπε...

@Saq: Δεν την είδα Σακ αυτή σου την ανάρτηση τον Ιούνιο, ίσως να έλειπα, γιατί ξέρεις καλά πως πάντα σε παρακολουθώ και σου σχολιάζω...
ΣΥΓΓΝΩΜΗ!
----
Το κουτί εχθές ανέλυσε σ'όλη του την (ιστορική-πολιτική) διάσταση την υπόθεση των γερμανικών αποζημειώσεων και την υποκριτική αντιφατική στάση του Ελληνικού Κράτους, την όψιμη "συμπαράσταση" της Κυβέρνησης στους Διστομίτες.
-------
Η Διαφθορά της Ελληνικής κοινωνίας ήρθε απο πάνω προς τα κάτω...το επέτρεψαν, το επεδίωξαν και το πέτυχαν!
-----
Εστω, δεν ξέρω τι θάπρεπε να είχε γίνει, όμως όπως σου ξανάπα δεν είναι δική μου και δική σου δουλειά να βρούμε την σωστότερη λύση.
Το τιμόνι της διακυβέρνησης μιας χώρας το κρατά η Κυβέρνηση και ολόκληρη η Βουλή (εκπρόσωποι και υπηρέτες του Λαού)

kariatida62 είπε...

@ΑΝD: Σκοπός της ανάρτησης αυτής ήταν η ενημέρωση των φίλων μου.
Γνωρίζω πως οι περισσότεροι απ'αυτούς δεν έχουν ακούσει όλα τ'ανωτέρω..
Απο πού να τ'ακούσουν, άλλωστε απο τα ΜΜΕ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω βρε Κάρυ, που είναι το περίεργο;

Το ΔΝΤ έχει ένα σχέδιο που υπογράφουν όλες οι χώρες που περνάνε το κατώφλι του. Αυτό υπόγραψαν και οι δικοί μας...

Αυτά που αναφέρεις δεν είναι τίποτα, έρχονται ακόμα καλύτερα. Διάβασε αν θες κι αν έχεις χρόνο το Νόμο 3845 (ΦΕΚ 65/6-5-2010) και θα γελάσεις με την ψυχή σου... Το συνιστώ και στον Ιαματικό, κάνει καλό, ξελαμπικάρει το μυαλό...

Πως λέει το άσμα; "Έρχονται δύσκολοι καιροί, απ΄όλες τις μεριές θα μας χτυπάνε..."

Τα σκεύη μου...

kariatida62 είπε...

@Τeleytaios: A!!! Στρατηγέ μου πρέπει να σε μάθω και εσένα να μου βάζεις τα λινκ στα σχόλια κατ'ευθείαν!!! Αυτό το πέρα δώθε με ζαλίζει...Πάω να το διαβάσω να ξελαμπικάρω γελώντας! :(

Tα σκεύη σου ε???
Κράτα τα Τελευταίε μου θα μας χρειαστούν!

dimitris είπε...

Kariatida62 καλησπερα, οποιος ενδιαφερεται να ''δει'' γιατι, ''εχουμε'' ορους και μνημονιο, ας ριξει μια ματια εδω και η πασοκσιδικη λογικη, ο λαος τα εφαγε, ειναι μονο.............., ropewalker Kassandra, γραμμενο απο το 2010, τον Δεκεμβρη...

kariatida62 είπε...

@teleytaios: To νεροπέρασα τον νόμο, τα περισσότερα απ'όσα αναφέρονται ήδη τα βιώνουμε αλλά στάθηκα βρε Τελευταίε σ'αυτό"
Mείωση προσλήψεων στο Δημόσιο πέραν του 5/1 και πάγωμα συντάξεων!!
Μας βλέπω Τελευταίε μου να δουλεύουμε και απο πίσω νάχουμε τον Ιαματικό να μας φορά τους καθετήρες μας! Και ο δικός μου, νομίζω πως φοριέται εύκολα, εμ' ο δικός σου?

kariatida62 είπε...

@DIMITRIS: Δημητράκη, στον κόσμο που κατέβηκε κάτω στους δρόμους, υπήρχαν και πάρα πολλοί με ελληνικές σημαίες!!!
Δεν δείχνουν την σημαία μας και αλαλιάζομαι Δημητράκη!!!
----
Πρέπει να σου μάθω Δημητράκη και σε σένα πώς να βάζεις κατ'ευθείαν το λινκ στα σχόλια, γιατί αυτό το πέρα-δώθε, με μουρλαίνει...και δεν με βοηθά απόψε και κείνη η παλιο-googlara!

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να έχει ελαφρύ χέρι ο γιατρός..., για τον καθετήρα λέω...χα,χα,χα...

Το επόμενο βήμα είναι το εξής:
Νόμος 9999, άρθρο 5: Επιτρέπουμε στους δημοσίους υπαλλήλους να εργάζονται και να πεθαίνουν πάνω στα γραφεία τους. Εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι χάριν της ψυχικής υγείας των παιδιών, πρέπει να πεθαίνουν σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες εντός της αίθουσας. Επίσης οι πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών πρέπει απαραιτήτως να πεθαίνουν μετά την προσγείωση.

Απόσπασμα εφημερίδας της 22ας Αυγούστου 2026:
Πρωτοσέλιδο: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ. Στην κατοχή του είχε μικροποσότητα σύνταξης. Ασκήθηκε δίωξη εις βάρος του από τον 97χρονο εισαγγελέα υπηρεσίας.

Στο ένθετο ένα αφιέρωμα στις κοινωνικές παροχές των παρελθόντων ετών: ΣΥΝΤΑΞΗ (η, το μηνιαίο χρηματικό ποσό που καταβάλλεται ισόβια σε κπ. που έπαυσε να εργάζεται για λόγους ηλικίας). Κάποτε δινόταν στους ανθρώπους...

kariatida62 είπε...

@Teleytaios: Χαχαχαχαχαχχαχαχα!
Εψαχνα να βρω ένα χιουμοριστικο βιντεάκι που δείχνει ένα ταμία σούπερ-μάρκετ-γέρο με πάρκινσον να κτυπά τα προιόντα δυο και τρείς φορές λόγω της πάθησής του και οι πελάτες να τρελαίνονται γιατί δεν τολμούσαν να παραπονηθούν, φοβουμενοι να μην το προσβάλλουν!
Οι εκφράσεις απόγνωσης στα πρόσωπά τους όλα τα λεφτά...δυστυχώς δεν μπόρεσα να το βρω να στο φέρω.

Frezia είπε...

Eίναι αλήθεια?έκανε πράγματι
μήνυση ο Κ.Αντωνίου η είναι
της πλάκας?
Ζαλίστηκα λιγάκι...

ΠΑΛΙΑ ΧΩΡΑ είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ, ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΗΡΕΜΙΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ : ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ Η ΗΣΥΧΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΓΚΥΜΩΝΕΙ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ...

iamaticus είπε...

@@....ΔΙΑΒΑΖΩ....για ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΩ (μνημονιακα)...και ...

ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!χαχαχααααα!!!



Αυτο το παιδι Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ...
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ...

Πρεπει να του ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ!!!...

ΠΩς ΝΑ "ΘΑΒΕΙ"ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΣΑ ΓΙΑΤΡΟΣ... ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ...γιατι σα νεο παιδιπου ειναι... θα μας γηροκομησει...ΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!

Α ναι ρε ΚΑΡΥ...
Γι αυτο το videaki ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΚΟΥΣΕΙ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ!!!...

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΟ ΜΕ ΕΛΑΦΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ...ΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!...

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΗ!!!ΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!

ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΝΕΚΡΟ...ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!!!ΧΑΧΑΑΑΑ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

ღ oneiremataღ είπε...

Κάρυ, κάτι είχε πάρει το αυτί μου γενικά, αλλά δεν είχα ιδέα για την προέκταση όλων αυτών...κι εγώ δεν ξέρω πως κρατήθηκα να μην κάνω ανάρτηση παραπέμποντας στο δικό σου μπλογκ για ενημέρωση κι άλλων... σ' ευχαριστώ πάντως, μου λύθηκαν αρκετές απορίες σήμερα...φιλάκια

dimitris είπε...

Kariatida62, πηγαινε στο IKEA, στο αεροδρομιο, κατσε στο χωρο του εστιατοριου και εκει θα νοιωσεις ενα σφιξιμο στην καρδια και οταν εισαι με το παιδι σου μαζι---νεαρη γυναικα πια---θα δεις το συννεφιασμα στο βλεμμα του, δυο απο τους basket-doys, μαζευουν και καθαριζουν τα τραπεζια ειναι αρκετα μεγαλοι στην ηλικια ανθρωποι---μη μου ''πεις'', οτι η δουλεια δεν ειναι ντροπη---ανθρωποι που κανουν την δουλεια που τους ''ανατεθηκε'' αξιοπρεπως, μπραβο στο κρατος μας, γιναμε αυτο που ονειρευοντουσαν οι εκαστοτε κυβερνησεις ''μας'', ΔΥΤΙΚΟΙ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, μην ψαχνεις στον ''γιουτουμπη'', υπαρχουν ''διπλα'' και ''ζωντανα'', ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗΝ!!!

kariatida62 είπε...

@Frezia: Kαθόλου της πλάκας! Εκανε μήνυση και έγινε δεκτή απο τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών!
Ότι διάβασες είναι 100% αλήθεια!

kariatida62 είπε...

@ΠΑΛΙΑ ΧΩΡΑ:Καλώς τον αδελφό μας!
Πώς κόπηκε στα δυο η Κύπρος μας?
Ε, τώρα να δεις τι έχει να γίνει εδώ...

kariatida62 είπε...

@ΙΑΜΑΤΙCUS: O Στρατηγός? Να σκεφτείς πως όταν λείπεις, τρέχω κατ'ευθείαν σ'αυτόν για να γελάσει λίγο το χειλάκι μου...
Είναι και πιο κατανοητός(ευκολώτερος) απο σένα, μια χαρά!
----
Τώρα τι εγινε, ενημερώθηκες για τα μνημονιακά ή ακόμα διαβάζεις?

kariatida62 είπε...

@Ονειρεμάτα: Oνειρεμάτα μου, εφ'όσον τον ρόλο της ενημερωσης των πολιτών δεν τον κάνουν τα ΜΜΕ ως όφειλαν σωστά να τον κάνουν, πρέπει εμείς οι απλοί πολίτες,να καλύψουμε το κενό τους!
Προωθήστε τα βιντεάκια και το ρεπορτάζ του κ. Αντωνίου ως mail,(εφ'όσον η θεματολογία του ιστολογίου σας δεν ταυτίζεται με το θέμα) στους φίλους και γνωστούς σας!
Ενημερώστε τους Έλληνες πολίτες! Δεν γνωρίζουν...

kariatida62 είπε...

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Τώρα που είπες για το ΙΚΕΑ, το ξέρεις εσύ Δημητράκη πως οι τιμές των προιόντων του ΙΚΕΑ στην Ελλάδα είναι οι διπλάσιες απ'αυτές των υπολοίπων ευρωπαικών χωρών?
Για ρίξε μια ματιά
εδώ να δείτε

Kαταλάβατε όλοι εσείς φιλελεύθεροι φίλοι μου(πού είναι κι'αυτός ο Λακωνάκος)πώς δουλεύει ο οικονομικός φιλελευθερισμός στην Ελλάδα?
Εν καιρώ κρίσης, σ'όλες τις χώρες μειώνονται οι τιμές, στην Ελλάδα αυξάνονται!

Τι έχεις να πεις εδώ Ιαμε???
Τον καθετήρα, γρήγορα φέρε τον καθετήρα,στον Δημητράκη γιατί θα τον πιάσει πάλι ακράτεια και θα μας αρχίσει στην αναρτήσεις για το ΙΚΕΑ! ΧΑΧΑ!

iamaticus είπε...

ΚΑΡΥ ΜΟΥ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Υπαρχουν πολλοι ΒΑΣΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ που...
οι τιμες ανεβαινουν(ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ):

1)ΟΙ ΒΑΡΥΤΑΤΟΙ ΦΟΡΟΙ (αν για παραδειγμα ΒΑΖΕΙΣ ΦΟΡΟ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ...τοτε Η ΝΤΟΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ)

2)ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΚΟΣΤΟΣ:Οι επιχειρησεις στην Ελλαδα ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" ΣΤΟ:Δημο (ελεχτες+πολιτικαντηδες)+ΣΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ (φακελακι)κλπ.

ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ!!!

3)ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ (ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ"):
Ας πουμε εχω "βυσμα" με ΠΑΣΟΚ..
και τροφοδοτω το στρατο με γαλατα...με τιμη 1 ευρω το λιτρο...
Επειδη σε κανεναν ΔΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ (γιατι βυσμα δεν εχει...κανω οτι θελω)...
ΖΗΤΩ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ...και τα 5 τα δινω "μαυρα" ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ!!!!.

3)ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ+ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ+ΣΥΝΤΑΞΗΣ(πολιτικαντες τρωνε τα λεφτα των ΤΑΜΕΙΩΝ)!!!

ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ...
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ (ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ)!!!!!

Αυτα τα ολιγα....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

kariatida62 είπε...

@iamaticus: Kαι ποιο σύστημα δίνει αυτές τις δυνατότητες Ιαματικέ μου, να λειτουργεί μ'αυτό τον τρόπο η οικονομία στην Ελλάδα?
Ο "οικονομικός φιλελευθερισμός" που είναι συνώνυμος πλέον με τον όρο καπιταλισμός, που έχει ως σκοπό το κέρδος και μόνο το κέρδος των ολίγων!
---
Αντε τώρα έχω να κάνω και τις δουλειές της Παναγιωταρά...
Θα τα ξαναπούμε

Ανώνυμος είπε...

πωπω διαβαζοντας τα παθαινω καταθλιψη...

kariatida62 είπε...

@το κόκκινο φουστάνι: Γυναικάρα με τα κόκκινα, όχι κατάθλιψη...αυτό θέλουν να πετύχουν σ'όλους μας!
Ενημερώσου, ψάχνε,διάβαζε αντιστάσου με τους υπόλοιπους!

iamaticus είπε...

...μονο ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ!!!

Αυτο ειναι ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....

Συμφωνα ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...

Ο ΚΑΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ (ο σκυλος ο απανθρωπος ο αρρωστος ο φασιστας) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΧΡΗΜΑ+ΧΡΥΣΑΦΙΑ...

ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΚΑΠΟΥ....

(για την ωρα ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΥ...
κατι ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΕΛΒΕΤΙΕΣ...ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ).

ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...
ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ....ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!!!...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΜΑΖΕΜΕΝΟ.

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ...
ΣΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΘΑ ΠΑΕΙ...


ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΥΡΝΑΕΙ!!!
(αλλοιως θα ηταν στο Μουσειο)

ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΕΝΑ ΤΟΥΒΛΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΩΝΑΣΗΣ + Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ...
ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΑ ΚΕΡΔΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ!!!!....

(ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ-ΣΚΕΨΟΥ).

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟ!!!!
ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΛΟΥΣΙΟΤΑΤΟ,ΠΛΟΥΣΙΟ,ΦΤΩΧΟ,ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟ....

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΟΘΕΙ+ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ (μικρομεσαιος),ΕΩΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ (απολυτα ελευθερος κλοσαρης)...
η και να θυσιασει ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ (Ωνασης)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

kariatida62 είπε...

@iamaticus: Tι λες καμάρι μου???
Ασε τους "παλιο-κουμμουνιστές" τι λένε, μα ούτε το γερμανικό περιοδικό Ντερ Σπίγκελ δεν πιστεύεις?
Διαβασε καμάρι μου:εδώ πόσο εκτιμώνται οι ελληνικές καταθέσεις στην Ελβετία
Bρε, δεν τελείωσα ακόμα...με την μάπα στο χέρι σου στέλνω τα λινκς,χαχαχα!

kariatida62 είπε...

@iamaticus: Kαμάρι μου άκου εδώ τον καραγκιοζάκο τον Τράγκα τι λέι στο σταθμό του:
εδώ

kariatida62 είπε...

@προς όλους: Διαβάστε εδώ όλοι σας ΩΡΕ!!!
Μας λεηλατούν την χώρα !!!
εδώ ορέ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μετά τις εξελίξεις, στο Mega έχουν πάρει φωτιά.
Ετοιμάζουν το σκετσάκι για το βράδυ. Ποιός θα κάνει τον καλό και ποιός τον κακό.
Ποιός θα κατηγορεί την Τρόικα για όσα συμβαίνουν και ποιός θα κατηγορεί εμάς τους Έλληνες που είμαστε υπαίτιοι γιατί μαζί τα φάγαμε και μοιραία οδηγηθήκαμε εδώ.
Η κυβέρνηση εκτελεί την εντολή του λαού (;) και μάλιστα το βράδυ θα δούμε στο σκετσάκι να εμφανίζεται και οτι υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Ελλάδας.
Γιατί;
Γιατί δεν έχει καμιά δουλειά η Τρόικα να βγει και να ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ τα όσα από κοινού ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ!

Ήθελαν να μας τα πουν όπως ήθελαν.
Και αφού αυτό δεν έγινε θα εκμεταλλευτούν το γεγονός για να μας πουν οτι τους έβαλαν στη θέση τους για την παρέμβασή τους στα δικά μας (παρέμβαση είναι η ανακοίνωση, μην ξεχνιόμαστε).
Στο τέλος του σκετς θα καταλήξουν καλοί και κακοί ομόφωνα στο ίδιο συμπέρασμα:
Η Τρόικα ήταν αναγκαίο κακό, κάτι που όλοι μαζί φέραμε στον τόπο αλλά παρόλα αυτά η Κυβέρνηση Παπανδρέου τους βάζει πάγο όταν βλέπει οτι περνάν τα όρια.
Και κανείς δε θα ασχοληθεί με την είδηση αυτή καθ'αυτή....
Και ο Παπανδρέου θα φανεί και σαν ήρωας για να νιώθουν καλά όσοι τον ψήφισαν.
Και, Κάρυ θα τον ξαναψηφίσουν...!

Καλημέρα...

roadartist είπε...

Tραγική, ανίκανοι και κλέφτες! Πουλήσανε τη χώρα κοψοχρονιά! Ενώ ΟΛΟΙ ξέρουμε πως οι πολιτικοί όλων των προηγούμενων ετών καταχράστηκαν χρήματα του ελληνικού λαου κανένας τους δεν τιμωρήθηκε, μόνο εμείς να κάνουμε θυσίες! Δεμένοι χειροπόδαρα είμαστε άστο!!

kariatida62 είπε...

@ΑnD: A!!! Ναι δεν αμφιβάλλω, με το σύστημα που γίνονται εκλογές και στην χώρα μας, το πιθανότερο είναι να ξαναβγεί!
Εξ'άλλου δεν εκπροσωπείται η πλειονότητα του Ελληνικού Λαού στην Βουλή, η μειονότητα εκπροσωπείται!

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ μου, Ιαματικέ. Πότε να περάσω για σεμινάριο; Να μάθω να βάζω καθετήρες... χα,χα,χα...

Πρόσεξε να με μάθεις καλά, γιατί αλλιώς στα γεροντάματά σου θα υποφέρεις...χα,χα,χα...

Και φαντάσου Αστυνόμο να κυνηγάει τον κλέφτη με το Πι... Και η ταμίας στην Τράπεζα με Αλτσχάιμερ!!! Έ, ρε γλέντια...


Αλλαγή θέματος:

Το άρθρο της Ελευθεροτυπίας μια χαρά τα λέει. Πρώτα απ' όλα δεν μιλάει καθόλου για βρακιά. Άρα θα μας τα αφήσουν. Δε μιλάει επίσης για τον αέρα, άρα κι αυτόν θα τον αφήσουν, όπως και την Ακρόπολη άλλωστε. Ούτε για μας μιλάει, άρα κι εμάς -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- θα μας αφήσουν. Τα άλλα θα τα πάρουν. Πολύ χαίρομαι, δε θα ξαναπληρώσω ΕΤΑΚ...

kariatida62 είπε...

@roadartist: Kαλά η ατιμωρησία στην πατρίδα μας δεν έχει άλλο ευρωπαικό προηγούμενο!
----
Αυτό φοβάμαι και εγώ πως θα ξυπνήσουμε όλοι μια μέρα απο τον ύπνο του δικαίου...που είμαστε τώρα και θα είμαστε δεμένοι χειροπόδαρα!
Καλό απόγευμα Αρτιστάκι!

Saq είπε...

H κυβέρνηση θύμωσε, πωπω, τα έκαναν επάνω τους οι τροϊκανοί!
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=250754

kariatida62 είπε...

@Saq:Έλα βρε Σακ!!! Εσύ μας έμαθες όλα τα κολπάκια βαριέσαι τώρα?
εδώ ο θυμός

zoyzoy είπε...

Τι να κάνει και ο έρμος ο γιατρός που'χε τα @ρχ@ και έκανε μήνυση γιαυτό το έγκλημα των πολιτικάντων μας που τους έχουμε και τους καμαρώνουμε κιόλας.
Και καλά δεν βρέθηκε ούτε ένα σωματείο ένωση ή κόμμα αντιπολίτευσης να ενώσει τη φωνή της μαζί του?
Καλά καθίκια είναι και αυτά!

Ποσό η σύνταξη 67?? χα!χα!χα!
κοίτα τι πάθανε στα γεράματα και άντε να βρεθούν θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας!

iamaticus είπε...

ααααααχχχχχχχ!!!!ΚΑΡΥ ΜΟΥ!!!

Οταν με λες ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ...ΔΕ Μ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΩ!!!!ΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΛΗ!!!(και ο κρατικος+ο ιδιωτικος τομεας)....κοψοχρονια!!!
ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ (σχεδον)να κανουμε!!!...
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!

ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΝΟ (ισως)επιλογη ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!
(αναμεσα σε ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,ΚΙΝΕΖΟΥΣ,ΡΩΣΟΥΣ...κλπ.

1)ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (δημογραφικο+κυμα λαθρομεταναστευσης).
2)ΟΤΑΝ ΔΕ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΑΓΩΓΙΜΟ.
3)ΑΝΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ....(ΑΥΤΙΑΣ ΠΧ!!!ΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!)

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!!!.

Αλλο καλο μου ΚΑΡΥΑΚΙ που ξερεις ποσο ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΕΧΩ...

ΑΝ ΘΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥΜΕ....
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ (αν υπαρχει δειξτον μου)...ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!χαχαααααα!!!
"ο Φιλελευθερισμος¨".

Αυτος που ακομα ΚΑΙ ΣΤΡΕΒΛΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ...+ΝΟΤΙΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ...
ΕΚΑΝΕ ΤΗ HUNDAI...NA KΛΕΙΝΕΙ (σχεδον) την ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ!!!!!.

Ακομα ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ (που κι εκει δεν εφαρμοζεται καλα)....ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!

ΕΔΩ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ...ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!!!!(μονο να πεθανουμε και να αντικατασταθουμε απο τους ΝΕΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ....ΜΕ ΤΑ ΣΧΙΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΑΤΙΑ!!!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ "ΔΙΑΔΟΧΗΣ"ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ!!!(λιγο ΙΣΤΟΡΙΑ να διαβασει κανεις ειναι το πρωτο που θα αντιληφθει!!!)

ΑΡΑΠΗΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝ+ΑΡΧΑΙΟΣ

EYXARISTIES

iamaticus είπε...

@@..ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΜΟΥ...

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ...
ΜΙΑ ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΤΗ ΡΑΠΤΙΚΗ...

Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ:...
ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ "ΘΑΒΕΙΣ" ΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΟΝ ΠΤΩΜΑ!!!!ΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!!.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ +ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ!!!...

ΑΝ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΣΤΗΣ "...ΥΠΗΡΞΕΣ...
ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ !!!

ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΤΑ "ΚΛΥΣΜΑΤΑ"....ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ...ΓΙΑΚΟΥΜΠ!!!ΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!..

ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...
ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΥ ΠΡΩΤΗ....
(με μπικινι...ΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!)...
Κι εγω και συ ΜΕ ΚΕΛΕΜΠΙΑ!!!ΧΑΧΑΑΑΑΑ...ξεβρακωτοι απο μεσα!!!χαχαααα)
ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ (που αυτοι που ξερουν το λενε: Δ. Ν. Τ.)!!!!ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ!!

ευχαριστιες

kariatida62 είπε...

@zοyzoy: Zoυζού μου!
Αυτός ο έρμος ο τόπος πάντα θα γεννά και Κολοκοτρώνηδες...να μας δείχνει με το δάχτυλό του την πορεία μας στους αιώνες!
Οι ραγιαδισμός δυστυχώς δεν έχει εκλείψει...θ'υπάρχει με την συντήρηση των κοτσαμπάσηδων!
Εφιάλτες γεννήθηκαν σ'αυτό τον τόπο πολλοί.Ευτυχώς δεν επικράτησαν.
Ελπίζω ούτε και τώρα...
Θάρθω σε λίγο στο σπίτι σου να δώ τι απόκαμες...

drosostalitsa είπε...

Καρυ μου καλησπέρα! Καταρχήν τα συγχαρητήσρια μου για την ανάρτηση αλλά και πολλά μπράβο στο κ.Αντωνίου που πήρε αυτή την πρωτοβουλία, γιατί η αδιαφορία και η απάθεια είναι η χειρότερη ασθένεια στον άνθρωπο. Του χρωστάμε αυτού του ανθρώπου που μας αντιπροσωπευει....

Σε φιλώ καλή μου *** Καλό Σαβ/κο

kariatida62 είπε...

@iamaticus:Πώς θέλεις να σ'αποκαλώ που μουχεις κλέψει την καρδιά και δεν μπορώ παρά να σε μαλώνω με χάδια και φιλιά???χαχαχααχχαχαα!
Ακατανόμαστος δεν μπορείς να γίνεις εσύ ό,τι και να μου πεις, ό, τι και να μου κάνεις...χαχαχα!
Επεσες καυμένε στο πεδίο των μαχών?
Και μούρθες κουρελιάρης ανάποδα στον γαιδαρό σου?
Πάρε ορέ την ασπίδα μη και στη φέρω στην κεφάλα και ξαναγύρνα πίσω στην μάχη και μη ντροπιάζεις άλλο τον χιτώνα που φορώ και σ'έχω κανακέψει μέσα σ'αυτόν!
1. Το δημογραφικό πρόβλημα είναι πρόβλημα της ολόκληρης της Ευρώπης και όχι μόνο της Ελλάδας!
2.Εχουμε να παραξουμε πολλά και κάποιοι δεν μας αφήνουν!(πνεύμα Οδυσσέα κουβαλάμε στο dna μας!
3.Οι Ελληνες γι'αυτό επέζησαν στους αιώνες των αιώνων, γιατί έμαθαν να φτιάχνουν Παρθενώνες και μετά να τους χαίρονται, να τους απολαμβάνουν ορέ όταν έρχονται στην ηλικία που πρέπει μόνο ν'απολαμβάνουν!Πόσο μάλλον στον 21ο αιώνα που διανύουμε τώρα. Θα πεθάνουμε δουλεύοντας σκλάβοι?
συνέχεια....

kariatida62 είπε...

@ΙΑΜΑΤΙCUS ΣΥΝΕΧΕΙΑ:
Μπάζα ωρε και χωματερή θέλουν να κάνουν ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά δεν θα τους περάσει!
Ένα πρέπει να καταλάβεις!
Αυτά που λέει εδώ
ο Michael Grant στο “The ancient Mediterranean”
Eπιμειξίες έχουν γίνει παντού σ'όλο τον κόσμο! Βεβαίως και στην ράτσα μας...
Το θέμα είναι να διατηρηθεί η ταυτότητά μας, η ελληνική μας συνείδηση!
συνέχεια...

kariatida62 είπε...

Η συνείδηση αυτή διατηρείται μέσω της γλώσσας και της ιστορίας μας που αυτή την στιγμή βάλλονται έσωθεν και έξωθεν!!!
Τον Νεοφιλευλευθερισμό της Θάτσερ και του σκυλοσογιού της τα έθνη πρέπει ν'αποβάλλουν!
----
Μου φαίνεται, καυμένε μου πως πρέπει να φορέσω το μπικίνι μου να μπω μπροστά μπας και πάρεις λίγο θάρρος και βγάλεις τ'αρμάτα σου απο την θήκη σου και να βροντοφωνάξεις,ως άλλος μαύρος μούλος γιος Καλογριάς
"Εχει πολλά τσουμπλέκια ο μπουτζος μου ωρέ παλιοφραγκοι γι'όλους σας!"

Τώρα θα σ'αφήσω στα χέρια του Τελευταίου μου να σου απαντήσει για τα περαιτέρω...

Ο Τελευταίος μου που τείνει να γίνει ο Πρώτος μου!

iamaticus είπε...

@@....AAAAAA AMA EXΩ ΚΑΡΥ !!!!

ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!!

(εκτος απ το ΠΑΣΟΚ!!!ΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

kariatida62 είπε...

@Drosostalitsa: Ήρθες Δροσοσταλιά μου???
Ήρθες Ακρίτισσα μου εσύ αγέρωχη!!!
Μετά απο τόοοοοοοσο καιρό που έχω να δω την δροσιά του χαμογελού σου, θα χορέψω!
Να έτσι με τρανό χουρό!

kariatida62 είπε...

@iamaticus: Aντε γειά σου Καμάρι μου!!!
Όλοι μαζί για το καλύτερο!!!
Για την Ελλαδίτσα μας!!!

Magia da Inês είπε...

Olá, amiga!
É uma situação muito difícil mas... o caminho é esse mesmo...
Todo o povo unido e lutando.
O meu país já foi refem do FMI por longos anos. Tivemos o impeachment de um Presidente da República graças ao movimento de protesto dos "caras pintadas".
Vocês estão no caminho certo.
Bom fim de semana!
Beijinhos.
Brasil.♫♫° ·.
•♫♫•.¸¸.•♫♫•.¸
°º♫

μαχαιρης είπε...

Πλακιτσες...;;
ΑΝΕΚΔΟΤΟ...
Ο 70αρης πιλοτος τηα Αιτζηαν Αιρλαινς..Που δεν καλοβλεπει, και βαριακουει κι ολας...
Εχει..ξεχασει το μικροφωνο ανοιχτο..
Μετα τηα απογειωση και το χαιρετισμο στους...Ηπερηλικες επιβατες...
Οποτε, ακουγεται να λεει...Μονολογωντας[μειωση προσωπικου, δεν υπαρχει συγκιβερνητης...]

-Τωρα θα ηθελα, εναν καφε..[σκετο, για το ζαχαρο]...
Και μια αεροσυνοδο...Να μου παρει,
μια Π..Α...

Μια 65αρα αεροσυνοδος.."τρεχει" με
το Π και το βυζι στο γονατο Να ειδοποιησει τον πιλοτο, οτι τον ακουνε στο θαλαμο επιβατων...
Οποτε, ενας 80αρης επιβατης της πρωτης θεσης, της φωναζει...
-Δεσποινις...
Τον καφε...ξεχασατε...

kariatida62 είπε...

@ΜΑΧΑΙΡΗΣ: Xαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Καλό!
Τι να κάνουμε Μαχαίρη μου, το ρίξαμε στην πλακίτσα...απο το να πλακωνόμαστε στις σφαλιάρες καλύτερα δεν είναι να λέμε και καμμιά.......να περνά η ώρα?
Αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο!

kariatida62 είπε...

@ΜΑGIA DA INES:Olá meu amigo!
Você gastou muitos
Um país tão grande riqueza e rica em minerais
Agora eu acho que as coisas estão melhores para você
Obrigado por ter vindo

μαχαιρης είπε...

ΚΑΡΥ...
Μεγαλη θλιψη, με πιανει..
Απο την καταντια, αυτης της μικρης Πατριδας...
Που μπορει να πεθανει αβοηθητη...
Προδομενη, απο την αδιαφορια των καλων παιδιων της..
Και απο το μισος των ξενων,πλουσιων..
Ητονε καιρος...Απο το 75...Που καταλαβα, οτι περναγαμε καλυτερα, απ αυτους ολους...
Μπορουσαμε και να ερωτευτουμε..
Και να γελασουμε..
Και να ξενυχτησουμε...
Και να μεθυσουμε...
Και να δουλεψουμε...
Και να γα..
Καλυτερα απ αυτους...Πολυ καλυτερα.

Λες να μας αφηναν ατιμωρητους, για πολυ..;;

kariatida62 είπε...

@Μαχαίρης: Kαι μένα Μαχαίρη μου, και μένα με πιάνει μεγάλη θλίψη, και νομίζω πως το ίδιο και τους φίλους μας.
Και κείνο που με πονά και με θίβει περισσότερο ειναι αυτη η αδιαφορία των "καλών παιδιών"

magda είπε...

Μόνο μελαγχολία αισθάνομαι...
Κρίμα σ αυτό τον υπέροχο τόπο και τους ανθρώπους του...
Φιλιά..λυπημένα

kariatida62 είπε...

@magda: Eμένα βρε Μάγδα με πιάνει και οργή!